merhaba ara ara uğruyorum siteye. inşallah herşey yolundadır. bende tahlil yaptırdım sonuçlar kötü malesef. gerçekten artık kafayı sıyırma noktasındayım. 28 yaşındayım erken menopozdayım 16 yaşımdan beri. Niye böyle oldu diye kafayı sıyırcam artık. İlaçla adet olabiliyorum sadece, Üstüne üstlük bir de bu ay adet miktarımda azalma oldu, çok moralim bozuk, lütfen bana taviyelerde bulunun. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok çaresizim. Yumurta yok, adet zaten göremiyorum, sürekli şişlik, hazımsızlık,kilo alma, ateş basması. En son dün aldığım tahlil sonuçları fsh:44, e2:20, lh:18, prolaktin:11, tsh:3,86. Adet miktarı ilaçla bile çok az artık, off ben napıcam ya...
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Evet zor bir durum içerisindesin, bu doğru. Ama yine de herşeyden önemlisi çok genç yaştasın. Eminim yapılabilecek şeyler vardır. Kendini çok iyi doktorların ellerine teslim etmen lazım. Bak sana yakın bir arkadaşımın arkadaşının başına geleni anlatayım. Kız aynen senin durumunda adet yok, ilaçla az miktarda adet olabiliyor , yumurta yok ve biriyle tanışıyor. Çocuk evlenme teklifi edince kız durumunu anlatıyor ve evlenirlerse hiçbir zaman çocuklarının olmayacağından bahsediyor. Çocuk da ondan bu nedenle vazgeçemeyeceğini,ailesine de bu durumdan hiç bahsetmeyeceğini söylüyor. Evleniyorlar ve Amerika'da bile tedavi olmasına rağmen ve doktorların hiç çocuğun olmayacak demelerine rağmen evlendikten tam 1 sene sonra bırak hamile kalmayı bebeğini kucağına alıyor. Yani demek istediğim allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez canım. Lütfen karamsar olma. Şu an senin en güzel şansın yaşın. İnşallah isteğine kavuşursun bir gün. Sevgiler,