38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın serpil

DenizVerdi canım benim çayımı içenin soğukta olsa sıcakta olsa içi ısınır yerimseniben
Kayınvalidemler geldi canım. Ayrıca senin şu yürüme işi bence çok iyi gerçekten kilo kaybedersin gerçi kilonu bilmiyorum ama hayatına zaten canlısın capcanlılık katar.

Bugün 2li test sonucum belli oldu Çok şükür sonuç iyi çıktı negatifmiş ben pek anlamam dr öyle diyor maille yollamış cevabını bende inanıyorum :)

Baharnaz, ikili testin sonucunun iyi ciktigina sevindim canim, doktorun sorun yok diyorsa oyledir canim. Kayinannen dolma filan sariyor mu? :1:

Cans ve Denizverdi, tiroid bezlerinin iyi calismamasi yumurta gelisimini engelledigi gibi ayni zamanda dusuge de neden olabilirmis diye okumustum. Cider'den bir tanidigim da Tefor isimli bir ilaci 3 ay civarlarinda kullanip, cok duzenli de hayit cayi icmisti, sonra bebisine kavustu, darisi sizlere insallah. Bazen her seyin bir zamani var diye dusunuyorum, umarim "o zamana" cok az kalmistir.:Saruboceq:

Hayatkavunici Hosgeldiniz! Keske her sey tozpembe olsaydi.

Serpil, sen de yeniden hosgeldin, uzunca bir suredir yoktun.

Esterya, isin yeniden hayirli olsun, Omercige masallah!:nazar:

Deniz bulut, varis corabi giyme operasyonlari umarim iyi gidiyordur.yerimseniben

Denizverdi, oyun arayisi icinde oldugunu simdi okudum canim ama zaten cok gec kalmisim, umarim ders guzel gecmistir.

Patikler, evet canim, safak 4, geriye sayim basladi.guclubacismile

Hulyacim, son durumlar nasil?

Kindersms, Alabama opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Arkadaslar, bizim burada 4 dondurulmus embriyomuz var. Dun doktoruma hoscakalin demeye ve embriyolari da imha edin demeye gitmistim fakat doktorum yasimiz nedeni ve embriyolarin kaliteli oldugunu dusundugunden bu embriyolarin saklanmasindan yana oneride bulundu hatta bunlari Istanbul'a transfer edelim dedi. Ama hastanenin ozel embriyo tanki yokmus, burada sadece bir hastanede varmis o da onlarin hasta olmadigimiz icin bize odunc vermedi. Yeni bir tank 10.000 USD'imis!!! Bu ozel tanka konulduktan sonra embriyolar 25 saat saglikli kalabiliyorlarmis. Oradaki doktoruma e-mail yazdim ama henuz cevap gelmedi, acaba oradakini odunc alabilir miyiz diye? Tabi bu arada bu ulkenin kanunlarina gore ancak ben ulkeden ayrildiktan sonra embriyolarimiz gonderilebilirmis, TR icin ne tur kanunlar sozkonusu onu da acikcasi bilmiyorum. Bilgisi olan var mi?

günaydın Hocam;akşam yazmak istedim yazamadım ...neyse... huysuzluğu geçmiş klavyenin..demek sinirli anınızda güldürmüşüm.ne mutlu bana.sevindim.
münazara sonunda çevre kazandı.aslında genetik te çok önemli...ikisi de önemli .şöyle diyeyim.genetik tek başına ,.baskınlık çevrede kaldı.herkes birşeyler öne sürdü karşı taraf onu çürüttü.tabiii kararsızlar da vardı.

yaa hocam,ben burada yazarken kimsenin kimliğine statütüsüne göre yazmıyorum.ben yazarken sanki yazdığım kişi karşımdaymış gibi hissediyorum.ondan böyle oluyor.önce bu duyguyu silmem lazım.bunu da yapabileceğimi sanmıyorum.ama şöyle bir çözüm yolu bulabiliriz.çok istiyorsa Deniz Hanım.ona da SİZ diye hitap ederim.hahahahahhahahahah.delikafadulden
böylece onun da gönlünü yapmış oluruz.hahahhahahahah.ayyy hiç güleceğim yoktu.:roflol:

not;hocam dikkatimi şimdi çekti.bakın hocam,siz de bana güzelim diye hitap etmişsiniz...hoş olmuş :))
.
güzel olduğumdan mı..değil
hani böyle işte...

bu arada..akşam klavye yazmayınca.birkaç geri yazıma baktım.gerçekten de öyleymiş.

