38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar güller.ben kaçarım.sofram beni bekler ..bak sesleniyor..beni toplaaa beni toplaaa.ışığım açık gönlüm sizde.ne yapalım..benim müdür de evim.hoşçaklaıııınnn.:3:

selam güzeller
akşam akşam geldim sizi bi okudum kimseler kalmamış bu saate :2:

ama size şimdiden yarının günaydını yollayım bari hepinize :lepi: a.s. :1hug:

vanilya cımm çok geçmiş olsun tatlım inanki çok üzüldüm ama gerçekten söyleyecek çok şey yok inşallah sana bi şey olmasın :çok üzgünüm::teselli::teselli: umarım operasyon iyi geçmiştir tekrar geçmiş olsun :teselli:

alabamam maşallah oğluşuna yanaklarını öp öp bitireme doğunca inşallah :1hug:a.s.

denizverdi maşallah arkadaşım aksiyon çook süpersin sakın tırtıl yapma bebeğe öğrenene kadar :1hug: a.s. :nazar:
zarpdeniz yokmuş bugünn hazırlanıyo sanırımm buraya a.s.

denizbulutt oğluşun adı belli oldumu ben en son Arda da bıraktım ama bilemedim a.s.
merye sen nerdesin ya iyimisin?
a.s.
patiklerrr nasılsın?a.s.

İyiyim tatlım... Tam bir koşturmaca, allah hepimizin yardımcısı olsun valla. sen nasılsın?

Desteginize tesekkurler, operasyon iyi gecmis cok sukur. patlayan tup alinmis (7 saate soka girebilirdiniz dedi doktor, kendini dinleyen bir manyak olmamdan dolayi tebrikler aldim, zira hcg degerlerim cok iyi ve kanamam olmamasindan dolayi herkes herseyin iyi gittiginden cok emindi, taa ki ben agrim var degerim yeterince yuksek-6000 lerde- kese gorelim diye israr edince ortaya cikti hersey, keske ayni basariyi baska alanlarda da gosterebilsem) Aylar once cektirdigim bir rahim filminde diger tup tikali cikmisti Semra hn o yuzden ikisini de alacagiz demis bana ama acinca basinc verip acmislar, Semra hanim da acilinca birakmaya karar vermis) birakmislar(cikmayan candan umit kesilmezmis belli mi olur, belki mucize olur onumuzdeki aylarda).

Kac ay once bir tupu kapali diye agladigi seye insan bu kez bir tupum acik diye sevincten aglayabiliyormus, Allah insana birseyler ogretmek isterse cesitli yollari varmis.

Bir de dun dogumgunumdu, sular seller gibi agladim cok kotu bir gundu 20.10.2010
Bugun moralim biraz daha iyi ama sancim cok, agri kesiciler de fayda etmiyor.

sabir sabir sabir, daha da sabir bir yandan da beterin beteri var cok sukur, bir tarafta kucuk umut filizleri sabirsiz cikacak zamanlarini bekliyor. Kafam karisik, biraz mutsuzum(sukredecek cok seyim var cunku) ama umutsuz degilim, allahin izniyle saglikla gelecek birgun bizimki de insallah.

Çoook geçmiş olsun Vanilya'cığım.

DenizVerdi
Çok şükür Muayene iyi geçti ölçüm 1.6 dedi gelişim 11+6 da dedi. Bebiş pek hareketli değil şeker yedirdiler biraz kıpırdadı kan testlerim 1 haftaya kadar çıkar dedi. Elevit ve Ferro-sanol demir hapı verdi cinsiyet belli değilmiş. 15 gün sonra bakalım hayırlısı canım.
Sende şiirini ve hikayeni yazıp gitmişsin. şu an hüzünlendim neden bilmiyorum

Hadi bakalım, ne güzel gelişmeler bunlar... Maaşallah....

PATİKLEEERR;hani ya hiç yoksun?eşine söylemedin mi daha tüpçüye gideceğinizi.

