Arkadaslar Merhaba,
Altinyunus'un da yazdigi gibi bebeklerimizden birisinin minik kalbi durdu! Ogrendigimizde sok olduk! Kendimizi o kadar hazirlamistik ki ikiz bebeklere... Haftaya Sali gunu yine ultrasonumuz var her hafta gidiyoruz zaten, insallah kalan bebegimiz bizimle sonuna kadar saglikla devam eder. Gercekten zor duygular.....
Iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim, sagolun.
Altinyunus, Umut'la saglikli bir gelecek dilerim canim, benim icin de kokla oglusunu...
Deniz Bulut, ev ultrasonu icin simdiden cok tesekkur ederim canim ayriyeten test kontrol bilgileri icin de cok tesekkurler.
Denizverdi, hakkinizda her iki konu ile de ilgili hayirlisi olsun diyorum. Daha zamaniniz var, soyledigin gibi karar degistiriseniz buna da vaktiniz olacak. Allah gonlune gore versin. Topuk dikenini Annem gecirdi, son yazdigin gibi ortapedik malzemeler satan yerden ayakkabi ve terliginin icine silikonlu bir tabanlik aldi ve sorunu gecti, umarim seninki de uzun sureli olmaz canim.
Baharnaz, Limon kabugu, test, kontrol bilgileri ve zamanlari icin cok tesekkurler.
Herada, AS'nin sonucu guzel cikmis, gozunuzaydin canim.
Merye, senin gebeliginin de ikiz ile basladigini bilmiyordum, demek oyle... Bebegin kipirdandigini hissetmek icin bizde bir parca seker yada cikolata yerler akabinde bebegin hareketini hissettiklerini soylerler bir dene istersen.
Cans, tedavi hazriliklarina baslamissin, hakkinizda hayirlisi olsun.
Patikler, super! Babacigin sana artik en ozel bal ve poleni gonderir, sifa olsun yarasin canim.
Alabama, Mert bebek kaslarini catmis yine... Cok ciddi bir cocuk mu olacak acaba, kucuk erkekim benim.
Hulya, bence bu hazirlik doneminde sen de incir kuru filan yap, yasimizla birlikte yumurtalarimiz da spermlerimiz de yaslaniyor ve kalitesi dusuyor maalesef canim.
Nisa-Mai, Toana umarim her sey yolundadir.