• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güllerim neskafelerim,dondurmalarım,alaska frigolarım.tatlılarım,en sevdiğim şeylerim.hepiniziopuyorumnanaktan
körün istediği bir göz.Allah verdi 5 göz.oooooohhh.:dance::dance::dance::dance::dance:
bahaaaaaaarrr;kurstan aradılar mı.ben yeni geldim şimdi toplantıdan...oooooooooohhhh.tam da istediğim gibi şeyler var.oyunlar.gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:teytey:::teytey::teytey:hikaye anlatımları,oyuncak yapımları.tammmm bana göre.hem sertifikanı alıp eğer ünüversite mezunu isen.sosyal esirgeme kurumlarında çalışabiliyormuşsun.bu kurumlarda açık varmış zaten.açıköğretim fakültesi son iki yıldır sosyal hizmetler adı altında yeni bir branş açmış.oooooohh.ne sevindim.inşallah diplomamı da alacağım.hem gözlemci olarak ta çalışabiliyormuşsun,staj da görebiliyormuşsun sosyal hizmetlerde.amaaaaaaaaann deymeyin keyfime.yapabiliyormuşsun edebiliyormuşsun dediğime de bakma.ben kendim için söylüyorum bunları.

zaten yakın zamanda esirgeme kurumlarından birini ziyaret etmeği düşünüyordum.bu kurs aşıma tuz ilen biber ekti bahar.ççok mutlu oldum çok sevindim.
bugün tanışma oldu.herkes tanıttı kendini.amacını söyledi.bir bendim.'' yıllardır çocuk sahibi olmaya çalıştığımı başarılı olamadığımı artık evlat edinmeyi düşündüğümü ve de kendimi bo konuda yetiştirmek istediğimi söyledim.hocamız zaten çok güleryüzlü biri.çok güzel dedi.hamileler de vardı aramızda.ben hepsini tebrik ettim.çok kıymetli olduklarını söyledim.

ayyy.bütün düşüncelrim karıştı.oyun,drama herşey herşey.çok çok iyi bir eğitmen olabilirim.yalnız bir sorun var.kociyle de anlaştık mı tamam.saatler değişmiş.pazar gündüz 9_16 arası.bu iyi bana uyuyor.bir de pazartesi ile salı günleri akşam 17 ile 20 arası yapmışlar.akşama kociyle konuşalım 2 gün idare edeceğiz artık.benim mutlu olmamı ister.ister ister.istemelikötükedihüso
neyse bir azizliğe uğramadan hemen göndereyim.az önce bir açtım.bilgisayarda yazılar resimler renkler hepsi birbirine girmiş sapıttı en sonunda.

ayyyyy süper canım ya süpersin ne güzell :dance::dance::dance: bu dans senin için canım hayırlı olsun
güzel kursmuş yaa
benide arasınlar dur bir arayım belki şans getirirsin bana

aradım canım yaa :(( demiştim ne zaman işim kolay oldu ki dün bütün kursiyerler arandı dedi siz aranmadıysanız yoksunuz neyse haftaya cumartesi bi ziyaret edeyim

hımmmm.MERYECİM;bahar yazmış sana çizelgende 23üncü haftadasın diye.ondan yaniii.buldum buldum o yazıyı.iyi iyi .aklımdan zorum yok yani.hahahahhaha

meryecim .yok yumurtalı biberin tarifinde bir şey.közlenmiş biberleri küçük küçük doğra kare kare.artık kafana göre işte.az sıvı yağda.zeytinyağı daha iy tabii,şööyle bir iki çevir.kokusunu al.tamam.ister çırp yumjurta kır.az da üzerine pul biber ek.ister sarımsaklı yoğurt dök karıştır.öyle ye.ye işte.papya biberi çok faydalı.hem barsakları da yumuşatıyor.bunu garanti ederimyerimsenibenseni de öpüyorum.bu gün buraya uğrayan herkesi öperim.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aradım canım yaa :(( demiştim ne zaman işim kolay oldu ki dün bütün kursiyerler arandı dedi siz aranmadıysanız yoksunuz neyse haftaya cumartesi bi ziyaret edeyim

yok yok.haftayı bekleme.kalk git.ben olsam durmazdım.misafir de alıyorlar.5 6 kişi.hocanın insiyatifine kalmış.hem kurstan vazgeçenler de oluyor.saatleri uymayanlar oluyor.bir de enteresan durumlmlar da oluyor.mesela bir bayan iğne oyası kursuna yazlımış yanlışlık olmuş.herkes güldü.delikafadulden(ve bunu neredyse konuşmaların bitiminde söyledi)yani kontenjan boşalabilir.bence gerçekten istiyorsan git şansını dene.öyle şimdi pazar yemek yok bu iş var deme.sonra sıkılırsın bak evde.koca göbişinle gezinirsşn kışın soğukta evde.

Son düzenleme:
onlar demişlerdi haftaya cumartesi isterseniz bir uğrayın diye sanırım bugün başlayan birşey yok canım
yaa ben dediğin gibi kışın evde kalamam zaten hiç evde kalmadım çünkü çok zorlanıyorum
iğne oyasıda çekilmez ki bu koca göbekle .)

baharnaz;canım seni de öpüyoruuum.ve çıkıyorum gülüm.opuyorumnanaktanpazar gazetelerimi şimdi yayacağım yere.dağıta dağıta okuyacağım.hoşçakal.bebeğinle sağlıkla kal.ay.onu da öptüm.:3:

baharnaz;canım seni de öpüyoruuum.ve çıkıyorum gülüm.opuyorumnanaktanpazar gazetelerimi şimdi yayacağım yere.dağıta dağıta okuyacağım.hoşçakal.bebeğinle sağlıkla kal.ay.onu da öptüm.:3:

Tamam canım bebişimle gelir gazetelerini haşır huşur dağıtırız :emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 bende seni öpüyorum

Tamam canım bebişimle gelir gazetelerini haşır huşur dağıtırız :emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile3 bende seni öpüyorum

cnım yaa.kendi sevincimden hemen çıkıvermişim.içim rahat etmedi.sırf senin iöin açtım çıkıcam şimdi.bizdeki saat değişikliği bizim hocanın isteği üzerine olmuş.7 gün çalışıyormuş.biraz vakit kalmasını istemiş kendine.haklı olarak.ama sen haftaya git ihmal etme.hatta be olsam o dersin hocasıyla konuşur yine girerdim derslere.sertifika istemiycen bişey istemiycen.alırlar alırlar.misafir olarak alıyorlar.sen merak etme.

tamam tamam dağıtırsınzdağıtırsınız..nasıl olsa sabırlı olmayı daha iyi öğreneceğim.bende sizinle beraber yırtarım olur biter.hoşçakal.çay salladımhehehhehe:jeyyar:

tamam anladım ben vücudunu erkek bebek vücuduna benzettliler diye anlamştım ama yediklerinden yola çıkmış yakınlların
yani çıkarıp donu çözülüyor o kadar pişirilmiyor
canım ya ben dr ma söyledim bana cinsiyetini söyleme diye ama tamam dedi ve hani söylemiyecektin bakınca ultrsnda kız gibi duruyor dedi ama emin değilim dedi yüz üstü yatıyordu benim çiçeğim ultrsnda görmek bile çok tatlı ben daha şimdiden ne kadar bağlandım . varlığını bilmek çok güzel bir duygu inş. heppimiz sağlıkla alacaz kucağımıza büyütecez evimizin huzuru olacaklar inş. allah isteyen herkese nasip etsin
ultrsn daki halini bile kendime benzettim ben küçük ken çok yüzükoyun ve ayaklarım gövdeme dooğru çekerek yatarmşm benimkide aynen öyle yatıyordu

