- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
-
37. Ve sonrası normal doğuma giriyor canımMrb kızlar ben şuan 36+5 günlük hamileyim dün nst de sancılarım çıktı her an sığum gerçekleşebilir dedi doktor ama benm pek sancım yok 37. hafta erken doğummu olur
Biz daha net kararlı değiliz isimde.Umut koymayı düşünüyoruz.Babasına bıraktım ben kız olsaydı ben koyacaktımAmin canm inş doğumdan sonraki tecrübelerimizide yazarz evet canm ismi eymen olacak inş sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Allahım siz ne düşünüyosunuz
Sizde üzülmeyin ben 2. Kızıma hamileyken dr 1 hafta geri demisti 2:50 kg dogdu kızım. Demekki sizin oglunuzda biraz minyon olucak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. İnşMaşallah gayet iyi geldi bana kilosu.Biz anca 2 bucuga çıkar diye tahmin ediyoruz bakalım.Hayırlısı olsun.
Erkek doğummuydu kızınız?Sizde üzülmeyin ben 2. Kızıma hamileyken dr 1 hafta geri demisti 2:50 kg dogdu kızım. Demekki sizin oglunuzda biraz minyon olucak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. İnş
İnşallah ben de babası da zayıf zaten.Genlerden kaynaklı bence de.Insallah sağlıklı bir şekilde doğar.Allah bağışlasın kızınızı.Bi de kız istiyorum benSizde üzülmeyin ben 2. Kızıma hamileyken dr 1 hafta geri demisti 2:50 kg dogdu kızım. Demekki sizin oglunuzda biraz minyon olucak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?