• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragidersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim dersimi verdim:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

ayyhh çok yoruldum.bu kadar hareketten sonraakannehir

tebrikler erverdi...alkisalkisalkis

Arkadaslar hepinize daglardan sevgiler...
Gun boyu saatlerce yuruyor, daglara tirmaniyor, ormanlarda mantar ariyoruz, sonra aksam mantar bulduysak onlari kesip kurutucu bir alet var ona koyup kurutuyoruz(bu da Italyanlarin kis hazirlik gelenekleri) esimin annesinin evinde, ve yemek yiyip kitap okuyup dinleniyoruz.
Bu tatil bana fiziksel egzersiz olarak cok iyi geldi :)

Ammmaaa tam gelmeden once birsey oldu kafama cok takildi, cok sacma ama kac gecedir bunu ruyamda goruyorum. Tatil donusu reglimde(ayin 16 si gibi) donmus embriyolarimiza sans vermeyi istiyor esim, ben de kafaca buna hazirlanmaya calisiyorum.

Ama sevgili ablamin iyilik diye yaptigi sey resmen bana kotuluk oldu, ablam daha once soyledikleri cok cikmis mis sozde cok bilen bir falciya gitmis, kendinden baska beni de sormus, falci 2013 e kadar mutlaka bebegi olacak demis!!! sanki cok iyi haber bu ay itibariyle umudum tamamen kesildi desem bana gulermisiniz.
Ayrica tedavisini bir kadin yapacak mutlaka bir de rahim agzinda bir problemi var, ama merak etmesin 2013 e kadar kesin olacak demis.
Simdi diyorum ya cok sacmayim, biri bana kizsin diye yaziyorum,
1) ben bu ay donmuslarimi hic denemeyim o zaman :)
2) 2013 yilinda 42 yasinda olacagim, 3 sene daha beklersem sanirim kafayi yiycem,
3) bu donmus denememden sonra Atasehir Memorial Cem beye gidecektim, bari bir kadin doktora mi gitsem, su Semra hanim'a mi gitsem ama Okmeydani bana zor geliyor,
delimiyim nedir?
Diyorum ya biri beni durdursun burada temiz hava ve huzur icindeyken bunlari dusunmek zorunda birakan bacaksiz ogluma ya da kizima buradan selamlar, gelmeyi erteleyip beni uzuyor :)

Hepinizin kadir gununu kutluyorum, Allah'im dualarimizi kabul etsin
canım,geleceği rabbimden başka kimse bilemez..inanma böyle safsatalara,evlendiğim sene gittiğim bir falcıya göre benim 3 çocuğum olucaktı ama ben 1 tanesini bile bulamıyorum..sen tedavini, kendini nezaman iyi hissedersen ozaman yaptır..

kızlar;hayırlı kandiller olsun:Saruboceq:Allah herkesin gönlünün muradını versin.hayırlısından

onu biliyorum da yapamıyorum :1no2:

sadece erkekler değil çocukken ben de sebze sevmezdim :kedi:
thy de 06 ekimde uçakta yer yok demişsin ben de merak ettim baktım biraz yer gösteryor şu an. özelden mesj da yazdım. birşey olursa yarın konuşuruz. seul istanbuldu değil mi? yoksa başka bir yer mi?

tebrikler tebrikler :lepi:delikafadulden:teytey:zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5ne kaldı başka dersin kaldı mı?
yok yok bitti bitti artık.tek dersti.26 soru da en az 15 16 netim var.oh yaaa.sonunda.inşallah diplomamı alınca da burda kıvırtırım yine böylekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

deniz;sen bişey unutmadın mı?yerimseniben

abcdef;hoşgeldiiin.a.s.
işinden çok sıkılmışsın pek te birşey anlamamışsın.öyle anladınm.neyse tüpün hatrına az daha idare ediver.evde olunca da valla kimse kimseye para vermiyor.dünyanın işini yaparsın adı ev hanımlığıdır ama para etmez maalesef..azıcık daha sık dişini.parayı denkleyene kadar.sonrasında uzuuuun süre dinlenirsin inşallah.inşallah.
sigarayı bırakma hevesini de takdir ettim.sabır....çok sabır..

arkadaşlar, mesajlarımızın altında "edit" düzeltme kısmı vardı eskiden. Kaldırdılar mı, yoksa sadece bende mi çıkmıyor? Bilen var mı?

vanilya;sen de hoşgelmişsina.s.
oooooooooooooo.falcılara kalsaydı eğer.dedikleri doğru olsaydı halaaa falcılık yaparlarmıydı...yüklerini tutmuşlardı.ne keskin gözleri varmış bu falcının böyle.bazı dr ların bile göremediklerini fizikötesi mi diyeyim ne diyeyim o falcı nasıl görebilmiş..Allah ALLAH.
saçma olduğunu sende söylemişsin zaten.ne güzel dağ havanı almışsın,bol bol oksijenii de depolamışsın.şimdi at o falcının söylediklerini kafandan...bence falcıyı bırak sen eşinin sözlerine bak.

abcdef;hoşgeldiiin.a.s.
işinden çok sıkılmışsın pek te birşey anlamamışsın.öyle anladınm.neyse tüpün hatrına az daha idare ediver.evde olunca da valla kimse kimseye para vermiyor.dünyanın işini yaparsın adı ev hanımlığıdır ama para etmez maalesef..azıcık daha sık dişini.parayı denkleyene kadar.sonrasında uzuuuun süre dinlenirsin inşallah.inşallah.
sigarayı bırakma hevesini de takdir ettim.sabır....çok sabır..

