Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda birbiirmizi daha iyi tanimamizicin belkide gerekli..benim neden bukadar karamsar tedirgin oldugumu belki daha iyi anlatirolsun arada böyle konularda konuşulur .evliligin ilk yıllarında birbirini tanımadan çocuk yaparlar boşanma ardından toplumun kanayan yarası kimsesiz çocuklar.keşke her kes evliliginin bilincinde olup çocuk yapacagı zaman daha sorumluluk duygusuna sahip olsa.
new jersey de uzakmissinizchicago
kardesin nerde
bugun cnbce de seyrettigim bir dizide internette bilinmeyen bir adrese insanlar en gizli sirlarini yazip gonderiyorlardi...hic tanimadiklari insanlara...cunku acilari ve sirlari birileriyle paylasmak insan ruhunda cok buyuk bir rahatlama yaratiyormus ..bu form aklima geldi...bizde sanirimonun gibi birsey yapiyoruz:)
a falda hamilekadin cikmazki senin yaninda kucuk bir bebek yada insan cikar:)
ama birbirimizin niyetine kapatip bakabiliriz:)roniyamcim sen gormuyorsun simdi ders calisiyorsunya gozlerin yorulmus yanindaki kucuk bebecigi goremiyorsun..bak havada sana gelen bir kusta olabilir:)neyse kizlar ben yatiyorum benimkoca bebek yatti.keske.