• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tamam Bahar,top sende.yerimseniben

günaydın Bahar,günaydın gülleropuyorumnanaktan

kurs konusunda,haklısın hocamızı ben de çok sevdim.ama az sabret.yetişirsiniz.zaten bize bu pazar kurs yok.neredeyse aynı olur artık dersler.bak ne güzel oyunlar oynıyacaksınız.hep gülmece ile geçiyor.koca koca kadınlar çocuklar gibi oynuyoruz birbirimizi tanımak isimlerimizi ezberlemek adına.müthiş zevkli.aman sen fazla koşturma amam.dikkat et.biz de de 7 haftalık hamile bir arkadaş var.o giriyor oyuna ben çıkarıyorum

hava da yağışlı.dışarı da çıkmam lazım nasıl olacak bakalımCADIARZU
çayım da bitti.çabucak kalkmam lazım.cenaze evine gideceğim.bir tepsi börek yapacağım.şimdi yağmurda nasıl götüreceğim onu düşünüyorum.

Canım öyle koşturacak bir atmosferde değildi sınıfımız hocamızda yeni doğum yapmış
cumartesi notlarımla gelirim

Canım Allah rahmet eylesin cenaze var sanırım

güller hoşçakalın.girene girmeyene hoş vakitler..azıcık durmuşken hemmen çıkayım evden.

offff şemsiye mi alacağım şimdi yanımakötükedihüso

çok sıkılırsam bırakırım bir kenara.hahahhahahaha:3:

günaydın kızlarrr
nasıl keyifler bakıyorum denizverdi ve baharnaz hariç sürekli kimse gelmez oldu. hayırdır herkesin işi gücü mü var?
vanilya canım ilk üç ay çok önemli biliyorsun. kendini zorlama hiçbirşey için aşırı yorulma. ani hareketler yapma. denizin dediği gibi ille bulantı olcak diye bişi yok. ve inşallah da olmaz gerçekten zor iş. benim bulantım olmuştu 8.aydan itibaren ama allaha çok şükür sadece bulantı olmakla kaldı ve istifra hiç etmedim. inşallah 30 unda kalp atışını da alacakın allahın izniyle.

alabama çok şükür iyiyim canım bulantılarım geçmedi hala topiğede pek kimse uğramıyor hava koşulları diycem ama :)

İnşallah sen ve bebişin iyisinizdir opuyorumnanaktan

Herkese Merhabaa.s.

Vanilyacim, dualarin kabul olsun canim. Bu bekleyisler hakikaten hic bitmeyecek, biri bitiyor digeri basliyor. Tek hersey yolunda gitsin de bekleyisler olsun. En heyecanli kisimlardan birisi ilk once sanirim bebegin kalp atislarini duymak, ondan sonrada buyudugunu gormek olsa gerek.:emir_bebek:

Denizverdi, dersler cok keyifli geciyor anlasilan, senin adina sevindim.yerimseniben
Hereda'nin ve bebegin durumunun iyi olduguna sevindim, iletttigin icin tesekkurler. Ne guzel pespese olumlu haberleri almak, heleki bu kadar ugraslardan sonra... Darisi biz siradakilere insallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Baharnaz, test sonuclarini sagolsun Deniz Bulut yorumlamis. Hakikaten sen kizamikcigi neden gecirmemissin ki, benim bildigim herkes geciyor, neyse cok takilmamak lazim. Toxoplazmaya hakikaten cok dikkat! Bir de bulantilarin gecse cok iyi olacak.yerimseniben Kilo durumun nasil? Diet ise yaradi mi?

Alabama, biz de telas cok canim, o yuzden ben cok fazla yazamadim bu aralar. Hem tasinma, hem yeni ulkenin evrak isleri, hem son veda davetlerimiz, hem is, hem alisveris derken...simdi buralardayim. Haftaya esyalar yukleniyor, ondan sonra sevdigimiz yerlere gidecegiz, sonra da benim oraya gelis gunum iyice yaklasmis oluyor. Sen ve Mert umarim iyisinizdir.

