36+4 günlük hamileyim ve gçen hafta aldatıldığımı öğrendim..

Bende 36 haftalık hamileyim ve 26 haftamda aldatildigimi öğrendim benimki seninki kadar cesur olamadı hep onlar ediyor üstünden 3 ay geçmesine rağmen ilk günkü gibi canım yanıyor hep stresle geçiyor hamileligim doğumu bekliyordum boşanmak için ama çalışmıyorum ben senin gibi ve ailem arkamda değil çıkış yolu arıyorum unutmak çok zor bide itiraf etmiş seninki benimki 3 ay oldu hala ağlar yapmadım diye ama ben icimde kurtla kabul edemiyorum allah yardimcin olsun önce doğumunu yap sonra kararını ver

Ben bu "boşluktaydım" kelimesini anlamıyorum.hangi beyinsiz icat ettiyse bu kelimeyi hep bunun arkadına sığınıyorlar

Nasil ogrendin canim aldatildigini uzuldum ya bide iki canlisiniz yazik bebginizedw yansiyor durumunuz Allah guc kuvvet versin

Çok üzüldüm çünkü çok zor bir durum .ayrılmak en doğrusu gözüküyor aldatma durumlarında ,çünkü tekrari yaşanıyor.b ir de ayrilmayinca huzursuzluklar büyüyor,siz içinizden atamiyorsunuz sürekli bir şekilde tartışma çıkıyor iş çıkmaza giriyor.a ayrılmak da zor geliyordur tabi boşanmak kolay birşey değil biz size bosan desek de en iyi siz bilirsiniz o kadar güçlü degilsinizdir belki zaten hamilesiniz de .duyguların en zayıf olduğu dönem.su esinizden en çok destege ihtiyacinizin olduğu dönemde bunu yaşatmış ya size yazıklar olsun diyorum.allah yardımcınız olsun en hayırlısı olsun insallah sizin icin

Daha önce yapmadığı buluşmadığı ne malum...bu farklılığı istemek geçici değil,demekki senden sıkılmış...eee bu adam düzelecek mi şimdi...sen onunla aynı yatağı paylaşabilecek misin...senden sıkılan bir adamı cinsel yönden nasıl tatmin etmeye çalışacaksın...yazdımlarım elbet sana acı verecek ama inan unutmaya affetmeye çalışman sadece kendini psikolojik olarak yorup oyalaman olur...Allah yardımcın olsun...

Çok üzüldüm çünkü çok zor bir durum .ayrılmak en doğrusu gözüküyor aldatma durumlarında ,çünkü tekrari yaşanıyor.b ir de ayrilmayinca huzursuzluklar büyüyor,siz içinizden atamiyorsunuz sürekli bir şekilde tartışma çıkıyor iş çıkmaza giriyor.a ayrılmak da zor geliyordur tabi boşanmak kolay birşey değil biz size nisan desek de en iyi siz bilirsiniz o kadar güçlü degilsinizdir belki zaten hamilesiniz de .duyguların en zayıf olduğu dönem.su esinizden en çok destege ihtiyacinizin olduğu dönemde bunu yaşatmış ya size yazıklar olsun diyorum.allah yardımcınız olsun en hayırlısı olsun insallah sizin icin

Sen aynı şeyi yapsan eşin çocuklarımız var diye 2. Şansı verirmiydi bunu düşün ona göre karar ver.

Nasil ogrendin canim aldatildigini uzuldum ya bide iki canlisiniz yazik bebginizedw yansiyor durumunuz Allah guc kuvvet versin
Msj yakaladım tlf is arkadaşıyla yanlışlıkla gonderdim dedi konum var zaten çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum ben ayrılmayı düşündüğüm için tain isteyip adam memleketimize geldi bırakacağım korkusuyla su an ev yerlestiriyorum bugün taşındım daha affetmeyi düşünüyorsa bile konu sahibi burnundan fitil fitil getirsin ki Bir daha yapmaya cesaret edemesin tâbi kaybetme korkusu varsa büyük bir aşkı varsa gerçi seven adam aldatmaz ama erkekleri artık anlayamiyorum

Herkesin en iyi hekimi kendisidir sende kendin icin en iyisini bilirsin cok iyi dusun...bu evliligi devam ettirmek bu igrenc adama odul olur

Sizin konunuz hala aklimda. Hala yapmadim mi diyor. Birde ya ozur diliyorum ama icimde kalmisti yazamamistim. Eve geçebilir miyim bebegim yazmis ya hani mesajda. Demekki eve gitmeye izin aliyodu o kadindan öncesi de varmis demekki