Denizverdi, demek cevre kazandi! Deniz bulut ile anlasmaya varmissiniz, iyi olmus.kaydirigubbakcemile5
Klavyenin bayagi bir gazabina ugramissin ama iyiki simdi duzelmis.
Guzel oldugunu biliyorum, hani saci orgulu kucuk bir kizken fotografini koymustun ya, sonra onu kaldirdin.
Bir kac gundur vedalasmalar ve bulusmalar cogaldi. Arkadaslarimin bazilarinin 2-3 yaslarinda cocuklari var, cocuklar siraya girmis gibi kriz gecirdiler! Cigliklar, delice aglamalar hic bir sebep yokken! Arkadasimin birisi herseyi denedikten sonra cocugu susturamayip yere atti desem dogru olur, anneler de kriz gecirebiliyor yani!!! eve gelip esime anlattim bana " Halen cocuk istedigine emin misin " dedi.ohaoldumsmile
Bir cocuk buyutmek zor is galiba arkadaslar...Henuz o asamaya gelemedik ama...Her seyden once sanirim cokkkkkkkkkk sabirli olmak gerekiyor.fisfisfis

ooo ben görüp yazana kadar tünaydını da geçti kaydirigubbakcemile3

3 ay 25 yaşındakiler için bile kısa bir süre. 38 yaş üstüne de 6 ay bekleyin öyle araştırmaya başlayın deniyor. bence 2-3 daha beklenip bir infertilite doktoruna gidilebilir. o gerekli testleri yazar.

haklısın canım.ben de öyle düşünüyorum.2 ay daha başarılı olamazsak doktor yolları görünüyor.hoş nerden başlayacağımı,neler olacağını da pek bilemiyorum.yani bu durum sonradan olma bir durum mu,yaşla mı ilgili, doğuştan mı?inşallah istenilen bebeklerin hepsi gelir.

Zarpdeniz'cim.evet herşey tozpembe değil maalesef..ama güzel olurdu değil mi.biz yine de çabalayalım,öyle düşünelim.güzel düşünce,güzellik getirir.

selam kızlar sabahtan beri bende vakit bulup giremedim.
Baharnaz canım test sonuçları harika çıkmış maşallah çok sevindim. bulantılar da azalmış hadi bakalım artık hamileliğinin keyfini çıkart. bak son iki ay çok zor söyliyim bu günlerin kıymetini bil emi.
cans denizverdi anlaştınız dimi ay cans öyle diyince çok korktum deniz için. neyseki normalmiş dimi değerler.
zarp canım çok az kaldı gelmene hadi hayırlısı 3 kasım da mı geliyodun. ordaki dondurulmuşları memorial bi şekilde alsın ya da aldırsın bence sıkıştır onları. bence çözmeleri gerek. yani çözebilmeleri gerek diye düşünüyorum.

selam kızlar sabahtan beri bende vakit bulup giremedim.
Baharnaz canım test sonuçları harika çıkmış maşallah çok sevindim. bulantılar da azalmış hadi bakalım artık hamileliğinin keyfini çıkart. bak son iki ay çok zor söyliyim bu günlerin kıymetini bil emi.
cans denizverdi anlaştınız dimi ay cans öyle diyince çok korktum deniz için. neyseki normalmiş dimi değerler.
zarp canım çok az kaldı gelmene hadi hayırlısı 3 kasım da mı geliyodun. ordaki dondurulmuşları memorial bi şekilde alsın ya da aldırsın bence sıkıştır onları. bence çözmeleri gerek. yani çözebilmeleri gerek diye düşünüyorum.

Alabama, evet az kaldi canim. Allah'tan bir mani cikmazsa 2 Kasim'da oradayim. Bence de buradaki embriyolarimizi oraya getirsek iyi olacak ama sartlar icin haber ve oneri bekliyorum. Senin ve Deniz Bulut'un da sayili gunleriniz kaldi, pespese ogluslarimiz saglikla gelecekler insallah.:emir_bebek:

Zarpdeniz'cim.evet herşey tozpembe değil maalesef..ama güzel olurdu değil mi.biz yine de çabalayalım,öyle düşünelim.güzel düşünce,güzellik getirir.

