- 3 Temmuz 2009
- 8.582
- 3.544
- 723
ooo yanii şekerpare eline sağılık
peki ben şimdi sahile yürümeye gidiyorum bende tatlımı yerim kahvemi içerimm guclubacismile
tamam canım..hoşçakal...iyi yürüyüşler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo yanii şekerpare eline sağılık
peki ben şimdi sahile yürümeye gidiyorum bende tatlımı yerim kahvemi içerimm guclubacismile
bahar,abcdef,merye denizherkese iyi akşamlar.hepinizi öptüm sayın.opuyorumnanaktan
bayramla birlikte izine ayrıldım Ekim ayına kadar tatildeyim 3 hafta izin aldım şu anda yurdumun akdeniz sahillerindeyim sonraki hafta Yunanistandayım sanırım bütün Türkler orda toplanmışız vize olayı yok ya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ekimin 3 ünde İstanbul dayım Zarpdeniz tatlım sen ne zaman geliyodun Ekim 5 de mi?
merhaba kizlar, kimse var mi
yok yok bence uzun zamana kadar yaptırmaz 5 gün sonra gidecen hekime hadi inş.güzel sonçlarla dönersin canım
ay canım allah şifa versin inş. çabuk iyileşirsin ay seni okuyunca içim bir kötü oluyor ki sana dua ediyorm canım ya
ha birde sen ssk da mı çalışıyorsun öyle gibi geldi
Arkadaslar,
bugun tedaviye basladik, ilk ignemi oldum bile :) insallah hayirlisi olur.
Semra hanim'la gorustum bana cok guven verdi, yalniz soyledikleri ilgincti.
Birinci tup tecrubemi ve hsg mi gorunce bana sizin icin 2 yol onerebilirim, birincisi problem tespit etmek icin laporoskopi/ histereskopi yapmak dedi cunku gordugu kadariyla sizin dogaldan cocugunuzun olmamasina cok acik bir sebep yok dedi, ikincisi de dusuk doz ilacla az yumurta gelistirmek ve sperm seciminde IMSI yapmak dedi. Ben de 2. yi sectim cunku beklemek istemiyorum. Eger bundan olumlu sonuc alamazsak o zaman istediklerini yapacagiz.
Antrallar guzel boyutta 3 tane, 4 tane kucuk ve 2 tane minimini yumurta oldugunu soylediler.
Nisan ayinda da benzerdi durumum.
test sonuclarimi bekledik onlar normal cikinca ilaclari alip bismillah diyerek ilk igneyi vurduk bakalim.
Semra hanim takip edebildigi kadariyla edecek bundan sonrasini, cuma gunu ultrasonla bakacak o zaman kesin anlariz yumurta durumunu.
Falcidan etkilendim mi evet ama Memorial, Semra hanim ve Hale hanima da guvendim, buradan sonrasi Allaha dua etmek olacak.
iste benden haberler...
sezonu açtık yaa kinder...sardık plağı başa.geçen sezonda birlikteydik.hatırlıyormusun?yine buralardayız bak...
allahtan kurtuluyosunuz o korkunç diziden. zemuszemusbu sezon sonmuş aralıkta bitiyor.ben hiç seyretmedim ama hiç okumadığım kemalettin tuğcu kitaplarına benziyor. ne zaman açsam zaplarken birileri ağlıyorlaelaelaelaelae
gez gönlünce..moral depola..sonra da sen de kinderdeniz ol kap bebişini.yerimseniben
Günaydın güzeller
a.s.a.s.
bana günaydın oldu bu saat şimid kahvaltıdan kalktık a.s.a.s.
denizbulut sana ne oldu ben kaçırdım sanırım ne tekerlekli sandalyesi yaa :uhm::uhm:
teşekkür ederim vanilya369.Gozunaydin, aman ne keyiflisindir simdi...
Allah saglikla kavustursun insallah.
Darisi butun haber bekleyenlerin basina :)
Altınyunus arkadaşım sonucun iyi çıkmış gözünaydın ne güzel rahatladın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Artık hamileliğin tadını çıkar bari.Bebek doğduktan sonra o günleri çok arıyor insan çünkü.
Vanilya canım senin tedavin de hayırlı olsun hadi bir heyecan başlıycak yine topikte.Allah sonunu hayırlı etsin inşallah.Senin önceki denemen dış gebelik olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam.Bu kez yüzün gülsün kucağın dolsun canım.