- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Geç menepoza girip napıcaklarmışbızımkılerde belkı kız olur dıye yapmıslar en son cocukların hepsı kızyok artık yemın ederım eskıler bu ısı bılıyor + gec menepozda bonusu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç menepoza girip napıcaklarmışbızımkılerde belkı kız olur dıye yapmıslar en son cocukların hepsı kızyok artık yemın ederım eskıler bu ısı bılıyor + gec menepozda bonusu
![]()
Iste o yüzden ikinciye hiç cesaretim yok. Millet nasıl 2 3 4 çocuk yapıyor aklım hayalim almıyor, herhalde bende bir eksiklik veya tembellik var diyorumİlkini 30, ikinciyi 35te doğurdum. Enerji, sabır, tahammül anlamında dağlar kadar fark var. Birinciyle etkinlikler falan yapardım, bir günü boş geçirmezdim. İkinci öyle boş boş büyüyor , ağzımı açmaya halim olmuyor![]()
İlk 3 yıl ben de asla ikinci çocuğu düşünmedim ama sonra değişti bıdık çok. Söylerlerdi anlam veremezdim, yaşayınca kendim gördüm. Bir de kötü günler, yaşanılan zorluklar unutuluyor o tatlı günlere özlem artıyor.Iste o yüzden ikinciye hiç cesaretim yok. Millet nasıl 2 3 4 çocuk yapıyor aklım hayalim almıyor, herhalde bende bir eksiklik veya tembellik var diyorum
O sizin karakterinizle alakaliBence geç ben 26’da doğurdum ne kafam kaldırıyo ne enerjim yetiyo valla.
33 yaşında anne oldum.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..
40 yaşında doğum yapmakla 20li yaşlarda yada 30ların başında yapmak arasında uçurum var. herşeyin bir yaşı var 35ten sonrası riskli grup. kariyer derken hormonlarınz elden gidiyorHayır, geç değil. Kariyer, iş güç, evliliği oturtmak derken şuanda bu yaşlarda anne baba olmak çok normal. Aksine, erken yaşlarda anne olanlara artık biraz garip bakmaya başladık hani acelen neydi hesabı![]()
Menopoz olaylari genetik yani dogumla ilgili degildir benceeskıler 40 yasında ılla dogururlarmıs annemın teyzelerı,babanem,annanem,annemın yengelerı hep 40 yasında mutlaka dogum yapmıs ama son dogumlarını yapmıslar
onunda nedenını ogrendım nıye hepınız anlasmıs gıbı 40 yasında son dogumlarınızı yaptınız dıye
40 yasında dogum yapınca menepoz daha gec gerceklesıyormus menepoza da en erken gıren annem oldu o da 50 yasında gırdı bu bır tesadufmudur bılımsel acıklaması var mıdır bılemıyorum ben suan nıye tum sulalemın rahım fılmını cekıp ortaya koydum onu da bılmıyorum buda işte boyle bır anımdır
İki hafta önce 44 yaşındaki kuzenim 23 ve 21 yaşındaki kizlarindan sonra 3.cocugunu doğurdu,gayet sağlıklı ,üstelik tek yumurtası var iken.Merhaba hanımlar.. Aslında derdim açık ve net. 4 yıllık evliyim 35 yaşındayım çalışıyorum evli olmayı seviyorum ancak çocuk konusunda ısrarcı değilim , İlerde pişmanlık Yaşar mıyım , eşime karşı sorumsuz mu davranmış oluyorum , ya da şimdi yapmaya kalksam risklerinden fena ürküyorum.. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ..