• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlarrr hepinizi öpüyorum a.s.
baharcım gerekli testleri ileri haftlarda doktorun isteyecek sen hiç meraklanma.toksoplazma vs gibi tetkikleri ama sen o güne kadar dikkatli ol bu yeme denilen şeyleri yeme. çiğ et vs.
baby deniz hoşgeldin aramıza
altınyunus canım Umut adıyla yaşasın seninde oğlun oluyomuş çok sevindim.
beyaz ne olur sen yinede yarın testini tekrarla belli mi olur neler okuyoruz etrafta
bende bugün kontrolüme gittim. Mert 1,1 kg olmuş :) maşallah büyüyo kerata. herşey gayet güzel ve yolunda 27 haftayız günüyle uygun. yarın 27 hafta olcaktık zaten.ama bi türlü poz vermedi çok uğraştırdı bizi. 50gr şeker yüklemesi oldu kan da verdik bakalım sonuç nasıl çıkacak.hayırlısı. oğlumun yanakları çenesi çatık kaşları aynı babası minik burnu da bana benziyo.

teşekkür ederim denizbulut
ben yeni ameliyat geçirdim tüplerim kapalıydı,açıldı ve bağırsaklarıma kadar bulaşmış yapışıklıklarım temizlendi..doktorum ameliyattan sonra zaten normal yoldan asla hamile kalamazmışsın dedi...yapışıklıklarımın ve çikolata kistimin(bu arada endometriozis hastasıyım) tekrarlamaması için rahim temizken hemen tedaviye başlayaım dedi..acelemiz bu yüzden...
gittiğim merkez umuttüp bebek.. doktorum da Süleyman Tosun :1hug:

süleyman bey olduğunu tahmin etmiştim. ilk tüp doktorumdu. bir tek o her kontrolde her ultrasonu eline aldığında bismillah diyordu. aklıma direkt o gelmişti. o zaman bir sonraki adet tedaviye başlayacaksınız. inşallah başından sonuna iyi geçer.

baharcım gerekli testleri ileri haftlarda doktorun isteyecek sen hiç meraklanma.toksoplazma vs gibi tetkikleri ama sen o güne kadar dikkatli ol bu yeme denilen şeyleri yeme. çiğ et vs.
beyaz ne olur sen yinede yarın testini tekrarla belli mi olur neler okuyoruz etrafta
bende bugün kontrolüme gittim. Mert 1,1 kg olmuş :) maşallah büyüyo kerata. herşey gayet güzel ve yolunda 27 haftayız günüyle uygun. yarın 27 hafta olcaktık zaten.ama bi türlü poz vermedi çok uğraştırdı bizi. 50gr şeker yüklemesi oldu kan da verdik bakalım sonuç nasıl çıkacak.hayırlısı. oğlumun yanakları çenesi çatık kaşları aynı babası minik burnu da bana benziyo.

maşallah mert beye :nazar: benimki de 26+4 de 1160 grdı. halen hemen hemen aynı gidiyorlar. aman sonuna kadar hep böyle gitsinler herşey yolunda gitsin. :nazar:

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim, hoşbuldum:)
üç deneme 7 ayda çok fazla ama biz dr çok güvendik açıkçası, onun istediği şeylere göre yönlerdirdik kendimizi ve çok fazlada araştırma yapmadık,ta ki son negatif deneden sonra benimle yaptığı o iğrenç konuşmaya kadar.
İğrenç diyorum çünkü beni altüst etti, bütün umutlarımın yıkılmasına sebep oldu neyseki çok şükür her zaman yanımda olan eşimin desteğiyle çabuk toparlandım:((((
3.negatif sonucu alınca kendisini aradım bana aynen şöyle dedi,sizin yaşınız dolayısıyle bu iş olmayacak zaten eşinizinde sperm sayısı az yapabileceğim fazla birşey yok açıkçası sizin hamileliğiniz bu saatten sonra imkansız gibi görünüyor,oysa ki tedavi sürecimiz de bize hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi,hatta hiçbir teste falan ihtiyaç yok herşey normal dedi:((((
açıkçası arkadaşlar başarısızlıklarını bu şekilde kamufle etmeye çalışıyorlar yaşımızı bahane ederek,bu iş ticarete dökülmüş sadece parayı aldıklarına bakıyorlar benim düşüncem tabi bu çünkü 3 denemedede arayıp sormadılar bile durumumu hep ben aradım bilgi verdim

Tamam canım saol Oğluşuna Maşallah :nazar: herşeyin sağlıklı ve güzel gitmesine sevindim
Allahın izniyle sağlıkla oğluşunu kucağına alırsın canım benim ne güzel heyecanlar bunlar Maşallah.
Şeker yüklemen ve kan sonuçlarında iyi çıkar inşallah canım. Şeker yüklemesi ne kötü bende kan testlerimi yaptırırken Nur hn istemişti. Ailede şeker öyküsü olduğu için bende de vardı bir zamanlar. şu 21 günü bir sağlıkla geçireyimde bütün testleri yaptırırım :)

Deniz Bulut senin oğluşunada Maşallah :nazar: canım
Alabamayla haftalarınız bebişleriniz Maşallah yakın
Hayırlısıyla İkinizde sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız
ikinizide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

alabama maşallah canım Mert'e iyi bakıyosun kaydirigubbakcemile5 :nazar: :nazar: şeker yüklemesi yapıldı demek umarım hepsi normal çıkar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim, hoşbuldum:)
üç deneme 7 ayda çok fazla ama biz dr çok güvendik açıkçası, onun istediği şeylere göre yönlerdirdik kendimizi ve çok fazlada araştırma yapmadık,ta ki son negatif deneden sonra benimle yaptığı o iğrenç konuşmaya kadar.
İğrenç diyorum çünkü beni altüst etti, bütün umutlarımın yıkılmasına sebep oldu neyseki çok şükür her zaman yanımda olan eşimin desteğiyle çabuk toparlandım:((((
3.negatif sonucu alınca kendisini aradım bana aynen şöyle dedi,sizin yaşınız dolayısıyle bu iş olmayacak zaten eşinizinde sperm sayısı az yapabileceğim fazla birşey yok açıkçası sizin hamileliğiniz bu saatten sonra imkansız gibi görünüyor,oysa ki tedavi sürecimiz de bize hiçbir olumsuzluktan bahsetmedi,hatta hiçbir teste falan ihtiyaç yok herşey normal dedi:((((
açıkçası arkadaşlar başarısızlıklarını bu şekilde kamufle etmeye çalışıyorlar yaşımızı bahane ederek,bu iş ticarete dökülmüş sadece parayı aldıklarına bakıyorlar benim düşüncem tabi bu çünkü 3 denemedede arayıp sormadılar bile durumumu hep ben aradım bilgi verdim

Babydeniz canım 7 ayda 3 deneme zor olmuş benimde 1 yılda 3 denemem oldu bi koşturmaca sonrasında hiçç :1no2: kolay değil psikolojisi kaldırması zor senin doktorun kim merak ettim sen 3 denemeyide aynı doktora yaptırdığına göre güvendiğin sevdiğin biri olmalı tutup sonunda böyle bir laf etmesi çok ilginç keşke bu kadar ilgisiz kalan bi doktora 2.kez 3.kez gitmeseydin yaşını takma kafana biz burda hepimiz 38 üstü çıtırız zemuszemus
bide bu topicte (erverdinin buluşuydu bu) adında deniz ve su olanlar hamile nickimizi değiştirelim demişti yani sen 1 sıfır öndesin tatlım olumunekankayizsmile

Alabamacığım maşallah canım Mert Beyde keyifler iyi demek ki.Kilosu da çok normal.Hadi sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin arkadaşım.
Şeker yüklemesinden de bir sorun çıkmaz sanırım.Ailede yoksa genelde olmuyor çünkü.

Kindersms evet canım çok zor oldu hem maddi hem manevi çöküntüdeyiz çünkü bizim tedavimizi eşimle benden başkası bilmiyor bizrde siz:)böyle olunca atlatması çok daha zor oluyor rahatlayamıyorsun çünkü,kimseyede anlatmadık zaten herkes sıkıştırıp duruyor varmı bebek diye birde bunları söylesek ozaman birde bunun açıklamasını yap,2.3. deneme dr cem demireldi canım ilkide özkan öztürk ki çok güvenmiştim onlara

benim kolay kolay pes etmeye niyetim yok arkadaşlar,allah kısmet ederse 2,3 ay içinde bir daha denemeyi düşünüyorum ve iyi bir merkez araştırıyorum şuan sizlerde bana yardımcı olursunuz inşalah,bu arada ben acb gittim hülyacım cem demirel

babydeniz (gerçekten inşallah bu nick uğurlu gelir de denizlerin yüzünü kara çıkarmazsın yerimseniben) badenur diye bir arkadaşımız var 4-5 sene ve 4 tüp bebek denemesi üstüne çektirdiği ilk rahim filminde tüplerde aşırı iltihap ve rahimde yapışıklık vs çıktı. bu iltehap ve yapışıklarla ne normal ne tüp ile bebek olması mümkünmüş. devam ederken en önce bir rahim filmi çektirmeni öneririm. ne olur ne olmaz. bazen doktorlar çok basit şeyleri bile atlayabiliyorlar. ellerinde de çok geçerli bir mazeretleri var : yaşlarımız!

Son düzenleme:
tabiki var olmazmı benim bir ay 15 olmuştu fsh ertesi ay 10,5 'adüşmüştü... sen kendini rahat bırak ve hayıt kullan fsh ı düşürüyor..

Kızlar ben de geçen bu hayıt suyunu aldım ama daha kullanmadım ramazanda düzenli kullanamam diye.Bu hayıtı siz nasıl kullandınız.Adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor ona.Beni bir bilgilendirirseniz .

kindersms canım demek deniz ve su uğurlu bilmiyordum iyi geldi bu bak bana bir sıfır önde başlamak:)

Evet tatlım Denizbulutcum da onayladı bak uğurlu gelsin inşallah bende kinderdeniz delikafadulden delikafadulden yapıcam enkısa zamanda sanada uğur getirsin inşallah seni çok anlıyorum gizleyince başarısız denemene sen üzülüyosun paylaşınca daha zor oluyor sanki daha bi başarısız olaymış gibi geliyoo hormon değerlerinde güzel maşallah daha ne istiyorlar ben son denememi Memorialda yaptırdım burada oraya giden başka arkadaşlarımda var olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Kızlar ben de geçen bu hayıt suyunu aldım ama daha kullanmadım ramazanda düzenli kullanamam diye.Bu hayıtı siz nasıl kullandınız.Adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor ona.Beni bir bilgilendirirseniz .

canım sabah akşam aç karna içiyosun hayıt tohumlu bi bitki zaten ben süzgeçle demleme usulü içtim kaynar suda 10 dk.bekletip içtim ama Sanırım Denizbulut tohumunu ezip demliyodu daha iyi olabilir kaydirigubbakcemile5

Back
X