Ay valla henüz başabaşayken söyleyemedim. Geçen cumartesi arkadaşlar bizdeydi ve sordular bir daha ne zaman düşünüyoruz diye. Orad dedim ki, şubat, mart gibi filan. Benim ki de konuyu değiştirdi:gitme:

DenizVerdi sana msjından sonra beğendim yaptım bir değişiklik oldumu .)) evet ya birşeyler yapıyor bu KK yönetimi tam anlayabilmiş değiliz neyse anlarız

patikler saol canım, darısı sana en kısa zamanda eşin kaçar gibi davranıyorsa her fırsatta sıkıştır ikna etmek çok zor oluyor gerçekten

:ecrin_bebek:
sevgili vanılya ... maalesef kelımelerın çaresizliğini hissettirdiği anlardayız... cok üzgünüm .. ama sana buyuk geçmiş olsun dıyorum .. yaşadıkların cok acı ..bılıyorum ..tıpkı kumdan yapılan kalelerın hoyrat dalgalarla yıkılması gıbı ... ama hayat devam edıyor ..umutlar devam edıyor ..
........ben herseyın yoluna gırecegıne ve yenıden senın ve eşinin iskoç şatoları gıbı yuzyıllık sağlam kuleler kuracagınıza inanıyorum ...
.......her şey gonlunce olsuna.s.

Sevgili Cans,
destegini hissettiren yazin icin tesekkur ederim.
Ates dustugu yeri yakar, bunu soylerken aramizda ne cok arkadasimizin bircok yeri yanik bunu biliyorum:) Allahim kimseye tasiyamayacagi dert vermesin, kimsenin umutlarini sondurmesin. Belki hormonlarin ani degisiminden icimde firtinalar kopuyor, umutlarimi yeniden toparlamaya buyuk caba sarfediyorum ama bu yasimda yarim yamalak tupum ve kimbilir baska yarim yamalak nerelerle bu savasa devam edebilmek fikrinde cok zorlaniyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, senin de hersey gonlunce olsun.

Vanilya arkadaşım inan sabah yazını okuyunca şok oldum.Benim bu hafta işlerim fazla yoğun olduğu için siteye hiç giremedim.Dün de bir boşluk bulup dr'a gittim.
Vanilya canım inan ne diyeceğimi bilemiyorum ama bir tane tüpünün açık olması tabi ki çok güzel.Umut olur sana.Benim çok samimi arkadaşım 2 kez kendiliğinden hamile kaldığında ikisinde de dış gebelik oluştu.2 kez laparoskopiyle alındı embriyolar.Sonra tüp bebekle ikizlere hamile kaldı.Şu anda 4 yaşlarında bir kız bir de erkek çocuğu var ve çok tatlılar.İnan hep böyle olumlu düşünmeye çalış.Belki de önümüzdeki ay normal yoldan hamile kalırsın o hiç belli olmaz canım.Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsın canım.Çok geçmiş olsun bu arada.Sancıların azalmıştır inşallah.

Bu arada kendi kontrolümden bahsedeyim.Haberler çok iç açıcı değil.Sorun immun sistemden kaynaklanıyor dedi dr.Her iki tüpün biyokimyasal gebelikle sonuçlanması ve normal yoldan gebeliklerin de erken dönemde düşmesi biyokimyasal olması ondan dedi.Pıhtılaşma da var tabi sorun olarak.Şu an için tüpe gerek yok dedi.Hamile kalmaman için hiçbir sorun yok.Hormonlar,sperm analizi,rahim filmi ve diğer tahlil sonuçlarının hepsi normal.Şu anda gelecek ay sadece küçük dozda bir uyarıcı (menagon iğne) vurulucam.Dr kontrolünde olucam tabi.Dr aşılama dedi ama ben normal denemek istiyorum dedim.Şimdi yapacağımız tek şey gebeliği yakalayabildiğimiz en erken yakalamak dedi.Ondan sonra immun sistemi baskılamak için ilaca başlanacak.Başarı çok yüksek değil dedi yalnız.En fazla % 70 dedi ama onu bile yakalıyamıyoruz dedi.Bu arada bu immun sistemindeki rahatsızlığın bir alt grubu daha var dedi.Onu daha yeni keşfettik literatüre bile daha girmedi dedi.Onunla baş etmek daha zor dedi.İnşallah o değildir dedi.Onu da deneme yanılma yoluyla biraz yoluna koyduk gibi falan dedi.Dr ben senden çok ümitliyim falan dedi ama ben fazla ümitli değilim tedavizi daha kolay bir şey bekliyordum herhalde.
Sonuç olarak vücut gebeliği çok erken bir sürede farkedip onu yabancı bir cisim gibi aalgılayp yok etmeye gidiyormuş.Bu aynen böbrek vb nakillerinde de bazı vücutların bunu kabul etmemesi gibi birşeymiş.Bu durum sonradan ortaya çıkabileceği gibi sonradan da ortadan kalkabiliyormuş.Yani işimiz Allah'a kalmış artık.Kısmet yani.Adet olmadığın her sabah idrarda tahlil yapıcaksın dedi.Çok çok silik de çıksa hemen bana haber ver dedi işte.Benden haberler bu kadar.

