• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım paylaşımların için çok ama çok tşk öpüyorum iyi geceler a.s.a.s.a.s. günü çiçeklerle karşılamıştık çiçeklerle kapatalım hoşş buradaki çiçeklere çiçek gerekmez onlar bir çiçek yarın görüşmek üzer e hoşçakalın

vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı tşk şimdi benim bu ay bol kanamalı kırmızlı geldi bu uzun zamandan beri görmediğim bir kanamaydı fsh düşükken demi doğal bebek olmuyor kısacası benim tüpten başka altarnatif yok anlaşılan ona bile geç kaldım :(((

illa öyle olacak değil de işte rengi falan kırmızı olduğunda kanama yoğunlaştıında genelde fsh e2 de daha düşük seviyelerde oluyor sanırım bende öyle olmuştu en azından. bir de ben en son 41 yaşında doğal hamile kalmıştım, olmadı. 42 yaşında 2 tüp 1 aşılama oldum olmadı. 43 yaşında doğal hamile kaldım. kısaca allahtan ümit kesilmez.

çok gelince rengi çok kırmızı kan ise.fsh iyi olduğu anlamına mı geliyor.yıllardır.günü gününe gelir.aksatmaz.7 8 gün sürer.çok ta yoğun olur.halaa kız iken olduğum sancılar da olur arada.
değişiklikler?azalma çoğalma gibi mi?
evet azalma gibi. azalmadıysa iyi yani doktorra da sormuştum yaşla süresi ve yoğunluğu azalır ama bu illa hamile kalamazsın demek değil demişti. ama kalamazsın değil de zorlaşıyor işte

canım paylaşımların için çok ama çok tşk öpüyorum iyi geceler a.s.a.s.a.s. günü çiçeklerle karşılamıştık çiçeklerle kapatalım hoşş buradaki çiçeklere çiçek gerekmez onlar bir çiçek yarın görüşmek üzer e hoşçakalın[/QUOT

herkese iyi geceler.bende yere minder atıp çarkıfelek keyfi yapacağım.:3:

Gunaydin Arkadaslar,

Herkese guzel bir hafta sonu dilerim. Hava cok sicak bugun cicek yerine dondurma gondermeye karar verdim. Afiyet olsun.:icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

Zarpandit müth,işsin canım ya herşeyi çok güzel detaylarıyla anlatmışsın zaman ayırıp teşekkür ederim.

Ben gonal F kullandım 300 mg Beyazda sanırım ama dozu ne kadar dı bilmiyorum
Menogon gibi birşey olabilir belkide yumurtalık rezervine göre veriyorlardır ama dozu çok önemli bana çok doz verdiler mesela ben böyle düşünüyorum

Sen druna karar verdinmi maili kime göndericeksin?
Göbeğini bencede erit yoksa 3 katı göbek yapıyor bu ilaçlar ben ertimiştim ama şu tedavi sürecinde tekrar doldu boşluklar :))

Baharnaz, rica ederim, yardimci olabildiysem sevinirim. Ben Dr. Cem Demirel'e gidecegim, tedavi orada yapilacak fakat rahimde Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugunu soyledikleri icin bir de onu goreyim mi onun fikrini de alayim mi diye sormustum ama planlara gore geldigim gun direk co-culture yapilacak, sonrada gelen reglle birlikte hayirlisiyla tedaviye baslanacak. Bize az ilac kullanilacak ama kac cc ve ne onu henuz bilmiyorum.

Ayy daha fazla yag manasinda gobisim olmasin ama bebek olursa buyursun gelsin, ona kapimiz hep acik.:CüvCüv:

:sinifsinif::sinifsinif:ohaoldumsmile40 dan sonra azanı teneşir paklar lafı tam bana uydu 40 dan sonra evlenir birde çocuk doğuracağım diye uğraşırsann böyle olur iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Serpil, lutfen bu cumleni: "Hayat Kirkinda Baslar " olarak duzeltir misin lutfen?kaydirigubbakcemile5

günaydın sultanlar opuyorumnanaktan geceden kapıya bırakılmış çiçekleri aldık
çok teşekkür ederiz. :)

Kızlar yarınki sonucu göre bende kürlere başlıycam özellikle eşim için belki doğal yoldan gelir bebişim kürler sperm sayısı üzerinde etkili olurda hareketi ve yapısı üzerinde etkili olabilirmi?

bugün 11.günüm

Zarpandit Dr yücel karamanı önce görseydim diye kafana takıcaksan bence co-cültürden önce gör.elindeki dökümanlarla bir gidersin tavsiyem hani kafana takılı kalmasın çünkü bu konuda gel-git yaşıyor gibisin canım

İnşallah burda göbişin bebişle dolucak canım opuyorumnanaktan

Gunaydin Arkadaslar,

Herkese guzel bir hafta sonu dilerim. Hava cok sicak bugun cicek yerine dondurma gondermeye karar verdim. Afiyet olsun.:icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

ımmmmhh.bu sabah ağzım bayağı tatlandı.sana uygun bir zamanda opu hikayemden birini anlatacağım..opuyorumnanaktan

Baharnaz, rica ederim, yardimci olabildiysem sevinirim. Ben Dr. Cem Demirel'e gidecegim, tedavi orada yapilacak fakat rahimde Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugunu soyledikleri icin bir de onu goreyim mi onun fikrini de alayim mi diye sormustum ama planlara gore geldigim gun direk co-culture yapilacak, sonrada gelen reglle birlikte hayirlisiyla tedaviye baslanacak. Bize az ilac kullanilacak ama kac cc ve ne onu henuz bilmiyorum.

Ayy daha fazla yag manasinda gobisim olmasin ama bebek olursa buyursun gelsin, ona kapimiz hep acik.:CüvCüv:

geldiğin gibi mi ko kültür olacak.hiç dinlenmiyecekmisin.yol yorgunu hemen!!ko kültürden br iki gün önceden gelsen...

hem azıcık göbişten bişeycik olmaz.beden doldurur.delikafadulden

Serpil, lutfen bu cumleni: "Hayat Kirkinda Baslar " olarak duzeltir misin lutfen?kaydirigubbakcemile5

bence de değiştirsin.haklısın zarpandit..ben şimdiden sonra başladım planlar yapmaya.hangilerini yapmayı başarırım orasını bilemem.ama yapıyorum işte.
_KPSS ye girip barajı aşmak
_okuduğum okulu bitirmek
_miniklere hikayeler okumayı başarmak için tiyatro eğitimi almak(dün haber geldi.eylül de arıyacaklarmış benikaydirigubbakcemile2)
_evimi gücümüz yettiğince yenilemek(18 yıl oldu insaf! di mi ama.tarihi eser neredeyse)
_sonra,sonra eğer kendi kızım gelmezse,başka bir kız bebeğe umut olmak(bu en zoru galiba..ama evi düzenlemek te sanırım bunun için bir adım.)
yeni bir hayata başlamak.
eşimin emekli olması ,sonrasında gidebildiğimiz yerlere gitmek görmek.inşallah bir şekilde bir kızım olur.o gelmese bile kızımı alır yine giderim.hayali bile güzel.

ister 40 olsun ister 45 ...içimiz genç olsun.içimizi genç tutalım.önemli olan bu bence.ne saçların beyazlığı,ne kırışıklık.onlar olmasa tecrübe olmazdı.

Erverdi canım
döktürmüşsün yine yapmak istediklerini ne güzel yazmışsın inşallah hepsine ulaşırsın gerçekleştirirsin canım
Zaten çoğu içinde uğraşıyorsun.
İnşallah bir kızın olur...

