38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler. alabama eşimi hiç sorma canım onu allaha havale ettim o konuda yapacak birşey yok.

denizverdi çok yorulmuşsun. canım allah çaresiz dert vermesin bu testler yorgunluk hep senin sağlığın için. inşallah yaptırdıktan sonra sonuçlarının çok iyi olduğunu paylaşacaksın.

altınyunus umut nasıl gidiyor? burnu nasıl? bizde hiçbirşey fayda etmiyor. gece uyku yok. işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum. :14:sen işi ne yaptın?

baharnaz şeker testi tekrarlanacak sanırım sonuca göre diet mi veriecek?

limonkabuğu ıhlamur özellikle tavsiye ediliyor. bunun dışında adaçayını vs bile günde 1 fincanı aşmadan içersen bir zararı yok. rezene,ısırgan vs de içebilirsin. doğumdan sonra da rezene gazı alıyor ve ikisi de sütü arttırıyorlar.

zarpdeniz maşallah herşey yolundaymış. 3 ay bitti inşallah bundan sonrası da gelecek. bebeğini kucağına aldığını müjdeleyeceksin sen de :16:

herada hülya uğramamışsınız umarım herşey yolundadır.

patikler hastaneye karar verdiniz mi mart geliyor

nisa mai toana selam

cans eşine kavuşmana 1 gün kaldı galiba

merye az kaldı yakında kucağına alacaksın bebeğini
mualla gabrielle ekin hoşgeldiniz umarım burası size e uğurlu gelir :71:

meryecim az kaldı çizelgene göre 4 hafta var heyecan doruktadır değil mi inşallah güle güle kullanmak nasip olur aldığınız tüm cicileri.

hamişler insan hamilelik günlerini ayrıbir özlemle özlüyor biliyor musunuz bunu derlerdi de hiç anlamazdım şimdi tabiiki oğlumun yanımda olması ayrı apayrı bir güzellik ama hamilelik özlemi gerçekten insana ikinciyi rahatlıkla düşündürtüyomuş onu anladım. bugünlerin keyfine varın hepiniz.

limoncum benim şeker yüklemem çok daha basit geçti bir defa 100 mllik yükleme yapıldı kan verdim ve 130 çıktı sınır 140 mış o yüzden bi daha tekrarlanmadı aslında sınıra çok yakındı ama dr um istemedi çok kafana takma inşallah yüksek çıkmaz.

amin canm evet artık oturp kalkmaların ciddi bir meseleye dönştü demek bunu da özleyecz olsn allaha şükür yaşadk ve inş.kavuşacaz bebşlerimize bebeşlerini görecz onların inş. heppimiz br tane yetmez ikincisi hiç fena gelmiyr ama bunu zor bulunca

geçirdiğim kürtaj nedeniyle rahim duvarımda kazınma olmuş ve yapışkanlık özelliğini kaybetmiş. o yüzden tekrar hamile kalamıyorum. aranızda ya da çevrenizde bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümüne dair size gelen bir bilgi varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

allah o dr u bilmem ne etsin sen nerde yaptrmştın kürtajı bebek kaç aylık idi gidp hesap sor o dr a veya tel.aç küfret herkese ismini vererek anlt bence ya ben çok sinirlendim okuynca. bende kürtaj olmuştm 2 aylık iken düşükten sornra parça kalmışt onu aldrlar ama kadın yanıma gelince gece 12,30 gibiydi esniyrdu ödüm koptu o zaman uykunuz mu var kadın beni korkutmuştu kadında bana ters ters bakıyr o gece bilmem kaçıncı kürjı imiş ne yapalım anm korkuyrz canmzı teslim ediyr onlara dikkatli olmaları lazm

Canım 76.500 ile tedaviye başlamıştım pozitif sonucu gördüğüm gün kilom 80 idi şimdi 93.500
açlık şekerim 93 tokluk şekerim 163 çıktı. Yazın tedaviden 15 gün önce 75 grlık glikoz yüklememde bir sorun yoktu sınırın altındydık ama şimdi üstündeyiz Hayırlısı.

canım senin durumun biraz özel gibi biraz sınırn üzerinde almışsın gibi ben 32 haftalk iken 13 kilo almştm şekerde de inş.düezlir camn sen bir kurban ada kız sağ salim doğrmak için valla ben adadım inş.kendimi iyi hiissettim anda kesecem kurbanı parasını şimdiden ayrdm desem sende yapsana alalh bize kızmaz inş.

Kızlar salı günü safra kesemden ameliyat oluyorum çokda korkuyorum.

çok geçmiş olsn canm

Arkadaslar Merhaba:71:

Iki hafta icinde sanirim daha duzenli yazmaya baslayacagim, simdilerde araliklarla girebiliyorum. Istanbul'da ikili testimiz yapildi. Ense kalinligi 1.4, burun kemigi de guzel cikti. Kan sonuclari da Pazartesi gunu belli olacak. Ilk defa bebegimizi 3 boyutlu gorduk, cok heyecanliydi, :nazar:darisi tum siradaki arkadaslara insallah. Neredeyse tum gun izlemek istedim.:52: Doktorumuz 16.haftada 4'lu test ve 20. haftada da ayrintili ultrason istedi. Bunlarda istenilen kriterlerde cikarsa amniyo sentezi ancak ciftler isterse yapiyoruz dedi. Bu testleri de yeni ulkemizde yaptiracagiz. Yarin, birgun birkac hastane ile gorusmemiz var, sonuclari da hem Istanbul'daki doktorumla hem de buradaki olacak doktorumla degerlendirmeyi planliyoruz.

gözn aydın canm hoşgeldin sonçlar allah a şükür iyi inş.devam edecek allah heppimizinkini tamamına erdrir inş. 4 lü testi ben hiç bilmym ama benm dr larda seninkki gibi 12 16 20 haftalrada o dedklerini yaptılar

herkese iyi pazrlar

açı olanlara ışığı yananlarameryee,cans hoca,sarp hoca..herkese selamm:3::3::3:

akşam yasacaktım.as belgesele bakayım dedim.hem kaptırmışım kendimi hem de uyumuşum!şimdi de eşimden,işimden kaçak bir selam göndereyim dedim..uygun bi samanda bütün güllere yasacağım..

mualla canım teşekkürler... daha iyiyim şükür...kamburumla burdayım...:52:

kamburum derken;hastalıklardan bahsediyorum.yoksa fena değilimdir haa..

meryeeeeeeeee..meryecik... çok as kaldı kısına,meryeme... yaaa sabır... allah sana kısına güç kuvvet versin.as kaldı,çok as kaldı.hayırlısı ile gelsin o müjdeli gün.
senin kısınında resimlerini bekliyeceğim...
herkese mutlu pasarlar:3::3:

açı olanlara ışığı yananlarameryee,cans hoca,sarp hoca..herkese selamm:3::3::3:

akşam yasacaktım.as belgesele bakayım dedim.hem kaptırmışım kendimi hem de uyumuşum!şimdi de eşimden,işimden kaçak bir selam göndereyim dedim..uygun bi samanda bütün güllere yasacağım..

mualla canım teşekkürler... daha iyiyim şükür...kamburumla burdayım...:52:

kamburum derken;hastalıklardan bahsediyorum.yoksa fena değilimdir haa..

meryeeeeeeeee..meryecik... çok as kaldı kısına,meryeme... yaaa sabır... allah sana kısına güç kuvvet versin.as kaldı,çok as kaldı.hayırlısı ile gelsin o müjdeli gün.
senin kısınında resimlerini bekliyeceğim...
herkese mutlu pasarlar:3::3:

allah rzı olsn allh şifa versin valla az kaldı çok bende heyecanla bekliyrm amin canm sanada güç kuvvet versin ama yanmda kimse yok bu artık beni tedirgin ediyr ama kaynanam da erken gitmek istemiyrm çok sıkılır sonra ama foto yu ben beceremem eşime söylerim o koyrasa iyi olr ama eper kaynanmda olrsam onların intrneti yok o zamn eve gelinceye kadar habr veremem size kaynanm anca doğm başlarsa gidecem doğumu eskşrdeki dr da düşünyrm inş.bakalm nasıl olcak