Bu arada Baharnaz bebğin büyümüş maaşallah.İkili testin de iyi çıkar inşallah.12.haftayı bitirmene de az kalmış.Bulantıların azalır 3 ayını doldurduğun zaman.
Denizde de tatlı telaşlar başlamış.Ayaklanmışsın hadi gözünaydın.Senin iyice yaklaştı doğum artık.

Alabamacığım Mert beyler 2,5 kg olmuş maşallah.Ben oğlumu 2,700gr doğurmuştum.Ağırlaşmışsındır sen de iyice artık.Hamile arkadaşlar kendinize çok dikkat edin iyi bakın kızlar.

Erverdi sen de her zamanki gibi çok formdasın.Hep öyle kal neşeli arkadaşım.

güller;
market dönüşü hoca sela veriyordu.cuma selası..ağzına diline sağlık.ne de güzel okuyordu.bazı hocalar çok güzel okur yüreğine işler.hatta beni ağlatır..eve geldim.kuran okudum dua ettim.Allahım dedim hakkımızda hayırlı olana bizi yaklaştır dedim.öyle bir an geliyor.artık isteyemiyorsun bile.çünkü birşey var.yazılmış,çizilmiş.istemek anlamsız geliyor bazen.ya da ben saçmalıyorum.öyle oluyorum yani..artık dilin dönmüyor isteme yollarında.sanki razı olma safhasına geçiyorsun.bir kabulleniş başlıyor.siliyorsun yaşını dönüyorsun dünyaya.
bu yolda olanlar için hayırlısını,hamilelere kolay geçirmelerini dünyaya getirenlere de hayırlı evlat olmalarını diledim.
bu mubarek saatlerde inşallah duası kabul olunanlardan oluruz.

bahar;sende duadamıydınyerimseniben

:ecrin_bebek:

Sevgili Cans,
destegini hissettiren yazin icin tesekkur ederim.
Ates dustugu yeri yakar, bunu soylerken aramizda ne cok arkadasimizin bircok yeri yanik bunu biliyorum:) Allahim kimseye tasiyamayacagi dert vermesin, kimsenin umutlarini sondurmesin. Belki hormonlarin ani degisiminden icimde firtinalar kopuyor, umutlarimi yeniden toparlamaya buyuk caba sarfediyorum ama bu yasimda yarim yamalak tupum ve kimbilir baska yarim yamalak nerelerle bu savasa devam edebilmek fikrinde cok zorlaniyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun, senin de hersey gonlunce olsun.

sevgili vanilya;
şu an hissettiklerin çok doğal.çünkü acını yaşıyorsun.
niye yarım yamalak tüpüm diyorsun.tek tüp te yeterli..aynı işlem...herkesin iki tüpü varda mı oluyor.oldumu hem tüpsüz de oluyor.bir üye vardı 38 de...şimdi burada olmayan.o tüplerini aldıracak sonrasında yeniden denemeyi düşünüyordu.demek ki oluyor.zaten tüp bebeğin anlamı da bu değilmi.?rahmin dışında embriyonun oluşturulması.ben böyle biliyorum.yanlışım varsa biri düzeltsin.
şimdi düzelmeye eski sağlığına kavuşmaya bak.sonrasını sonra düşünürsün.her zaman bir kapı vardır.biri kapanırsa diğeri açılır.hayırlı kapılarımız olsun.:teselli:

Bu arada kendi kontrolümden bahsedeyim.Haberler çok iç açıcı değil.Sorun immun sistemden kaynaklanıyor dedi dr.Her iki tüpün biyokimyasal gebelikle sonuçlanması ve normal yoldan gebeliklerin de erken dönemde düşmesi biyokimyasal olması ondan dedi.Pıhtılaşma da var tabi sorun olarak.Şu an için tüpe gerek yok dedi.Hamile kalmaman için hiçbir sorun yok.Hormonlar,sperm analizi,rahim filmi ve diğer tahlil sonuçlarının hepsi normal.Şu anda gelecek ay sadece küçük dozda bir uyarıcı (menagon iğne) vurulucam.Dr kontrolünde olucam tabi.Dr aşılama dedi ama ben normal denemek istiyorum dedim.Şimdi yapacağımız tek şey gebeliği yakalayabildiğimiz en erken yakalamak dedi.Ondan sonra immun sistemi baskılamak için ilaca başlanacak.Başarı çok yüksek değil dedi yalnız.En fazla % 70 dedi ama onu bile yakalıyamıyoruz dedi.Bu arada bu immun sistemindeki rahatsızlığın bir alt grubu daha var dedi.Onu daha yeni keşfettik literatüre bile daha girmedi dedi.Onunla baş etmek daha zor dedi.İnşallah o değildir dedi.Onu da deneme yanılma yoluyla biraz yoluna koyduk gibi falan dedi.Dr ben senden çok ümitliyim falan dedi ama ben fazla ümitli değilim tedavizi daha kolay bir şey bekliyordum herhalde.
Sonuç olarak vücut gebeliği çok erken bir sürede farkedip onu yabancı bir cisim gibi aalgılayp yok etmeye gidiyormuş.Bu aynen böbrek vb nakillerinde de bazı vücutların bunu kabul etmemesi gibi birşeymiş.Bu durum sonradan ortaya çıkabileceği gibi sonradan da ortadan kalkabiliyormuş.Yani işimiz Allah'a kalmış artık.Kısmet yani.Adet olmadığın her sabah idrarda tahlil yapıcaksın dedi.Çok çok silik de çıksa hemen bana haber ver dedi işte.Benden haberler bu kadar.

merhaba Hülya;
evt canım yaa.senin sorunun öncedende bildiğimiz gibi hamile kalmanla değil devam etmemesiyle ilgili idi.bunu dr yinelemiş..
menogona güven.benim favori ilacım..canım menogonum ...bana 6 yumurta vermişti.aşılama yerine spontan denemende de seninle aynı fikirdeyim.nasıl olsa kalabiliyorsun.hem senin yumurtalar çok kalitelilerdi.
en fazla % 70 şans vermiş dr un.tüp bebkte zaten başarı şansı % 27 demişti,zamanında bir dr bana.Deniz onca zaman % 5 liğin peşinden koştu.sonunda da yakaladı.

şimdi immün sistemden kaynaklı demiş dr un.inşallah o bilinmeyenden değildir demiş.daha sonucun belli değilmi ki?

en son yazdığın da bana hiç yabancı gelmedi.bana da dr belki her ay hamile kalıyorsun birşekilde devam etmiyor demişti.ama bunu tam bir adından bahsetmemişti.onu çağrıştırdı bana.
şimdilik işin en sıkıcı yanı her sabah tekrar edeceğin ovülasyon testi olmalı..bana hep hamilelik testini hatırlatır.aman haaaa.çok ta güvenme onlara.bence sen yumurtlama günlerinde bir görün .takip et derim büyüyen yumurtanı...hadi kolay gelsin.seninle bizim aynı zamanlardaydı.sanırım önümüzdeki hafta günlerin.

merhaba Hülya;
evt canım yaa.senin sorunun öncedende bildiğimiz gibi hamile kalmanla değil devam etmemesiyle ilgili idi.bunu dr yinelemiş..
menogona güven.benim favori ilacım..canım menogonum ...bana 6 yumurta vermişti.aşılama yerine spontan denemende de seninle aynı fikirdeyim.nasıl olsa kalabiliyorsun.hem senin yumurtalar çok kalitelilerdi.
en fazla % 70 şans vermiş dr un.tüp bebkte zaten başarı şansı % 27 demişti,zamanında bir dr bana.Deniz onca zaman % 5 liğin peşinden koştu.sonunda da yakaladı.

şimdi immün sistemden kaynaklı demiş dr un.inşallah o bilinmeyenden değildir demiş.daha sonucun belli değilmi ki?

en son yazdığın da bana hiç yabancı gelmedi.bana da dr belki her ay hamile kalıyorsun birşekilde devam etmiyor demişti.ama bunu tam bir adından bahsetmemişti.onu çağrıştırdı bana.
şimdilik işin en sıkıcı yanı her sabah tekrar edeceğin ovülasyon testi olmalı..bana hep hamilelik testini hatırlatır.aman haaaa.çok ta güvenme onlara.bence sen yumurtlama günlerinde bir görün .takip et derim büyüyen yumurtanı...hadi kolay gelsin.seninle bizim aynı zamanlardaydı.sanırım önümüzdeki hafta günlerin.