Erverdi merhaba, fazla değil ayda 500 TL veren olsa vallahi çalışmam :) Dediğin gibi en nankör iş ev hanımlığı ama :)

arkadaşlar, mesajlarımızın altında "edit" düzeltme kısmı vardı eskiden. Kaldırdılar mı, yoksa sadece bende mi çıkmıyor? Bilen var mı?

sanırım şimdilik yok abcdef;çünkü bu aralar KK da bir alt yazılar siliniyor bir geliyor bişeyler oluyor.sanırım geçicidir.olmadığını bnede bu sabah farkettim.çünkü hep benim yazımın altında görürdüm..

merhaba arkadaşlar;
öncelikle hepinizin kadir gecesini kutluyorum,hayırlara vesile olur inşallah...
bende 2 gündür doktorlardayım...cuma günü hormonlarıma batırmak için hastaneye kan vermeye gittim..sonucunu p.tesi alıcam, inşallah güzel sonuçlar alırım..

2 gün önce de tuvalete girdiğimde idrarımdan kan geldiğini düşündüm..tuvaletten nezaman kalksam tuvalet ayıptır söylemesi kan revan içindeydi ilk defa böyle birşeyle karşılaştığım için panikledim.çünkü kist aspirasyonlarında mesaneye de zarar verilebilme durumu olabiliyormuş..doktorumu aradım hemen, yarın hastaneye gel dedi...neyse gittik,sonda taktı ve idrarımın temiz olduğunu gördü,Allahtan bişey çıkmadan evimize döndük..

hastanede sıramızın gelmesini beklerken bir bayan geldi,sekretere isminin deniz bulut olduğunu söyledi birden kafamı kaldırdım ve bayana baktım acaba buradaki arkadaşım deniz mi diye ama bayan hamile değildi..birden ne büyük tesadüf diye yanına gidicektim ama dümdüz karnını görünce hayal kırıklığına uğradım..:((

benden haberler böyle..

canım sende basur olmasın.bazen hiç anlamazsın ağrın olmasa da kanama olabilir.şaşarsın kanın nereden geldiğini sezemezsin.idrarın temiz çıktığına göre??hani dedim..geçmiş olsun..
deniz bulut'un ismi niki burada.herkesin öyle.bir bende mokluk oldu.o da şifremi unutmuştum benimki de öyle kaldı.ben de sanırım yakımnda denizverdi yapacağım.yerimseniben

6 Ekim icin THY'ye yer ayirt etmeye calisiyordum, 13 Ekim'e kadar yer doluymus! Biraz once gelen maili okudum keyfim kacti tabii... 13 Ekim'de reglim icin cok gec olmus oluyor. Yarin bir kez de telefonla gorusecegim hic mi umut yok diye, bakalim.:sinifsinif:

sahi zarpandit;başka şirkette de mi yer yok?çok kendini sıkıştırmasan geldiğin gibi koştur koştur ko kültüre gideceksin.1 2 gün önceden İstanbul da olsan daha iyi olmaz mı senin için.?

tebrikler için herkesi opuyorumnanaktan

ayhhh.bu ara iyice herşeyi boşlamıştım evi filan.nereye baksanız ya soru çözümleri ya da notlar.oda küçük olunca dağılmış epey.ama bana hiç dağınık gelmiyorlardı.şimdi odasında dağıtarak çalışanları daha iyi anlıyorum.çünkü aradığını hemen buluyorsun.bir arkadaşıma da tavsiye ettim.bırak dedim toplama oğlunun odasını.nasıl olsa oğlunun sorumluluğunda.hem oğlu da aynen benim gibi diyormuş.toplama aradığımı bulamıyorum demişyerimseniben

Arkadaslar Gunaydina.s.

Denizverdi, seni cokkk tebrik ediyorum, cok calistin ve basardin. Artik sira tiyatro derslerinde ve gelecek planlarinda canim. Listendeki bir sorundan daha kurtulmus oldun. Sana buradan kocaman bir parlak yildizli pekiyi gonderiyorum. Artik gelince de baska bir sey dusunuruz.yerimseniben

Denizbulut, cok tesekkur ederim.opuyorumnanaktan

Absynth, az kaldi guzelim, biraz daha dayan.

