38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sagol patikcim evet canim devam ediyorum ignelerime allahtan hayirlisini diliyorum hayatim ben hollanda da unuversite de tedavi goruyorum ,olabilir canim bende unutuyorum cok seyleri defalarca sordugum oluyor valla bu tedaviler insanin aklinida aliyo galiba sor tatlim sor herzaman sora sora ogrenicez insallahhh:34::34:

Sağ ol canımm:48:

Hülya, Patikler, Baharnaz, Cans, Denizverdi, Denizbulut, Merye, sağolun; tek tek teşekkürlerimi alın kabul edin kızlar. Allah dileyen, isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun, bebeklerini kucaklamış arkadaşlara da sağlıkla, keyifle büyütsünler güzellerini diyorum.

Toana, çok bildiğim bir konu değil ama en kötüsünü düşünmeye başlamışsın, yapma bunu bence. İnşallah herşey çok güzel gelişir, müjdeli haberlerini alırız.

offf çok sıkıldımyaa..yas yas.. allahtan karş komşu ve kısı geldiler biras ara verdim yine yarım saattir yasıyorum.bir bakıyiiiiim dedim.

meryecik açık gördüm seni.sobeeeeee..
evet canım yaa... kan vermelere istemesem de alıştım.veresiye vere vere kalmadı sahir

toana canım .teşekkürler canım bugün iyiyim.. idare ederim yani şükür..niye hep öyle yaparıs bilmem.bunu hep düşünürüm.her saman birşey beklewek ya da birşeye başlasakk ya da ne bileyim işte her saman hep en kötüsü gelir aklımısa.demek sadece bende değil bu..bunu araştıracağım... psikolog hocamısa soracağım.habuki işlerin yolunda gitmesi ile gitmemesi aynı olasılıkta.%50.:26:

nisa;işler yoğun galiba...da as nisa mai görüyorus:34:

herkese merhaba
ben oğluşumu geçen hafta cuma günü kucakladım.yılbaşı günü hastaneden çıkardık UMUT bebeği.tahmin edeceğiniz gibi ilk birkaç gün şaka gibiydi.ne yapacağımı bilemedim.şoktaydım.....herşey yolunda şükür.kuzum her geçen gün toparlıyor.
geriye dönük okuyamadım ama okuyup yazarım tekrar.:64:

bu arada dün zarpdeniz aradı beni.bebeklerden bir tanesinin kalp atışı durmuş.çok üzgündü.bugün tekrar konuştum daha iyiydi ama endişeleri var doğal olarak diğer bebek için.yazıp haber vermemi istedi.bulunduğu yerde interneti yok çünkü.
anne karnında kalp atışı dinleme cihazı arıyor kendisi.elinde olan bir arkadaş varsa buraya yazmasını istiyor.ben de arayıp kendisine bilgi vereceğim.bulunduğu yer itibarı ile de satın alması biraz zor.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
şimdilik hoşçakalın.sevgiler.....:71:

Son düzenleme:
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.en kısa zamanda resimlerimizi ekleyeceğim.:34:

Napım ben boyle otururken olmdık seylerı dusunuyom kızlar olumluda dusunduyum oluyo tabı gınede aklıma takılıyo acaba buluncakm ı bulunmıycakmı dıye napım canlarım sızle paylasıyorum sagol tatlılarım,:16::16::16::16:
Denızverdıcıyım canım benım sagol ya benım ıcın sorarsan sevınırım tatlım benım sagol hayatım :71::71::71::71:

canım yeni yıl ikramiyesi senin canım oğluşunu bol bol kucakla öp kokla bizin içinde

ayrıca zarpdeniz için çok üzüldüm rabbim diğerini bağışlar inşallah

yeni yere taşındımya ordaki komşular öğlen eve gelmeme izin vermiyorlar ortam çok güzel
ama ben yine arada kaçıyorum:)
ayrıca şunu demek istiyorum topuk dikeni ile kan vermenin ilgisi yok topukta tam olarak kemik diken gibi oluyor böyle olunca üzerine basınca ağrı yapıyor inşallah senin o değildir :9::9:

herkese merhaba
ben oğluşumu geçen hafta cuma günü kucakladım.yılbaşı günü hastaneden çıkardık UMUT bebeği.tahmin edeceğiniz gibi ilk birkaç gün şaka gibiydi.ne yapacağımı bilemedim.şoktaydım.....herşey yolunda şükür.kuzum her geçen gün toparlıyor.

