Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı tşk şimdi benim bu ay bol kanamalı kırmızlı geldi bu uzun zamandan beri görmediğim bir kanamaydı fsh düşükken demi doğal bebek olmuyor kısacası benim tüpten başka altarnatif yok anlaşılan ona bile geç kaldım((
evet azalma gibi. azalmadıysa iyi yani doktorra da sormuştum yaşla süresi ve yoğunluğu azalır ama bu illa hamile kalamazsın demek değil demişti. ama kalamazsın değil de zorlaşıyor işteçok gelince rengi çok kırmızı kan ise.fsh iyi olduğu anlamına mı geliyor.yıllardır.günü gününe gelir.aksatmaz.7 8 gün sürer.çok ta yoğun olur.halaa kız iken olduğum sancılar da olur arada.
değişiklikler?azalma çoğalma gibi mi?
canım paylaşımların için çok ama çok tşk öpüyorum iyi geceler a.s.a.s.a.s. günü çiçeklerle karşılamıştık çiçeklerle kapatalım hoşş buradaki çiçeklere çiçek gerekmez onlar bir çiçek yarın görüşmek üzer e hoşçakalın[/QUOT
herkese iyi geceler.bende yere minder atıp çarkıfelek keyfi yapacağım.![]()
Zarpandit müth,işsin canım ya herşeyi çok güzel detaylarıyla anlatmışsın zaman ayırıp teşekkür ederim.
Ben gonal F kullandım 300 mg Beyazda sanırım ama dozu ne kadar dı bilmiyorum
Menogon gibi birşey olabilir belkide yumurtalık rezervine göre veriyorlardır ama dozu çok önemli bana çok doz verdiler mesela ben böyle düşünüyorum
Sen druna karar verdinmi maili kime göndericeksin?
Göbeğini bencede erit yoksa 3 katı göbek yapıyor bu ilaçlar ben ertimiştim ama şu tedavi sürecinde tekrar doldu boşluklar :))
:sinifsinif::sinifsinifhaoldumsmile40 dan sonra azanı teneşir paklar lafı tam bana uydu 40 dan sonra evlenir birde çocuk doğuracağım diye uğraşırsann böyle olur iştekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Gunaydin Arkadaslar,
Herkese guzel bir hafta sonu dilerim. Hava cok sicak bugun cicek yerine dondurma gondermeye karar verdim. Afiyet olsun.:icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
:icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
Baharnaz, rica ederim, yardimci olabildiysem sevinirim. Ben Dr. Cem Demirel'e gidecegim, tedavi orada yapilacak fakat rahimde Dr. Yucel Karaman'in cok iyi oldugunu soyledikleri icin bir de onu goreyim mi onun fikrini de alayim mi diye sormustum ama planlara gore geldigim gun direk co-culture yapilacak, sonrada gelen reglle birlikte hayirlisiyla tedaviye baslanacak. Bize az ilac kullanilacak ama kac cc ve ne onu henuz bilmiyorum.
Ayy daha fazla yag manasinda gobisim olmasin ama bebek olursa buyursun gelsin, ona kapimiz hep acik.:CüvCüv:
Serpil, lutfen bu cumleni: "Hayat Kirkinda Baslar " olarak duzeltir misin lutfen?kaydirigubbakcemile5
günaydın hanımlar;Kızlar yarınki sonucu göre bende kürlere başlıycam özellikle eşim için belki doğal yoldan gelir bebişim kürler sperm sayısı üzerinde etkili olurda hareketi ve yapısı üzerinde etkili olabilirmi?
bugün 11.günüm
geldiğin gibi mi ko kültür olacak.hiç dinlenmiyecekmisin.yol yorgunu hemen!!ko kültürden br iki gün önceden gelsen...
hem azıcık göbişten bişeycik olmaz.beden doldurur.delikafadulden
Kızlar yarınki sonucu göre bende kürlere başlıycam özellikle eşim için belki doğal yoldan gelir bebişim kürler sperm sayısı üzerinde etkili olurda hareketi ve yapısı üzerinde etkili olabilirmi?
bugün 11.günüm
Kızlar yarınki sonucu göre bende kürlere başlıycam özellikle eşim için belki doğal yoldan gelir bebişim kürler sperm sayısı üzerinde etkili olurda hareketi ve yapısı üzerinde etkili olabilirmi?
bugün 11.günüm