Erverdi canım hamile kaldıktan sonra hamileliğin devam etme yüzdesi en fazla %70 dedi dr sanırım ben yanlış anlattım.Bir de zaten menagon kullanıcağım için dr kontrolünde olucam belki de çatlatma iğnesi bile vurulurum benim bahsettiğim hergün gebelik testi yapıcağım.Yani 26.günden başlıycam test yapmaya.Adet olmadığım her sabah gebelik testi yapıcam.
Ha bir de immun sistemin şu anda yapılan testi yok zaten.Dr bütün hikaye ve diğer testlerden sonra o sonuca ulaştı ki bence taşlar şimdi tam yerine oturdu.

Selam hulya59 saol canım.
Ya bence umudunu yitirme ama bebişin doğal yoldan gelmemekte ısrar ederse aşılamayıda düşünmelisin çok zaman kaybetmeden.Dr kontrolünde ilerlemen en güzeli o süreçte ve sonrasında en azından müdahale edilebilir. İnşallah alınan hamilelik sonucuyla vücudun bebişini bırakmaz.

merhabalar kızlar
hülyacım anladığım kadarıyla senin hamile kalman kolay sürmesi zor oyüzden en acilinden hamile kaldığını anlayıp hemen icraate geçip destek alman lazım. vucudun otomatikman sonlandırması aslında tüm kadınlar için aynı dürtüymüş vucud yabancı maddeye karşı hemen alarma geçiyormuş kadınların kusma eylemide kasılarak onu tutunduğu yerden düşürmeye çalışmakmış ki embriyoda böyle kuvvetli olunca üçüncüayda artık vucut yenilgiyi kabulleniyomuş. sen yumurtladığın tarihi bildiğin zaman bunu 26.günden itibaren idrarda bakcaksın ama yumurtlamanı iyi takip etmen lazım erken olursa geç kalmamak açısından. allah yardımcın olsun birşeyler bilmek ve ona göre hareket edebilmek de önemli bi adım değil mi? rast gele canım

erverdi canım senin yaşadığın o gel gitleri çok iyi anlıyorum insan herrrr türlü düşünüyor işte geleceğimizi bilemiyoruz ki kimse hiçbirşeyi elde etmiş sayılmız yada sonsuza kadar elimizde tutacmayabiliriz yarına hiçbirimizin senedi yok. benim kuzenim 11 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetti. 6 yıl önce. şimdi tekrar bir oğlu var 8 aylık. allah hepimize iyi kaderer versin. ama yolunda seni sonuna kadar destekliyorum ne olduğu önemli değil inşallah seni mutlu edecek şeylerle karşılaşırsın hayatın boyunca ama tabiiki allah sana senin gibi güzel gönüllü iyi insan bir kız evlat versin.

baharcım benim de tüm hamileliğim allaha çok şükür iyi geçti çok sıkıntım olmadı. en fazla beni yoran ilk üç ayki başağrılarımdı ki şimdi de ara ara bazen oluyor ama ilk üç ay yoğundu. doktorum minoset ağrı kesiciyi kullanmak için korkma kendini zorlama iç dedi. bende çok abartmadan frene basarak içtim ne yalan söyliyim. birde eşimden allah razı olsun kolonyayla başıma masaj yaptı enseme tepeme tüm kafamı ovunca ağrım geçiyodu özellikle sabahları baş ağrısıyla uyanıyordum beni epey zorlamıştı. eşin de sana yapsın canım.

vanilyacım allah sabır versin tekrar canım. ben merak ettim doktoruna sordun mu embriyoları rahme bırakıyorlarya nasıl olup da geri tüpe gidip orda dış gebelik olmuş. yanılıyor olabilirim ama tüpde karşılaşan sperm ve yumurta orda döllenip aşağı doğru yani rahme doğru yol almıyorlar mı? bu durumda senin embriyon rahimden yukarı haraket etmiş olmuş olması lazım değil mi? yani benim aklıma geldi embriyo transferini yaparken bir hata yapmış olabilirler mi acaba?? tamamen fikir yürüttüm yorumsuz.

