• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba ara ara uğruyorum siteye. inşallah herşey yolundadır. bende tahlil yaptırdım sonuçlar kötü malesef. gerçekten artık kafayı sıyırma noktasındayım. 28 yaşındayım erken menopozdayım 16 yaşımdan beri. Niye böyle oldu diye kafayı sıyırcam artık. İlaçla adet olabiliyorum sadece, Üstüne üstlük bir de bu ay adet miktarımda azalma oldu, çok moralim bozuk, lütfen bana taviyelerde bulunun. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok çaresizim. Yumurta yok, adet zaten göremiyorum, sürekli şişlik, hazımsızlık,kilo alma, ateş basması. En son dün aldığım tahlil sonuçları fsh:44, e2:20, lh:18, prolaktin:11, tsh:3,86. Adet miktarı ilaçla bile çok az artık, off ben napıcam ya...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Evet zor bir durum içerisindesin, bu doğru. Ama yine de herşeyden önemlisi çok genç yaştasın. Eminim yapılabilecek şeyler vardır. Kendini çok iyi doktorların ellerine teslim etmen lazım. Bak sana yakın bir arkadaşımın arkadaşının başına geleni anlatayım. Kız aynen senin durumunda adet yok, ilaçla az miktarda adet olabiliyor , yumurta yok ve biriyle tanışıyor. Çocuk evlenme teklifi edince kız durumunu anlatıyor ve evlenirlerse hiçbir zaman çocuklarının olmayacağından bahsediyor. Çocuk da ondan bu nedenle vazgeçemeyeceğini,ailesine de bu durumdan hiç bahsetmeyeceğini söylüyor. Evleniyorlar ve Amerika'da bile tedavi olmasına rağmen ve doktorların hiç çocuğun olmayacak demelerine rağmen evlendikten tam 1 sene sonra bırak hamile kalmayı bebeğini kucağına alıyor. Yani demek istediğim allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez canım. Lütfen karamsar olma. Şu an senin en güzel şansın yaşın. İnşallah isteğine kavuşursun bir gün. Sevgiler,

merhaba canlar;yine başlayamadım be güllera.s.

herkes iyidir umarım...memoriale gittim.kan alındı,muayene oldum e2 ve lh ye bakıldı.normal dendi..yalnız sorunlar var.ben geçen hafta tatildeyken bir atak geçirdim.kan pıhtılaşmam vardı ya...en son geçen yıl tedavi sırasında olmuştu.şimdi de geçen hafta.gözler gitti.nesneleri objeleri yarım gördüm.önümde köpek var.kafası yok.korku filmi değil heee.insanların yüzünün sol tarafı yok.arada görüntü gidiyor geliyor.oturuyor yerine.20 dk sürdü.yazı var;atıyorum.anahtarcı yazıyor sadece tarcı sını görüyorum.başı yok yani.

diyeceğim ertelendi.,bir daha ki aya...duruma göre artık....Hale Hanım riske almıyor.tedaviyi.çok riskli bir durummuş.hemen göz dr una gönderdi.bakıldı...temiz....gözlük bile vermedi.yine tatmin olmadı.hematoloğu aradı.yaklaşık 5 10 dk görüştü.çok riskli bir vaka olduğumu,sağılığımın söz konusu olduğunu,hastanın sağlığının önemli olduğunu sağlıklı bir gebelik istediklerini söyledi bir de nöroloğa görünmemi istedi.özellikle de hemotoloğun cebini yazdı verdi.gideceğim nöroloğun mutlaka memorialin dr uyla görüşmesini istedi.bu durumun özellikle tedavi öncesinde olması ve de hiç hormon kullanmadığım halde olması.açıkçası korkuttu onu.herşey olabilirmiş.kalpte olursa kalp krizi,beyinde pıhtılaşma olursa felç olabileceğini anlattı.göz de de körlükten bahsetti.yani bunlar olabilirmiş.ama olmayabilir de...ben de dedim.hiçbirşeyin garantisi yokki..buradan yukarı yola çıkarım araba da vurabilir..savunma işte.....