bu arada dün zarpdeniz aradı beni.bebeklerden bir tanesinin kalp atışı durmuş.çok üzgündü.bugün tekrar konuştum daha iyiydi ama endişeleri var doğal olarak diğer bebek için.yazıp haber vermemi istedi.bulunduğu yerde interneti yok çünkü.
anne karnında kalp atışı dinleme cihazı arıyor kendisi.elinde olan bir arkadaş varsa buraya yazmasını istiyor.ben de arayıp kendisine bilgi vereceğim.bulunduğu yer itibarı ile de satın alması biraz zor.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.

altınyunus gösünaydın olsun ..:emir_bebek:hayırlısı ile böyle taklalar da atacak inşallah umudun.

as önce açtım okudum yasını.çok üsüldüm.arp hocayı aradım konuştum.bu arada inşallah o kalp atışı dinleme cihası yakında elinde olacak.denis bulutta vardı.onlar görüşüyor olmalılar şu dakikalarda.
arp hocam.duamdasınıs..:70:allah bu yavrunusu sise bağışlasın inşallah..sisi sarıyorum

banucum meraba canim hosgeldin canim bende gonal f kullaniyorum 150 dozaj uzun protokol oluyo benimki senin ilk denemenmi canim benim 3 denemem olucak ALLAHIM IZIN VERIRSE AMA NEDEN FOLIKUL OLUSMUS BEN ONU HIC DUYMADIM DOKTORUN SENI AYDINLATMADIMI TATLIM ALLAH YUZUNU GULDURSUN ARKADASIM:64::64::64:
Evet canım ilk denemem benim kısa ama sanki dr bitraz ilacı az kullandı gibi bende
Alabama'cım, oh Mert uykuda ev de temizleniyor, mis gibi. Uyusana şekerim biraz, eforik anne :-) 40 gezmesi güzel olmuş, maşallah, gezinti yapıcam oğlanı diyorsun yani.

Kızımın hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum canım. İlk başlarda yok değildir dedim ama hergün bir şekilde mesajlaşıyoruz işte :-) Gerçekten keyifliymiş, diyorum ya şaşkınım diye. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun, tez zamanda onlar da bu duyguları tatsınlar inşallah. AS'ye gelince, vallahi ilk sonuçlar DS dahil toplamda beş kromozom analizi içindi. Bu hafta diğer kromozomlara dair inceleme sonuçları gelecek. Çok çok nadir görülen anomaliler olduklarından, bahtsız bedevi değilimdir diye umarak, onların da temiz geleceğini umuyorum. Gerilmiyorum, sakın sen de gerilme e mi :-)

Baharnaz, tetkik sonuçları iyi gelip içini ferahlatacaktır inşallah. Başağrıların geçti sanırım, aman inşallah diyorum ona da. Ben mayıs topiğini okuyorum ama yazmıyorum, orada gördüm yarın kontrolün varmış. Bizi de haberdar et olur mu arkadaşım?

Banu, herşey gönlünce gelişir inşallah. Tedaviye başlarken ilk gittiğinde kaç folikül görülmüştü biliyor musun? Genelde ilaç kullanmaya başladıktan sonraki ilk kontrolde öne çıkan yumurta sayısı tedaviye cevap veren yumurta sayısı oluyor ama o iki yumurta ile diğerlerinin boyutları da önemli tabii. Doktoruna güveniyorsan, bırak kararı o versin derim. Denizverdi de yazmış, iki ile tüpe devam etmek istemiyorsan, aşılama da gayet güzel bir yöntem. Ben ilk gebeliğimi aşılama ile yaşadığım için çok inandığım bir tedavi şeklidir bana göre. Haberdar edersen bizi de seviniriz.

ne bilim canım aslında ben doktorumu sevmedim.bugün gittim yumurtaların boyutu iyiymiş bende dedim dr aşılamayı eşinin spermleri çok az aşılama olmaz dedi of canım çok sıkkın ilaç dozum azmı geldi acaba 300 2 gün 225 gittim 2 tane olmuş ne bilim