herkese iyi pazlarlar
merye doktorlar cinsiyeti öğrenmek istemiyorsan unuturlar. her ultrason kontrolünde söylemen gerekir. ben bir tek 12. hafta sormuştum cinsiyet belli mi erken ama diye ondan beri her kontrolde bu da pipisi diye gösteriyor. milletin çok hoşuna gidiyor herhalde. bene cinsiyeti öğren. hem isim hazırlarsınız hem kıyafetleri alırken eşyaları hazırlarken kolaylık olur. yoksa devemlı cinsiyetsiz renklere bakacaksınız. beyaz sarı kırmızı falan. halbuki insanın aklı mavilerde veya pembelerde kalıyor. özellikle ilk 3 ay için hemen herşeyini aldığından bilmek kolaylık yani

Merye, Hosgeldin, bu kadar arayi uzatma lutfen bak merak ediyoruz. Umarim 3lu sonucun da guzel cikar.opuyorumnanaktan

Deniz Bulut, demek Arda'ya ikinci isim ariyorsun. Ilk aklima gelen Bayram oldu!:1: Benim tedavi de bayram da olacagi icin ikizlerden birinin adini Bayram koyariz artik!:1: Eskiden her isime bir Can eklenirdi, sanirim simdi o moda degismistir degil mi, yillara gore isimler de degisiyor. Aslinda ben Can ismini de cok severim, senin aklindan neler geçiyor

Herkese guzel bir Pazar dilerim, biz bugun barbeku partisine davetliyiz.

barbekü ha bizdeki adıyla mangal yani yerimsenibenafiyet olsun. evet bu gidişle bir adı da bayram olacak sempatiksalakcinni ben tuna ismini istiyorum ama aileden kimse beğenmedi. bir de 2 tane ırmak adı koyarsam fazla azgın bir çouk olur diye korkuyorum. can ve cem koymam demiştim kendimi bildim bileli herkes koyduğu için. arkadaşlarım kerem diye ısrar ediyorlar. bakalım son dakika belli olacak. öneriniz varsa siz de yazın.

güllerim neskafelerim,dondurmalarım,alaska frigolarım.tatlılarım,en sevdiğim şeylerim.hepiniziopuyorumnanaktan
körün istediği bir göz.Allah verdi 5 göz.oooooohhh.:dance::dance::dance::dance::dance:
bahaaaaaaarrr;kurstan aradılar mı.ben yeni geldim şimdi toplantıdan...oooooooooohhhh.tam da istediğim gibi şeyler var.oyunlar.gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu:teytey:::teytey::teytey:hikaye anlatımları,oyuncak yapımları.tammmm bana göre.hem sertifikanı alıp eğer ünüversite mezunu isen.sosyal esirgeme kurumlarında çalışabiliyormuşsun.bu kurumlarda açık varmış zaten.açıköğretim fakültesi son iki yıldır sosyal hizmetler adı altında yeni bir branş açmış.oooooohh.ne sevindim.inşallah diplomamı da alacağım.hem gözlemci olarak ta çalışabiliyormuşsun,staj da görebiliyormuşsun sosyal hizmetlerde.amaaaaaaaaann deymeyin keyfime.yapabiliyormuşsun edebiliyormuşsun dediğime de bakma.ben kendim için söylüyorum bunları.

zaten yakın zamanda esirgeme kurumlarından birini ziyaret etmeği düşünüyordum.bu kurs aşıma tuz ilen biber ekti bahar.ççok mutlu oldum çok sevindim.
bugün tanışma oldu.herkes tanıttı kendini.amacını söyledi.bir bendim.'' yıllardır çocuk sahibi olmaya çalıştığımı başarılı olamadığımı artık evlat edinmeyi düşündüğümü ve de kendimi bo konuda yetiştirmek istediğimi söyledim.hocamız zaten çok güleryüzlü biri.çok güzel dedi.hamileler de vardı aramızda.ben hepsini tebrik ettim.çok kıymetli olduklarını söyledim.

