Doğuma Hazırlık 38+6 günlük hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

perihanka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
55
24
8
31
Kızlar son günlerim ve agrılarım oluyo ne yapmam gerekyo neler yaprsn rahat ederm yada doguma yardmcı olur lütfen bilgisi olan paylasrmı ? ilk hamileligm bi bilgm yok !

Bolbol yuru hareket et hurma he Medine hurması inşallah kisa zamanda kolay doğum yaparsın

Istedigin kadar yuru yere çömel sicak dus al senin yapacagin pek birsey yok o vakti gelmeden gelmiyor

Kızlar size birşey sormak istiyorum ben her doktora girişimde farklı hafta cikiyo gecen 2 hafta önce pazartesi keseyi gördüm 4+5 di bir dahaki pazartesi 5+5 kalp atışını duydum bugün tekrar gittim gözle görülür derecede büyümüş ancak bundan bir kaç gün önce acile gittiğimde farklı doktor 5+1 demişti bugün benim doktorum 5+1 diyor neden böyle

ultrasonlardan dolayı öyle bnde farklı doktorlarda muayene olunca aynı oluyo 31 haftaysa dıgerınde 29 yada 32 cıkabılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…