ömür boyu iğne olabilirmişim ya da ilaç kullanmak zorunda olabilirmişim.olsun dedim alırım.yok ikna olmadı.bu hafta da nöroloğa görüneceğim.bakalım artık.belki bir daha ki aya da iptal olur umuda son yolculuğum bitebilir.aynı eski bir türk filmi konusu gibi.çocuk sahibi olmamalısın olamazsın yoksa kör olabilirsin.vs vs vs .......
önce yumurta ile spermin peşinden koş.sonrasında da böyle olsun..bu hastalık 35 inden sonra belirti gösteriyormuş..genetik...

bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?
Zarpandit;sen ne yaptın?nasıl geçti görüşmen.umarım sende iyi haber vardır.

inşallah bir dahaki aya deneme şansını yakalarım.negatif sonuca hazırım ama hiç olmazsa 12 gün pamukların üzerine olsaydım..kendini hamileymiş gibi hissetmek,şımartmak..çok güzel bir duygu o...bir kere yaşamıştım.kısa sürmüştü.serin serin bir baharda hamileydim.nisanda..şimdi dursaydı16 yaşında bir genç kızdı.....kızdı kızdı eminim...öyle olmalı...
MERYEcim;benim de o zaman göğüsler çok şişmişlerdineredeyse benden önce gidiyorlardı.çok ta acıyorlardı.keseyi de görmüştüm.sonra gitti.belki de kan pıhtılaşmasından beslenemedi ondan gitti.o zaman bilinmedi hiç sebebi.sadece kanımda brusella çıkmıştı.o yıllarda kapı sütü alıyorduk.ondan ve peynirden taze peynirden geçermiş.aman sen sen ol dikkat et.taze köy peynirlerinden yeme.ne olur ne olmaz.açık sütte tabiii.artık kalmadı ya şimdi..

aman ne çok yazmışım.

abcdef; canım üzülme sen.yine yaşıtlarının yanındasın burda.geçer herşey geçer...düzelir.en azından öyle umuyorum...

kinder; uğramamışsın?ne yaptın.varmı gelen giden?

patikler pek ses çıkmıyor bu aralar senden.

deniz;işte böyle ansiklopedi kadın....aç bir sayfa...oku bana bişeyler...

patikler;iyi akşamlar...bu ne süpriz!! akşamları görürmüydük seni buralarda...

Canım hastaneden dönmüşsün, ne diyeyim ki,inşallah bir dahaki aya üzün güler. Seni çok merak etmiştim o nedenle akşam girdim. Artık çok fazla akşamları giremiyorum. Bizim burada çok güzel bir spor merkezi var oraya kaydolduk. Haftanın 3 günü oraya gidince diğer akşamlarda kalan işlerimi yaptığım için ve işte de bazen mesaiye kaldığım için pek fazla fırsatım olmuyor artık. Bu araad hani ben bu ay klomen kullanmıştım ya. Tabi ki bi işe yaramadı yine. Zaten yarasa şaşardım :) Yok yok normal yoldan hamilelik yok maalesef. ılla ki tüp illaki... Napalım bizim kaderimiz de buymuş demek ki... ışte böyle Erverdi'cim. ıyi geceler canım, görüşmek üzere :)

erverdi çok geçmiş olsun, sağlamcı doktorları seviyorum ben. Hale hanım güzel sorgulamış durumu. Pıhtı işi ihmale gelmez. Kan sulandırıcı iğneler, ilaçlar verebilirler. Dediğin gibi bir önceki belki de pıhtılaşma sorunuydu. Tez zamanda sebep de çaresi de bulunur umarım :)

Göz muayenesinde göz dibi muayenesi, görme alanı filan yapmışlarmıydı? Göz tansiyonu vb.?