Patikler arkadaşım, incir konusunu Baharnaz yazmış sağolsun. Mantıken sabahtan akşama beklediğine göre, akşamdan sabaha da bekler ama her sabah taze yapın şeklinde okuduğumdan biraz daha erken kalkarak (ben de senin gibi sabahın köründe kalkmak durumundayım maalesef) yaptım kürü. Sabah soğutabildiğim kadar içtim, akşam porsiyonum sabaha göre biraz daha büyüktü. Ya da yanında götürmeyi denesen soğuyunca açıp içersin, olmaz mı? Semra Hanım'a tedavi olan tanıdıklarım oldu. Baştan sona Semra Hanım ile devam edemediler elbette, isimleri hatırlamıyorum ama diğer doktorlara devrediyor, iki tane doktor var onun yerine bakan sanırım. Ben Hale Hanım'a gitmiştim ancak onun da acil ameliyatı ve doğuma girdiği iki kere başka doktorlar baktı bana da. Sadece özellikle rica ettim doktorumdan OPU'yu o yapsın diye, o da kırmadı sağolsun. Oradaki neredeyse her doktor haftanın bir günü Etiler'de oluyor, tedavide sık sık gidildiğinden başka doktoru seçsen bile, birden fazla doktora görünerek tedaviyi tamamlaman büyük olasılık. Kontrole gidip o günkü e2 için kan alındıktan sonra, gün içerisinde arayıp haberdar ediyor hemşire dozaj ve ilaç bilgisi için. Bu kararı da doktorlar toplu olarak alıyorlar zaten diye başka doktora görünmek de çok da rahatsız etmedi beni arada.

Merve, geçmiş olsun arkadaşım. Zorlu denen son trimesterdasın, sayılı günler çabuk geçsin inşallah, gözümüzü korkutma e mi:-) Zeytinyağı önerisi için sağolasın, aklımda tutucam, safını bulup onu da deneyeğim tez zamanda :-)

Deniz Bulut iyi yapmışsın erken yardımcı aramaya başlayarak. Gerçekten zorlu bir iş, kolay gelsin. Gürcü ya da Azerbeycan'lı bakıcı deneyen arkadaşlarım oldu, biraz da şans meselesi. Kimi çok memnun kaldı, kimi aynen yazdığın gibi pek çok kez bakıcı değiştirdi. Umarım korktuğun gibi olmaz ve yeni bulacağın bayanla için rahat eder.

Aslında ben dr sevmedim aşılamayada uygun değilmişiz acaba ilaç dozlarım az geldi 300 2günde 225 ne bilim yaa

Son düzenleme:
Evet canım ilk denemem benim kısa ama sanki dr bitraz ilacı az kullandı gibi bende

Aslında ben dr sevmedim aşılamayada uygun değilmişiz acaba ilaç dozlarım az geldi 300 2günde 225 ne bilim yaa

aşılamaya neden uygun değilmişsinionu sordunmu allah allah??canım sen tedavini nerede görüyorsun?

aşılamaya neden uygun değilmişsinionu sordunmu allah allah??canım sen tedavini nerede görüyorsun?

Eşimin sperm sayısı 1 milyonla 5 milyon arası avrupa şafakta fakat doktorumuz biraz sert ondan zaten çok kasılıyorum oldu bir kere raporla m başladım ben ilacı ordan yazdırdım aldım meğerse değişmiyormuş orda devam edilcek ama nasıl gidicek bilemiyorum 2 yumurtayla devammı tamammı bilemiyorum Allahtan yumurtaların boyutu iyiymiş

offf çok sıkıldımyaa..yas yas.. allahtan karş komşu ve kısı geldiler biras ara verdim yine yarım saattir yasıyorum.bir bakıyiiiiim dedim.

meryecik açık gördüm seni.sobeeeeee..
evet canım yaa... kan vermelere istemesem de alıştım.veresiye vere vere kalmadı sahir

toana canım .teşekkürler canım bugün iyiyim.. idare ederim yani şükür..niye hep öyle yaparıs bilmem.bunu hep düşünürüm.her saman birşey beklewek ya da birşeye başlasakk ya da ne bileyim işte her saman hep en kötüsü gelir aklımısa.demek sadece bende değil bu..bunu araştıracağım... psikolog hocamısa soracağım.habuki işlerin yolunda gitmesi ile gitmemesi aynı olasılıkta.%50.:26:

nisa;işler yoğun galiba...da as nisa mai görüyorus:34:

