Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki de ilk, tek ve son aşkınız eşiniz olacaktır? hem eşiniz için hemde sizin için bundan güzel şey ne olabilirki.. Allah hayırlı bir kısmet çıkarsın önünüze..![]()
sevsev hoşgeldin.
buldun mu birini?![]()
pardon canım son mesajlarını okumadan yazdım.
hatırladığım kadarıyla kilo problemin vardı o konuda atılım yaptın mı?
bilmiyorum sinirlendim bir an. hoş değil.
normal bir insanım , tek farkım kısmetsiz oluşum, ama cinsel tercihimde bir sapkınlık yok Allah'a şükür .
hepiniz haklısınız arkadaşlar . bir de kendime söz geçirebilsem.![]()
hayat akıp gidiyor , her gün daha çok yaşlandığımı ,yüzümdeki değişiklikleri farkediyor ve kendimi git gide çirkinleşmiş hissediyorum. gençliğimin güzelliğiyle kimse sevmedi beni, güzeliğime yazık oldu bundan sonra kim sever ki kim beğenir ki beni demekten de kendimi alamıyorum. kilolar verilir de .
25-30 yaşımdaki yüzümün güzelliği bugün yokson 2 yıldır farklılıkları net görebiliyorum. o kadar krem - bakım vs . yapmama rağmen . estetik te para istiyor biliyorsunuz hem riskleri var
![]()
ben ne zaman kendimi iyi hissedeceğim acaba .
bana yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. inşaallah hayata bağlanırım bir an evvel .
Canim bende buna benzer bi konu acmistim bana gore normal degil. Ama birsuru elestiri aldimböyle bi şey olabilir mi normal bi şey mi ? lütfen fikirlerinizi yazın bekliyorum .![]()