Gördüğüm kadarıyla alaycı bir bakış açın var olaylara karşı, o zaman şunu söyleyebilirim sana ;
selülit problemin varsa, kan sulandırıcılar pırıl pırıl yapıyor canım. Kayınvaldem 10 gün kullandı topu topu, bacakları benimkinden iyi duruma geldi ki mezoterpi filan canı çıkmıştı vaktiyle :)

herkes iyidir umarım...memoriale gittim.kan alındı,muayene oldum e2 ve lh ye bakıldı.normal dendi..yalnız sorunlar var.ben geçen hafta tatildeyken bir atak geçirdim.kan pıhtılaşmam vardı ya...en son geçen yıl tedavi sırasında olmuştu.şimdi de geçen hafta.gözler gitti.nesneleri objeleri yarım gördüm.önümde köpek var.kafası yok.korku filmi değil heee.insanların yüzünün sol tarafı yok.arada görüntü gidiyor geliyor.oturuyor yerine.20 dk sürdü.yazı var;atıyorum.anahtarcı yazıyor sadece tarcı sını görüyorum.başı yok yani.

diyeceğim ertelendi.,bir daha ki aya...duruma göre artık....Hale Hanım riske almıyor.tedaviyi.çok riskli bir durummuş.hemen göz dr una gönderdi.bakıldı...temiz....gözlük bile vermedi.yine tatmin olmadı.hematoloğu aradı.yaklaşık 5 10 dk görüştü.çok riskli bir vaka olduğumu,sağılığımın söz konusu olduğunu,hastanın sağlığının önemli olduğunu sağlıklı bir gebelik istediklerini söyledi bir de nöroloğa görünmemi istedi.özellikle de hemotoloğun cebini yazdı verdi.gideceğim nöroloğun mutlaka memorialin dr uyla görüşmesini istedi.bu durumun özellikle tedavi öncesinde olması ve de hiç hormon kullanmadığım halde olması.açıkçası korkuttu onu.herşey olabilirmiş.kalpte olursa kalp krizi,beyinde pıhtılaşma olursa felç olabileceğini anlattı.göz de de körlükten bahsetti.yani bunlar olabilirmiş.ama olmayabilir de...ben de dedim.hiçbirşeyin garantisi yokki..buradan yukarı yola çıkarım araba da vurabilir..savunma işte.....

ömür boyu iğne olabilirmişim ya da ilaç kullanmak zorunda olabilirmişim.olsun dedim alırım.yok ikna olmadı.bu hafta da nöroloğa görüneceğim.bakalım artık.belki bir daha ki aya da iptal olur umuda son yolculuğum bitebilir.aynı eski bir türk filmi konusu gibi.çocuk sahibi olmamalısın olamazsın yoksa kör olabilirsin.vs vs vs .......
önce yumurta ile spermin peşinden koş.sonrasında da böyle olsun..bu hastalık 35 inden sonra belirti gösteriyormuş..genetik...

bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?

inşallah bir dahaki aya deneme şansını yakalarım.negatif sonuca hazırım ama hiç olmazsa 12 gün pamukların üzerine olsaydım..kendini hamileymiş gibi hissetmek,şımartmak..çok güzel bir duygu o...bir kere yaşamıştım.kısa sürmüştü.serin serin bir baharda hamileydim.nisanda..şimdi dursaydı16 yaşında bir genç kızdı.....kızdı kızdı eminim...öyle olmalı...
MERYEcim;benim de o zaman göğüsler çok şişmişlerdineredeyse benden önce gidiyorlardı.çok ta acıyorlardı.keseyi de görmüştüm.sonra gitti.belki de kan pıhtılaşmasından beslenemedi ondan gitti.o zaman bilinmedi hiç sebebi.sadece kanımda brusella çıkmıştı.o yıllarda kapı sütü alıyorduk.ondan ve peynirden taze peynirden geçermiş.aman sen sen ol dikkat et.taze köy peynirlerinden yeme.ne olur ne olmaz.açık sütte tabiii.artık kalmadı ya şimdi..

aman ne çok yazmışım.

abcdef; canım üzülme sen.yine yaşıtlarının yanındasın burda.geçer herşey geçer...düzelir.en azından öyle umuyorum...

