• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bahar,abcdef,merye denizherkese iyi akşamlar.hepinizi öptüm sayın.opuyorumnanaktan

iyi akşamalar canım bende öptü

bayramla birlikte izine ayrıldım Ekim ayına kadar tatildeyim 3 hafta izin aldım şu anda yurdumun akdeniz sahillerindeyim sonraki hafta Yunanistandayım sanırım bütün Türkler orda toplanmışız vize olayı yok ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ekimin 3 ünde İstanbul dayım Zarpdeniz tatlım sen ne zaman geliyodun Ekim 5 de mi?

yunanistan ha hoşgeldin canm nasılsn yunanistanlıları hep bize benzetirim tatil yarasın canım

kahretsin.yine gösterdi işte.filmin sonunda çocuklu ailelerin foroğraflarını.bizim hiç olmayan.....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın günaydın güllera.s.a.s.

yaa niye şu EDİT butonu kaldırıldı.akşam akşamda kaldı.ne güzel silecektim.

herkese mutlu umut dolu bir gün olsun bugün.özellikle vanilyanın umudu bol olsun.innelerine başladı.görüşürüüüzz.çayımı demliyeyim.:3:

Günaydın Kızlar

Günaydın DenizVerdi

Bugün bulantıyla kalktım canım hiçbirşey istemiyor (çay filan) belki peynirli tostunu yerim :sinifsinif:

Merye saol canım

Vanilya tedavin başlamış çok sevindim inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.

günaydın bahar günaydın nisa maiyerimseniben

bahar;midenin bulanması iyi.bulansın bulansın.bu hamileliğinin yolunda gittiği anlamana geliyor.bir dr öyle demişti bana.

tost mu?yok bu sabah farklıydı kayfaltımız.bu sabah pastaneden hazır yedik..ama sen iste burdan gönderirim bendelikafadulden(sanal tost)

yok yok bence uzun zamana kadar yaptırmaz 5 gün sonra gidecen hekime hadi inş.güzel sonçlarla dönersin canım

ay canım allah şifa versin inş. çabuk iyileşirsin ay seni okuyunca içim bir kötü oluyor ki sana dua ediyorm canım ya
ha birde sen ssk da mı çalışıyorsun öyle gibi geldi

yok ben thy de çalışıyorum. ssk olsa daha rahat hallederdim herhalde işlerimi. bizim kurum da tüm evrakları düzgün ssk dan istediği için uğraşıyorum işte.

Arkadaslar,
bugun tedaviye basladik, ilk ignemi oldum bile :) insallah hayirlisi olur.
Semra hanim'la gorustum bana cok guven verdi, yalniz soyledikleri ilgincti.
Birinci tup tecrubemi ve hsg mi gorunce bana sizin icin 2 yol onerebilirim, birincisi problem tespit etmek icin laporoskopi/ histereskopi yapmak dedi cunku gordugu kadariyla sizin dogaldan cocugunuzun olmamasina cok acik bir sebep yok dedi, ikincisi de dusuk doz ilacla az yumurta gelistirmek ve sperm seciminde IMSI yapmak dedi. Ben de 2. yi sectim cunku beklemek istemiyorum. Eger bundan olumlu sonuc alamazsak o zaman istediklerini yapacagiz.
Antrallar guzel boyutta 3 tane, 4 tane kucuk ve 2 tane minimini yumurta oldugunu soylediler.
Nisan ayinda da benzerdi durumum.
test sonuclarimi bekledik onlar normal cikinca ilaclari alip bismillah diyerek ilk igneyi vurduk bakalim.
Semra hanim takip edebildigi kadariyla edecek bundan sonrasini, cuma gunu ultrasonla bakacak o zaman kesin anlariz yumurta durumunu.
Falcidan etkilendim mi evet ama Memorial, Semra hanim ve Hale hanima da guvendim, buradan sonrasi Allaha dua etmek olacak.
iste benden haberler...

hayırlı olsun. bence de doğru karar vermişsin. zaten ilkinde de az daha oluyordu inşallah bu sefer tamamdır.

sezonu açtık yaa kinder...sardık plağı başa.geçen sezonda birlikteydik.hatırlıyormusun?yine buralardayız bak...

allahtan kurtuluyosunuz o korkunç diziden. zemuszemusbu sezon sonmuş aralıkta bitiyor. kaydirigubbakcemile4ben hiç seyretmedim ama hiç okumadığım kemalettin tuğcu kitaplarına benziyor. ne zaman açsam zaplarken birileri ağlıyorlaelaelaelaelae

gez gönlünce..moral depola..sonra da sen de kinderdeniz ol kap bebişini.yerimseniben

ya izledim programı çokta açıklayıcı birşey bulamadım İlaçsız yöntem ve kullandığımız ilaçların yan etkileri açıklamadı ki bilmiyorumkismile sizide bu program için bilgilendirmiştim ama kızlar.