günaydınlar herkese arkadaşlar herkese:emir_bebek:

selam canm

Merye, ne derler yuze yuze kuyruguna geldin artik. Son zamanlar biraz daha zor geciyormus, cok kolay gelsin. Sana da soylendigi gibi 16.haftada yapilan 4lu test. Ikili test 12.hafta civarinda yapiliyor ve down sendromu inceleniyor, biraz once Memorial'in e-sonuc bolumune baktim bizimki hala calisiliyormus aten Pazartesi cikar demislerdi, insallah iyi cikar. 16.haftada sana da bakmislardir mutlaka, elinde dokuman varsa onlardan ulasabilirsin. Bol bol dinlen canim.:16:

Herkese merhaba,
ne zamandır girmiyorum umarım herkes iyidir...
Denizbulut, senden de bir doğum mesajı bekledim, sonra da emailini kaybettim sana yazamadım, bir ara girip Batu'nun dogumunu gördüm.
Ne kadar güzel bir bebek maşallah ve de ne kadar büyümüş!
41 kere maşallah, Allah nice mutlu günlerini göstersin.

Zarpdeniz le haberleşiyoruz, su gibi akıp geçecek sağlıkla hamileliği inşallah göz açıp kapayana kadar kavuşacak bebeğine...Dualarım sizinle.

Denizverdi, başvurunuz hayırlı, uğurlu olsun Allah senin gibi güzel ve iyi kalpli bir çocuğu nasip etsin inşallah. Biz de başvurduk Allahtan hayırlısını diliyoruz ama umidimiz neredeyse tek ve yarı açık tüpümle doğal hamile kalma ihtimalim kadar:) Eşim Türk vatandaşı olmadığı için biz diğer başvuranlardan farklı değerlendiriliyoruz ve sürecimiz çoook daha uzun ve zorlu. Ama tabii bu bize yeni birşey değil!!! Biz çocuğuna kolay ulaşamayan veya belki de hiç ulaşamayacaklardan olduğumuzdan şimdilerde kendimi çocuksuz hayatın eğlenceli taraflarını görüp tadını çıkarmaya eğitmeye çalışıyorum.

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar,

Denizverdi'cim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Zor günler geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. Kontrol altındasın ya, mühim olan o. İnşallah antibiyotik sonrası da test sonucun yüzünü güldürecektir. MR ve anjiyo tarihleri belli oldu mu, yaptıracak mısın?

Baharnaz'cım, çok geçmiş olsun arkadaşım. İnşallah 100'lük yükleme sıkıntılı gelmeyecek. Hem kontrol altındasın zaten, sen takmamaya çalış lütfen. Kiloyu da yazmışsın, arkadaşlar da yazmışlar zaten. Sağ sağlim kucaklayalım da kiloyu da hallederiz. Oğluna da maşallah, Çetin mi diyeyim, Kaya mı, haydi şimdilik Yunus bebek diyeyim ona. Koca adam olmuş, miadında sağlıkla kucaklayalım inşallah. Darısı tüm isteyenlere diyelim. Tiroid konusunu maalesef bilmiyorum canım.

Deniz ve Alabama, koca adamlarınıza 41 kere maşallah. Gözleriyle yüzleriyle, gülücükleriyle konuşup iletişime geçmeye başlamışlar bile. Hayranlıkla ve büyük keyifle baktım fotoğraflarınıza. Maşallah...

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, sen nasılsın? Alabama yazmış ben de ufak bir düzeltme yapayım. Bildiğim kadarıyla Okmeydanı memorial'daki doktorlardan Ataşehir'e giden yok. Ataşehir'in tüp bebek ve kadın doğum ekipleri farklı. Okmeydanındakiler Etiler Polikliniği'ne geçiyor haftanın bir günü, Semra Hanım da dahil. Ancak orada gebelik takibi ve diğer poliklinik hizmetleri veriliyor.

Limonkabuğu, nasılsın arkadaşım. 2. trimestera hamileliğin balayı diyorlar, tadını çıkartıyorsun umarım.

[Altınyunus, nasılsın, Umut nasıl? Umarım düzeniniz oturmuştur, oğluşunun fotolarını ve haberlerini bekliyoruz.

