- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. alabama eşimi hiç sorma canım onu allaha havale ettim o konuda yapacak birşey yok.
denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.
altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.
sen işi ne yaptın?
baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?
limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.
zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de
herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.
patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor
nisa mai toana selam
cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba
merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir
denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.
altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.

baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?
limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.
zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de

herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.
patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor
nisa mai toana selam
cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba
merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir