Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alabama, ben de herhalde 20.haftalarda hissedecegim, bekliyorum hala...bakici konusuna uzuldum, sana da Deniz'e de Allah gonlunuze gore versin diyecegim.
Denizverdi, dondurmalar icin cok tesekkur ederim, olsun ben Baharnaz'la paylasirim, cani cekmistir.:13: Ben bebegin hareklerini hissedince insallah hepinizle paylasacagim, hala bekliyorum canim. Biz isim konusunda hala bir arpa boyu ilerleyemedik!!! Benim daha once sevdigim isim Poppy idi, gelincik demek fakat esim kucuk kizlar icin uygun bir isim, ama ya buyuyunce ne olacak biraz garip olacak dedigi icin o sevdadan vazgecmistim. Simdi hala aramalara devam, onerileri olan arkadaslar bekleriz. Begendigimiz bazi isimler de en yakin arkadaslarimizin cocuklarinda var, o yuzden bu isim secme isi cok zorrrrrrrr.Sizin cocugunuzun ismi ne olacak, ikinci bir isim verme hakkiniz var mi?
Baharnaz, benim sag kasik agrisi hala devam ediyor. Sen krem kullanmis miydin? Ona ragmen mi catlaklarin var? Ne yapalim artik olacaklar, yapilacak bir sey yok bildigim kadariyla estetikle bile zor gidiyormus, olsun bebeklerimizin izleri olurlar degil mi? Ayyy pir-pir hareketleri heyecanla bekliyorum.![]()
selamlar
33 yaşındayım ama kendimi 38 gibi hissediyorum :) ben de katılayım aranıza o zaman
herkes tanıyor mu birbirini?
denizverdi merhaba...
seni takip ediyorum...
verdiğin karar için seni tebrik ediyorum...
rabbim yüzünü güldürsün,gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin...
umarım böyle pat diye girip yazmamdan rahatsız olmazsın...
Herkese merhabalar ben ingilterede yasiyorum 38 yasindayim 8 yillik evliyim 3 asilama yaptirdim olmadi.
3 gun oncede IVF oldum yani tup bebek simdi evden disari cikmiyorum yatiyorum 11 gun sonra
belli olacak sonuc.ALLAH hepimize yardim etsin herkese bol sans
hoşgelmişin
gel katıl tabiii. ama bisim ruhumus genç...forumun adına aldanma sen..hepimis 30luğus:))
hoşbulduuum.
çoluğu çocugu uyutan gelmiş görüyorum; gündüz pek tenhaydı burası :)
öyy lemiii..demek gece kalabalıkmış burası.gelene gelmeyene selam olsun![]()
günaydın .. yok yok kımsecıkler yoktu yazan
bahaarr.. canlı bir günaydın
ellerin nasıl?
limon da iyidir inşallah...
Ankara kar altında. Bu yaşıma geldim böyle mart karı görmedim. belki oğlumla inip kardanadam yaparız![]()