38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inşallah hayatım inşallah. ister ümitlen ister ümitlenme keyfin nasıl isterse. kader de varsa d..mek neye yarar üzülmek.keleğin günahını ne alcan. al anasını satim ya onu mu düşüncen. kimdir ulan kelek bırak şu keleği ne halt yerse yesin. sen kapıları kapa başka kapıya gitsin şerefssiz.

bebek bebek bebek diyelimde olsun:)
ayy banyoyu temizliyoruz kocişle öldümm çamaşır suyundan size de bakmadan edemiyorum bi ora bi burazemuszemus

geçenlerde bir araştırma yazısı okumuştum... kısırlığın artma nedenlerinden birini de bu tür temizleyicilere bağlıyordu... özellikle yoğun kokular yayan bu temizliyicilerin üreme sistemi üzerinde olumsuz etkiler yaptığı yazıyordu....

Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.ıyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.

hayatım bence görüşmelisin. ben ikinci tüpe başlamadan iki doktorla gereksiz yere belki bi dünya para vererek gittim görüştüm. en azından eskisine dönmemi sağladılar görüşmenin bi zararı olmaz. bu düşüklerin sebebi bulunmuş muydu hülya ? belki yazmışsındır hatırlayamadım kusura bakma canım?

Son düzenleme:
inşallah hayatım inşallah. ister ümitlen ister ümitlenme keyfin nasıl isterse. kader de varsa d..mek neye yarar üzülmek.keleğin günahını ne alcan. al anasını satim ya onu mu düşüncen. kimdir ulan kelek bırak şu keleği ne halt yerse yesin. sen kapıları kapa başka kapıya gitsin şerefssiz.

bundan sonraki hayatında allah hep gülürsün seniiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

he doğru çözdüm işi ben .... ..... amin darısı sana olsun :)) eyvallah sana da buluyum mu hamiş gacı resmi ? haa o kaşıntı o yüzden oluyo büyüdüğü için aklıma gelmemişti niye diye. hadi bakalım az kaldı o zaman inşallah göreceğiz allahın izniyle. e bizde büyük ihtimal karıştırcaz yine nerden baksan bi ay var patiklerin dediği gibi. hayırlısı bakalım. ben çok kilo aldım :( oturduğum yerden kalkarken popom ağrıyo ya.

nerden buldun bu resmi ki? ben bebişimden memnunum şu an ama arada değiştirebilirim de. kaç kilo aldın ki? ben zati şişkoydum 72,5 idim. şimdi 74-74,5 arasıyım. fazla da almamak lazımmış. hem bize zor. hem bebeğe iyi değil.

hayatım bence görüşmelisin. ben ikinci tüpe başlamadan iki doktorla gereksiz yere belki bi dünya para vererek gittim görüştüm. görüşmenin bi zararı olmaz. bu düşüklerin sebebi bulunmuş muydu hülya ? belki yazmışsındır hatırlayamadık kusura bakma canım?

Alabamacığım ben de kan pıhtılaşması var.Sadece oğluma hamileyken bebe aspirini kullandım.Diğerlerinde onu tüm dr'lar atladı.Ben son düşükten sonra kendim araştırıp buldum bu işi.

Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.İyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.

hülyacım, düşük deyince doktorlar bir sürü test yaptırıyorlar, genetik incelemelere kadar varıyor, sen de yaptırmışsındır ne çıkmıştı... önceden paylaştıysan, ben hatırlayamadım şu an...

Kızlar sabah hani bu sitede Umut tüp bebek merkezinden Dr süleyman TOSUN'a sorular soruluyorlar ya oraya yazmıştım ben de düşüklerimi,2 tüp bebeğinde kimyasal olduğunu sonra son aylardaki kimyasal gebeliğimden falan bahsettim.İyi bir infertilite dr'unun bana yardımcı olabileceğini falan yazmıştım.Şimdi cevabını okudum bana dr Ulun beyle görüşmemei söylemiş ama.Ne dersin uzman Deniz ve diğer arkadaşlar.

görüş ne kaybedersin? uzmanlığımı çalıştırayım. genetik analiz yapıldı mı diyecek. sonra da pgt önerecek. tabii rahme de bakacak tutunmayı engelleyen bişi var mı diye. yağmur kızsın ama çözdüm ben bu işleri :roflol:sen çidere üye miydin? öyleysen memoail ve umutta istediğin kadar doktorla görüşebiliyorsun. değilsen bahçecinin özel sağlık sigortalarıyla anlaşması vardı. umutun falan da olabilir. sorarsın. böyle de ucuza gelir.