ayyy.bütün düşüncelrim karıştı.oyun,drama herşey herşey.çok çok iyi bir eğitmen olabilirim.yalnız bir sorun var.kociyle de anlaştık mı tamam.saatler değişmiş.pazar gündüz 9_16 arası.bu iyi bana uyuyor.bir de pazartesi ile salı günleri akşam 17 ile 20 arası yapmışlar.akşama kociyle konuşalım 2 gün idare edeceğiz artık.benim mutlu olmamı ister.ister ister.istemelikötükedihüso
neyse bir azizliğe uğramadan hemen göndereyim.az önce bir açtım.bilgisayarda yazılar resimler renkler hepsi birbirine girmiş sapıttı en sonunda.

e hadi gözün aydın canım gzel bir kurs baksana işte bulabiliyordn hayırlısı ben heyecanlandım senin yerine valla çok güzel birşey

hımmmm.MERYECİM;bahar yazmış sana çizelgende 23üncü haftadasın diye.ondan yaniii.buldum buldum o yazıyı.iyi iyi .aklımdan zorum yok yani.hahahahhaha

meryecim .yok yumurtalı biberin tarifinde bir şey.közlenmiş biberleri küçük küçük doğra kare kare.artık kafana göre işte.az sıvı yağda.zeytinyağı daha iy tabii,şööyle bir iki çevir.kokusunu al.tamam.ister çırp yumjurta kır.az da üzerine pul biber ek.ister sarımsaklı yoğurt dök karıştır.öyle ye.ye işte.papya biberi çok faydalı.hem barsakları da yumuşatıyor.bunu garanti ederimyerimsenibenseni de öpüyorum.bu gün buraya uğrayan herkesi öperim.opuyorumnanaktan

ben deneyecem şu közlenmiş biber ve yumurtayı nasip olursa ben de öptüm canım

merye doktorlar cinsiyeti öğrenmek istemiyorsan unuturlar. her ultrason kontrolünde söylemen gerekir. ben bir tek 12. hafta sormuştum cinsiyet belli mi erken ama diye ondan beri her kontrolde bu da pipisi diye gösteriyor. milletin çok hoşuna gidiyor herhalde. bene cinsiyeti öğren. hem isim hazırlarsınız hem kıyafetleri alırken eşyaları hazırlarken kolaylık olur. yoksa devemlı cinsiyetsiz renklere bakacaksınız. beyaz sarı kırmızı falan. halbuki insanın aklı mavilerde veya pembelerde kalıyor. özellikle ilk 3 ay için hemen herşeyini aldığından bilmek kolaylık yani

barbekü ha bizdeki adıyla mangal yani yerimsenibenafiyet olsun. evet bu gidişle bir adı da bayram olacak sempatiksalakcinni ben tuna ismini istiyorum ama aileden kimse beğenmedi. bir de 2 tane ırmak adı koyarsam fazla azgın bir çouk olur diye korkuyorum. can ve cem koymam demiştim kendimi bildim bileli herkes koyduğu için. arkadaşlarım kerem diye ısrar ediyorlar. bakalım son dakika belli olacak. öneriniz varsa siz de yazın.

he ya hemen söyledi beşinci ayda kontrol var inş.iyiyiz
benim isimlerin eski isimlerden onları artık kimse koymuyr daha güzel geliyor bana meryem ve ya zeynep erkekte ise yusuf ismini çok seviyorum hayırlısı akrabalarım hep moda isimler koydu ben bunlardan birini koyarım bu isimlerin hitapı çok hoşuma gidiyr ismi söylerken sende bıraktığı etki çok hoş oluyor bana göre
bu arada kocam bu konuda söz hakkı vermem o hiç güzel olmayan isimler düşünüyor bana göre ona diyorimki benim karnımda isim hakkı benim hayırıısı

kendinize çok iyi bakın biraz daha ev temizliğine devam edeyim yavaş yavaş yapıyrum

merye de meryem in kısaltılmışı herhalde. bana o pek hoş gelmiyor hani ilk insan vs bilmiyorum. zeynep i severim ben. ama şu ara yine çok moda söyleyeyim. yusuf da güzel. sağlıklı şansı bol hayırlı evlat olsun da.