Hayatkavunici, evet, guzel dusunelim guzel seyler olsun.yerimseniben Tecrubeli, isin uzmani bir doktorla baslaman sanirim bebise giden sureci biraz daha kisaltir diye dusunuyorum.kaydirigubbakcemile5

zarpcığım kayınvalidei herhalde elleriyle bsliyor baharnaz ı baksana vakit bulup giremiyor :1:

varis çorabını dün giyebildim. göbek 6 haftada daha da büyüdüğü için çok zor oldu çok. nefret bişi yaaa :oklava:valla bana bebeğe birşey olur diye korkmasam asla giymem :umursamaz:bugün tüy alma operasyonunu ve banyoyu bahane edip giymedim ama yarın devam yani poff eyvahedigeldismile

senin de çok az kaldı herhalde tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. gerçekten embriyolara yazık olacak. bu konuyu hiç bilmiyorum ama umarım memorial çözer. onlar da çok geç geri dönüyorlar maillere. cevap gelmezse ara istersen ama yarın bayram nöbetçi vardır sadece. cumartesi tam kadro olurlar herhalde.

offf yağmur çoookkk korkunç yağıyor. eve hapis vaziyetlerindeyim. yalnızım da. 10 senedir başedemediğimiz teras dan yine su aktı. bitişik apartman çatısında birşey var diyor halam. o en eski sahip vs diye bilir diyeceğim ama ümitsizim bu lanet şeyin çözümünü bulamayacağız galiba mafoldumbenhava açınca yine göstereceğiz. ay çok sıkıldım laelaelaelaelae

bu arada hastane için ufak bir valize yine sığamadım. millet haftasonu sırt çantasını alır gider ben ufak bir çekçeke bile sığamam nasıl yaparlar anlamam. memorial da doğum yapan bir arkadaş bebek bezi ve hasta bezi veriyorlar ama ücretli dedi tabii benim de sigorta limitli diye 1 paket bebek bezi 1 büyük orkid ekledim. süt pompasını da koydum bazen gerekebiliyormuş. eh duş yaptırıyorlar diye sabun sünger şampuan saç kremi (saçlarımı yıkatmaya hiç niyetim yok ya benimkiler kıvırcık ve hamilelik nedeniyle 20 yaşındaki gürlük dönemine döndüler 1 kavanoz jöle bile yetmiyor yatışmalarına) kolonya terlik vs derken büyük çekçeke zor sığacağım valla. havlu veriyorlar ama istersen al dedi biri bilmiyorum onu da koysam mı? alabama sen havlu alacak mısın? bu kadar titiz olmaya gerek yok herhalde nasılsa otel gibi hastane. bavulu açtım havalansın sileyim bir diye benim kedi kaşla göz arası geldi oturdu. onun da suyu ısınıyor zaten sinirlerim tepemde kötükedihüso

Son düzenleme:
şehriye çorbası yapıyordum fazla uğraşmayayım en basit çorba hem de severim diye gidip arada karıştırmadım diye şehriyeler tencereye yapışmış. biraz çok gelmişler ve koyu oldu diye dibe oturmuşlar. keşke teflonda yapsaydım. suyu da bitmemiş. çorbayı yakan kadın olarak tarihe geçeceğim. bu karanlık gün bir bitse sempatiksalakcinni :bbo:

Deniz Bulut, hakikaten Baharnaz kayip, dolmalari sarip kayinanneyle- babanin agzina veriyor herhalde...

Evet, koca gobisle varis corabi giymek zor olsa gerek ama az kaldi canim biraz daha dayan.

Bence sen valizine ihtiyacin olabilecegini dusundugun herseyi koy, zaten plan da yapmissin. Ne olacak canim biraz da buyuk cekcek ile gidersin, onu hic dert etme. Bir havlu koymak da fayda var yine, kullanmazsan geri getirirsiniz. Kediler en rahat yerleri bilirler, bebegin yatagi nerede olacak, kesin bebegin yatagina da yatarlar, dikkatli olmak lazim bence...

Bizim embriyolar burada 5 yil guvencede, umarim buraya gelmeye gerek kalmadan orada basariyi yakalariz. Gelirken getirebilsem cok iyi olacak ama...