Erverdi canim herseyde bir hayir vardir. Sunu untma en onemlisi senin sagligin. Sen iyi olucaksin ki dogacak bebegine bakabilesin. Varsin gelecek ay baslayin. Insallah gelecek ay senin de iyi haberlerini alicaz. Sikma canini lutfen

Canım hastaneden dönmüşsün, ne diyeyim ki,inşallah bir dahaki aya üzün güler. Seni çok merak etmiştim o nedenle akşam girdim. Artık çok fazla akşamları giremiyorum. Bizim burada çok güzel bir spor merkezi var oraya kaydolduk. Haftanın 3 günü oraya gidince diğer akşamlarda kalan işlerimi yaptığım için ve işte de bazen mesaiye kaldığım için pek fazla fırsatım olmuyor artık. Bu araad hani ben bu ay klomen kullanmıştım ya. Tabi ki bi işe yaramadı yine. Zaten yarasa şaşardım :) Yok yok normal yoldan hamilelik yok maalesef. ılla ki tüp illaki... Napalım bizim kaderimiz de buymuş demek ki... ışte böyle Erverdi'cim. ıyi geceler canım, görüşmek üzere :)

teşekkürler patikler;

klomeni kendin mi alıp kullanmıştın.dr takibi ile mi?...takibini kaçırdıysam affet...aman ne olur kızlar kafanıza göre alıp denemeyin...ben de bir de kist var.muhtemelen aylar önce kullandığım klomenden de olabilir,bir de dr çatlamamış yumurtanın kiste döndüğünü söylemişti.zararı yokmuş.doğum kontrol hapıyla eitiyorlar,ancak bana d k hapı da yasak.pıhtılaşmadan dolayı..

ne güzel... bayağı aktifsin.benim için girmen büyük incelik.tekrara teşekkürler..şu an ezan okunuyor.ediyorum duamı

ALLAHIM SEN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER BıZE.BANA ARKADAŞLARIMA VE TÜM DıLEYENLERE..HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANA DA RAZI OLMAYI ÖĞRET.:Saruboceq:

erverdi çok geçmiş olsun, sağlamcı doktorları seviyorum ben. Hale hanım güzel sorgulamış durumu. Pıhtı işi ihmale gelmez. Kan sulandırıcı iğneler, ilaçlar verebilirler. Dediğin gibi bir önceki belki de pıhtılaşma sorunuydu. Tez zamanda sebep de çaresi de bulunur umarım :)

Göz muayenesinde göz dibi muayenesi, görme alanı filan yapmışlarmıydı? Göz tansiyonu vb.?

Gördüğüm kadarıyla alaycı bir bakış açın var olaylara karşı, o zaman şunu söyleyebilirim sana ;
selülit problemin varsa, kan sulandırıcılar pırıl pırıl yapıyor canım. Kayınvaldem 10 gün kullandı topu topu, bacakları benimkinden iyi duruma geldi ki mezoterpi filan canı çıkmıştı vaktiyle :)

abcdef;iyi dileklerin içi teşekkürler canımm
görme alanı göz tansiyonumuyenesi hepsi yaılmıştı .
evet.. gülerimm güldürürüm.severim güldürmeyi.gülümsetmeyi.
selülit mi? olmaz mı?demek artık parlak bir cilde sahip olacağım.hımmmm..söylediğin iyi oldu..artık güzellik yarışmalarına katılabilirim öyleyseyerimseniben..kötünün iyisi...sevindim şimdi buna...söylediğin iyi oldu.tedavi olmak için Hale Hanıma bir sebebim daha var şimdi.sempatiksalakcinni

senin de bir önce sağlığına kavuşmanı dilerim..dertsiz kul yok.önemli olan dertlerle yaşamayı öğrenebilmek..bak sen bunu başarmışsın.seni daha dirençli kılmış.kutlarım seni.burada kal.güce ihtiyacımız var..opuyorumnanaktan

Erverdi canim herseyde bir hayir vardir. Sunu untma en onemlisi senin sagligin. Sen iyi olucaksin ki dogacak bebegine bakabilesin. Varsin gelecek ay baslayin. Insallah gelecek ay senin de iyi haberlerini alicaz. Sikma canini lutfen

teşekkürler Roniyam;evet.hayırlısı neyse o olsun dedim hep.gelecek aya olursa olur.olmazsa da bir yerlerde beni küçük bir kızın beklediğini hissediyorum.

