38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

nisa kaçtasın?okumaya devammı?

minik bir ricam var senden..şiirme rastladığın ya sayfasının no sunu yas bana.ya da alıntı yapabilirmisin..bu akşam bir deftere :17:yasmaya başladım da...

canım sen kursta hoca şiirlerini topla dedinya bende öyle düşündüm o şiir ilkiydi diğerlerine geldiğimde yazarım sana .şu an 1150 deyim 350 sayfam kaldı 1600 başlamıştım okumaya

teşekkürler nisa..bne kaçarım.sana iyi geceler..insanın kendini yalnıs hissetmemesi çok güsel birşey..hoşçakal.:31:

iyi bir hafta olsun tüm dilekleriniz gerçek olsun dışarda yağmur var dışarı çıkacak hamileler dikkat lütfen bunlarda pazartesi gülleri:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Günaydın Nisa, Günaydın Denizverdi :71::71:

Nisa Bu romandan sana şiir toplama işi çıkmış canım
Denizverdi düz yazılarında güzeldi canım onlarıda atlama derim

ZarpDeniz Ense ve burun ölçümü için normal muayene ücreti ödedim 180 2 li için kanda verilmesi gerektiği için 180 de tahlil için ödemiştim. Toplam 360 ödedim. ( İkiz gebeliklerde durum değişebilir, yani muayene ücreti ) okuduğum kadarıyla sen kan vermiyceksin galiba. Ayrıntılı için muayenede Cihangir Beye 350 ödedim kan tahlilleri yaptırmam gerekmişti oda 360 tutmuştu. Onlara bağlı Hizmet hastanesinde 220 ye yaptırmıştım. 570 ödedim.
( İkizlerde ayrıntılı muayenede de fiyat değişiyor sanırım) Her ikisinde de gebelik tekmi ikizmi diye sormuşlardı canım. İnşallah herşey güzel çıkıcak.

evet canım öyle çıkamadım ama şimdi iş zamanı nisa kaçar:9::9:

hadi nisa hadi... daha oyalanma buralarda... git çabuk işinin başına...tedavini daha çok geciktirme... topla paracıkları..çider de kampanya varmış.cebime mesaj geldi3 8 ocak arası başvurularda 4000 yerine 3200 indirim varmış.. dikkatine

Günaydın Nisa, Günaydın Denizverdi :71::71:

Nisa Bu romandan sana şiir toplama işi çıkmış canım
Denizverdi düz yazılarında güzeldi canım onlarıda atlama derim

ZarpDeniz Ense ve burun ölçümü için normal muayene ücreti ödedim 180 2 li için kanda verilmesi gerektiği için 180 de tahlil için ödemiştim. Toplam 360 ödedim. ( İkiz gebeliklerde durum değişebilir, yani muayene ücreti ) okuduğum kadarıyla sen kan vermiyceksin galiba. Ayrıntılı için muayenede Cihangir Beye 350 ödedim kan tahlilleri yaptırmam gerekmişti oda 360 tutmuştu. Onlara bağlı Hizmet hastanesinde 220 ye yaptırmıştım. 570 ödedim.
( İkizlerde ayrıntılı muayenede de fiyat değişiyor sanırım) Her ikisinde de gebelik tekmi ikizmi diye sormuşlardı canım. İnşallah herşey güzel çıkıcak.

canım teşekkür ederim... o senin güselliğin.....

[/B]Selam arkadaşlar, yeni yıl gönlümüzdeki bebişlerimizin kucağımızı doldurduğu, keyifli sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Bebeğini kucaklamış arkadaşlara da kolaylıklar dileyeyim, bu güzellikleri doya doya yaşasınlar inşallah.

Altınyunus, gözün aydın arkadaşım. Çokk sevindim Umut'un hastaneden çıkmasına. Güle güle büyüt bebeğini.