Alabamacığım ben de kan pıhtılaşması var.Sadece oğluma hamileyken bebe aspirini kullandım.Diğerlerinde onu tüm dr'lar atladı.Ben son düşükten sonra kendim araştırıp buldum bu işi.

kendin buldun öylemi???? nasıl atlıyorlar yaaa? bu kadar zor sahip olunan bir bebeği sırf onların önceden tespit edecekleri birşeyi ihmali yüzünden kaybetmek çok kötü ...

geçenlerde bir araştırma yazısı okumuştum... kısırlığın artma nedenlerinden birini de bu tür temizleyicilere bağlıyordu... özellikle yoğun kokular yayan bu temizliyicilerin üreme sistemi üzerinde olumsuz etkiler yaptığı yazıyordu....

ya ben de az çok duymuştum ama bu deneli zararı olabileceğini düşünmemiştim. ama ben hergün çamaşır suyuyla haşır neşirim taşları çamaşır suyuyla silmezsem rahat edemiyorum napcaz?

geçenlerde bir konu başlığı açılmıştı, zavallıcık bin zahmetle bulduğu bebeğini kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiş... anlamıyorum bunu önceden NEDEN TESPİT ETMİYORLAR... zaten herşeye para harcıyoruz... buna da harcayalım... en azından sorsunlar bunu da yapalım mı diye...

bundan sonraki hayatında allah hep gülürsün seniiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
amin canım hepimizi laelaelaelaelae

nerden buldun bu resmi ki? ben bebişimden memnunum şu an ama arada değiştirebilirim de. kaç kilo aldın ki? ben zati şişkoydum 72,5 idim. şimdi 74-74,5 arasıyım. fazla da almamak lazımmış. hem bize zor. hem bebeğe iyi değil.
Stock Photography: Download Free Stock Photos & Royalty Free Images burası resim satın alınan bir site biz matbaa ve ajansız ya burdan bazen müşteriler için resim satın alıyoruz. ordan arattım ama satın almadım tabi normal resimleri değil illustrations ı tıkladım çizgisel olsun diye arat bi dünya çıkıyo. çek masanın üstüne kullan. ben de 73 ü geçtim. 68 dim galiba. ama ben hep 62 ydim. son dönem bu aşılama iki tüp falan 67-68 e geldim. bide hamile kalınca şişko oldum. evet artık dikkat ediyorum. ilk üç ay önüme geleni süpürdüm. artık dikkat ediyorum. muyum acaba tam emin değilim. :çok üzgünüm:

amin canım hepimizi laelaelaelaelae

Stock Photography: Download Free Stock Photos & Royalty Free Images burası resim satın alınan bir site biz matbaa ve ajansız ya burdan bazen müşteriler için resim satın alıyoruz. ordan arattım ama satın almadım tabi normal resimleri değil illustrations ı tıkladım çizgisel olsun diye arat bi dünya çıkıyo. çek masanın üstüne kullan. ben de 73 ü geçtim. 68 dim galiba. ama ben hep 62 ydim. son dönem bu aşılama iki tüp falan 67-68 e geldim. bide hamile kalınca şişko oldum. evet artık dikkat ediyorum. ilk üç ay önüme geleni süpürdüm. artık dikkat ediyorum. muyum acaba tam emin değilim. :çok üzgünüm:

boyun kaçtı şekerim????

kan pıhtılaşması için test yaptırmak istiyorum bende ...

m..love söylemişti ama nereye yazdım??? hale hanıma ben kan pıh. testi yaptırmak istiyorum desem mi? 3. gün prolaktin için kan vereceğim, o güne kadar öğrensem, bir daha kolumu deldirmem... ama kimden öğreneceğim... birde acaba bunun belli günde yapılma zorunluluğu falan var mı? oooffff

hülya benim de arkadaşım iki kez hamile kaldı ikiside düştü ikincide genetik testler yapıldı (memorial e gidiyor bu arada) testlerin sonucunda pıhtılaşma sorunu tespit edildi. sonra belli bi ilaçlarla birkaç ay tedavi oldu. ve doktor tamam hamile kalabilirsin dedi ve kaldı. zaten kalmasında hiç sorun yoktu. ve kalır kalmaz biasprin verdi bi de hergün iğne oluyor. sanırsam esterya da aynen hergün iğne oluyor bu sebepten. ve şimdi 12 haftalık hamile sağlıklı bir şekilde devam ediyor. sen kendin tespit ettin belki ama bence bunun testi ıvırzıvırı tedavisi varsa tatilden sonra başla bir daha yaşamamak adına. peki kimyasalların sebebi bu olabilir mi? çünkü benim arkadaşımın biri 8 bir diğeri 10 haftada sonlandı. ilk aşamada bebeğin beslenmesiyle 10-12 haftadan sonra beslenme şekli değişiyo sanırım ve esas kan pıhtılaşma sorunu varsa 10 haftadan sonra sıkıntı başlıyo diye biliyorum. senin ise başlangıçta kimyasalların var. düşüklerin kaç haftalıkken gerçekleşmişti?