kızına ne isim koydun?

bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?

aman ne çok yazmışım.

canım her işin başı sağlık. sen olmadıktan sonra bebek olmuş neya yarar. önce senin sağlığın. allah nasip ettiyse gelecektir bebeğin. etmediyse dediğin gibi sevgini verebileceğin çocuk çok. benim de küçüklüğümden beri olur arada öyle göremediğim. benimki karanlıktan birden parlak ışığa çıkarsam veya tam tersi çok güneşli bir yerden birden loş bir yere girersem oluyor. yarım saat civarı gözümün önünde birşey oynaşır. yazıyı oluyamam yarısı olmaz. baktığımı tam göremem. göz doktoruna gittim birşey bulamadılar. sen böyle diyince düşündüm bende de pıhtılaşma olabilir mi diye ama sanırım pıhtılaşma olsa bebek 5 aya kadar yaşamaz ilk 3 ayda 10 kere düşerdi. ben şu an aspirin bile kullanmıyorum. benimki gözümün hassasiyeti herhalde. ama baktığının yarısını görememek ne kadar kötü birşey anlayabiliyorum. en son cuma işte oldu. 45 dakika sürdü normale dönmem. senin ne kadar sürüyor? hale hn başlamamakta haklı. belki başka dr olsa para için nasıl olsa kan sulandırıcı vereceğiz diyip başlardı. ama sen imza bile versen ben istiyorum diye aklı başında hiçbir dr hastasını kaybetmeyi veya sakat kalmasını istemez. önce senin sağlığın. inşallah önümüzdeki aya herşey iyi olur ve tedaviye başlarsan da sonuna kadar iyi gider

bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?

aman ne çok yazmışım.

Erverdi'cim geçmiş olsun , bu çok önemli bir konu Hale hn.da işi sıkı tutmuş aman önemse nörolog'a da git önce sen önemlişsişn ve sağlığın tabiki ondan sonrası senden sonra gelir hayırlısı ile.

Pıhtılaşmayı önleyici tedavini ol, ilaçlarını kullan ondan sonra Hale hn senin için uygun zamanı ve ayı bulur. Çok geçmiş olsun tekrar aman ihmal etme.

ben iyiyim arkadaşım..işleri devredeceğine göre izne ayrılıyorsun artık.hadi çoğu bitti azı kaldı....kaldı dedim de...sahi doğum ne zaman?gün belli mi?...şimdi artık küçük kızına evde yer açma telaşları başlamıştır.

benim tedaviye gelince artık bu ay ne kadar yumurta varsa şansa....neyse halimiz çıksın falımız misali.hayırlısı be...yaşıyacağız ve göreceğiz.gerşey nasip kısmet...
görüşmek üzere....kız rahat vermediğine göre çıkarsın belki....iyi akşamlar

İşlerimi devredeceğim arkadaşa anlatıyorum kısmetse izne 6 Ağustos veya duruma göre 11 Ağustos gibi ayrılmayı planlıyorum her şey yolunda giderse..haberdar ederim. Evdeki düzenleme işlemlerinin çoğunu bitirdim bir kaç detay kaldı. Onları da yapacağım.

Canim sagol bilgilendirdigin icin. Ikisi icin de cok sevindim. insallah senin de guzel haberini alirim en kisa zamanda.
Ben iyiyim ama coook yorgunum. malum gece uykularim azaldi, gunduz de butun vaktimi aliyor. Ama olsun bugunleri cok bekledim hic sikayet etmiyorum.
Kizim buyudu teyzesi, cok tatli masallah. Bugun 5 haftasi bitti. Allah herkese bu duyguyu nasip eder insallah.
Cok sevgiler

Roniyam Allah anneli babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu olsun hep sevilsin hayatı boyunca. Maaşallah 5 hafyayı bitirmişsiniz, sana da kolaylıklar diliyorum tüm bu yorgunluk ve yaşanan sıkıntılar bir kaç sene sonra unutulup gülümsenerek hatırlanıyor.. darısı tüm emek veren isteyen arkadaşların başına..