şimdi de ben sobeleyeyim seni nasılsın cnm nisa mai konuyu açmiş kemikten kaynaklanıyr diyor inş.seninki o değildir canım bu konuyla ilgiili iyi bir dr görün yakın zamanda inş. çabuk geçer canm

zarpdeniz üzüldüm diyemem benmki de başta ikiz di sonra teke düştü dr um çok iyi olmuş demişti çünkü ne bebekler gelişiyr doğru dürüst ne de anne için iyi oluyr demişti inş.diğeri sağlıkla yoluna devam edecek üzülme canm benmki 9 haftada kalp atışı durmuştu sen şimdi kaç haftalık oldun? bana kanama görebilrsin demişti allah a şükr görmedim inş.sende görmesin sağlıkla yoluna devam eder bebşin amian

herkese merhaba

allah nazarlardan saklasın

ya canım ben sana erken doğum belirtin neydi diye sorabilir miyim bende doğuruncaya kadar bin doğuracam galiba birz hareketsiz kalınca çok korkuyrm ikide bir kalp atışını dinlemeye sağlık ocağına veya hast gidiyrm paranoyak gibi bşey oldum galiba

benm olayımda da dr lar aşılama için çok gereksiz demişlerdi boşa zaman kaybı demiştiler çünkü yumurta kalite pek iyi olmadığı içn direk tüp ypalım dediler belki aynı mantıkla uygun değlsiniz demişlerdir benm aklıma benimki geldi

Eşimin sperm sayısı 1 milyonla 5 milyon arası avrupa şafakta fakat doktorumuz biraz sert ondan zaten çok kasılıyorum oldu bir kere raporla m başladım ben ilacı ordan yazdırdım aldım meğerse değişmiyormuş orda devam edilcek ama nasıl gidicek bilemiyorum 2 yumurtayla devammı tamammı bilemiyorum Allahtan yumurtaların boyutu iyiymiş

mikroenjeksiyonda tek bir tane sağlıklı sperm olsa yeterli canım.sayıya takılma sen.önemli olan karar vermen.her şekilde hakında hayırlısı

mikroenjeksiyonda tek bir tane sağlıklı sperm olsa yeterli canım.sayıya takılma sen.önemli olan karar vermen.her şekilde hakında hayırlısı

bakalım cumartesi karar verilcek eğer yumurtalar büyüdüyse devam ne kötü heyecan bile yapamıyorum belkide yarıda kesilecek hayal kurmama bile izin yok off ağlamak istiyorum hatta ağlıyorum neden 2 tane olduki

şimdi de ben sobeleyeyim seni nasılsın cnm nisa mai konuyu açmiş kemikten kaynaklanıyr diyor inş.seninki o değildir canım bu konuyla ilgiili iyi bir dr görün yakın zamanda inş. çabuk geçer canm

zarpdeniz üzüldüm diyemem benmki de başta ikiz di sonra teke düştü dr um çok iyi olmuş demişti çünkü ne bebekler gelişiyr doğru dürüst ne de anne için iyi oluyr demişti inş.diğeri sağlıkla yoluna devam edecek üzülme canm benmki 9 haftada kalp atışı durmuştu sen şimdi kaç haftalık oldun? bana kanama görebilrsin demişti allah a şükr görmedim inş.sende görmesin sağlıkla yoluna devam eder bebşin amian

allah nazarlardan saklasın

ya canım ben sana erken doğum belirtin neydi diye sorabilir miyim bende doğuruncaya kadar bin doğuracam galiba birz hareketsiz kalınca çok korkuyrm ikide bir kalp atışını dinlemeye sağlık ocağına veya hast gidiyrm paranoyak gibi bşey oldum galiba

iyiyim canımmmm.benimki de kemikten kaynaklı canım.film çekildim göründü.iki çeşidi varmış.bir kemiğin dik olanı varmış boyuna.bir de yan olanı.şükür benimki yan olanı imiş.öbürü daha kötüymüş.biras jel sürdüm geçti.benim anlamadığım iki kere kan alınca sıplattı beni.o.aman neyse şeytan kulağına kurşun..hiçbişeycik yok şimdi.

bu arada...bu sefer sen sobelemişsin beni.. ders yasıyordum o ara.

nisacım ne şanslısın.yeni komşular hemde iyilermiş..ne güel..benim de çok uykumm geldi..çıkarım artık.giren girmeyen herkese iyi gceler..:31:

Back
X