Alabama'cım, o kadar duygulanarak okudum ki doğumda yaşadıklarını, sonrasındaki üzüntüyü. İçime işledi resmen okurken. Gerçekten de doğru ellerde olmak ne kadar önemli böyle zamanlarda. Allaha şükür hepsi geride kaldı, gerçekten de Allah kimseyi evladıyla sınamasın, sorun ne olursa olsun, insanın canından can gider, hiç kolay değil. Yerim ben onun minik izini, birşeyi kalmaz zaten büyüdükçe geçecektir. Hem kalsa ne olur, seninle ve sağlıklı ya, gerisi için buraya senin ünlü lafın iyi gider di mi? Bu arada waterss'ı sormuşsun, gayet iyi, kızları da öyle maşallah, selamını iletirim elbette.

Babysmell, vallahi yazışmayı özledim seninle topic'ten. Gel de muhabbete devam edelim kaldığımız yerden.

Limonkabuğu, çookkk sevindim arkadaşım 2'li testinin iyi çıkmasına, maşallah, bundan sonrası da sağlıkla gelecektir. Yazmış arkadaşlar 2'li iyi çıktıktan sonra, en güvenilir test o olduğundan, genelde 3'lü ve 4'lü test yapılmıyor. Detaylı da 20-22. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum, benimki de 22. haftada olacak inşallah.

Hülya'cım, nasılsın arkadaşım. Sen de sık gelmiyorsun, ilaçsız yumurta takibi yaptırıyorsun diye biliyorum. İnşallah ocak ayının müjdeli haberlerinden biri de senden gelir.

Denizbulut, Batu'nun da 40'ı yarın çıkıyormuş, maşallah. Güle güle büyüsün.

Toana, maşallah arkadaşım, çok güzel yumurta adeti. Uzun protokolde reglide sarkma olabiliyor, umarım beklediğin gibi olmuş ve ayın ikisinden önce regli olmuşsundur.

Zarpdeniz, nasılsın, nasılsınız? Mide bulantısı umarım zorlayıcı olmaz. İkili test sonucu eminim güzel gelecektir..

Denizverdi, herşey gönlünce olsun arkadaşım.

Su, anlattığın bayanın başına gelenlere çok üzüldüm. Umarım bebeğine ciddi birşey olmamıştır. Yoğun bakımdan çıktığında haberdar et olur mu? Allah yardımcıları olsun.

Baharnaz, nasılsın arkadaşım. Saf zeytinyağı iyi fikir. Ben annemden dolayı genetik açıdan şanslı değilim çatlaklar konusunda. Banyo çıkışı ayrı, gün içi ayrı, gece yatarken ayrı boyuna sürüp duruyorum birşeyler de bakalım ilk çatlak emareleri ne zaman çıkacak ortaya. Gerçi sağlıkla gelsinler de bizim için çatlak olursa da keyifle taşıyacağımız izler olacaklardır.

Tayf ve Elanur hoşgeldiniz arkadaşlar. Tayf aynı yaştayız arkadaşım, inşallah senden de müjdeli haberler alalım tez zamanda. Ben atladıysam kusura bakma, tedavide misin, neler yapıyorsun, doktor kontrolünde misin, biraz anlatsana.

Alabama, sagol canim. Bizim burada hic sigortamiz yok ama eger doguma burayi karar verirsek ozel sigorta yaptirmam gerekiyor. Ogrendigim bilgilere gore de sadece acibadem sigorta gebe iken dogum teminatini karsiliyormus ama hala muallaktayiz, gelecegi planlamak bu sartlar altinda cok zor ama her sekilde ense ve burun kemigi olcumunu gitmeden Memorial'de kendi doktorumuza yaptirip oyle ulkeden ayrilacagiz. Yazdiklarindan muayene parasi odeyecegimizi anladim, Baharnaz yazarsa (bildigim kadariyla O'nun da ozel sigortasi yok) o zaman ne kadar oldugunu kesin ogrenirim sanirim, sagol canim.:16:

zarpdeniz memorial da doğum 3400 demişlerdi 3800 tuttu. artı benim dışarıdan dr var. memorialdan dr olsa 6500 ün üstünde olmazdı. yalnız seneye bu fiyatlar zamlanacaktı. sorman lazım. özel sigortaya ödeyeceğin ücret bunu aşmasın. bir de allah korusun herhangibir tedavi vs gerekirse doğumda çoğu sigorta bunu karşılamıyor. sormak lazım.
ense ve burun ölçümü ikizlerde hassas bir konu. senin dr tam ölçemezse mutlaka gitmeden iyi bir perinatoloğu ziyaret et derim.

