Zarpandit, bu anlattığın çok ilginç ya, çünkü benim bildiğim kadarıyla özellikle yurt dışında bu kadar takibe bırakmazlar ve komplesini alalım hemen diyorlar... Hele ki bir kere ameliyat oldu mu, ikincide komple gidiyor kesin...İlginç bir yaklaşım gerçekten ama şimdi araştırmalar ilerledikçe olmaz deneni de olduruyorlar vallahi. Ben aşıyı bekliyorum, benimki tekrarlayana kadar bulurlar ümid ediyorum. Bir aşı yapacaklar tekrarlama vb. hepsi hikaye olacak. Yakındır 5-6 senesi var sürerler piyasaya :)
Kolun için süre uzadıkça "complicated" olmuştur elbet
İnşallah kolay çözümlenebilecek birşeydir ama sana bir fizik tedavi görünüyor sanki...
İş konusunda da bulmuşken değerlendireyim diyorum gerçekten. 1 senedir evdeyim, alışmışız da çift maaşa, şimdiden abime 10000tl borcumuz var. Tüp sıpaya verecek para zaten yok :) Doktor muayenelerine verdiğim 200-300 tl bile gözümde büyür oldu artık...
Kolun için süre uzadıkça "complicated" olmuştur elbet

İş konusunda da bulmuşken değerlendireyim diyorum gerçekten. 1 senedir evdeyim, alışmışız da çift maaşa, şimdiden abime 10000tl borcumuz var. Tüp sıpaya verecek para zaten yok :) Doktor muayenelerine verdiğim 200-300 tl bile gözümde büyür oldu artık...