• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zarpandit, bu anlattığın çok ilginç ya, çünkü benim bildiğim kadarıyla özellikle yurt dışında bu kadar takibe bırakmazlar ve komplesini alalım hemen diyorlar... Hele ki bir kere ameliyat oldu mu, ikincide komple gidiyor kesin...İlginç bir yaklaşım gerçekten ama şimdi araştırmalar ilerledikçe olmaz deneni de olduruyorlar vallahi. Ben aşıyı bekliyorum, benimki tekrarlayana kadar bulurlar ümid ediyorum. Bir aşı yapacaklar tekrarlama vb. hepsi hikaye olacak. Yakındır 5-6 senesi var sürerler piyasaya :)

Kolun için süre uzadıkça "complicated" olmuştur elbet :( İnşallah kolay çözümlenebilecek birşeydir ama sana bir fizik tedavi görünüyor sanki...

İş konusunda da bulmuşken değerlendireyim diyorum gerçekten. 1 senedir evdeyim, alışmışız da çift maaşa, şimdiden abime 10000tl borcumuz var. Tüp sıpaya verecek para zaten yok :) Doktor muayenelerine verdiğim 200-300 tl bile gözümde büyür oldu artık...

zarpandit kafam karıştı kontroller için izin alırım demiştin ama ne kontrolü? sen tüpü burada düşünmüyor muydun? işe başlarsan nasıl olacak? yoksa çalışmak her durumda iyi kafa dağılıyor azcık

Deniz onlar benim sözümdü de, alıntı yapınca zarpandit yazmış gibi olmuş :)

Deniz, ben absynth'ninkini alinti yaparken birseyleri atlamisim galiba, karisik olmus, kusura bakmayin. bilmiyorumkismile Ise baslamak isteyen absynth. Ben su an calisiyorum ama Istanbul'a gelmek izin alacagim canim.

absynth, farkli ulkeler farkli yorumlar olmasi muhtemel canim. Dedigin gibi su asi olayi 5-6 seneyi bulmadan gelse cok iyi olacak. Yillar once ben cocuktum daha meme kanseri TR'de tabu iken benim halamin bir gogsunu tamamen almislardi. Neyseki simdi tip cok cok daha ileri ve daha da ileriye gidiyor. Kimbilir su anki teknoloji o zaman olsaydi halaminkini de bir parca alirlardi. Tip dunyasi elini cabuk tutsa iyi olacak...

Ya guzelim hadi sen ise basla....Bak tedavi durumlarini da bilip, sana izin de vereceklermis, hadi patronu ara ve "basliyorum" de...:lepi:

Ay bu arada arkadaşlar, falcı avına çıktım çok komik. Bugün yarın bir gideceğim, bebe olmayacaksa doktorlara boşa para vermeyelim sempatiksalakcinni

Geçen gittiydim, tarot falında elinde kürek bekleyen iskelet çıktı. Kadında "düzenli yaptırman gereken kontroller filan varsa ihmal etme, bak görüyorsun yaşayacağın bir sürü şey var ama elimde kürek bekliyorum diyor" dedi kafamçokkarıştı Güler misin ağlarmısın sempatiksalakcinni

absynth, ne demisler" fala inanma falsiz da kalma" Sen su kontrollerini bir an evvel yaptir o zaman, madem daha yapacak cokkkk sey var.kaydirigubbakcemile5

ooooooooooooo kimleri görüyorum.yapmışsınız ufaktan bir yuvarlak masa...zarpandit,abcdef selamlara.s.

Ay bu arada arkadaşlar, falcı avına çıktım çok komik. Bugün yarın bir gideceğim, bebe olmayacaksa doktorlara boşa para vermeyelim sempatiksalakcinni