Son düzenleme:
şehriye çorbası yapıyordum fazla uğraşmayayım en basit çorba hem de severim diye gidip arada karıştırmadım diye şehriyeler tencereye yapışmış. biraz çok gelmişler ve koyu oldu diye dibe oturmuşlar. keşke teflonda yapsaydım. suyu da bitmemiş. çorbayı yakan kadın olarak tarihe geçeceğim. bu karanlık gün bir bitse sempatiksalakcinni :bbo:

Ahhh canim yaaa. Yenilebilecek durumda mi yoksa yenisi mi yapmak lazim?

Hava soguk sanirim degil mi? Akintiyi da dogumdan once halletmek de fayda var, onumuz kis, daha cok yagmur, kar yagacak. Cok kolay gelsin canim.

Deniz Bulut, hakikaten Baharnaz kayip, dolmalari sarip kayinanneyle- babanin agzina veriyor herhalde...

Evet, koca gobisle varis corabi giymek zor olsa gerek ama az kaldi canim biraz daha dayan.

Bence sen valizine ihtiyacin olabilecegini dusundugun herseyi koy, zaten plan da yapmissin. Ne olacak canim biraz da buyuk cekcek ile gidersin, onu hic dert etme. Bir havlu koymak da fayda var yine, kullanmazsan geri getirirsiniz. Kediler en rahat yerleri bilirler, bebegin yatagi nerede olacak, kesin bebegin yatagina da yatarlar, dikkatli olmak lazim bence...

Bizim embriyolar burada 5 yil guvencede, umarim buraya gelmeye gerek kalmadan orada basariyi yakalariz. Gelirken getirebilsem cok iyi olacak ama...

bebek odası şu an ayrı olmayacak. evin şekli tuhaf. yatak odasından büyük dolap merdiven altına çıktı oraya bebek yatağı ve şifonyeri falan sığdı. bebeğin uyku seti yedek çarşafları vs yıkandı ama doğuma kadar hiçbiri serilmeyecek. yatağı da naylonla duruyor. malumunuz benimki kaşla göz arası gider yatar. doğum zamanı serilecek. kedi de üst kata hapise gönderilecek. arada kontrollü alacağım. mikrop tüy vs değil de en büyük korkum küçükken gidip üstüne falan yatması. 5-6 aylık olup kedinin boyutunu geçse ve dönebilse aldırmam artık.
embriyoları getirebilsen gerçekten süper olur. aslında burada hemen olacak ama kardeş için beklerlerdi oralara gitmek çok zor olurkaydirigubbakcemile3

Ahhh canim yaaa. Yenilebilecek durumda mi yoksa yenisi mi yapmak lazim?

Hava soguk sanirim degil mi? Akintiyi da dogumdan once halletmek de fayda var, onumuz kis, daha cok yagmur, kar yagacak. Cok kolay gelsin canim.

içilebilecek gibi. azıcık daha su ekledim. başka tencereye aldım. çatıya da haftaya hava açınca yeni bir usta gelip bakacak. canım sıkkın o konuda.

ah deniz anneeemm.sen daha dur ne mamalar yakıcaksın.okuyordum.dayanamdım yazdım hemen.güldürdün beni.Allah ta seni güldürsün emi.arada bende kaçırırım şehriyesini.sonra makarna gibi olur sinir olurum.bereket az yaparım her zaman.çok yaptığın zaman az salçalı su yap bir taşım kaynat.normale döner.teflonuyla çeliğiyle alakası yok annem.atarken kararla atıyoruz ya.az laçırıyoruz işte.
yenek yaktıran kadın olmaktan iyidir yine seninkisi.bir kadın var.çok konuşur.yolda bile görse seni yapışır,lafa tutar.anlatır da anlatır.sana müsaade yok ama haaa.meğer adı yemek yaktırana çıkmış.çok sonraları öğrendim..çoook eskiden olan birşey bu..bilmiyorum hgalaaa yaktırıyormu?bilmiyorumkismile

kıskandım şimdi..:umursamaz:.ne güzel denk gelmişsiniz:nazar:.karşılıklı olmuşşşş..şaka şaka...güzel olmuş.:1hug:çoık keyif alırım ben böyle durumlarda.kaydirigubbakcemile2

ZARP hocam;size de yazacağım.misafirim vardı bugün..toplıyayım.sonra da koci gelir.hoşçaklaın güller:3:

inşallah kayınvaildesi türk toplumundaki meşhur kaynanalardan değildir...baharcıııımmm.iyimiiisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn..

Back
X