Erverdi canım hamile kaldıktan sonra hamileliğin devam etme yüzdesi en fazla %70 dedi dr sanırım ben yanlış anlattım.Bir de zaten menagon kullanıcağım için dr kontrolünde olucam belki de çatlatma iğnesi bile vurulurum benim bahsettiğim hergün gebelik testi yapıcağım.Yani 26.günden başlıycam test yapmaya.Adet olmadığım her sabah gebelik testi yapıcam.
Ha bir de immun sistemin şu anda yapılan testi yok zaten.Dr bütün hikaye ve diğer testlerden sonra o sonuca ulaştı ki bence taşlar şimdi tam yerine oturdu.

ilk defa böyle bir yöntem duydum.bende ovülasyon testi sanmıştım.bilmiyorumkismile..hergün gebelik testini yapmanın amacı nedir?öğrenmek isterim.takipler bulunduğun yerde mi olacak,yoksa istanbula mı gelip gideceksin?hadi hayır olsun bakalım hülya...sonunu görebileceğimiz bir tedavin olsun inşallah....herkese...

DenizVerdi saol duaların için canım bugün tembellik yaptım.

hımmmm..yap yap.hiç dışarı çıkmanın havası değildi zaten bugün.rüzgarlıydı.hem de soğukk

kurabiyeden de vazgeçtin o zaman bugün..hamileliğinin tadını çıkar.nasıl olsa yakın zamanda bebeğini biraz büyütmeden yenisini düşünmezsin.
üç dönüm bostan yangel yat osman....pardon bahar...yerimseniben

merhabalar kızlar
hülyacım anladığım kadarıyla senin hamile kalman kolay sürmesi zor oyüzden en acilinden hamile kaldığını anlayıp hemen icraate geçip destek alman lazım. vucudun otomatikman sonlandırması aslında tüm kadınlar için aynı dürtüymüş vucud yabancı maddeye karşı hemen alarma geçiyormuş kadınların kusma eylemide kasılarak onu tutunduğu yerden düşürmeye çalışmakmış ki embriyoda böyle kuvvetli olunca üçüncüayda artık vucut yenilgiyi kabulleniyomuş. sen yumurtladığın tarihi bildiğin zaman bunu 26.günden itibaren idrarda bakcaksın ama yumurtlamanı iyi takip etmen lazım erken olursa geç kalmamak açısından. allah yardımcın olsun birşeyler bilmek ve ona göre hareket edebilmek de önemli bi adım değil mi? rast gele canım

erverdi canım senin yaşadığın o gel gitleri çok iyi anlıyorum insan herrrr türlü düşünüyor işte geleceğimizi bilemiyoruz ki kimse hiçbirşeyi elde etmiş sayılmız yada sonsuza kadar elimizde tutacmayabiliriz yarına hiçbirimizin senedi yok. benim kuzenim 11 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetti. 6 yıl önce. şimdi tekrar bir oğlu var 8 aylık. allah hepimize iyi kaderer versin. ama yolunda seni sonuna kadar destekliyorum ne olduğu önemli değil inşallah seni mutlu edecek şeylerle karşılaşırsın hayatın boyunca ama tabiiki allah sana senin gibi güzel gönüllü iyi insan bir kız evlat versin.

baharcım benim de tüm hamileliğim allaha çok şükür iyi geçti çok sıkıntım olmadı. en fazla beni yoran ilk üç ayki başağrılarımdı ki şimdi de ara ara bazen oluyor ama ilk üç ay yoğundu. doktorum minoset ağrı kesiciyi kullanmak için korkma kendini zorlama iç dedi. bende çok abartmadan frene basarak içtim ne yalan söyliyim. birde eşimden allah razı olsun kolonyayla başıma masaj yaptı enseme tepeme tüm kafamı ovunca ağrım geçiyodu özellikle sabahları baş ağrısıyla uyanıyordum beni epey zorlamıştı. eşin de sana yapsın canım.

vanilyacım allah sabır versin tekrar canım. ben merak ettim doktoruna sordun mu embriyoları rahme bırakıyorlarya nasıl olup da geri tüpe gidip orda dış gebelik olmuş. yanılıyor olabilirim ama tüpde karşılaşan sperm ve yumurta orda döllenip aşağı doğru yani rahme doğru yol almıyorlar mı? bu durumda senin embriyon rahimden yukarı haraket etmiş olmuş olması lazım değil mi? yani benim aklıma geldi embriyo transferini yaparken bir hata yapmış olabilirler mi acaba?? tamamen fikir yürüttüm yorumsuz.

alabamam, canım benim :1hug:
ne mutlu ..kuzenin yeni düzenini kurmuş hayata bağlanmışlar.maşallah diyeyim.:nazar:
çok örnekler var biliyorum.

insan çok garip duygular içinde oluyor biliyormusun..soru anlamında demedim.yazıyorum işte...bir taraftan asıl konudan uzaklaşıyorum,şimdi yeni bir heyecan kaplıyor içimi.bunun negatifi yok çünkü.oldu mu olacak.elinde olacak.diyorum ..şimdi kimbilir nerede.?belki daha doğmadı.belki doğmak üzere..
sonra...ellerini tutabileceğim,ona dokunabileceğim.iki kaşı ,iki gözü iki kulağı herşeyiyle olucak işte.hayal olmaktan çıkacakben nasıl yoğurursam öyle mayalanıcak.

