ayy çok geçmiş olsun bende hiç kimse girmeyince merak ettim ne güzel motive olmuştuk nerdeler diyee yarından itibaren sıkalım birbirimizi yarın bildirimlerimzi yağalım yaş kilo boy hedef olrakkızlar kusura bakmayın gelemedim şimdi msjlarınızı okuyup cevaplayacağım ama öncelikle anlatmak isterim ki ananemin rahatsızlanması sebebiyle sizden ayrıldıktan sonra annemden gelen telefonla acilen hastaneye gittim haberde veremedim evede biraz önce girdim hemen buraya koştum aşırı uykusuzum ama sizlere bunu anlatmam lazımdı çoookk üzgünüm çokkk giremediğim için beni affedin böyle bi aciliyet olmadığı sürece her zaman buradaım tekrar özür dilerim...

siz 3öğünmü yiyorsunuz ev hanımıyim bütün gün evdeyim. Can sıkısina yiyorum. Nasıl zayıflıycam bilmiyorum gözümde dağlar gibi büyüyo:-( 2.ye hamile kalmadan 10kilo verdim ve yine aynı on kiloyu geri aldım. Moralim bozuluyo kendimi böyle gördükçe yürüyüşe dahi gidemiyorum havalar soğudu çocuklarım küçük bırakacak biri yok evde yapicam spor ne yapayım başka çare yok
  siz 3öğünmü yiyorsunuz ev hanımıyim bütün gün evdeyim. Can sıkısina yiyorum. Nasıl zayıflıycam bilmiyorum gözümde dağlar gibi büyüyo:-( 2.ye hamile kalmadan 10kilo verdim ve yine aynı on kiloyu geri aldım. Moralim bozuluyo kendimi böyle gördükçe yürüyüşe dahi gidemiyorum havalar soğudu çocuklarım küçük bırakacak biri yok evde yapicam spor ne yapayım başka çare yok

(( Bademciklerim şişti çünkü.Ama diyete devam.
(( Bademciklerim şişti çünkü.Ama diyete devam.