36 gün sonra....

dogru diyosun :( sevseydi bukadar cok kaybetmeye megilli olmazdı bi insan

Tatlim seviyor sevmiyor bilemem ama en basiti nasil evleneceginize bile babasi karar veriyor
Babasi ilkten kabul etmisti dugunu sonra duali olsun diye haber yollamisti sonra nikah yeter demisti senin baban kabul etmeyince gel kacalim demisti ex nisanlin

36 gunde ne degisti once ona bak asugummm oluyorum demekle olunmez hala babasinin agzina bakiyormu onu yokla simdiden herseye ailem oyle istedi oyle olacak diyen adam evlenince inan hic cekilmiyor ozelin kalmiyor herseyin icindeler vicik vicik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende 36 gun oldu her uyandıgımda aynıyım keske gecek olabılseydi..en azından hala aynı seyleri düşünebiliyoruz buda güzel.yazdım..seviyo peki neden benim için çabalamadı:((

Kuzum :( Kıyamam sana.
Valla bizde 2 gündür küsüz nişanlımla. Ağlamaktan helak oldum.
Ama Rabbim bişeyleri yaşatıyosa gerçekten bunda senin lehine muhakkak ki bişey oluyo.
Bol bol dua et, sabır dile. Allahım bizlere sabır versin inşallah.

böyle bi sebepten seni bırakan bir adam ilerde evlenseniz daha beterini yapmaz mı.bunu sizde biliyorsunuz.Ben adamın en mühim şeyine, karakterine aşık olurum...Sende böyle düşün bence seviyorum dencek karekterde birisi mi o ?

Çok basit bir sebepten ayrılmışsınız:ssz:
sevseydi ama senin ailen ama kendi ailesini ikna ederdi
her düğün öncesinde böyle anlaşmazlıklar olur ama sonuç bu olmaz:20:
bence vardır bir hayır diyip beklemede kalın
bakalım sizin nabzınızı mı ölçüyor yoksa gerçekten pişman mı

böyle bi sebepten seni bırakan bir adam ilerde evlenseniz daha beterini yapmaz mı.bunu sizde biliyorsunuz.Ben adamın en mühim şeyine, karakterine aşık olurum...Sende böyle düşün bence seviyorum dencek karekterde birisi mi o ?

Suan sadece icimdekilerin bitmesini istiyorum ben yoluma devam edeyim dedikce hep bi sey yapti bugunde bu..ben unutmaya calistikca o simdi kendini gosteriyor bana ..ama dedigim gibi sevseydi benim arkamda olurdu benden vazgecmeye megilli olmazdi bukadar..

Tatlim seviyor sevmiyor bilemem ama en basiti nasil evleneceginize bile babasi karar veriyor
Babasi ilkten kabul etmisti dugunu sonra duali olsun diye haber yollamisti sonra nikah yeter demisti senin baban kabul etmeyince gel kacalim demisti ex nisanlin

36 gunde ne degisti once ona bak asugummm oluyorum demekle olunmez hala babasinin agzina bakiyormu onu yokla simdiden herseye ailem oyle istedi oyle olacak diyen adam evlenince inan hic cekilmiyor ozelin kalmiyor herseyin icindeler vicik vicik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef evet..boyleymis yasandi ve bitti gecicek biliyorum ama zaman ah o zaman ..

Back
X