Deniz Bulut, evde hayat nasil gidiyor, Arda'nin odasini hazirladin mi? Ayagin nasil, normale dondu mu?

denizverdi çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için inşallah hepimiz için geçerli olur bu dileklerimiz. Herşeye olumlu bakmaya çalışıyorum ama nasıl oluyorda yine karamsarlaşıyorum bilmiyorum . Haftasonu izmirden misafirim vardı görümcemin kızı ve damadı bizden bir yıl sonra evlendiler ilki 3,5 yaşında ikinciyede 6 aylık hamile nasıl özendim bir bilseniz. Hayırlısı inşallah diyoruz ama ne yazık henüz hiç bir şey yok ne yazık okullar yarı yıl tatiline girmedende yapamayacağım tedavimi umarım iyi olur yüce rabbim yardım eder hepimize.....

Bluestar, ne demek istedigini cok iyi anladim. Umarim yakinda sizden de olumlu haberleri aliriz, yari yil tatiline kadar da psikolojik olarak hazirlanirsiniz.yerimseniben

ZARPDENİZ HOCAM;kavga uzun sürdü.kaçırmışım seni.kafamçokkarıştı

bugün yeni birşey öğrenmedim.şöyle;bugün kişisel gelişim günü idi.saat 1 de.ama araya cenaze taziyesi girdi.orada da biraz fazla kaldım.yardım ettim.sonra dönüşü gidecektim ki yağmur yolda iken hızlandı iyice.banada mana oldu (pazar kurulu idi)pazar alışverişi yaptım oyalana oyalana.zemuszemus

evden çıkmadan ne olur ne olmaz diye kursu aramıştıım.pazar günleri tekrarı varmış.ohhh.kaybım yok yani.

HOcam bugün dinamik gördüm sizi.amigo kız filan..maşallah diyeyim.moral depolayın gelmeden önce...
regliniz ne oldu?

günaydın kızlarrr
nasıl keyifler bakıyorum denizverdi ve baharnaz hariç sürekli kimse gelmez oldu. hayırdır herkesin işi gücü mü var?
vanilya canım ilk üç ay çok önemli biliyorsun. kendini zorlama hiçbirşey için aşırı yorulma. ani hareketler yapma. denizin dediği gibi ille bulantı olcak diye bişi yok. ve inşallah da olmaz gerçekten zor iş. benim bulantım olmuştu 8.aydan itibaren ama allaha çok şükür sadece bulantı olmakla kaldı ve istifra hiç etmedim. inşallah 30 unda kalp atışını da alacakın allahın izniyle.

ALABAMA; uğramışsın canım....evet canım.bir biz kalmışız.bir bakmışın biz de yok olmuşuz bir gün..hayatın gerçeği bu arkadaşım.birer ikişer herkes dökülecek gidecek.kimimiz bebeğine kavuşacak kimi hamile kalacak..kimi yoluna başka bir şekilde devam edecek.herkes başka bir telaş içine düşecek.dünya gailesine.

aslında benim de burada olmam biraz abesle iştigal.(öyle diyorlar,çok havalı iki kelime oldu)amannnn hiç içime sinmedi.düzeltiyorum..benim burda olmam aslında biraz tuhaf..şu an tedavi görmüyorum.göreceğim de belli değil.kendi bedenimle bir çocuğa sahip olamasam da istiyorum ki'';kızlar ne olur umutsuzluğa son verin.ben de çok uğraştım.kısmet böyleymiş.böyle de mutlu olnuyor,böyle de minik bir cana can veriliyor..''

inşallah bunu başarırım.şu 3 ay daha geçse..herşey bir netlik kazansa...

burdayım.mutluyum.bildiğim birşey varsa paylaşıyorum.aslında yaşıyorum.okuyan bir kişide bile bir fikir oluşsa kardır benim için.

