Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu vr cnm syah dgl ama 36 noMerhaba hanımlar. Temiz sıfıra yakın 36 numara spor Ayakkabısi, convers, siyah botty arıyorum
Cnm bu var netten siparis ettim 37 yerine 36 istemisim bi iki giyebildim ama olmuyo.kargoyla 110 na aldim 40 a vericem.Merhaba hanımlar. Temiz sıfıra yakın 36 numara spor Ayakkabısi, convers, siyah botty arıyorum
Tabi ki yarın çekerim o zaman gündüzbot çok klasik geldi bana ama conversin gün ışığında daha yakından fotoğraflarını görmek isterim.
Merhaba hanımlar. Temiz sıfıra yakın 36 numara spor Ayakkabısi, convers, siyah botty arıyorum
Beyaz converse 37 numara digerleri 36 canımMerhaba hanımlar. Temiz sıfıra yakın 36 numara spor Ayakkabısi, convers, siyah botty arıyorum
Çok güzel ama 35 36 giydiğim için büyük bana, TeşekkürlerBende 37 numara rocket dog sifir hic giyilmedi amerikadan geldi eger begenirseniz Eki Görüntüle 1398285
Sıfıra yakın ürün istiyorum, Teşekkürler ilginiz içinBeyaz converse 37 numara digerleri 36 canım
slm ben de 36 no nike ariyorum rica etsem fotosunu yollar misinizslm canım bende de 36 numara nike orjinal var.. ilgilenirsen kutusundan çıkarıp fotolayayım yarın sana
@jully ile yaptığım alışverişten sonra artık buradan alışveriş yapmamaya karar verdim. İlgilenen ve buradan alışveriş yaptığım diğer tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.
Haklısın gerçekten çok memnun kaldığım çok güzel ürünler aldigim arkadaşlar var hepsine çok teşekkür ederim. Ama hamileyim ve o kadar çok ağladım ki yediğim hakaretleri. Girmedim bir kaç gün kk ya olur da yine birseyler yazar görüruM bebeğime yazık dedim. Tekrar geri dönerim belki :) çok sevdiğim arkadaşlar var ama şimdilik bu aniyi silmek için uzak kalmam lazım. Çok teşekkürler herkese iyi satışlar bol kazançlarPire icin yorgan yakılır mi yahu :)
Burada sıfır gibi urunler, cok iyi satıcılar da var emin ol
Haklısın gerçekten çok memnun kaldığım çok güzel ürünler aldigim arkadaşlar var hepsine çok teşekkür ederim. Ama hamileyim ve o kadar çok ağladım ki yediğim hakaretleri. Girmedim bir kaç gün kk ya olur da yine birseyler yazar görüruM bebeğime yazık dedim. Tekrar geri dönerim belki :) çok sevdiğim arkadaşlar var ama şimdilik bu aniyi silmek için uzak kalmam lazım. Çok teşekkürler herkese iyi satışlar bol kazançlar
Sağol canım çok teşekkür ederim. Burda ki bir çok satış yapan arkadaş o konuda bana destek olmuşlar hepsinden allah razı olsun. derdim para değil anlaşılmaktı. Çok teşekkür ederimKıyamam ya..Allah bebegini sagsalim kucagına almayı nasip etsin..