çorba tamam1 2 dk sonra nanaesini yakıcam.
bahar hadi bugün son gün.sabır çok büyük sabır diliyorum sana.ha gayret.bitirdin artık.maşallah metanetli görüyorum.sonrasında sende palnlamışsın neler yapabileceğini.ilk tecrübeye göre çok ,,çok güçlüsün.biz ooooo ne ağlaktık öldüm bittim olurduk.ben dersem daha doğru olur.
eee ne dedim.tecrübe işte.denemelerin iyi yanı ..kötünün iyisi.. yerimseniben

Kızlar yarınki sonucu göre bende kürlere başlıycam özellikle eşim için belki doğal yoldan gelir bebişim kürler sperm sayısı üzerinde etkili olurda hareketi ve yapısı üzerinde etkili olabilirmi?

bugün 11.günüm
günaydın hanımlar;
baharnazcım nasılsın? yahu git yaptır şu tahlili ne sabırlı kadınsın. zaten bugünde net bir şekilde çıkıyor. alabama 11. gün yaptırmış.
belirtin var mı? benim regli olacağım zaman göğüslerim koltuk altımdan itibaren acır işte aynıı o şiş başladı dünden beri canım çok sıkılıyor..
bir de benim eşimin de ileri hareketli yüzde 18 morfoloji yüzde 2 bu kötü demek mi oluyor anlıyor musun bu değerlerden?

geldiğin gibi mi ko kültür olacak.hiç dinlenmiyecekmisin.yol yorgunu hemen!!ko kültürden br iki gün önceden gelsen...

hem azıcık göbişten bişeycik olmaz.beden doldurur.delikafadulden

Erverdi, evet dinlenmeden co-culture olmasi planlaniyor, yolda uyumayi planliyorum, umarim sorun olmaz. Tabii bu arada 21.gun olacagi icin o gune ucagi da denk getirmem gerekiyor, eger yakin bir tarih olamazsa o zaman bir onceki ile gelip, sanirim hem dinlenmis de olurum ama bakalim hayirlisi...

Evet, gobis bayagi bir bedeni dolduruyor. Buradaki bayanlarin hic poposu yok, belleri de pek yok, dumduz cikiyor yani...Cozum olarak da popo dolgulu korseler giyiyorlar, o yuzden benim popo bayagi revacta...:1:

bugün 11.günüm

Baharnaz, umarim hic kurlere filan gerek kalmaz canim, bebegin su an seninledir.
Evet, keciboynuzu kurunun biz faydasini gorduk, bir de bir ilac var, Bahcecinin diyetisyeni onermisti, onu da ozeline yazayim. Biz de sayi super artmasa da biraz artti fakat hareketlilik cok fazla artti. kaydirigubbakcemile2

bugün 11.günüm

canım öncelikle inşallah bebişin yoldadır. bunlara hiç gerek kalmayacak. ben 41 yaşında doğal hamile kalmıştım ama kötü bir dönemdi ilaç kullanıyordum alındı. sonra 42 yaşında 2 tüp 1 aşılama ile sadece kimyasal ve düşük oldu. ben hep yaşlandım bitti yumurtalar ondan olmuyor diyordum. sonra farkettim ki eşimin sperm değerleri düşük. eski eşinden ve benden doğal hamilelikleri olan adamın nasıl bu kadar düşük çıkar dedim meğer son 2 yıldır içtiği anti depresanlar düşürüyormuş. sayı 15-17 milyon ileri hareketli % 5 idi. 2 ay kadar ilaçları bıraktı, ace selenyum plus ve solgarın çinkosunu içti. 2 ay sonra tam ben bebeği de adamı da bıraktım dediğim ay doğal hamile kaldım. bu vitaminlerin sperm sayısına da hareketliliğe de faydası olduğu söyleniyor. bir de aylığı 300 liraya gelen bir ilaç-vitamin vardı. burada azosperm kısmında falan yazıyor. kullananlarda fark etmiş. ama ben hem pahalı hem vaktim yok olursa olur diye kullanmayı düşünmedim. aklında olsun.

Back
X