Alabama'cım, oh Mert uykuda ev de temizleniyor, mis gibi. Uyusana şekerim biraz, eforik anne

40 gezmesi güzel olmuş, maşallah, gezinti yapıcam oğlanı diyorsun yani.
Kızımın hareketlerini geçen haftadan beri hissediyorum canım. İlk başlarda yok değildir dedim ama hergün bir şekilde mesajlaşıyoruz işte

Gerçekten keyifliymiş, diyorum ya şaşkınım diye. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun, tez zamanda onlar da bu duyguları tatsınlar inşallah. AS'ye gelince, vallahi ilk sonuçlar DS dahil toplamda beş kromozom analizi içindi. Bu hafta diğer kromozomlara dair inceleme sonuçları gelecek. Çok çok nadir görülen anomaliler olduklarından, bahtsız bedevi değilimdir diye umarak, onların da temiz geleceğini umuyorum. Gerilmiyorum, sakın sen de gerilme e mi
Baharnaz, tetkik sonuçları iyi gelip içini ferahlatacaktır inşallah. Başağrıların geçti sanırım, aman inşallah diyorum ona da. Ben mayıs topiğini okuyorum ama yazmıyorum, orada gördüm yarın kontrolün varmış. Bizi de haberdar et olur mu arkadaşım?
Banu, herşey gönlünce gelişir inşallah. Tedaviye başlarken ilk gittiğinde kaç folikül görülmüştü biliyor musun? Genelde ilaç kullanmaya başladıktan sonraki ilk kontrolde öne çıkan yumurta sayısı tedaviye cevap veren yumurta sayısı oluyor ama o iki yumurta ile diğerlerinin boyutları da önemli tabii. Doktoruna güveniyorsan, bırak kararı o versin derim. Denizverdi de yazmış, iki ile tüpe devam etmek istemiyorsan, aşılama da gayet güzel bir yöntem. Ben ilk gebeliğimi aşılama ile yaşadığım için çok inandığım bir tedavi şeklidir bana göre. Haberdar edersen bizi de seviniriz.
ne bilim canım aslında ben doktorumu sevmedim.bugün gittim yumurtaların boyutu iyiymiş bende dedim dr aşılamayı eşinin spermleri çok az aşılama olmaz dedi of canım çok sıkkın ilaç dozum azmı geldi acaba 300 2 gün 225 gittim 2 tane olmuş ne bilim
Patikler arkadaşım, incir konusunu Baharnaz yazmış sağolsun. Mantıken sabahtan akşama beklediğine göre, akşamdan sabaha da bekler ama her sabah taze yapın şeklinde okuduğumdan biraz daha erken kalkarak (ben de senin gibi sabahın köründe kalkmak durumundayım maalesef) yaptım kürü. Sabah soğutabildiğim kadar içtim, akşam porsiyonum sabaha göre biraz daha büyüktü. Ya da yanında götürmeyi denesen soğuyunca açıp içersin, olmaz mı? Semra Hanım'a tedavi olan tanıdıklarım oldu. Baştan sona Semra Hanım ile devam edemediler elbette, isimleri hatırlamıyorum ama diğer doktorlara devrediyor, iki tane doktor var onun yerine bakan sanırım. Ben Hale Hanım'a gitmiştim ancak onun da acil ameliyatı ve doğuma girdiği iki kere başka doktorlar baktı bana da. Sadece özellikle rica ettim doktorumdan OPU'yu o yapsın diye, o da kırmadı sağolsun. Oradaki neredeyse her doktor haftanın bir günü Etiler'de oluyor, tedavide sık sık gidildiğinden başka doktoru seçsen bile, birden fazla doktora görünerek tedaviyi tamamlaman büyük olasılık. Kontrole gidip o günkü e2 için kan alındıktan sonra, gün içerisinde arayıp haberdar ediyor hemşire dozaj ve ilaç bilgisi için. Bu kararı da doktorlar toplu olarak alıyorlar zaten diye başka doktora görünmek de çok da rahatsız etmedi beni arada.
Merve, geçmiş olsun arkadaşım. Zorlu denen son trimesterdasın, sayılı günler çabuk geçsin inşallah, gözümüzü korkutma e mi

Zeytinyağı önerisi için sağolasın, aklımda tutucam, safını bulup onu da deneyeğim tez zamanda
Deniz Bulut iyi yapmışsın erken yardımcı aramaya başlayarak. Gerçekten zorlu bir iş, kolay gelsin. Gürcü ya da Azerbeycan'lı bakıcı deneyen arkadaşlarım oldu, biraz da şans meselesi. Kimi çok memnun kaldı, kimi aynen yazdığın gibi pek çok kez bakıcı değiştirdi. Umarım korktuğun gibi olmaz ve yeni bulacağın bayanla için rahat eder.