ya ben de az çok duymuştum ama bu deneli zararı olabileceğini düşünmemiştim. ama ben hergün çamaşır suyuyla haşır neşirim taşları çamaşır suyuyla silmezsem rahat edemiyorum napcaz?
çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.

boyun kaçtı şekerim????
165 ohaaaaa dimi ?

ben hale hanıma tansiyon ilacı kullandığımı söyledim, hiç üzerinde durmadı dediği, tansiyon hamileliğin ilerleyen günlerinde sorun oluyor... herhalde onu o zaman değerlendireceğiz... o nedenle birde onu kafama takmak istemiyorum, takmıyorumda

çok sakıncalı uzaklaş çamaşır suyundan hem de hergün ne gerek var. bize hava mı atıyosun ev işi yapıyorum diye bu gezegenin en zararlı şeyi deterjan oh maşallah sen sigara içtiğin yetmiyodu zor ayırdık bide şimdi seni çamaşır suyundan ayırmaya çalışcaz.

165 ohaaaaa dimi ?

boyunn iyi güzel maşallah ama daha kilo almasan iyi olacak... kilonu korumaya çalışman lazım, çocuk büyüdükçe ağırlaşmak ayrı, ama sen yağ yapmamalısın... bu nedenle özellikle üç beyaza dikkat etmelisin... eğer varsa, ekmeği tamamemn kaldır bence...

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerden uzun süre uzak kaldım açıkçası biraz işlerin yoğunluğu biraz ev beni yordu bu arada doğum yaklaştıkça kızıma daha çok zaman ayırmak için akşamları da girmedim son zamanlarda yazmadan okuyup çıktım. Herkes aklımda unutmadım, şimdi işyerindeyim bir boşluk buldum şöyle bir kaç sayfa geriye doğru bakabildim.

Ben iyiyim geçen hafta boya işleri vardı arkasından temizlik, sonra izin aldım 3 gün boyunca evde ne kadar çekmece dolap var tek tek elden geçirip düzelttim, ayıdım, attım, yıkadım. Şimdi mutfak dolaplarını indireceğim. Bu ince işler bitince kadın çağıracağım. Tüm halıları yıkamaya gönderdim onlarda Cumartesi geliyor.

Ben iyiyim tabi ağırlaşma olayı başladı 2-3 saat ayakta sürekli dolandığımda ayaklarım şişiyor . Kontrole gittim bebek iyi her şey yolunda 7. ayı bitirdim toplamda 10 kilo almış durumdayım. Benden haberler böyle..

arkadaşlar inşallah sizin dediğiniz gibi olsun... bu kelek değilde bebek olsun... ben keleğin günahını almış olayım... ama ümitlenmek istemiyorum, gerçekten karnım çok ağrıyor, sanki birden boşalacak gibi geliyor...

Umarım bebektir...son zamanlarını okuyamadım arkadaşım iyisindir umarım.

bebek bebek bebek diyelimde olsun:)
ayy banyoyu temizliyoruz kocişle öldümm çamaşır suyundan size de bakmadan edemiyorum bi ora bi burazemuszemus

Tedaviye başlayacaktın sanırım, ne durumdasın bir plan oluşturdun mu kafanda..panik yok sakin sakin devam et, hiç bir şey için geç kalmadın arkadaşım.

Yoğun kimyasal kokusu tüm vücut için zararlı direk kanserojen etki. Ben Amway ürünlerini kullanıyorum hem kokusuz hem de çok güzel temizliyor, konsantre ürünler. Yaklaşık 9 aydır kullanıyorum. Bizim iş yerindeki arkadaşları da bulaştırdım onlarda aldılar çok memnunlar, temizlik var koku yok..ama bazılarımız kimyasal koku olmayımca temizlik olmazmış gibi düşünüyor onlar bu ürünleri kullanınca pek hoşlanmaya bilirler başta ama ne kadar güzel temizlediğini görünce ve sağlığımızı koruduğundan alışacaklardır diye umuyorum.

Erverdicim, arkadaşım nasılsın ? Tedavi için uygun zaman bir an önce gelir inşallah. Her şey yolundadır umarım.

Kindersms, Hülya59, Rüzgar Deniz, Vanilya, Zarpandit ve diğer tüm arkadaşlar merhaba. Vanilya ve bir arkadaş daha yeni hamileler arasına katılmıştı şimdi rumuzunu anımsayamadım keyifli hamilelikler diliyorum onlara.

Alabama'cım senin de bayağı olmuş maaşallah.. Allah tamamına erdirsin.

Deniz Bulut'cum, iyi ki AS yaptırdın bak gördün mü hiç bir şey olmuyor. Herşeyin bir riski var. Ama işi bilen dr yapınca risk neredeyse yok denecek kadar az. Şimdi sen işlemi ve yaşananları gördün gözde büyütülecek bir şey değilmiş değil mi ?..Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum.

Herkesi öpüyorum..opuyorumnanaktan

Back
X