- Konu Sahibi stormangel06
-
Nasil ogrendin canim aldatildigini uzuldum ya bide iki canlisiniz yazik bebginizedw yansiyor durumunuz Allah guc kuvvet versinBende 36 haftalık hamileyim ve 26 haftamda aldatildigimi öğrendim benimki seninki kadar cesur olamadı hep onlar ediyor üstünden 3 ay geçmesine rağmen ilk günkü gibi canım yanıyor hep stresle geçiyor hamileligim doğumu bekliyordum boşanmak için ama çalışmıyorum ben senin gibi ve ailem arkamda değil çıkış yolu arıyorum unutmak çok zor bide itiraf etmiş seninki benimki 3 ay oldu hala ağlar yapmadım diye ama ben icimde kurtla kabul edemiyorum allah yardimcin olsun önce doğumunu yap sonra kararını ver
Msj yakaladım tlf is arkadaşıyla yanlışlıkla gonderdim dedi konum var zaten çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum ben ayrılmayı düşündüğüm için tain isteyip adam memleketimize geldi bırakacağım korkusuyla su an ev yerlestiriyorum bugün taşındım daha affetmeyi düşünüyorsa bile konu sahibi burnundan fitil fitil getirsin ki Bir daha yapmaya cesaret edemesin tâbi kaybetme korkusu varsa büyük bir aşkı varsa gerçi seven adam aldatmaz ama erkekleri artık anlayamiyorumNasil ogrendin canim aldatildigini uzuldum ya bide iki canlisiniz yazik bebginizedw yansiyor durumunuz Allah guc kuvvet versin
3 buçuk yaşnda bir kızım var.Eşimin son zamanlardaki tuhaf hareketlerinden şüphelenip telefonunu takibe aldım.whatsapp üzerinden bi evli kadınla konuşmalarını yakaladım.Sohbet sitesinden bulmuş 4 aydır görüşüyormuş.ama o kadar da değil aynı anda bi kaç bayan daha var.neden yaptın dediğimde boşluktaydım ve farklılık istedim dedi.Maddi bazı sorunlarımız vardı bu onu haklı çıkarmaz.amacının cinsellik olduğunu söylüyor ben seni seviyorum ama cinsel anlamda farklılık istiyordum dedi.Bana düzeleceğine ve bir daha yapmayacağına yemin etti.Ben boşanmayı istedim ama çocuklar dolayısıyla bi şans istedi.Ne yapmam lazım.bu yola çıkmış bi insan,başladığını bitirmek istemez mi?şeytan aklına girmiş bir kere..Benim hayatımın merkezindeydi,aklına başkası düşerse beni aldatmaz gelir söyler sanıyordum dünyamı yıktı.Akıl verin çünkü sağlıklı düşünemiyorum.Mesleği olan bi bayanım.ona muhtaclığım yok amaçocuklarım??
Sizin konunuz hala aklimda. Hala yapmadim mi diyor. Birde ya ozur diliyorum ama icimde kalmisti yazamamistim. Eve geçebilir miyim bebegim yazmis ya hani mesajda. Demekki eve gitmeye izin aliyodu o kadindan öncesi de varmis demekkiBende 36 haftalık hamileyim ve 26 haftamda aldatildigimi öğrendim benimki seninki kadar cesur olamadı hep onlar ediyor üstünden 3 ay geçmesine rağmen ilk günkü gibi canım yanıyor hep stresle geçiyor hamileligim doğumu bekliyordum boşanmak için ama çalışmıyorum ben senin gibi ve ailem arkamda değil çıkış yolu arıyorum unutmak çok zor bide itiraf etmiş seninki benimki 3 ay oldu hala ağlar yapmadım diye ama ben icimde kurtla kabul edemiyorum allah yardimcin olsun önce doğumunu yap sonra kararını ver
Ne acı değil mi erkek yapınca affetmeyi düşün diyoruz.ama kadın yapınca affetmenin lafı dahi geçmiyor.Allah bu duruma düşürmesin ama çocuklar için bir şans daha verin bir daha yaparsa bitirin bence
Ne acı değil mi erkek yapınca affetmeyi düşün diyoruz.ama kadın yapınca affetmenin lafı dahi geçmiyor.
Olur mu o kadın!o ise bir erkek pehhhSen de one soyle cinsel anlamda farklilik istiyorum diye bakalim ne diyecek, ona gore verirsin kararini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?