Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roniyammm trasverden sonra adet düzenin nasıl herkezde düzensizlikmi oluyo ben hala olmadım
Moneta ve roniyam sizleri bu sitenin en hayırlı evlatları seciyor ve sizleri kutsuyorum:1rolleyes:
ne açıdan hayırlara vesile olduk kibenneyaptımki,,,,,,,
Yanlış bişeyler mi yapıyoruz roniyam, neden ifadeler bazen çıkmıyor doktor hanımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
ya genelde pek etkilenmiyor acikcasi. yani benim etkilendedi ve hic sasmadi. ama eger stres ve uzun yolculuk yaptiysan erken gelebilir.senin gecikti ve idrarda cikmadi diyorsun bence emin olmak icin bir de kanda baktir ha, belki hamilesindir.
ama simdi sen tedvaii kafaya taktin ya belki stresden gecikmis de olabilir.dert etme ve dusunmemeye calis.
canim benimoyle dedigime bakma ben tuptekindede bu son olaydada hicbelirti hissetmedimkidefnecim belirti ???derken?????ne olması gerekiyor,,,,
belim 2 gündür felaket ağrıyor,,,kasıklarımdaki ağrılar eskiye nazaran yok ama arada keskin ağrılar giriyor,,,,,bunun dışında normal hayata devam,,,,,tutarsa çok mutlu olurum tutmazsa da yıkılmak yok 2-3 ay ara tekrar devam hayatım,,,,iki taraflıda düşünmek durumunda kalıyor insan ,,,,canım senin hamilelik nasıl gidiyor???
ay kizlar iyice ofkelenmis durumdayim tup bebek doktorum biliyorsunuz neden tutmamisolabilir dedigimde sak diye bana yasinizdan demistineyse bugun ona mail yazdim ve fkir almakistedim bende mthfr heterozigot vardi ve 2 gebelik kaybi ondan olabilirmi diye sordumigne kullanmalimiyim dedim ay bana yazdiig cevai gorseniz insan acirda hastasina boyle cevap yazmaz
(demiski asla mthfr olamaz bu yuzde 60 herkesde var sizde septum vardi ondandi mutlaka simdi septumolmadiigna gore egerki bebegi kaybederseniz(allah korusun ya insan telafuz etmezzzzzz!)kromozombozuklugundan yani yasinizdan dolayi olacaktir zaten hastalar butur ilaclari doktorlari vedigi icin degilkendi eksikliklerini tamamlamak icin kullanirlar!ay kizlar soktayim ya!!bunlar nasil doktor
(tamam bizi kandirmasinlar ama zaten gercekelri biz biliyoruz onlarin bunu telafuz etmesimi gerekir
(