Vanilya, kis icin organik mantarlari simdiden hazirlamak super! Dag gezintilerinin keyfini cikar, bol bol da temiz havayi cigerlerine doldur canim. Falci konusuna gelince, hepimiz en az bir yada iki kez gitmisizdir. Ne demisler, " Fala inanma falsiz da kalma". Tabii bu bayan doktor bayan anestezist de olabilir. yerimseniben Siz geldiginizde bence planlariniza baslayin, dondurulmuslariniza bir sans daha verin. Insan ister istemez etkileniyor falcilardan ama ben de inansaydim benim de simdi 3 tane cocugum olacakti. Biz bir tanesine de raziyiz. Arada yaz, bekliyoruz seni...opuyorumnanaktan

sahi zarpandit;başka şirkette de mi yer yok?çok kendini sıkıştırmasan geldiğin gibi koştur koştur ko kültüre gideceksin.1 2 gün önceden İstanbul da olsan daha iyi olmaz mı senin için.?

Denizverdi, arastirmalarim devam ediyor canim. Gelir gelmez co-culture sorun degil, yol uzun oldugu icin genelde uyuyorum zaten, cok saglikli olmasa da idare ederim.

Daginiklik konusunda, bazi insanlar senin gibi daginiklik icinde duzenliler. Daginik birinin odasini duzeltirseniz zaten hep arayip ta istediklerini bulamadiklarindan sikayet ederler! Ben ve esim cok duzenliyiz, sabahlari kalktigimizda genelde daginik bir yer olmaz cunku aksamdan her sey duzenlenip de oyle yatilmistir. Bir de ben de her seyin duzgun durmasini saglama hastaligi var, mesela ayakkabilar birbirine bitisik duzgun duracak, tuzluklarin yonu duzgun olacak vs. takintili durumlar yani...delikafadulden

Dun gece herkese dua ettim, insallah dualarimiz en kisa surede kabul olur. Anne olmak istegimizi ancak bizler cok iyi anlariz.
Bu uzun soluklu yolda hepimizin saglikla bebeklerine kavusmasi deilegiyle...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Limon kabugu, cok gecmis olsun. Iyiki bir sey cikmamis ama yine yasarsan belki kendini iyi bir takipte bulundurmanin faydasi olabilir.

Herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam hanimlar, 38 yas ustu hamile kalan hanimlarin, hamilelikte karsilastiklari SIKINTILAR nelerdir. Bir kiyaslama yapabilecek varmi acaba? Misal 27 yasimdaki hamileligimde soyledi de 38 yasta soyle oldu gibi. Bende istiyorum ancak dogacak rahatsizliklardan da korkuyorum acikcasi.

Denizverdi, arastirmalarim devam ediyor canim. Gelir gelmez co-culture sorun degil, yol uzun oldugu icin genelde uyuyorum zaten, cok saglikli olmasa da idare ederim.

Daginiklik konusunda, bazi insanlar senin gibi daginiklik icinde duzenliler. Daginik birinin odasini duzeltirseniz zaten hep arayip ta istediklerini bulamadiklarindan sikayet ederler! Ben ve esim cok duzenliyiz, sabahlari kalktigimizda genelde daginik bir yer olmaz cunku aksamdan her sey duzenlenip de oyle yatilmistir. Bir de ben de her seyin duzgun durmasini saglama hastaligi var, mesela ayakkabilar birbirine bitisik duzgun duracak, tuzluklarin yonu duzgun olacak vs. takintili durumlar yani...delikafadulden

simetri takıntın var yani...
ben öyle değilimdir aslında.şimdi buraya oturuyorum ya şööyle başımı eve çevirdiğim zaman toplu görmek isterim.ya da biri zilimi çalar da eve gelicek olsa....o orda o orda bu burda sevmem.ama şu ders beni çok zorladı.bir yerlerden fedakarlık etmem lazımdı.sağlığım yerinde olsun.şimdi tüm işler benden korksun.

ama akşamları yemekten sonra bize daha doğrusu bana bir rehavet çöker.sağda solda olur bişeyler yani...mesela yere iki minder atarım uzanırım öyle izlerim tv yi kocinin yanında...misal onlar kalır sabaha.şimdi keyif çayımndan sonra toplıyacağım.sonra da kan vermeye gideceğim.dularımız ortak..

günaydın güllera.s.
baharnaz uykudamı kaldın bu sabah?

hoşgeldin uzaklardana.s.çok mu uzaktan?
en önemli sıkıntı hamile kalamamamız.elbetteki genç yaştaki yumurtalara göre kıyas yapılabilir.ama yaş ta tam bir kıstas değil.çok genç yaşta olup menopoza girmekte olanlar da var.40 tan sonra çok güzel kaliteli yumurta üretenler de....yaş faktörü dr ların sığındığı bahane canım.sen bakma 38 üstü olduğuna...hepimiz 30 uz burada.gerisi küsurat.

Back
X