38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar selam
hepinizi ösledim valla
herkesin sulh olmasına sevindim bu arada
benim piknik teklifine pek katılım olmamış ama canınız sağolsun
peki o zaman memorialın arka bahçesinde barbeküye ne dersiniz? misafir olarak da bütün doktorlarımızı oraya çağırcam, soru cevap yeme içme herşey benden ve de bedaveeeeeee)))))))

Altınyunus arkadaşım sanırım Vanilya'dan sonra sendin hamile olan arkadaşımız değil mi ?

Patikler'cim..Kızın nasıl iyi mi ? sen nasılsın ?

ıyiyim canım, kızım da iyi.. ılk karnesini aldı, çok mutluydu. Sen nasılsın? Senin kız da iyidir umarım. Özlettin valla kendini. Çok öpüyorumcanım benim.

Son düzenleme:
İyiyim canom, kızım da iyi.. İlk karnesini aldı, çok mutluydu. Sen nasılsın? Senin kız da iyidir umarım. Özlettin valla kendini. Çok öpüyorumcanım benim.

canımcım karne heyecanı yaşamışsın... ne güzel... karnesi hayırlı uğurlu olsun ... üniversite diplomalarını da alır inşallahhh..

Arkadaşlar, dün hani regl oldum olamadım muhabbeti yapmıştık, sonra olay tatlı heyecana dönüşmüştü, acaba bu sefer felek güzel bir oyunmu yaptı diyerek ümitlenmiştik... malesef ben haklı çıktım yine kelekmiş... ama bu ay olmadıysa gelecek aya ümitlerimiz taze kalacak... kısmet işte...

valla sabahtan beri tembelim bende gazeteleri okudum geç kahvaltı yaptımm
erverdicim senden özendim bu sabah patates kzıarttım oooh afiyetle yedik 1 saattirde internetteyim eee artık biraz iş yapayım sonra bende çıkarım gezerim bariii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hava tam yürümelik sıcak da değil soğukda süperr dostlar kaynatmışınız ben yokken birinizde sormamış eeh ohaoldumsmile

selammmmmm
hülyacım tamamdır o zaman sen sorunu biliyosun tedavisi belli iş hayırlısıyla hamileliğin başlamasına kalıyor. Herşeyin bi zamanı var demekki sen o zamanı bekliyosun hayırlısıyla inşallah.

yağmurcum sen her gün çamaşır suyuyla muhatap oluyorum diyince ben de genel bişi sandım. okey zati kocaman kadınsın illaki biliyosun şeker. bu kokusuz ürünleri kullanma işini bende artık düşüneyim bari. nerden bulcaz bunları marketlerde satılıyo mu acep?

erverdicim sevindim gülmene güller açmana artık kelekler bizden uzak olsun. yahu dün burda şekilden şekile girdim kitap yazdım kitap, yapmadığım maymunluk kalmadı dikkat çekmek için sen gitmiş deniz cadısına bağlamışsın topigin canlanmasını kırdınnnn kalbimi gelll al gönlümüü

deniz sende bendenmişsin şişko anne. valla senin şu kocan olmasa şu dünyada kime sarcan bilemiyorum allah ayırmasın. herşeyin sebebi o dimi götür çukulataları sonra herife yükle sebep olanlar kebap olsun.

waters canım sen bilinçli ve akıllı kadınsın kendinede bebeğine de dikkat ediyosundur eminim. ama seni okurken ben yoruluyorum vallahi maşallah diyim ben sana aman nazar değmesin.