denizverdi kursu beğenmişsin ne güzel. ileride işine de yarayabilecek olması da güzel. bu kurslara başlayanların zaten yarısı ancak bitiriyordur. hamileler falan nasıl bitirecek zor yani gelebildikleri kadar gelirler. kocanın da itiraz edeceğini sanmam sen ikna edersinaklinialirimsmile

Denizvedi'cim, cok sevindim haberlere... Sosyal hizmetlerde cocuklar icin birseyler yapmak ne kadar keyifli olacak. Okurken icim gitti, cok sevindim senin adina, hayirli olsun ugurlu gelsin insallah.

Arda Deniz olsa?
ya da Arda Bulut, ne de olsa bunlar gercek isimlerin degildir herhalde :)
Bir yandan sana ve herkese yaptigi surprizi, kendi gelisi kahramanligini hatirlatan bir 2. isim ariyorum, dur bakiyim aklima gelir belki. soyadiyla da uyumlu olmasi onemli tabii...

Bu isim konusu bizde nasil olacak bakalim. Esim hep Turk ismi koyariz der, ben iki ulkede de kolay bir isim olsun isterim.

güllerim.kocim aynen şöyle dedi.sen mutlu olucaksanolur olur.çok seviyorum onu.inşallah herşey göründüğü gibi güzel gelişir.

güller;bu arada kısa bir süre önce deprem oldu.biraz telaşlandık.en üst katta olduğumuz için iyice hissettik.herkese geçmiş olsun.Marmara Denizinde imiş merkezi.

Gunaydin Arkadaslara.s.

Denizverdi, gozunaydin! Gelismeler cok kayda deger, bu kurs senin icin her acidan faydali olacak sanirim. Bol sanslar.opuyorumnanaktan

Baharnaz, umarim sen de kursa misafir sanatci olarak katilabilirsin. Ogrendigin her yeni bilgi kardir.opuyorumnanaktan

Merye, saglikla ciceginin yuzunu bir sonraki ultrasonda gormen dilegiyle...opuyorumnanaktan

Vanilya, bir Turk bir yabanci iki isimli olabilir yada her iki ulkede birbirine benzer isimler olabilir. Ilk aklima gelenler John=Can, Celine= Selin, Denise=Deniz vs.yerimseniben

Deniz Bulut, Bir tanidigin oglunun ismi Arda Ada, ben cok begenmistim. Bir dusun istersen. Kerem de guzel, Irmak ismini sadece kizlar icin kullandigini zannediyordum.
Saglikla gelsin bebeklerimiz.:Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın

DenizVerdi sevindim canım eşinin anlayış göstermesine hadi hayırlısı.

ZarpDeniz bakalım cumartesi gidince misafir sanatçı yapcaklarmı beni saol canım.

Vanilya nasılsın?

Deniz Bulut biz Ataman isminide düşünüyoruz kullanmak istersen eğer Arda Ataman nasıl? yada Atakan buda şimdi yazarken geldi aklıma

Depremi bizde yoğun hissettik hemen dışarı koştuk eşimle ben kimse çıkmamıştı sadece herkes pencerelerde.
devamı gelebilir diye düşünmüştük ama ne zaman? Allahım büyük felaketlerden korusun.
herkese geçmiş olsun

günaydın günaydın günaydın güllera.s.a.s.

vanilya,zarpdeniz,bahar,deniz,merye.teşekkürler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X