Geçen gittiydim, tarot falında elinde kürek bekleyen iskelet çıktı. Kadında "düzenli yaptırman gereken kontroller filan varsa ihmal etme, bak görüyorsun yaşayacağın bir sürü şey var ama elimde kürek bekliyorum diyor" dedi kafamçokkarıştı Güler misin ağlarmısın sempatiksalakcinni

hay ben o falcıyı.........güzelim faydaları olsa kendilerine olur.halaa falcılık yapmazlar köşeyi dönerlerdi.niye fırsat veriyorsun kendini üzmek için onlara...sen çok mantıklı konuşan birisin..ilginç!kafamçokkarıştı

hay ben o falcıyı.........güzelim faydaları olsa kendilerine olur.halaa falcılık yapmazlar köşeyi dönerlerdi.niye fırsat veriyorsun kendini üzmek için onlara...sen çok mantıklı konuşan birisin..ilginç!kafamçokkarıştı

yok be canım, maksat onlar da para kazansın naniknanik
kötü şey söyledilermi üzmez beni, zaten daha çok etrafımdakileri sorarım, kendim için söylediklerini unuturum :1:

Hem aynı falcı eylüle varmadan bebek haberi geliyor da dediiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Bu ay sıkı çalışmak lazım anlayacağınız :kedi:

abcdef;canım çalışmak çok iyi bir fikir..keşke benim şimdi geçerli bir mesleğim olsaydı.zamanında okutmadılar.şimdi evden elimden geldiğince yapıyorum bişeyler.hem 5 6 ay oluncaya kadar da olsa kabul etmişler,dr işlerin olduğu zaman da izin alabileceksin..bence çok güzel bir teklif...zarpanditin dediği gibi hemen başla...derim bende..

Aşılamaydı evet. Aşılamada böyle yıkılınca, tüpten iyice korktum alabama. Tüpte negatif sonuç iyice dağıtırdı beni demek...
Birde yorulmuşum 6-7 aydır doktorlar tarafından mıncıklanmaktan, kesilmekten, kurcalanmaktan şimdi tüp mücadelesini hiç gözüm yemedi. İstedim ki bu da uğraştırmadan oluversin, olmadı... Hoş olmasını beklemek de saflık aslında, sperm değerleri düşük biraz, eninde sonunda bize de tüp görünüyor ama onun riskini de hem tüpçüye, hem onkoloğa soracağım işte.
Bendeki tümör kuvvetli derecede E2 ve progesteron duyarlı, tedavi için çok büyük avantaj olan bu durum maalesef tüp bebek ve gebelikte de bir o kadar tehlike teşkil ediyor. Konuşup bir karar vermek gerekiyor tabi ama bu ay işte karar bile vermek istemiyorum. Tatil ilan ettim kendime kafamçokkarıştı
peki bu aşılama yapılırken iğne olmadın mı? ben ilk aşılamamda ne kadar doz iğne olduysam tüp de de aynı dozda iğne oldum. sadeci ilacın markası farklıydı ama işlevi aynıydı. opu işlemiyle yumurta alınmasından başka hiç bir farkı yoktu benim açımdan da o yüzden sordum. neyse sen dediğin gibi tatil takıl hayatım keyfine bak. ama bir daha denersen bence aşılamayı esgeç canım.

abcdef;alabamaya bu konuda katılıyorum.yaş kaçtı senin.aşılama bana vakit kaybı gibi geliyor.ama eşinin sayısında ve de ileri hareketliliğinde sorun yoksa sende de yumurtalama problemi olmadıktan sonra neden olmasın..aşılamayla da kalanlar var.hem ikiz bile duydum.olmayınca tüple de olmuyor..kendini hazır hissettiğinde başla bir şekilde.

evet alabama yaa;benimde aynen öyle; tüpte kullanılan ilaçları kullanmıştım.3 yumurtaydı.
yalnız klomenle 2 yumurta...yani çok fazla doz ilaç çok fazla yumurta anlamına gelmiyor.sanki sadece klomenle aşılama denemek daha mantıklı gibi geliyor.

kızlar;yemekteyiz başladı.her ne kadar tasvip etmesem de bir bakayım.kafam dağılır..acıcık kibarlık öğreneyim:roflol:sizlere hoş sohbetler...hoşçakalııınn.

peki bu aşılama yapılırken iğne olmadın mı? ben ilk aşılamamda ne kadar doz iğne olduysam tüp de de aynı dozda iğne oldum. sadeci ilacın markası farklıydı ama işlevi aynıydı. opu işlemiyle yumurta alınmasından başka hiç bir farkı yoktu benim açımdan da o yüzden sordum. neyse sen dediğin gibi tatil takıl hayatım keyfine bak. ama bir daha denersen bence aşılamayı esgeç canım.

