Canim , tecrubeli bir anne olarak lutfen bana fikir ver yada ben neler yaptik yazayim dogru yoldamiyim baska ne yapabilirim fikir verirmisin lutfen....
Bugun 20.gun oldu sanirim egitime baslayali...basladigimiz 3 gun icerisinde cisi cozuk gecede cook sukur kuru kalkiyor..bi ara kabizlik yasar gibi oldu yediklerine dikkat ederek onunda onune gectik kabiz olmadigi halde asla kaka gelince tuvalete oturmayi reddediyor...
Kakayi tutmakta zorlangi icin parca parca gunde 9 kere camasarina yapiyor birkerede de yapmiyor cunku tutmaya calisiyor savasiyor..bundan iki uc gun once tuvalete gidelim diyorum yok gelmem yapmayacam diyor...vee camasarina yapiyor onceleri guzelce silip temizleyip bak kizim lkanin yeri burasi diye acikliyordum her defadinda tamam anne diyor ama yine ayni hatta kivrandigini gorunce hadi gidelim diyorum yoook yook diye bagiriyor..
Esimle iki gun soyle yapalim dedik kakali bir sekilde 30 dakika banyoda bekletiyoruz bu seferde agliyor agliyor o aglarken biz yine aciklama yapiyoruz bi bakiyoruz bu sefer ciside ustune yapiyor...bunu iki gun icerisinde 5 defa denedik ama kesinlikle olumlu sonuc almadik anne bici bici diye bagiriyor yani yikaa beni yika diye...
Bu sefer ben korktum bu sefer ciside mi artik soylemeyecek diye ama cook sukur cisi soyluyor...
Ne yapayim her kaka yaptiginda tuvalete teklif edeyim gelmezse sesimi cikartmayayim mi yapsin mi kii zaten yapiyor

))boyle boyle mi alisacak ....
Simdi klozetin karsinda dolabim var ustune onun gorecegi bi yere iki adet cook sevdigi oyuncagi aldik koyduk her cis yapinca anne kaka tuvalete yapinca verecek diyor...
Nasil devam edeyim ?? Pedagog gitsek kii bulundugum yerde pedagog yook

(( 3 yasinda daha bazen beni bile dinlemiyor ki anlatirken...baska seyler anlatiyor...
Pedagog icin bir ay gecmesini beklemelimiyim ??? hic ogrenmeyecek gıbi geliyor cunku kulota yaptikca bunu normal kabul edip boyle devam ederse diye endiseliyim....