Vanilyacim, tedavin hayirli, ugurlu ve bebisli olsun canim. Yumoslarin da gayet iyi sayidalar, guzel guzel ayni olculerde buyusunler lutfen. IMSI yapilacagini yazmissin, CGH'yi sormus muydun? Onunla iligili bir sey soylediler mi? Hangi igneye ve kac doz basladiniz ogrenebilr miyim lutfen, benimkide az doz ile yapilacagi icin asagi yukari benzer olur diye dusunuyorum. Lutfen her gun bir adet folik asit al, en uygun goruleni Folbiol. Umarim Cuma gunu'de guzel haberlerle gelirsin.:1hug:

Baharnaz, Merye, Kinders iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.

Baharnaz, program icin bosver, zaten bir cok seyi biliyoruz.yerimseniben

Kacak Kindersms, demek Yunanistan'a gittin. Iyi yapmissin, aferin sana. Ege'den bir yerden gemi ile gunluk vizesiz gidip geliniyordu onu mu yaptin yoksa Yunanistan baska seceneklerde mi sundu da benim haberim yok? Ben yazdigim gibi Istanbul'da 2 Kasim'da olacagim ayni gun co-culture yapilacak fakat bu ayki reglim erken olursa 30 Ekim'de orada olacagim, halen karisik yani.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Gelince bulusuruz, hatta sen hasteney gelip elimi de tutarsin benim degil mi?olumunekankayizsmile

Hulya, yogunlugun azaliyor sanirim, iyi bir doktor bulacagim diyordun buldun mu canim?

Kinderscim daha yurdumun sahillerindeymisin, komsu ulkeye haftaya gidecegim diye yazmissin, jeton koseli, bu aralar kafam cok dolu kusura bakma canim.:sinifsinif:

Denizverdi, cay, tost, sekerpare oooooo iyi besliyorsun bizleri...cokacimcoook

Deniz bulut, nasilsin, tekerlekli hayat nasil gidiyor, DVD izliyor musun? Tavuk suyu corbani ictin mi?

Beyaz, tatile mi gitti acaba, hic yazmiyor?bilmiyorumkismile

Alabama' da yok?bilmiyorumkismile

Absynth, guzelim, isi biraktin ama seni yine goremiyoruz, hadi gel bekliyoruz.:hulya:

Günaydın güzeller
a.s.a.s.
bana günaydın oldu bu saat şimid kahvaltıdan kalktık a.s.a.s.

denizbulut sana ne oldu ben kaçırdım sanırım ne tekerlekli sandalyesi yaa :uhm::uhm:

Zarpden'zc'm tabiki tutarim ellerin'i insallah her sey yolunda gider en zoru gun hesaplamak
:teselli::teselli:

denizverdi canim sen nasilsin tedav'n nasil gidiyor umarim hersey yolundadir :teselli:

Vanilya sen nasilsin

Baharnaz her sey yolundadir umarim

absynth sende mi tatildesin yoksa :1hug:
alabamam sirinim sen nasilsin canim :1hug:
patiklerimm sen nasilsin :1hug:

Merye her sey yolunda degil mi cinsiyeti belli oldu mu

Günaydın güzeller
a.s.a.s.
bana günaydın oldu bu saat şimid kahvaltıdan kalktık a.s.a.s.

denizbulut sana ne oldu ben kaçırdım sanırım ne tekerlekli sandalyesi yaa :uhm::uhm:

pazar akşamı sol ayak üstüne hafif iniş yaparak sol ayak küçük parmak tarak kemiğini kırdım. bebek iyi. bu da kırığımın ne olduğu nihayet adını ssk raporumdan öğrendim 5. metatars fraktürü. internetten tam da dediği gibi oldu :
Metatars Kırıkları

Ayakta metatars kırıkları (tarak kemiği kırıkları) ayağın üzerine yukardan yük binmesi veya ani burkulmalar sonucunda oluşur. Bu yazıda özellikle 5.metatars kırığı ( jones kırığı) üzerinde durulacaktır. 5.metatars kırıkları ayak bileği burkulmaları sonrasında en sık rastlanan tarak kemiği kırıklarıdır. Özellikle profesyonel sporcularda önem kazanır. Bu kırıklarda kırığın tipine göre cerrahi tedavi ihtiyacı söz konusu olabilir. Basit deplase olmayan (kaynamış ) tiplerinde dahi 6-8 haftalık bir iyileşme dönemi ihtiyacı söz konusudur. Metatars Kırıklarında Deplase kaynama güçlüğü olan bölge kırıklarında cerrahi yöntem ile tedavi yapılır. Ameliyat sonrasında ilk 4 hafta üstüne yük vermeden ikinci 4. hafta üstüne yük vererek yapılan fizik tedavilerle 8 haftalık bir iyileşme sürecinden geçilecektir.

Altınyunus arkadaşım sonucun iyi çıkmış gözünaydın ne güzel rahatladın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Artık hamileliğin tadını çıkar bari.Bebek doğduktan sonra o günleri çok arıyor insan çünkü.

Vanilya canım senin tedavin de hayırlı olsun hadi bir heyecan başlıycak yine topikte.Allah sonunu hayırlı etsin inşallah.Senin önceki denemen dış gebelik olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam.Bu kez yüzün gülsün kucağın dolsun canım.

teşekkür ederim hulya59.evet arayacağım sanırım.aman tek sağlıkla doğsun da razıyım ne yapalım....

Back
X