Alabama, bende klomen kullandı. İğne için onay istedi, ona cesaret edemedi. Rezervin azalmış biraz demişti ama klomenle bile 3 yumurta hemencecik 17-18 mm olmuştu. dediğiniz gibi şu az ilaçla tüp denenebilir, zaten onu soracağım tüpçülere de manen hazırlanayım biraz. Aşılama bir daha denemem, doğal yollarla denerim gerçekten daha iyi, en azından adı üstünde "doğal", daha az stres yapıyor. Klomen 8-9mm olan rahmi 5mm e indirdi yalnız...

abcdef;alabamaya bu konuda katılıyorum.yaş kaçtı senin.aşılama bana vakit kaybı gibi geliyor.ama eşinin sayısında ve de ileri hareketliliğinde sorun yoksa sende de yumurtalama problemi olmadıktan sonra neden olmasın..aşılamayla da kalanlar var.hem ikiz bile duydum.olmayınca tüple de olmuyor..kendini hazır hissettiğinde başla bir şekilde.

evet alabama yaa;benimde aynen öyle; tüpte kullanılan ilaçları kullanmıştım.3 yumurtaydı.
yalnız klomenle 2 yumurta...yani çok fazla doz ilaç çok fazla yumurta anlamına gelmiyor.sanki sadece klomenle aşılama denemek daha mantıklı gibi geliyor.

Yaş 38. Eşimde morfoloji %2, hızlı hareketli %18, yavaş hareketli %38, sayı da 36-51milyon arası. Varikosel başlangıcı varmış.
klomen + aşılama demişin ama sanırım klomen + tüp kastettin :) Bende bundan sonra birşeyler yapacaksam sanırım bu tüp olur. Biraz güçleneyim de :lepi:

kızlar;yemekteyiz başladı.her ne kadar tasvip etmesem de bir bakayım.kafam dağılır..acıcık kibarlık öğreneyim:roflol:sizlere hoş sohbetler...hoşçakalııınn.

Ya geçen bir tanesi kovmuş konukları, kaçırmışım sırnaşık şey Arada takılıyorum ben de, eğlenceli oluyor. Sosyolojik tahlil fırsatı işte sempatiksalakcinni

Alabama, bende klomen kullandı. İğne için onay istedi, ona cesaret edemedi. Rezervin azalmış biraz demişti ama klomenle bile 3 yumurta hemencecik 17-18 mm olmuştu. dediğiniz gibi şu az ilaçla tüp denenebilir, zaten onu soracağım tüpçülere de manen hazırlanayım biraz. Aşılama bir daha denemem, doğal yollarla denerim gerçekten daha iyi, en azından adı üstünde "doğal", daha az stres yapıyor. Klomen 8-9mm olan rahmi 5mm e indirdi yalnız...

Yaş 38. Eşimde morfoloji %2, hızlı hareketli %18, yavaş hareketli %38, sayı da 36-51milyon arası. Varikosel başlangıcı varmış.
klomen + aşılama demişin ama sanırım klomen + tüp kastettin :) Bende bundan sonra birşeyler yapacaksam sanırım bu tüp olur. Biraz güçleneyim de :lepi:

Ya geçen bir tanesi kovmuş konukları, kaçırmışım sırnaşık şey Arada takılıyorum ben de, eğlenceli oluyor. Sosyolojik tahlil fırsatı işte sempatiksalakcinni

eşinin ileri hareketlisi ve morfolojisi az kötü. e vitamini ve solgar çinko almıyor mu? etki ediyor gerçekten. hele bir de sigarayı bıraksa. ne güzel yağmuru dövüyordum bu konuda kaçtı. sen hastalıkla uğraşıyorsun diye kıyamadım ama eşini döveyim bari :mymeka:

aşılama sonrası tutunmaya yardımcı diyerek vajinal jel veya iğne vermediler mi?

eşinin ileri hareketlisi ve morfolojisi az kötü. e vitamini ve solgar çinko almıyor mu? etki ediyor gerçekten. hele bir de sigarayı bıraksa. ne güzel yağmuru dövüyordum bu konuda kaçtı. sen hastalıkla uğraşıyorsun diye kıyamadım ama eşini döveyim bari :mymeka:

aşılama sonrası tutunmaya yardımcı diyerek vajinal jel veya iğne vermediler mi?

