38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam Baharnaz;
neyin tarifini istedin?tarhananın mı?
evet... domates konservesi çok iyi oluyor.melemenlik te öyle...inanırmısın daha dün geçen senenin domatesiyle çorba yaptım..şimdi ise doğru düzgün bir domates yok.dallısını alıyorum.yok yine yarısını söylene söylene çöpe atıyorum.iyice bitirdiler tarımımızı.. ne olacak böyle.bu sene hangi domatesle yapacağız bilmem.bilmiyorumkismile

Deniz,Abcdef kızlar güldürdünüz beni.:roflol:demek içki ismiymişben ne sigaradan ne içki adından anlarım.ama Abcdef nin kısalrmak istediğini anlamıştım.bana böyle kolay geliyor.alfabenin ilk 6 harfi işte.

abcdef abcdef abcdef abcdef abcdef abcdef

bakın ne kolay...

amanınh ne çok taranasever varmış.birgün size tarana partisi düzenliyiiim en iyisi.teknoloji ilerledi ama halaa şöyle bir tabak bişey uzatamıyorum pc den...boshayallersmile

esteya yı merak edenler için ;.esterya iyi.ömer yiğit te iyiymiş bugün 21 günlük olmuş.güle güle iyi günlerde büyütsün.dileyen herkese nasip etsin Allah.:ecrin_bebek::Saruboceq:

Kinders, sagol canim. Ben de ozellikle doktorumu uyardim her yeni siklusta bende OHSS olusuyor. O yuzden bana da size "soft stimulasyon" yapacagiz dediler ama tabii dozaj ve miktari henuz bilmiyorum, sonra sizinle paylasirim. Bilgi icin cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

Uhde, benim fizyoterapim devam ediyor, digerine baslamadan bu bitsin istiyorum.

Uzun protokolde son reglin 21.gunu Lucrin denilen bir igne ile baslaniyor ve kisa protokole gore daha uzun suruyor. Sonra bir sonraki reglin ile kisa protokoldeki olanlarin asagi yukari aynisi yapiliyor. Bana hic uzun protokol yapilmadi ama okuyan arkadaslar umarim sana daha detayli yazarlar. Kisa protokolde reglin 2.yada 3. gunu baslanip asagi yukari kisinin durumuna gore 17.18.gunler embriyo transferi yapiliyor.

Ha ha haaaa, kinderscim bana da oyle derler. Artik bir gun yaris yapariz.

Alabama, neyse bosver, hic bosyere sinirlerini uzme canim, bebegini dusun. Sakinligine devam canim, simdi buradasin ve durumu duzeltmisler affet ablasi. Biz seni ozleriz gitme bir yereeeeeeeee.olumunekankayizsmile

Baharnaz, sana kac unite igne verdiler, daha dogrusu neler verdiler bir yazar misin lutfen? Kisa protokol mu ve simdi hangi asamadasin?CADIARZU

Patikler, gecmis olsun canim, cok uzucu.

Deniz, bence bunu izle lutfen. Kolumdaki gidisatin bugun daha iyi oldugunu soylediler, sanirim dunku yapilan iki ignenin de faydasi oldu. Kastaki sertligin bugun biraz daha yumusadigini soylediler umarim bu hafta cozumleriz, sagol canim.

Erverdi, tarhana hazir mi, bak bana da ayir gelecegim.
Esterya'nin ve bebegin iyi olduguna sevindim. Darisi siradakilere...

Absynth, Hosgeldin! Tamam hangisini istiyorsan onu kullan canim.kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel bayanlar opuyorumnanaktan

tşk. ederim canım tüpde ilk deneyim olacagından nede olsa heyecan var biraz delikafadulden

evet canım tarhananın tarifini istedim bu seneye bizim bebişe yetişemez ama seneye ancak tadına bakar :))

Doamtesler konusunda katılıyorum ama imkan olsada Foçadan domates getirebilsek gerçi ben yemelik getirmiştim de hiç üşenmeden ama kışlık hazırlamak için çok olması lazım. sen yinede bana tarifini ve yapılışını yazarmısın canım deniycem püf noktalarını yazmayı unutma tamammı

günaydın güzel bayanlar opuyorumnanaktan

tşk. ederim canım tüpde ilk deneyim olacagından nede olsa heyecan var biraz delikafadulden

uhde canım bende de heyecan var benimde ilk denemem olacak ama heyecanı içimde yaşıyorum daha sakinim. Eşim çok heyecanlı onu sürekli yatıştırmaya çalışıyorum

offff çekilmez hiç hele tatil dönüşü. benim de işim vardı işe gitmedim evdeydim. geçtiğimiz 2 hafta da dr ve test için 1 er gün izin almıştım. haftaya ne bulsm acaba ? delikafadulden

Dur ben senin için biraz düşüneyim delikafadulden

Sağ ol canım benim. Bu arada evet ismini değiştir yaaaaa, daha kolay olsun...

Teşekkür ederim arkadaşım. Bu arada biraz daha iyiymişsin, inşallah daha iyi olacaksın.

Baharnaz, sana kac unite igne verdiler, daha dogrusu neler verdiler bir yazar misin lutfen? Kisa protokol mu ve simdi hangi asamadasin?CADIARZU

reçetemi yazayım sana canım
yaşım 37 boy 1.63 kilom 76.500 Kısa protokoldeyim ve bugün 8.günüm

Folbiol 1 aydır kullanıyorum günde 1 kez akşamları yatmadan önce alıyorum iştah açıcı olduğu için gece alınıyormuş 3 ay öncesinden başlayanlar varmış bu ilacı
Zitrolex 500 mg antibiyotikmiş eşim ve ben tedaviye başladığımız gün aldık
Gonal F 450 altı kutu yazıldı 1*300 doz alıyorum 5.kutudayım
Cetrotide 0.25 mg 7 kutu yazıldı tedavimin 5.günü başladım 1 tane vuruyorum 4.kutudayım

Ovitrelle 250 mg 2 kutu yazıldı bu en son çatlatma iğnesi henüz bunu almadım

Ben ilaçları toplu halde almadım hastaneye gittikçe ilaçlarım bittikçe alıyorum hemşirelerden biride bana böyle almamı tavsiye etti

canım ya bu kısa protokol ve uzun protokole dr.mu karar veriyor yoksa hastanın yaşı falan etkili oluyormu ??

uhde canım bende de heyecan var benimde ilk denemem olacak ama heyecanı içimde yaşıyorum daha sakinim. Eşim çok heyecanlı onu sürekli yatıştırmaya çalışıyorum

valla canım ben o kadar heyecanlıyım eşimde bir o kadar sakin eşim öyle davranınca ben abartıyomuyum acaba diye düşünmeye başlıyorum Allahım sonumu hayır etsin inş....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…