yok beee ne ona bağlıycam alabama.görmedinmi kendini nimetten sayma bi deniz giderse öbür denizler başka denizler gelir dedim.okumadın mı.?okumazmıyım senin maymunluklarını.okudum da güldüm hem.hem içimi çektim hem güldüm.çok ağladığım zaman o gün hep içimi çekerim ben.kavun kelek olaylarına çok gldüm.ağlayanı güldürdün.bu yetmez mi kalbini almak için.ben yokken bibline iyi bak

güller açmamın sebebi ise;kızlarrrrrrrrrrrr güzzel bir davet aldım.altınoluk,cunda akçay beni çağırıyor.kaçarım ben bugün.şimdi çabuk çabuk yazıyom.kimvar kim yok diye.herkesi sarıyom seviyom.kendinize çok iyi bakın.ben duramam oradada bir net bulur kaçar bakarım buraya.delikafadulden

kızlar dün ağlıyoordum bu gün gülüyorum.ALLAHIM ,GÜZEL ALLAHIM İNNNŞALLAH YAŞIMIZI DİNDİRİR ARTIK BUNDAN SONRA BİZLERDE GÜLERİZ BURADA.HEPBERABER.hayat böyle işte.dün kötüydü bugünse............

aaa ne münasebet topiğin canlanma sebebi benim bi kerem bir gece gelemdim diye hiç yazan olmamıştıdelikafadulden şişko sen nie olasın kisempatiksalakcinni[/QUOT

hadi ordan.sen karıştır topiği biz onu çağır bunu çağır.arada ben kötü oldum.bi da ha kimseye şeetmem.kime kızarsan kız.hocam dedik bağrımıza bastık.lülülülülülü

herkes kendine çok iyi baksın.ben gelmedene kimse erkenden doğurmasın.herkese çok selam.
BADENUR;
KELEK MELEK
GÖNDER O KAVUNU BıZ YıYEK
BEN GıDERıM BURDAN
ALIN SıZE PEŞıN PEŞıN KUCAK DOLUSU ÇıÇEK
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ıNŞALLAH MORAL DEPOLU GELıRıM.BOL YUMURTALARIMLA BAŞLARIM ıNŞALLLAHHH.:Saruboceq:

Sızı sevıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar selam
hepinizi ösledim valla
herkesin sulh olmasına sevindim bu arada
benim piknik teklifine pek katılım olmamış ama canınız sağolsun
peki o zaman memorialın arka bahçesinde barbeküye ne dersiniz? misafir olarak da bütün doktorlarımızı oraya çağırcam, soru cevap yeme içme herşey benden ve de bedaveeeeeee)))))))

yağmurcum beni kimsecikler adam yerine koyup ta cevap vermemiş kendi aralarında konuşup gülüşmüşler se haldan anlarsın bari sen bi ses ver guzucum ordamısın?

aaa ne münasebet topiğin canlanma sebebi benim bi kerem bir gece gelemdim diye hiç yazan olmamıştıdelikafadulden şişko sen nie olasın kisempatiksalakcinni[/QUOT

hadi ordan.sen karıştır topiği biz onu çağır bunu çağır.arada ben kötü oldum.bi da ha kimseye şeetmem.kime kızarsan kız.hocam dedik bağrımıza bastık.lülülülülülü
aynı lafı tekrar etmekten hoşlanmıyorum çünkü bunu çocuklar için defalarca yapınca yetişkinler için tahammül sınırımı aşmış oluyorum. neyseki büyük bir sabırla son kez yazıyorum. bu topiği karıştıran ben değilim. 40 yaşında birine çocuklara yapılmaz bir tarzla yanıt verenlere bakmak lazım. bunu idrak etmek neden bu kadar zor defalarca sorunun kaynağını yazdığım halde.daha fazla yorum yapmayacağım. sadece kindersms ye söylemek istediğim birşey var onu çok seviyorum. ona ilk önce kızdım ancak hemen geçmişti sonra olayı yanlış yorumlayıp neden kızdığımı anlamadan birsürü şey yazdığında gerildim yoksa küskünlüğüm kırgınlığım yoktu halen daha yok. diğer kızlar allah bebeklerinize en kısa sürede kavuştursun güzeller...

yağmurcum beni kimsecikler adam yerine koyup ta cevap vermemiş kendi aralarında konuşup gülüşmüşler se haldan anlarsın bari sen bi ses ver guzucum ordamısın?

canım ben gelirim üzülme o doktorlarla pek ilgim kalmadı şükür ama piknik olsun yeme içne olsun ben katılırım :))

Back
X