Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarım :1hug:
bu topicte ne zaman hamile haberi aldıysam tüylerim diken diken oldu gözlerim yaşardı kendim hamile kalmışım gibi mutlu oldum zor bi savaşın içindeyiz aynı taraftayız omuz omuza savaşıyoruz o yüzden bu fikirler hep daha iyi olunsun diye beyan edildi savaşı kazanalım diye söylendi inşallah başarırız yenilgiye uğradığımızda toparlamaya çalıştık yaralarımızı birlikte sardık ben daha 10 gün önce aldım kötü haberi o yüzden hakikaten yüküm şu anda ağır ve yorgunum :1shok:
Allah hepinizi davul etsin emi?
Gecenin bi yarısı girdim topiğe bakalım ben yokken neler yapmışlar kimbilir neler kaynattılar derken, ortalık toz dumana bürünmüş. zaten herkes bişeyler söylemiş bir ben eksik kalmışım fikir beyan etme konusunda madem öyle ben de bişeyler çıtlatayım gece gece....
şimdi arkadaşlar; olur böyle şeyler, o onu bunun için söylemiştir bu bunu demek istemiştir falan demiycem, nasılsa yarına bişeyiniz kalmayacak. ama bu doktor olayları tabi hepimizi laçka etti. kolay değil, bilimsel araştırma sonucu bu. bebek yapma konusunda ciddi çaba sarfeden kişilerin yaşadığı stres, kanserli bir hastanın hastalığını yenmek için gösterdiği çaba esnasında yaşanan kaygı ve stresten daha fazlasına yol açıyomuş, boru değil bu, hepimiz harbi stres altındayız, kimselerle paylaşamayıp güçlü rolü oynadığımız bilinçaltı pıtırcıklarımızı birbirimize anlatıyoruz, birbirimize kızıyoz da, gülüyoz da, olacak böyle şeyler, sonuçta hepimiz bi haritanın bölgeleriyiz, dağlarıyız, tepeleriyiz, gölleriyiz, bütün dereler, akarsular, nehirler gün gelecek birleşecek ve açık denizlere dökülecek, hep beraber bi gün açık denizlerin sularında kaynaşacağız ben inanıyorum bebişlerimizle birlikte. bırakın olumsuz herşey dünlerde kalsın, yarınlara cıvıl cıvıl başlayalım, yeni umutlarla, yeni paylaşımlarda bulunalım, hatta hep birlikte bir yaz pikniği yapmaya ne dersiniz, kaynaşma partisinde buluşup doya doya gülelim hep birlikte
Herkese günaydın olsun kızlarrr.
Yağmurcum haklısın sen Badeye öneride bulunmak istedin üstüne kaldı yanlış anlaşıldın biraz. ama sonuçta açıklamanı yaptın umarım anlaşılmıştır. Ben ne denizin ne kinderin niyetinde kötü birşey görmüyorum. herkes yanlış anlayabilir ya da karşı fikre sahipse bunu beyan edebilir. ya da eğer bulunduğu yerden öyle görüyorsa bunu gördüğü şekilde ifade edebilir.
Erverdi canım doğrusun ben hala burdayım çünkü burda kendimi dostlarımın arasında hissediyorum. hepinizi tanıyorum siz beni tanıyorsunuz. ve hamile olduğum için burda işim bitmedi. hiçbirzaman bitmeyecek. tamam birinci leveli atladık ama bakalım daha önümüzde ne engeller var dimi ama. o engellerde inşallah yoktur ama varsa bana kim destek olacak tanımadığım insanlardan daha çok siz tutcaksınız kolumdan. aynı şekilde ben kime lazım olursa destek olacağım. Ayrıca ben hepinizin hamileyim haberini almadan bebelerini kokladığınızı görmeden sizden kopmayı düşünmüyorummm.
canım hepimiz aynıyız demekki ben de aynı senin gibi kendimi rüyalara fallara bağlamış ordan alacağım mutlu haberlere ciddi ciddi kendimi inandırıyodum. gayet doğal değil mi? insan kendi ile başbaşa kalınca olacağına inanmak istiyor. inşallah olacak canım o umutlar bizi mutlu sonlara taşıyor allahın izniyle. en güzelini o kadın demiş ben ona sonuna kadar son damlasına kadar inanıyorum BUGÜNE KADAR KİM İSTEMİŞTE ÇOCUĞU OLAMAMIŞ. süper bir cümle eninde sonunda olacak. Bana da 6 yıl uğraşıp sonunda bebek sahibi olan bir arkadaş her kadın bir gün anne olacak eğer istiyorsa demişti. ben buna inandım inanmak istedim. inşallah devamı da gelir.
canım hoşgeldin iyi olmanıza sevindim allah dualarını kabul etsin. öp mis kokulunu bizim için.
Arkadaşlarım :1hug:
bu topicte ne zaman hamile haberi aldıysam tüylerim diken diken oldu gözlerim yaşardı kendim hamile kalmışım gibi mutlu oldum zor bi savaşın içindeyiz aynı taraftayız omuz omuza savaşıyoruz o yüzden bu fikirler hep daha iyi olunsun diye beyan edildi savaşı kazanalım diye söylendi inşallah başarırız yenilgiye uğradığımızda toparlamaya çalıştık yaralarımızı birlikte sardık ben daha 10 gün önce aldım kötü haberi o yüzden hakikaten yüküm şu anda ağır ve yorgunum :1shok:
Erverdi, yakın olsan kahvaltı davetini kaçırmazdım, hem yalnız kahvaltı etmeği sevmiyorum, hem de hazırlamaya üşendim şimdi.. çay kaldı mı? cokacimcoook
eyyyvalllah canım benim bende seni çoook seviyorum..kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileBEN BU KIZI BAŞINDAN BERİ HEP ÇOK SEVİYORUM YAAA olumunekankayizsmile
herkese günaydın
bir arkadaşım için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.sanırım en son badenur ya da yağmursesi almıştı buğdayçimi tabletlerini.nereden aldınız arkadaşlar tel ve adını yazarsanız sevinirim.denizbulut sende biliyodun sanırım....
teşekkürler.
kızlar yeni geldim eve.kimse uğramamış!!herkes misafir mi takılıyo?bekleyin siz misafir misafir.bekleyin ordaiikram mikram yok :1no2: