- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
3-4 kez oldu sabahtan beri canım bende anlamadım regl oluyorum zannettim şimdilik kanama lekelenme gibi birşey yok ama jelden sonra hafif sarımsı bir akıntı oluyor arada bir jelle birlikte
sancıdan başka birşeyim yok bulantım fian yok anlamadım noluyorum
Bacakla kasık arasında oldu, karnımda oldu bilmiyorum canım hayırlısı
baharnaz hafif sancı filan da normal derler. eğer artarsa veya kananman olursa arar gidersin. sen kendin merek edersen kan testini tekrar edersin. sonuçta ne olursa olsun beklemek dışında birşey kalmıyor. bir arkadaşın tüp sonucu gebeliğinde kanaması olmuş 2 ay yatmış. onun da sancısı varmış dr bele vuran sancı olmadığısı sürece normal demiş ama şiddetlenip (kanamyla) bele vurmaya başlarsa bebek düşüyor demekmiş. allah korusun. arkadaşım şimdi iyi. senin de değerler iyiydi.. iyidir herşey. bir de kasıklarda hafif adet sancısı gibi sancı olması da normal bu da hamilelik berirtisi.
O kadar Gebelikte yol alındıktan sonra niye şeker yüklemesi yapılıyor neyin göstergesi oluyor ki?
24. hafta civarı bebekten anneye mi ne geçen hormonlarla hiç şekeri olmayan birinde bile şeker yükselmesi olabiliyormuş. ailede şeker olanlar daha çok risk altında. 24. hafta civarı şeker yüklemesi tüm hamilelere yapılıyor. birşey bulunursa önce diyet veriliyor. düzelmezse hamilelik insülini varmış ona başlanıyor. kontrol altına alınabildiği sürece tehlikesi yok.
zarpandit geçmiş olsun allah beterinden saklasın. doğanın içine ettik tüm dünyanın dengesini bozduk hep beraber. valla bunları düşündükçe insanın canı sıkılıyor