Alabama, sagol canim. Bizim burada hic sigortamiz yok ama eger doguma burayi karar verirsek ozel sigorta yaptirmam gerekiyor. Ogrendigim bilgilere gore de sadece acibadem sigorta gebe iken dogum teminatini karsiliyormus ama hala muallaktayiz, gelecegi planlamak bu sartlar altinda cok zor ama her sekilde ense ve burun kemigi olcumunu gitmeden Memorial'de kendi doktorumuza yaptirip oyle ulkeden ayrilacagiz. Yazdiklarindan muayene parasi odeyecegimizi anladim, Baharnaz yazarsa (bildigim kadariyla O'nun da ozel sigortasi yok) o zaman ne kadar oldugunu kesin ogrenirim sanirim, sagol canim.:16:

Bahar yazmıs ıste o fiyatlar üzerınden demekkı bana bu ındırımler yapılmıs. tabı ben test fiyatlarını yazmamısım saolsun bahar onları da yazmıs. bu arada sigortamızı bızde bırkac gun ıcınde yenıleyecegız. kararımız ailecek sadece yatarak limıtsiz almak. bu yıl yapıkredi sigortaya gecıcez. gercı memorialın anlaşması bıtmıs ama ayakta odemelere yıne yuzde 20 ındırım yapıyorlarmıs. arayıp sordum. test ve muayeneleri ben ödeyecegım ıçın memorıale devam edecegım. ayaktalı sıgorta satın aldıgımda ekstra 3000 lıra para alıyor sıgorta. e ne anladım o ışten bı manası kalmıyor. o parayla ben zaten odemelerı yaparım nıye sigortaya vereyım kı dımı ama. ha dogum temınatı baska tabı orda en az 4000 5000 lır para tutuyor o zaman sıgorta mantıklı ama bence sen dogum fıyatı da al sonra bakalım senden ne ısteyecekler karşılastır sıgortada uyanık o paraya yakın ek para isteyecektır. hayırlısı olsun canım.

[/B]Selam arkadaşlar, yeni yıl gönlümüzdeki bebişlerimizin kucağımızı doldurduğu, keyifli sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Bebeğini kucaklamış arkadaşlara da kolaylıklar dileyeyim, bu güzellikleri doya doya yaşasınlar inşallah.

Altınyunus, gözün aydın arkadaşım. Çokk sevindim Umut'un hastaneden çıkmasına. Güle güle büyüt bebeğini.

Alabama'cım, o kadar duygulanarak okudum ki doğumda yaşadıklarını, sonrasındaki üzüntüyü. İçime işledi resmen okurken. Gerçekten de doğru ellerde olmak ne kadar önemli böyle zamanlarda. Allaha şükür hepsi geride kaldı, gerçekten de Allah kimseyi evladıyla sınamasın, sorun ne olursa olsun, insanın canından can gider, hiç kolay değil. Yerim ben onun minik izini, birşeyi kalmaz zaten büyüdükçe geçecektir. Hem kalsa ne olur, seninle ve sağlıklı ya, gerisi için buraya senin ünlü lafın iyi gider di mi? Bu arada waterss'ı sormuşsun, gayet iyi, kızları da öyle maşallah, selamını iletirim elbette.

Babysmell, vallahi yazışmayı özledim seninle topic'ten. Gel de muhabbete devam edelim kaldığımız yerden.

