iyi olduğuna sevindim meryeopuyorumnanaktan
allah razı olsun canım çok teşkkrü ederim vbende öptüm yanaktan
Arkadaşlar Merhaba,
Ben ve kızım iyiyiz çok şükür sağlıkla kucağıma aldım, tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum. Burada yazan iyi dilkeklerini bildiren, beni tanımasa da iyi dilekler ileten, telefon eden, ziyarete gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. O sabah, hep aklımdaydınız ismini bildiklerimi ismi ile rumuzunu bildiklerimi rumuzuyla ameliyat masasında ilk neşter vurulduğu anda başladığım dualarımdaydınız öyle bir anda sizlerle birlikteydim ve hep darısı arkadaşlarımın hayırlısı ile başına dedim, dualarımı ettim. Her çabanın Allah tarafından ödüllendirileceğine kalbimden inanıyorum yeter ki planlı, programlı, kontrollü olalım gerisi Allah'a bıraklım.
Bu arada gelen arkadaşlar kimse mokunu çıkarmadı ben hepinizle doya doya uzun uzun konuşmak isterdim o nedenle çok çok sevindim keşke daha çok zaman olsaydı konuşmak için.
Ben şimdilik yeni düzene alışmaya çalışıyorum her şey çok yeni yine yazarım. Hepinizi tek tek öpüyorum.
allah analı babalı büyütsün canım duan içinde allah rzı olsun çok güzel bir duygu olsa gerek ben daha işimdiden o kadar güzel düşüncelerdeyim ki bide allah nasip eder elime alırsam çok güzel olacak
allah sevginizi aşkınızı artırsın canım iyi bak aşkıma ona selam söyle çok öptüm onu allah güzel bir gelecek nasip etsin canım darısı tüm hamişlerin başına ve hamiş olmak isyeyenlerin başına aminnnn
kızlar ben geldim ve mutluyum
biliyorsunuz 2 folükülüm olmuştu 2 side döllenmiş ve 2 side 1. kalite 10 ar hücreli olmuşlar. hiç fragman da yokmuş ikisini de transfer ettiler çok mutluyum. hakkımızda hayırlısı şimdi 12 gün sayacağım değil mi?
waters bebeğini allah analı babalı büyütsün.çok geçmiş olsun...
e allah artırsın canım bol bol derin derin nefesler al ben cçok aldım vücut kirli havayı çıkarıp temizi ile dolduruyor bence yap aman demeyesin yap