Verdiler deniz, progestan hap içtim. Eşim, gnc arginmax içiyor şimdilik, kara üzüm, pal+polen+arısütü filan yiyor. Keçiboynuzu pekmezi filan...

O benden daha çok hevesli, olmadıkça kendini suçluyor çok üzülüyor o yüzden vitaminlerden filan çok bahsetmek istemedim ona ama hergün arkadaşlarından filan birşeyler öğrenip geliyor eve :) Yalnız arginmax içmeye başladığından beri ağrım çok azaldı diyor, sanırım iyiye işaret :)

Vallahi sigara konusunda ne deseniz haklısınız. Hem sigara içip hemde "olmuyor" diye ağlanmanın da anlamı yok. Ben yarın niyetliyim bırakma denemesine. Dün abim birşey söyledi, doğru da diyordu içime oturdu...

bende bugün takıldım yemek yarışmasına.dün kovmuştu evet.bende denk geldim o sahneye.önce anlıyamamıştım.nooluyor diye.kadın kibar kibar kovuyormuş meğer..ben farklı insanlar görüyorum burda.yeni farklı..o hoşuma gidiyor.dediğin gibi çok nadir takılıyorum.bir de farklı lezzetlere bakıyorum.ben pek anlamam öyle 3 çatallı 5 bıçaklı yemeklerden.ona bakıyorum da...anacığım onlarda her zaman farklı şekilde servis yapıyorlar..dediğin gibi sosyolojik tahlil...

yaş 38 miş.ben 39 oldum geçen ay...39 a girdim yani...

Badenur dan ,Kinder'den haberi olan var mı?
Deniz ,sen bir saat sonra gideceksin değil mi?geç te olsa yazarsın.arkadaş dönüşü...

selam kızlar beni merak eden güzel rakadaşlarım hepinizi kucaklıyorum
akşam akşam bakındım size ben ancak eve girdim öğleden sonram izinliydi Hale hanıma gittim sonra kulak burun boğazcıma gittim benim 12 yaşımdan beri kulak rahatsızlığım 2-3 yılda bir kontrol ettirmem lazım akıntı oluyor da eyvahedigeldismile zar yok sol kulakta işitme kaybımda var %60 duyuyor da :kedi:
yalnız benim doktorum artık yaşlanmış beni zor duyar hale gelmiş kaydirigubbakcemile3 allahım çok güldüm yaa 12 yaşımdan beri giderim benim kulağı en iyi o bilir de :1:
neyse ilaçlarımı yazdı haftaya kontroll

evet Hale hanıma gelince çok korktum valla menapoz mu der acep diye ama o direk gebelikten şüphelendi bide dış gebelik mi diye düşündü çünkü ilk defa 1 ay atlattım neyse baktı endometrium 6,5 mm olmuş bide 4 tane folikül gördü ben tedaviye başladığım ay 2 taneydi yuh dedim yaa bide dediki bunlara pazartesi bakalım yumurtaya dönecekmi duruma göre farlutal başalatcak güzel dedi beğenmiş :1:
bide kafama takılan bi şey oldu karıştı benim yumurtam toplandığında 1 büyük 22mm lik bide 16 ve 17 mm lik 3 yumurtam varmış bunlar 2 küçük yumurtayı almışlar büyük olan kaçmış toplanmamış ohaoldumsmile ve bu 2 küçük 24 saatlik sıvıda tabi küçük olduklarından olgunlaşamamış ben büyük yumurtayı nasıl kaçırdıklarını anlamadım şaşırdım böyle kaldım pazartesi tekrar gidince bi daha sorcam hiç böyle bi şey duydunuz mu?
bendeki havadisler böyle bi sizleri okuyum bakıyım ben yokken çok yazılmış çizilmiş

Back
X