37.HAFTADA ÇALIŞAMAZ RAPORU HK.

melismidedibiri

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
Merhaba canımlar,
İş yerim çalışamaz raporu istiyor. Hastaneye gittim fakat 37. Hafta yasal izin başlıyor o yüzden çalışamaz raporu verilmiyor sistem otomatik onaylıyor dedi.
32. Haftada aldığım çalışır raporunun aynısını verdi orada izne çıkış tarihiniz yazıyor zaten dediler.
Sgkdan ödeme konusunda sorun yaşarım diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz???

Merhaba canımlar,
İş yerim çalışamaz raporu istiyor. Hastaneye gittim fakat 37. Hafta yasal izin başlıyor o yüzden çalışamaz raporu verilmiyor sistem otomatik onaylıyor dedi.
32. Haftada aldığım çalışır raporunun aynısını verdi orada izne çıkış tarihiniz yazıyor zaten dediler.
Sgkdan ödeme konusunda sorun yaşarım diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz???
32. haftada aldığınız raporda zaten hangi haftadan itibaren çalışamayacağınız yazıyordr

32. haftada aldığınız raporda zaten hangi haftadan itibaren çalışamayacağınız yazıyordr
Evet yazıyor ama iş yerim çalışamaz olarak yine bir rapor istedi. Hastanede öyle bir rapor veremiyoruz diyor. Sgk yı aradım 37 de çalışır raporunuzu kapatmanız lazım dedi. Kafam çok karıştı...

Evet yazıyor ama iş yerim çalışamaz olarak yine bir rapor istedi. Hastanede öyle bir rapor veremiyoruz diyor. Sgk yı aradım 37 de çalışır raporunuzu kapatmanız lazım dedi. Kafam çok karıştı...
Aa Tamam canım şimdi geldi benim aklıma da. Ben de 37’ye kadar çalışır raporu aldım. Şirketteki muhasebeci 37’de tekrar çalışamaz raporu almanız gerekiyor demişti. Keşke 37’den birkaç gün önce gitseydiniz hastaneye ben öyle yapacağım mesela

Aa Tamam canım şimdi geldi benim aklıma da. Ben de 37’ye kadar çalışır raporu aldım. Şirketteki muhasebeci 37’de tekrar çalışamaz raporu almanız gerekiyor demişti. Keşke 37’den birkaç gün önce gitseydiniz hastaneye ben öyle yapacağım mesela
36+5 teykende sorduğumda sadece izin tarihinizi değiştiriyoruz çalışamaz diye bir rapor vermiyoruz dedi. Bende bilerek 37 yi bekledim ki belki şimdi alabilirim diye 🤦🏼‍♀️😢

Bunu ben de çözemedim ama sorduğum her yer çalışır raporundan sonra çalışamaz raporu almam gerektiğini söylüyor

bugün bende almak için gittim çalışamaz raporunu ama otomatik onaylanıyor biz vermiyoruz dediler muhasebeci de inatla istiyor anlamadım valla

çalışabilir raporu alındığı zaman doğuma kadar devam eder doğum yaptığınız da otomatik raporunuz çalışamasa dönüyor taburcu olmadan çalışıyor olduğuzu beyan edin taburcu olurken sistemden doktor raporunuzu girsin kim çalışıyor kim çalışmıyor bilmedikleri için talep etmezseniz raporu sisteme girmezler rapor için tekrar hastane gitmeniz gerekir

ödeme konusunda sorun yaşamazsınız rapor tarihi bitince muhasebe onaylars 1 2 gün sonra SGk muhasebe hesaplama yapar ve ödeme çıkar

Hastaneden hamile olduğunuza dair resmi evrak veriliyor onu işyerine vermeniz gerekiyor sisteme girdikleri an zaten otomatik 37.haftada doğum iznine çıkıyorsunuz bundanmi bagsediyorsunuz bilmiyorum ama resmi evragi vermezseniz çalıştığınız işyerine devlet bilemezki hamile olup olmadiginizi

işyeride ki muhasebe tam bilmiyor anlaşılan bordronuzu yapmak için sizi raporlumu var mı yapayım ikileminde kalmış o yüzden :) malimüşavire sorsa zaten söyler o :)

Belki bunları okuyan başkaları olur diye yazmak istiyorum🥲😁 32 de hastaneye gidip çalışır raporu alıyorsunuz.37 de tekrar çalışamaz raporu diye bir şey verilmiyormuş.37 de otomatik başlıyormuş doğum izni.Zaten aldığımız çalışır raporunda ne zaman iznin başlayacağı yazıyor…Lakin çalışır raporu aldıktan sonra diyelim ki bir durumlar oldu ve 35 de bırakmak istediniz.O zaman gidip tekrar çalışamaz raporu alma mecburiyetimiz varmış.Her şeyi öğrendim 😅 Sevgiler arkadaşlar

Merhaba, konunun üzerinden çok geçmiş ama ben de benzer bir durum yaşıyorum. 32de çalışır raporu aldım ancak benim raporumda o günün tarihinden başka tarih yok ve doktorum da çalışamaz raporu diye bir şey olmadığını, otomatik başlayacağını söyledi. Kafam çok karıştı bu konuyu çözenler nasıl çözdü acaba?

Merhaba, konunun üzerinden çok geçmiş ama ben de benzer bir durum yaşıyorum. 32de çalışır raporu aldım ancak benim raporumda o günün tarihinden başka tarih yok ve doktorum da çalışamaz raporu diye bir şey olmadığını, otomatik başlayacağını söyledi. Kafam çok karıştı bu konuyu çözenler nasıl çözdü acaba?
Yazmasa da sorun değil.Şimdi kendin hesapla.37+0 olduğun gün iznin başlayacak.Şirkette muhasebeci veya İK onu bileceklerdir.

Back
X