Artık erkeklere nefret ediyorum.
Çoğunun kafası cinsiyet organı olmuş gibi düşünüyorum ve iğreniyorum
Mantıklarının üstlerindemi oturdular,neyaptılar ya:?
Anlayamıyorum,biraz sabr edemedimi yani bebeği doğana kadar?
Madem bu b... Yiyeceksin yapmasanıza be adam.
Ben kadınlarında kötülerinin olduğunu gayet iyi biliyorum,ama evlilikten soğutan ve 10 dakikalık şehvet için evlatlarından bile geçen o edepsiz kadınlar için güzel eşlerinden vazgeçen şerefsiz kocalarda tanıyorum,ve bu hayatdan iğreniyorum....

Ne farklılığı canım bu nasıl bir cürrettir!! Terbiyesizliğin dibine vurmuş!! Beyefendi sizi sevse başka ten arayışına girmez!! Bunun adı sapkınlıktan başka bir şey degil, BOŞAN kısa ve net!! Tabi bu benim fikrim ben olsam boşardım....

Ben de farklılık arayabilir miyim doğumdan sonra deyin.Kendileri yapınca sorun yok onun adı farklılıktır,siz yapınca namussuzluk olur böylelerinin kafasında.
Çocuklarınız için boşanın bence.

Boşan ya da boşanma deme mercisi biz değiliz elbette .

Sana bakış açısı sunmak için yazarız sadece . Aldatılmak bir evlilikte affedilmesi en zor şey bana göre . Çünkü söz verip evlenirsin ...seversin evlenirsin ... sadakat yemini eder evlenirsin . Bunlara zeval gelmişse , bitir yani neden aldatıyorsun ? diye düşünürüm .

Ama sen dersen ki , düzelecek eminim . Çok pişman . Bende ona bu şansı vermek istiyorum . Ne diyebiliriz ? Yeryüzünde aldatmış eşini affeden ilk kadın olmayacaksın sonuçta .

Bu konuda fikrim biraz katı benim . Kadının farklı ten , farklı macera aradım ... Allah benim belamı versin , affet sözlerine bir erkeğin tepkisi ...offf çocuklarda var , affedeyim mi oluyor ? Hayır (istisnalar vardır elbet)
Eeee erkeklerin kozu ne bu durumda ?
O kozu sanırım aldatılsa da kendine ona , o evliliği sürdürmeye mahkum sanan kadınlar veriyor .

Çocukların büyüdüğünde üzülür elbet . Hemen her çocuk ebeveynleri ile bir çatı altında olmak ister . Ama o çatıda huzur kaldıysa ..sevgi yoksa ... bu çocuklar içinde ne kadar sağlıklı ?

Karar senin . Ayrılırsan ...önündeki yol belli.
Yok afferdersen , çok güçlü olman lazım çook .

Ne acı değil mi erkek yapınca affetmeyi düşün diyoruz.ama kadın yapınca affetmenin lafı dahi geçmiyor.

Üstelik bunu kadınlar da çok sık yapıyor.
Bir kadın eşini aldattığında adam affetmişse ''nasıl affeder ya'' diye şaşırıyorlar,affetmemeli falan diyorlar.Ama aynısını erkek yapınca aradan biraz süre geçtikten sonra herkes her şeyi unutuyor nedense.
İkiyüzlü insanlar.

ünlülerden örnek vermek istiyorum . Angelina Jolie daha evlenmeden aynı evde yaşarken de aldatılmıştı sonra affetti ve yine aldatıldı . Bir kere olmuşsa neden bir daha olmasın ? Birde kk da gördüklerim sonucu çıkardığım bir sonuç var affeden kadın bir daha hiç aldatılmayıp eskisinden daha ilgili bir eşle karşı karşıya olsa da asla aldatıldığını unutamıyor . Ve asla o aldatılmamış günlerindeki gibi mutlu olamıyor . Hep bir tetikte bekleme isteği veya o kadına dokunduğu elle şuan bana dokunuyor fikriyle bir iğrenme hissediyor .ya bu hisleri kabullenip devam ediyor yada unutamıyorum deyip eninde sonunda boşanıyor . Seçim senin arkadaşım nasıl bir hayat istiyorsun karar ver

Son düzenleme:
Hamile bir kadını aldatmak nasıl bir kansızlıktır! Yakalanınca nasıl yaptım ben diyorlar. O dakikaya kadar sürdüğü keyifi yanına kar saymış, her şeyi kaybetmeyi göze almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…