Mert beye selam.kendine iyi bak emi.dur... gitmeden uzat yanağını seveyim yavrucum.hadi bir de öpücük kondurayım.opuyorumnanaktan

sizin şimdi son zamanlarınız... çok hassas olursunuz zaman zaman..çoğunu bitirdiniz.az kaldı.ha gayret..bitiyor.buluşmaya az kaldı.Deniz'in şafak 34 senin kaç?

yine sümüklüböcek oldum.yazarken iyi de okuyunca niye böyle oluyor?

teselli yazmayın sakın.sürerim haaaa..laelaelaelaelae sempatiksalakcinni

bvu kadar sululuk yeter... bahar az sonra sana yazıcam..sütlü bahar..naniknanik

Günaydın kızlar :kahve: herkese sütttt

Günaydın DenizVerdi topu kim tutacak dükkanı açan ben :))
ya hocanızı kıskanıyorum sen hangi merkezdesin oraya nakil yaptırıcam :)
Tahlil sonuçlarıma yazdığın cevap için saol.

Deniz Bulut dediğin gibi dikkat edeyim. Niye geçirmemişimki CADIARZU geçirmek daha iyi olurdu galiba böyle bir risk taşımak daha kötü hayırlısı canım saol.

merak etme çoğu kişinin toksoplazma negetif çıkar zaten. sadece azcık dikkat edeceksin o kadar.

denizverdi başın sağ olsun. ben de güzel bir bahaneyle börek yiyelim çay içelim derim. mesela birşeyi kutlamak için yanında pasta ile cokacimcoook

zapdeniz inşallah adetin tam zamanında gelir kasımda burada görüşürüz kaydirigubbakcemile3

alabama arada uğramaya devam biz de girmesek kimse girmeyecek zaten doğuma az kaldı hayırlısıyla eyvahedigeldismile

absynth ve kinder de kayboldu :a015:

Canım öyle koşturacak bir atmosferde değildi sınıfımız hocamızda yeni doğum yapmış
cumartesi notlarımla gelirim

Canım Allah rahmet eylesin cenaze var sanırım

bahar bu yazı sana..geçenlerde istemiştin.ne oldu bişey olmuştu kalmıştı.

bugün yine sıkıştım.işler ziyaretler çakıştı.kurs taziye.ev mutfak derken bu saati yaptık.iyi mi?..yine şemsiye ile başladı dalaşım.alsammı almasammı?
alsam bir elimde börek tepsisi(büyük)bir elimde şemsiye,kol çantası filan.sen tasvir et.oh ya..almadım işte.en fazla ıslanırım.gerçi toplum içinde güzel bir görüntü olmaz ama.ne yapalım.arada küçük riskler almalı.
güzelce sardım.iki sofra bezi ile.daha ılıktı eve girdiğimde.minübüste,ohhh ne güzel ısıttı bacacıklarımı.sonra indim.hop tepsi tepemde.simitçi gibiyim.birkaç sıçrayış,iri adımlar.(ne demekse)neyse.. çok ıslanmadım.yok denecek kadar az..tekrar başka bir vesaite...
Amaaannnn gittiğim yerleri sel götürüyor.biraz da çukurda kalıyor.hatta evin önüne bir de set yapmışlar betondan .su girmesin diye.seti atlayıp öyle giriyorsun eve.cenaze evinde fazla kalınmaz ya.aile bağları var.yakınız.1 saatten biraz fazla kaldıktan sonra kalktım.sonra güzergahımda pazar var.oranın pazarı.perşembe pazarı.
yağmur dinsin diye neredeyse her sebzeyi meyveyi inceledim.oyalana oyalana.aldım da birşeyler haa.(peynir ile zeytini çok leziz...yerimseniben

neyse...bu kadar olsun.şimdi evimdeyim.sabah yaptığım börekten akşam için bize de hazırladım.saat 18 de koyacağım pişsin.haydi ayarla kendini.çık pc den.davetlimsin.
delikafadulden

ışığımı açık bırakacağım.evdeyim gelirsen-tatlicadiarzu-

Back
X