37.ci hafta erken doğuma girermi

İnşallah ben de babası da zayıf zaten.Genlerden kaynaklı bence de.Insallah sağlıklı bir şekilde doğar.Allah bağışlasın kızınızı.Bi de kız istiyorum ben
Allah gönlune göre versin bende oglum olsun istiyorum cok hayırlısıyla.3 kızım var 4.cocuguma hamileyim 16 haftalık daha cinsiyetini ogrenemedim.

37.haftadan itibaren erken dogum sayilmiyor.
Ben de bugun 36+4'um. Henuz sanci falan cikmadi.
2 hafta sonra sezeryan olucam.

Valla 39 haftadayim tık yok sancı manci hak getire oğluşa heycanlandikca gelmek istemiyo karnim gün içinde sertlesiyo ama bi belirti yok gecen hafta carsamba 3 kg 150 gramdi oglus yarin kontrole gidicem bakalim ne diycek hayirlica kurtulaydik insallah

Bende 37. Haftada doğum yaptım ve ertesi gün taburcu olduk. 37. Haftadan itibaren normal doğum süresi sayılıyo. Sağlıkla kavuşun :)

İnsalah saglikla gelir bebisler bende 6 bucuk aylik hamileyim banada boyu 2 hafta onde dedi diger yerlerine gore boyu uzun olcak galiba oglusumun saglikli olsunda gerisi onemli degil Allah kimin gonlunde ne varsa versin insalah

Benmde iki gün kaldı 37.haftama inş biraz daha bekler oğlum karnımda sertleşme falan var ama herhangi bir su nişan falan gelmedi henüz

Nişan dediginizin rengi yapısı nasıl bir şey acaba?Temkinli olalım biz de.Intte baktım ama anlayamadım.

Valla bende çok bilmiyorum ilk doğum olacak benimde koyu kahve yada pembemsi bir akıntı olabilir yada bir parça siye oluduö bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…