abcdef;iyi dileklerin içi teşekkürler canımm
görme alanı göz tansiyonumuyenesi hepsi yaılmıştı .
evet.. gülerimm güldürürüm.severim güldürmeyi.gülümsetmeyi.
selülit mi? olmaz mı?demek artık parlak bir cilde sahip olacağım.hımmmm..söylediğin iyi oldu..artık güzellik yarışmalarına katılabilirim öyleyseyerimseniben..kötünün iyisi...sevindim şimdi buna...söylediğin iyi oldu.tedavi olmak için Hale Hanıma bir sebebim daha var şimdi.sempatiksalakcinni

senin de bir önce sağlığına kavuşmanı dilerim..dertsiz kul yok.önemli olan dertlerle yaşamayı öğrenebilmek..bak sen bunu başarmışsın.seni daha dirençli kılmış.kutlarım seni.burada kal.güce ihtiyacımız var..opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler erverdi. Hep derler ya, öldürmeyen şey güçlendirir diye, öyle oluyor gerçekten de herhalde. Senin için de tez zamanda sağlık şifa dilerim. En kötüsü belirsizlik içinde olmak, yani teşhis aşaması. Teşhisten sonrası yol görünüyor yürüyüp gidiyorsun, herşey çorap söküğü gibi geliyor. Herşeyden önemlisi sağlık. Umarım ciddi birşey değildir de çabuk çözüme ulaşır.

canım her işin başı sağlık. sen olmadıktan sonra bebek olmuş neya yarar. önce senin sağlığın. allah nasip ettiyse gelecektir bebeğin. etmediyse dediğin gibi sevgini verebileceğin çocuk çok. benim de küçüklüğümden beri olur arada öyle göremediğim. benimki karanlıktan birden parlak ışığa çıkarsam veya tam tersi çok güneşli bir yerden birden loş bir yere girersem oluyor. yarım saat civarı gözümün önünde birşey oynaşır. yazıyı oluyamam yarısı olmaz. baktığımı tam göremem. göz doktoruna gittim birşey bulamadılar. sen böyle diyince düşündüm bende de pıhtılaşma olabilir mi diye ama sanırım pıhtılaşma olsa bebek 5 aya kadar yaşamaz ilk 3 ayda 10 kere düşerdi. ben şu an aspirin bile kullanmıyorum. benimki gözümün hassasiyeti herhalde. ama baktığının yarısını görememek ne kadar kötü birşey anlayabiliyorum. en son cuma işte oldu. 45 dakika sürdü normale dönmem. senin ne kadar sürüyor? hale hn başlamamakta haklı. belki başka dr olsa para için nasıl olsa kan sulandırıcı vereceğiz diyip başlardı. ama sen imza bile versen ben istiyorum diye aklı başında hiçbir dr hastasını kaybetmeyi veya sakat kalmasını istemez. önce senin sağlığın. inşallah önümüzdeki aya herşey iyi olur ve tedaviye başlarsan da sonuna kadar iyi gider

Deniz, göz tansiyonu filan yaptırdın mı sen? ya da tansiyon sorunun var mıdır? Tansiyon, kan şekeri oynamaları filan sebep olabiliyor diye biliyorum. Ciddi birşey değildir umarım ama 45dk. da uzun bir süre be arkadaşım.

Çok teşekkürler erverdi. Hep derler ya, öldürmeyen şey güçlendirir diye, öyle oluyor gerçekten de herhalde. Senin için de tez zamanda sağlık şifa dilerim. En kötüsü belirsizlik içinde olmak, yani teşhis aşaması. Teşhisten sonrası yol görünüyor yürüyüp gidiyorsun, herşey çorap söküğü gibi geliyor. Herşeyden önemlisi sağlık. Umarım ciddi birşey değildir de çabuk çözüme ulaşır.