Limonkabuğu, çookkk sevindim arkadaşım 2'li testinin iyi çıkmasına, maşallah, bundan sonrası da sağlıkla gelecektir. Yazmış arkadaşlar 2'li iyi çıktıktan sonra, en güvenilir test o olduğundan, genelde 3'lü ve 4'lü test yapılmıyor. Detaylı da 20-22. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum, benimki de 22. haftada olacak inşallah.

Hülya'cım, nasılsın arkadaşım. Sen de sık gelmiyorsun, ilaçsız yumurta takibi yaptırıyorsun diye biliyorum. İnşallah ocak ayının müjdeli haberlerinden biri de senden gelir.

Denizbulut, Batu'nun da 40'ı yarın çıkıyormuş, maşallah. Güle güle büyüsün.

Toana, maşallah arkadaşım, çok güzel yumurta adeti. Uzun protokolde reglide sarkma olabiliyor, umarım beklediğin gibi olmuş ve ayın ikisinden önce regli olmuşsundur.

Zarpdeniz, nasılsın, nasılsınız? Mide bulantısı umarım zorlayıcı olmaz. İkili test sonucu eminim güzel gelecektir..

Denizverdi, herşey gönlünce olsun arkadaşım.

Su, anlattığın bayanın başına gelenlere çok üzüldüm. Umarım bebeğine ciddi birşey olmamıştır. Yoğun bakımdan çıktığında haberdar et olur mu? Allah yardımcıları olsun.

Baharnaz, nasılsın arkadaşım. Saf zeytinyağı iyi fikir. Ben annemden dolayı genetik açıdan şanslı değilim çatlaklar konusunda. Banyo çıkışı ayrı, gün içi ayrı, gece yatarken ayrı boyuna sürüp duruyorum birşeyler de bakalım ilk çatlak emareleri ne zaman çıkacak ortaya. Gerçi sağlıkla gelsinler de bizim için çatlak olursa da keyifle taşıyacağımız izler olacaklardır.

Tayf ve Elanur hoşgeldiniz arkadaşlar. Tayf aynı yaştayız arkadaşım, inşallah senden de müjdeli haberler alalım tez zamanda. Ben atladıysam kusura bakma, tedavide misin, neler yapıyorsun, doktor kontrolünde misin, biraz anlatsana.

çok şükür saglıkla bırlikteyiz haklısın canım. aynen benım cumleyı kullanabiliriz. toydum dötüne yallah gitti. hatırlıyorumda ınsallah bu vıtamınlerı catlak kremlerını ınsallah sende kullanırsın o gunleri ben de görürüm ınsallah dedıgım gunlerı canım bak o gunler gelmıs catmıs. nasıl gıdıyo hamılelık asabıyet sınır hallerı duruldumu canım. kendı derdımıze dusüp senın hamilelik sürecini yasayamadık. hadi sen anlat bıraz ben de güzel güzel okuyum

kızlar herkesi okuyup tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. tekrar iyi yıllar.

kabızlık olayını sormuşsunuz şükür bitti. bu sefer de ishal gibi birşey başladı. günde 1 kere tam çıkıyor sonra 5-6 kere de her mama zamanı gaz ile azıcık kaka çıkarıyor. dr u aradım 2 kere dışkıda sümük ve kan ayrıca ateş ve karın ağrısı yoksa normaldir dedi. bezini de her seferinde çok sık değiştirdiğim halde hafif pişik oldu. ben penaten kullanıyordum pişik kremi. bir arkadaşın hediyesi. içindeki çinkonun fazla olması gerekiyormuş korumak için. ama yetmedi. başka arkadaştan öğrendiğim tedavi edici desitin aldım mor kutu. hamile ve bebekli arkadaşların aklında olsun bu da pişik olursa tedavisi içinmiş. mavi kutususu da var o da korumak amaçlı. 3 günde tamamen iyi etti. bugün dışarı çıkma da azıcık azaldı gibi. bakalım 3 ay bağırsak hareketleri böyle gidecek herhalde.

arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??

