36+4 zeynepsudem 3.4.2010 vefat etti

sudemebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
281
1
96
42
İstanbul
herkese çok slm öncelikle dualarınız için binlerce allah razı olsun herkesten evet 31.3.2010 tarihinde saat 5 te doğan meleğimi 3.4.2010 tarihinde yine saat 5 te rabbim emanetini aldı.acısını bilmiyorum hangi kelime hangi sözcük hangi heceyle anlatabilirim.bana göre yavrum hala küvözünde yatıyo inanması o kadar güç bi durumki rabbim kimseye yaşatmasın .çok isterdim buraya biz hastaneden çıktık evimizdeyiz demeyi.ama meleğim annesine şefaat etmeyi seçti yavrum öteki dünyada bile annesini düşündü.o kadar zor yazıyorum ki bunları iki gözüm iki çeşme doktorlar enfeksiyon kaptığını ve kalbinde 2 delik olduğunu sölediler.enfeksiyonu atlatamadı meleğim vefat ettiği gün sabah 2 defa kalbi durmuş masajla çalıştırmışlar.ogünde akşam vefat etti rabbim herkese sağlıklı bebişler nasip eder inş.senağlama

canim cok kotu oldum okurken senağlama allah sabir versin..melegin eminim simdi seni izliyodur senağlamasenağlamasenağlama kendine cok dikkat et allah gonlune gore versin..insallah saglikla bebegini gonderir sana rabbim :teselli:

canım çok üzüldüm..
başınız saolsun.
ALLAHIM SABIRLAR VERSıN

cnm basın sagolsun gercekten cok üsüldüm allah inş sana bidaha güsel bebekler nasip eder allah sabır versin inş :Saruboceq:

Başınız sağolsun Rabbim cennette kavuştursun inşallah çokacı bişey nedenebilir ki

Canımm başın sağolsun Rabbim çokk büyük sabır versin ne denir ki bende 3 ay oldu oğlumu kaybedeli sabır arkadaşım sabır Rabbim şefaatlerine nail eylesin b,zleri inşallah.

başın saolsun canım.ALLAH sabırlar versın.okurken cok kotu oldum.hamıleyken varmıydı bı rahatsızlığı

başınız sağolsun canım allah sabır versin dediğin gibi yavrun sana şefaatçi olucak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…