öyle işte.....
eşimde yok.mesai kaldı.gideyim kendime patates kızartayım.cokacimcoook

günaydın kızlarr
denizcim ben o dediklerini aldım benimde çantam neredeyse hazır sayılır birkaç eksik kaldı tamamlamaya vallahi gücüm kalmadı hemen yoruluyorum ben.

Bu arada kızlar dün gittik kontrole Mert 2.5 kilo olmuş yine yüzünü göstermedi gömmüş ve dönmemiş dönmeye de niyeti yok öyle dedi doktor. dönmeyecek diyebilirim dedi. 36. haftada gitcez sonra daha sık gideceğiz. şimdilik çok şükür herşey normal :nazar: bi ara saniyelik bi yüzünü çevirdi ama yakalayamadık. gözlerini gördüm yanaklarını gördüm harikaydı herkese allah nasip etsin inşallah. bize de kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallah mert beye :nazar: zaman azaldıkça heyecan arttı bende sende de öyledir herhalde. inşallah sağlıkla gelsinler :nazar::Saruboceq:

selam güzeller
akşam akşam geldim sizi bi okudum kimseler kalmamış bu saate :2:

ama size şimdiden yarının günaydını yollayım bari hepinize :lepi: a.s. :1hug:

vanilya cımm çok geçmiş olsun tatlım inanki çok üzüldüm ama gerçekten söyleyecek çok şey yok inşallah sana bi şey olmasın :çok üzgünüm::teselli::teselli: umarım operasyon iyi geçmiştir tekrar geçmiş olsun :teselli:

alabamam maşallah oğluşuna yanaklarını öp öp bitireme doğunca inşallah :1hug:a.s.

denizverdi maşallah arkadaşım aksiyon çook süpersin sakın tırtıl yapma bebeğe öğrenene kadar :1hug: a.s. :nazar:
zarpdeniz yokmuş bugünn hazırlanıyo sanırımm buraya a.s.

denizbulutt oğluşun adı belli oldumu ben en son Arda da bıraktım ama bilemedim a.s.
merye sen nerdesin ya iyimisin?
a.s.
patiklerrr nasılsın?a.s.

değiştirdim canım. arda şu an koyduğumdan daha güzeldi (hülya aynı isim olamadı) ama 2-3 arkadaşımın yoğun muhalefeti, babasını hiç sevmediğim bir arkadaşımın oğlunun adının arda olması ve benimkinin ne dersem diyeyim arda iyi demesi yüzünden arda içime tam sinmemişti. sonunda batu ismini babasına da beğendirebildim. sadece arda batu mu olsun sadece batu mu olsun kısmında akşam 12 de başka isimler önermeye kalkınca bu zamana kadar neredeydin diye tartıştık (bir işi tartışmadan yapsak!) ve sadece batu olmasına karar verdim. :smiley-cool:

sorma deniz...tam bana göre bir hoca...zemuszemusders mi?yapmazmıyız.anlatıyor anlatıyor tabiii hocamız ders.ödev de veriyor bize..araştırmalar yapıyoruz,drama yapıyoruz.canlandırıyoruz.
senden ne haber?artık son zamanlarda daha çok canın sıkılmaya başlar.herşey tamamlanır alacak,yapacak bişey de kalmaz.az eksik bırak o günlere.yerimseniben

şu an o kadar yoğunum ki. inşallah önümüzdeki hafta bitecek. 36. haftadan sonra sıkılabilirim ama daha önce değil.

