Denizverdicim, sana " Hersey oldugunu hissettigin bir yasam" dilerim canim. Kisinin kendine surekli bir seyler katmasi kadar guzel bir sey olamaz sanirim, sen bence kendini gayet guzel tatmin ediyorsun. Ilerki yaslarda da buna devam etme istegini ben de destekliyorum bunu uzmanlar da oneriyor. Bir muzik aleti calmayi ogrenme, yeni bir dil ogrenme, bir el becerisi vs. gibi...Bunlar erken bunamayi, hayattan elini etegini cekip olmeyi beklemeni engelliyor. Benim kayinvalidem ve kayinpederim her ikisi de 80 kusur yasindalar, bize valizlerinde kitaplarla gelirler, evlerinde de hep bir okuma saatleri vardir. Ne yazikki bu bizim kulturumuzde cok da olamayan bir sey! Biz de en basit kitap okumak "hobiler"arasina girer halbuki kitap okumak yasamin bir parcasidir, dis fircalamak gibi... Anneannem de 80 kusur yasinda ve olumu bekliyor, 13 yasinda evlenmis, 7 yil sonra pespese 4 cocugu olmus. Ya anane birseyler yap boylu tum gun boyunca oturmaktan ve okumaktan bunalmiyor musun dedigimizde, yokkkk ben iyiyim boyle diyor.:umursamaz:
Hepimizin daha cok farkinda olarak yasamamiz dilegiyle...kaydirigubbakcemile5
Vanilya, siir guzeldi, iyi geldi, sozlerini yeniden hatirladim, tesekkurler.opuyorumnanaktan
Hepimizin daha cok farkinda olarak yasamamiz dilegiyle...kaydirigubbakcemile5
Vanilya, siir guzeldi, iyi geldi, sozlerini yeniden hatirladim, tesekkurler.opuyorumnanaktan