Mualla_karaca, hoşgeldin. İnşallah bir sonraki denemende yüzün gülsün. Azimli bir yumurta bize yetiyor arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.

Ekin, sen de hoşgeldin arkadaşım. Senin yaşında rapor çıkartılabiliyor diye biliyorum ama rapor konusuna benim yaşıma rapor çıkartılamadığı için hiç girmemiştim çok emin değilim. Aşılama isteniyor tüpe geçmeden diye biliyorum ama 35 yaş sonrasında bu şart var mı emin değilim. Site içerisinde bu tür başlıklar var. Ben 4. denememi merkez değiştirerek Memorial'da yaptım ve çok şükür olumlu sonucu aldım. Yaşın daha genç, inşallah ilk denemeyle müjde verirsin bizlere.

Merye canım az kaldı hayırlısıyla. En zorlu günlere gelmişsin, Allah yardımcın olsun. Sen nerede yapacaksın doğumu? Miadında doğum müjdeni de alacağız inşallah.

Cans, maşallah antral sayısı harika. Yumurta takibin varmış bu ay, inşallah tedavi öncesi sürpriz yapar bebeğin. Tiroid durumunda kontrol altında sanırım, umarım eşinle kavuştuğun da o da normal seyrine döner.

Zarpdeniz, oh maşallah. İkilinin en önemli ayağına dair ölçüm harika çıkmış, gözün aydın. Kan değerleri de yüreğini ferahlatacaktır eminim. İnsan üç boyutlu görünce ne mutlu oluyor gerçekten. Ben görüntüleri izlerken hala başkasının bebeğine bakıyorum gibi geliyor gerçi, o kadar inanamıyorum hala. Ben biliyorsun, ikiliden sonra başka test yaptırmadım, AS ve detaylı ultrason yapıldı. 3'lü ve 4'lü testleri bilmiyorum ancak sen de biliyorsundur en güvenilir olanın 2'li olduğunu söyleniyor.

Vanilya hoşgeldin arkadaşım. Senin de başvurun hayırlı uğurlu olsun. Kendini en olumsuza göre hazırlayıp bunun da iyi yanlarını görmeye odaklıyorsun kendini anladığım kadarıyla, gönülden tebrik ediyorum seni. Zoru başarıyorsun gibime geliyor. Umuyorum hayat sana acayip güzellikler hazırlamış olsun. İnşallah bunlardan biri de çocuk olsun.

Hülya, nerelerdesin?

Atladığım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar. Bizde haberler iyi Allah'a şükür. Bir sıkıntı yok, ben de artmış bir iştahla başa çıkmaya çalışıyorum ama herşey şimdilik kontrol altında gibi duruyor. Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
Vanilyacim, umarim bir taraftan evlat edinme isleriniz yururken diger taraftan da hamilelik yasarsin canim. Umidini lutfen kaybetme. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.:16:

zarpdeniz canim cok sagol tatlim bilgililerin icin zaten ben istiyorum rahim filmi bakalim ayin 10 da gorusmemiz var almanyada rabbim bu defa rast getirsin insallah allah im daha uzun omur versin arkadasim hayat 40 dan sonra basliyo insallah hayirlisindan yavrunuda kucagina alirsin dilerim rabbimden darisida bizlere olurr ,kendine iyi bak opt canim:34::34:

banucugum nasilsin canim benim onceden safra kesende bir problemin varmiydi anidenmi oldu rahatsizligin hayatim rabbim buyuk insallh hemncecik amaliyat olursun cikarsin inan bana bukadar dusunmene deymiycek herse cok guzel olucak insallah gecmis olsun canim:79:

mualla meraba canim insallah bundan sonra rabbim yuzune guler seninde hepimizinde bak bende 4 .icin iyi merkez ariyorum allahim rast getirsinde budefa son olsun istiyorum rabbim yormasin insallah,canim sende iyi merkezler arastir olsun 1 yumurtan olsun onlarinda istediyi tek bir yumurta zaten insallah rabbim yuzunu guldursun hers istediyin gibi olsun arkadasim:16:

Back
X