arkadaşlar merhaba. 21.12.2010 günü transfer oldum test günüm dündü ayın 2 sindeydi pazar oldugu için bu gün yaptırdım fakat hastanem bana uzak oldugu için başka b ir hastanede test yaptım ve negatif çıktı.. 2 embiryo yerleştirildi herhangi bir kanama olmadı yani olası bir rahatsızlık geçirmedim ve kan tahlilini 40 dakika içerisinde verdiler. doktorumu aradım sonuca güvenme dedi ben seni arayacagım dedi 1 saat sonra arayacagını söyledi bana yardımcı olurmusun uz? normalde sonuç kaç saatte çıkıyor ??

bis sabah 9 da verirdik.akşamüseri 3 gibi alırdık sonucu.. hemen verilmiyordu..adetin de gelmemiş. bence fasla güvenme o tahlil sonucuna.bence dr un bugün de adet olmassan yarın tekrarını kendi hastanesinden isteyecektir.umarım sonucun positiftir.

alabama çıkarken nikini gördüm şğıda.selam..sen ve mert iyisinis inşallah..sarıyorum seni hoşçakal anne

kızlar herkesi okuyup tek tek yazamıyorum kusura bakmayın. tekrar iyi yıllar.

kabızlık olayını sormuşsunuz şükür bitti. bu sefer de ishal gibi birşey başladı. günde 1 kere tam çıkıyor sonra 5-6 kere de her mama zamanı gaz ile azıcık kaka çıkarıyor. dr u aradım 2 kere dışkıda sümük ve kan ayrıca ateş ve karın ağrısı yoksa normaldir dedi. bezini de her seferinde çok sık değiştirdiğim halde hafif pişik oldu. ben penaten kullanıyordum pişik kremi. bir arkadaşın hediyesi. içindeki çinkonun fazla olması gerekiyormuş korumak için. ama yetmedi. başka arkadaştan öğrendiğim tedavi edici desitin aldım mor kutu. hamile ve bebekli arkadaşların aklında olsun bu da pişik olursa tedavisi içinmiş. mavi kutususu da var o da korumak amaçlı. 3 günde tamamen iyi etti. bugün dışarı çıkma da azıcık azaldı gibi. bakalım 3 ay bağırsak hareketleri böyle gidecek herhalde.

Mert de pişik oldu bizim doktor özel bir karışım yaptırttı bize içinde çinko ve saf zeytinyağı olan. onu iki gün sürdük bizdede geçti çok şükür. birde temizlemek için bi solusyon istedi. ikiside eczaneye yaptırıldı yani hazır değil. Mert anne sütü aldığıı için kakası daha sıvı. normalmiş. Batu mama yediği için daha yoğundur buda normal. bizimki yine anne sütü aldığı için daha sık kaka yapıyo. ama sürekli gaz çıkarcakmış gibi ıkınıyo gaz çıkardığı halde ben doktora sordum o da normal ilk üç ay olur dedi. arada rahatlatmak için metsil damla verebilirsiniz dedi. bizde arada veriyoruz. iyi geliyo. geceleri nasıl uyuyormusun Batu düzgün uyuyor mu?

Son düzenleme:
alabama çıkarken nikini gördüm şğıda.selam..sen ve mert iyisinis inşallah..sarıyorum seni hoşçakal anne

selam canım iyiyiz çok şükür sende iyisin umarım. bu arada kararını vermişsin gibi. hayırlısı olsun canım. kendinle çok fazla hesaplaşma biyerde bi karar vermen gerekirse tercihini yap sonra bekle. bazı şeyleri biz karar veriyomuş gibi dursakda kaderimizde olanı yaşıyoruz sonuçta. zaman geçiyo şu oluyo bu oluyo dedikçe önüne başka engeller çıkar allah korusun. biliyosun insanlar plan yaparken allah yukardan gülermiş. inan ben yaz gelicek oğlumla denize gircez diye bile plan yapmaktan korkuyorum. artık böyle oldum yani. sadece hayırlısı neyse olsun de. herkese üç yıl olan sana bir yıl olur belli olmaz bu işler.

Back
X