Deniz, göz tansiyonu filan yaptırdın mı sen? ya da tansiyon sorunun var mıdır? Tansiyon, kan şekeri oynamaları filan sebep olabiliyor diye biliyorum. Ciddi birşey değildir umarım ama 45dk. da uzun bir süre be arkadaşım.

canım şu gözbebeğini büyüten damladan damlatıp bakmışlardı. tansiyona falan da hepsi normaldi. bende 1,25 miyop var senelerdir. arada kontrole gitiğimde de tansiyona bakılıyorlar sanırım birşey yok. zaten 20 li yaşlardan beri oluyor bu durum senede 4-5 kere. valla önemli birşey olsa olurdu herhalde.
acaba diyorum bahçecinin her tüp tedavisinde ve her hamile kalana ne olur ne olmaz diyerek verdiği fragmini doktoruma sorup kullansam mı belki benim de selüleitlerime iyi gelir yerimseniben:roflol:

canım şu gözbebeğini büyüten damladan damlatıp bakmışlardı. tansiyona falan da hepsi normaldi. bende 1,25 miyop var senelerdir. arada kontrole gitiğimde de tansiyona bakılıyorlar sanırım birşey yok. zaten 20 li yaşlardan beri oluyor bu durum senede 4-5 kere. valla önemli birşey olsa olurdu herhalde.
acaba diyorum bahçecinin her tüp tedavisinde ve her hamile kalana ne olur ne olmaz diyerek verdiği fragmini doktoruma sorup kullansam mı belki benim de selüleitlerime iyi gelir yerimseniben:roflol:

Deniz, yanlş bilmiyorsam tansiyon muayenesi tamamen ayrı birşey. Yani normal muayenenin rutini olarak yapılmıyor. Ben bir sorayım kayınvaldeme de ona göre netleştiririm.

Selülit olayında hakikaten inanamadım görünce. Taş gibi olmuş bacakları. Kayınvalde de pıhtı endişesiyle 10 gün göbekten iğne olduydu, göbek mosmordu ama bacaklar taş gibiydi maşallah. Tam da tatil üstü oldu, denizde pek mutluydu sırnaşık şey Kadın her yaşta kadın işte sırnaşık şey

Bir hikaye daha anlatayım, pazar neşesi olsun :) Ananem katarakt ameliyatı oldu. Yıllardır olmuyordu görüyorum diye, en son karar verip de doktora gittiğimize %40 gördüğü ortaya çıktı. Ona göre kıstas pirinç ayıklayabilmesi tabi, pirinçleri ayıklayabildikçe görüyorum sanıyordu sempatiksalakcinni
Neyse ameliyat oldu, iki gün sonra sabah yüzünü yıkarken aynaya baktığı sırada kırışıklarını görmüş. İki gün morali bozuk gezdi, çok yaşlanmışım diye sırnaşık şey Maşallah diyeyim 78 yşında kendisi. Allah uzun ömür versin nur yüzlüme sırnaşık şey

günyadın kızlarr a.s. a.s. a.s.

erverdi tatlım geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir önemli olan senin sağlığın sana bi şey olmasın :1hug: :1hug:

deniz cim selam göz rahatsızlığın ilginçmiş sebebini bulamamaları enteresan umaraım bi daha tekrarlamaz :1hug:

zarpandittt nihayet ses verdin şekerim doktor muayenen nasıl geçti yalnız ataşehir memorialda tüp bebek servisi açıldımı ? benim bildiğim yoktu fisfisfis fisfisfis umarım her şey yolundadır ben ataşehir memorilın olduğu caddede otoruyorum evime çok yakın yani beklerim :teselli:

absynth bol harfli arkadaşım anneanne epey güldüm katarakt ameliyatını olmasa güzellik açısından epey mutluymuş tatlım benim ya a.s sen nasılsın? varmı gelişme hadi müjde ver inşallah bize :sm_cool: gerçi vardı sanırım temmuz 22 de mi yapacaktın testi bekliyelim bakalım :sm_cool:

roniyammm canım 5 haftalık oldumu güzellik yerim ben onuu benim içinde öp kokla minik ellerini tut a.s. :nazar: :nazar:

merye yavaş yavaş ilerliyor hamilelik ne güselll lütfen her anın tadını çıkart :nazar: :nazar:

Selammmmmmmmm ben geldimmm
Kızlar süper harika bir tatil geçirdim. Herşey yolunda hepinizi öpüyorum. ama şu an biraz yoğunum eskiyi okumam lazım müsahit olunca okuyup yazcam. dün evdeydim okumak istedim ama mümkün olmadı site arızalıydı. ne okuyabildim ne yazabildim. en kısa zamanda toparlanıp gelcem :))

merhaba arkadaşlarr,

alabama hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
kinder, evet 20-22 temmuz gibi belli olur ama dün birdenbire "yok bu ay tutmadı" diye ampul gibi parladı beynimde. Zaten hiçbir belirti de yok sayılır. Biraz şikayetlerim vardı, onlarda geçti akannehir
Bakalım kısmet...

Arkadaşlar, benim düşüncelerim bir acayip. Bilmiyorum bu kadar istediği halde herkes zaman zaman böyle acayip fikirlere kapılıyormu. Bazen diyorum olmuyorsa belki de bu bir işarettir, zorlamayalım. Bazende aman ne zorumuz var, hayat boyu uğraş dur, oturalım rahat rahat...
Acayip bir korku var, korkudan böyle düşüncelere sapıyor herhalde beyin diyorum. Belki de olmazsa çok hayalkırıklığı yaşamayım diye böyle motive ediyorum kendimi. Bilemedim yani...sempatiksalakcinni
öyle olsun diye acayip bir heves içinde değilmişim gibi ama azıcık kasıklarım ağrısa gözlerim parlıyor, seviniyorum. Amaaann sapıtık haller işte, bekleme faslı hezeyanları herhalde :1:

merhaba arkadaşlarr,

alabama hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
kinder, evet 20-22 temmuz gibi belli olur ama dün birdenbire "yok bu ay tutmadı" diye ampul gibi parladı beynimde. Zaten hiçbir belirti de yok sayılır. Biraz şikayetlerim vardı, onlarda geçti akannehir
Bakalım kısmet...

Arkadaşlar, benim düşüncelerim bir acayip. Bilmiyorum bu kadar istediği halde herkes zaman zaman böyle acayip fikirlere kapılıyormu. Bazen diyorum olmuyorsa belki de bu bir işarettir, zorlamayalım. Bazende aman ne zorumuz var, hayat boyu uğraş dur, oturalım rahat rahat...
Acayip bir korku var, korkudan böyle düşüncelere sapıyor herhalde beyin diyorum. Belki de olmazsa çok hayalkırıklığı yaşamayım diye böyle motive ediyorum kendimi. Bilemedim yani...sempatiksalakcinni
öyle olsun diye acayip bir heves içinde değilmişim gibi ama azıcık kasıklarım ağrısa gözlerim parlıyor, seviniyorum. Amaaann sapıtık haller işte, bekleme faslı hezeyanları herhalde :1:

abcdef;canım sen adet tarihini bekleme.12nci güne bak.beliritlere de takılma.seni çok iyi anlıyorum.anlıyoruz...düşüncelerinin acayipliği konusunda yalnız değilsin.buna emin ol..çok zordur beklemek..aman kötüyü korkuyu aklına getirme,getirmemeye çalış.

ben denemiştim.önce kötüyü düşünüyorsun,sonra içini bir korku kaplıyor.tamam olmadı diyorsun için cız ediyor..ama hiçbişey düşünmediğin zaman ne korku oluyor ne bişey.bırak kendi haline,zamanın gelsin.(tabii karşıdan söylemesi kolay gelirbunu biliyorum ,yaşayan bilir)ne yaparsak yapalım içimizde olup biten zaten olup bitmekte.dilerim seninki şimdi bölünüyordur.hızla çoğalıyordur.yine de herşeyin hayırlısı

hayata ,olaylara alaycı bakmak konusunda;biraz bardağın dolu tarafını görmeye çalışmak diyelim biraz da aklımca mizah diyelim..

Back
X