çok geçmiş olsun vanilya.ne denir ki böyle zamanlarda???hep yaşadık benzerlerini.sabır arkadaşım.inan mükafatı alınıyor mutlaka.
maşallah altınyunus sen de 27 haftalık olmuşsun. zaman çabuk geçiyor galiba a.s

Desteginize tesekkurler, operasyon iyi gecmis cok sukur. patlayan tup alinmis (7 saate soka girebilirdiniz dedi doktor, kendini dinleyen bir manyak olmamdan dolayi tebrikler aldim, zira hcg degerlerim cok iyi ve kanamam olmamasindan dolayi herkes herseyin iyi gittiginden cok emindi, taa ki ben agrim var degerim yeterince yuksek-6000 lerde- kese gorelim diye israr edince ortaya cikti hersey, keske ayni basariyi baska alanlarda da gosterebilsem) Aylar once cektirdigim bir rahim filminde diger tup tikali cikmisti Semra hn o yuzden ikisini de alacagiz demis bana ama acinca basinc verip acmislar, Semra hanim da acilinca birakmaya karar vermis) birakmislar(cikmayan candan umit kesilmezmis belli mi olur, belki mucize olur onumuzdeki aylarda).

Kac ay once bir tupu kapali diye agladigi seye insan bu kez bir tupum acik diye sevincten aglayabiliyormus, Allah insana birseyler ogretmek isterse cesitli yollari varmis.

Bir de dun dogumgunumdu, sular seller gibi agladim cok kotu bir gundu 20.10.2010
Bugun moralim biraz daha iyi ama sancim cok, agri kesiciler de fayda etmiyor.

sabir sabir sabir, daha da sabir bir yandan da beterin beteri var cok sukur, bir tarafta kucuk umut filizleri sabirsiz cikacak zamanlarini bekliyor. Kafam karisik, biraz mutsuzum(sukredecek cok seyim var cunku) ama umutsuz degilim, allahin izniyle saglikla gelecek birgun bizimki de insallah.
canım ilk yazdığın gün bu olayı ilk ben okudum çok şaşırdım ve üzüldüm , cevap da yazdım ama gönderemeden gitti sonra herşey kitlendi ve ben ancak şimdi girebildim. çok geçmiş olsun. bundan önceki de dış gebelik mi olmuştu sende ben mi yanlış hatırladım? allah bir daha göstermesin. demek bazen benim gibi panik ve paranoyak olmak işe yarayabiliyor. canım senin yumurtaların kaliteli. inşallah bundan sonrakinde gelecek bebeişin veya ona kalmadan sağlam tüpünden kendi doğal gelecek. tıpta imkansız yoktur diyorlar ya bak bana % 5 i tutturdum :nazar: neden olmasın

DenizVerdi
Çok şükür Muayene iyi geçti ölçüm 1.6 dedi gelişim 11+6 da dedi. Bebiş pek hareketli değil şeker yedirdiler biraz kıpırdadı kan testlerim 1 haftaya kadar çıkar dedi. Elevit ve Ferro-sanol demir hapı verdi cinsiyet belli değilmiş. 15 gün sonra bakalım hayırlısı canım.
Sende şiirini ve hikayeni yazıp gitmişsin. şu an hüzünlendim neden bilmiyorum
yani 12. haftada hareketli mi olması gerekiyormuş? benimki de çok az oynuyordu. ya da ben ultrasonda göremiyordum. benim dr hiç hareketine bakmıyordu ki o haftalarda sadece ölçülere 11-12 de de ense ve burun ölçüsüne baktı özellikle. ikili testin yapılmıştır herhalde. eminim çok iyi çıkactır

slm arkadaslar bir sorum var sizlere.4haftalık hamileyim.karnımda ara ara ağrım oluyor ama çok az.çok akıntım oluyor ped koymak zorunda kalıyorum. hergün tutunsun diye iğne oluyorum.bugün tuvalet kağıdında söylemesi ayıp silince nokta kadar kahverengi lekem oldu.doktorum sorun yok dedi ama ben telaşlandım. bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
hafif lekelenme önemli değil. benim bu hamileliğim doğaldı ilk adet kanamam oldu tam gününde 2 gün sonra da 2-3 hafta kırmızı lekelenmeler devam etti. sen progesteronu kullan içini ferah tut dua et

zor yani anladığım kadarıyla sadece pıhtışalma olayı da değil. ama iyi tarafından bakalım. sorun bulunmuş. zor da olsa çaresi de var. ne imkansız denilenler başarıyor neden olmasın? yalnız 26. günden itibaren idrar testi yapacağına direk kan testi yptırsan? ben 26. gün ucuz hamilelik testlerinden yapmıştım negatifti.28. gün adet olup 30. gün ucuz testi tekrarlayınca çok silik pozitifi görmüştüm. kısaca ucuz testlere güvenilmiyor. diğerleri 30-40 lira. bunun yerine kan testi kesin sonuç olmaz mı?

Back
X