36+4 zeynepsudem 3.4.2010 vefat etti

herkesten allah bin kere razı olsun rabbim tüm doğum yapcaklara hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin inş

ahh cnm yaa başın sağolsun allahım sabır versin benim eltiminde 8 aylık bebeği yüksek tansiyondan kaybettik 1 ay oldu yaşasaydı şuan doğmuş olucaktı işte rabbim sevindirdiği gibi üzüyoda şefaatci olucak sana orda o seni cennette bekliyo rabbim bidaha versin cnm ne zor evlat acısı hele anne olduktan sonra dahada zor allahım sınıyo bizi her halimize şükretmemiz lazım taktiri ilahi yapabileceğimiz hiçbişey yok duadan başka çok zor çook

canım basınız sagolsun Allahım sabır versin insallah tekrar hamile kalır ve saglıkla kucagına alırsın inşallah

:çok üzgünüm: canim basin sag olsun,icim yandi okurken,Allahim sabir versin.Allahim kimseyi evlat acisiyla sinamasin isallah.

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz
canım Allah yardımcın olsun

Rabbim sana sabır versin çok büyük bir imtihan ama en sevdiği kullarını çok büyük şeylerle imtihan eder rabbim
asıl dünyada seni bekleyen bi şefaatçin var bu dünya için çok zor ama öbür dünyaya bundan güzeli olamaz
inş tekrar hamile kalı bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

ne kadar uzuldugumu anlatamam. ne soylesem bos, kelimeler kifayetsiz. ne guzel yazmissin sen de insallah sefaatci olacak... rabbim sabirlar versin sizlere...

Sudemebru Allah sabırlar versin. Ben de bebeğini erken doğumdan sonra cennete uğurlamış bir anneyim. Benim oğlum 71 gün küvezde kaldı, bu dönemde ameliyat,diyaliz vs. pek çok acılar çekti. Şimdi düşünüyorum da keşke bu kadar acı çekmeseydi, doğduğu gibi melek olsaydı yavrum. Acını çok iyi anlıyorum, demişsin ya bana hala küvezde geliyor diye bana da aylarca öyle gelmişti, bir süre de hastaneden telefon edecekler ölen sizin oğlunuz değildi karıştırmışız gelin oğlunuzu alın diyecekler diye düşündüm. Sonra insan ister istemez kabulleniyor. Ben doğum yapalı 1 sene,oğlumu kaybedeli 9,5 ay oldu. Maalesef bebeğimi kaybettim bölümünde "erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler" diye bir bölümümüz var. Gelip içini dökmek istersen biz dinlemeye her zaman hazırız.

okurken ağladım inan çok ama çok zor bi durum inanırmısın banada öle geliyo yanlışlık yaptılar heran telefon gelcekmiş gibi cumartesi görüş günüydü hastanenin sanki o gün gidecekmişim onu hastanede görecekmişim gibi geliyo çok içim acıyo ya iiki epidural sezeryan olmuşum yoksa hiç görmek nasip olmıcaktı

canım başın sağolsun.dondum kaldım ne diyeceğimi bilemedim Allah'ın takdiri demekki böyleymiş çok üzüldüm :gitme:

Allah sabır versin canım başın sağolsun.bende bebeğimi kaybettim.verende Rabbim alanda ne diyelim söyleyecek başka sözümüz yok.inşallah ahirette buluşturur Rabbim bizi meleklerimizle.ve en kısa zamandada kardeşlerini verir bize.çünkü bu acıyı hafifletecek tek şey bence melek olan bebişlerimizin kardeşi....

allah sabır versin. okurken ağladım. diyecek bi söz yok o zaten 'melek' ti, meleklerin yanına gitti(((

arkadaşım Allah sabır kanaat versin sana ve eşine bir daha bu kötüyü acıyı yaşatıpda evlat acısı vermesin [ümmeti muhammete]başınsagolsun

Allahım yardımcın olsun bitanem. seni çok iyi anlıyorum, yolunu gözleyip kaybetmek dayanılır gibi değil. Allahım bundan sonra bi melek daha nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlarınızla mutlu bi ömür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…