- Konu Sahibi sudenurten
Dünden beri şoktayım..!Çok rahat bir gebelik geçirdim ama dün gittiğim rutin kontrolüme sancı çıkınca doktorum açıklık muayenesi yaptı ve 3 cm açıklık olduğunu doğumun aktif evresinin başladığını, rahimin yumuşadığını ve yatış yapacağını söyleyince şoke oldum!! Israrla ve imza karşılığında hastaneden çıkışımı yaptırdım evime geldim çünkü ağrı da hissetmiyordum...
Sabah girdiğim 2. kontrolümdeki NST de ağrımın azaldığını öğrendim ama açıklık muayenem yapılmadı, aslında randevumu kaçırdığım için acilde yapılan muayene ile çıktı bunlar ve asıl doktorumdan hemen randevumu aldım hafta içine..
Benimle aynı durumu erken dönemlerinde yaşayanlar neler yaptınız?? Doğum çok mu yakın? Doktor hazırlıklı olman lazım sadece dinlenmeye çalış ve ağrı, nişan, su boşalması hissedersen hemen gel dedi..
Siz neler yaptınız? Merak ediyorum, o kadar şaşkınım ki..
Sabah girdiğim 2. kontrolümdeki NST de ağrımın azaldığını öğrendim ama açıklık muayenem yapılmadı, aslında randevumu kaçırdığım için acilde yapılan muayene ile çıktı bunlar ve asıl doktorumdan hemen randevumu aldım hafta içine..
Benimle aynı durumu erken dönemlerinde yaşayanlar neler yaptınız?? Doğum çok mu yakın? Doktor hazırlıklı olman lazım sadece dinlenmeye çalış ve ağrı, nişan, su boşalması hissedersen hemen gel dedi..
Siz neler yaptınız? Merak ediyorum, o kadar şaşkınım ki..