38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alabama, ben de herhalde 20.haftalarda hissedecegim, bekliyorum hala...bakici konusuna uzuldum, sana da Deniz'e de Allah gonlunuze gore versin diyecegim.

Denizverdi, dondurmalar icin cok tesekkur ederim, olsun ben Baharnaz'la paylasirim, cani cekmistir.:13: Ben bebegin hareklerini hissedince insallah hepinizle paylasacagim, hala bekliyorum canim. Biz isim konusunda hala bir arpa boyu ilerleyemedik!!! Benim daha once sevdigim isim Poppy idi, gelincik demek fakat esim kucuk kizlar icin uygun bir isim, ama ya buyuyunce ne olacak biraz garip olacak dedigi icin o sevdadan vazgecmistim. Simdi hala aramalara devam, onerileri olan arkadaslar bekleriz. Begendigimiz bazi isimler de en yakin arkadaslarimizin cocuklarinda var, o yuzden bu isim secme isi cok zorrrrrrrr.:50: Sizin cocugunuzun ismi ne olacak, ikinci bir isim verme hakkiniz var mi?

Baharnaz, benim sag kasik agrisi hala devam ediyor. Sen krem kullanmis miydin? Ona ragmen mi catlaklarin var? Ne yapalim artik olacaklar, yapilacak bir sey yok bildigim kadariyla estetikle bile zor gidiyormus, olsun bebeklerimizin izleri olurlar degil mi? Ayyy pir-pir hareketleri heyecanla bekliyorum.:61:

afiyet olsun hocam... sise de bahara da... yarasınnn yavrulara:emir_bebek:

bisim ikinci bir isim verme hakkımıs var:))misal olan isminin yanına istediğimis ismi de yani iki ismi de birlikte çağırarak çocuğu alıştırabiirmişis.ikimis de denis ismini beğeniyorus.. ama sonrasında ne olur bilmiyorum..

denizverdi merhaba...
seni takip ediyorum...
verdiğin karar için seni tebrik ediyorum...
rabbim yüzünü güldürsün,gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin...
umarım böyle pat diye girip yazmamdan rahatsız olmazsın...

inşallah denis inşallah.. inşallah çok beklemem... bugün çocukluk arkadaşım aradı beni.anlattım da... gelsin de görmeye geliris dedi çok mutlu oldum:70:

ah denis ah.... tam da sevindik ansiklopedi kadın buldun yavruna çare diye..allah allah şimdi niye oldu ki...su veriyormusun?yani veriliyormu.sanırım veriyorlardı arada mamadan biras sonra.... marka filan değiştirdinmi bu yakında..ne bileyim içme suyunda,besinde ıslak besde(hani kokulular var ya)ya da vücudu susus kalıpta ondan mı pul pul dökülüyor.birşey bildiğimden değil.teori üretiyorum.benim sağ elimin içi de pul pul olur dökülür.bir kremim var hemen geçirir.ama benimki egsama türü..yalnıs dr lardan duyduğum vücut susus kaldığında hemen pul pul döküntülerle belirti verdiği...tek ilacın su olduğu..hatırlarsan ben su içmiyorum..
inşallah sen bu satırları okurken şifa bulmuştur yavrucun...bibilimm:emir_bebek:

bakıcı işine de üsüldüm.sisinkiler iyi yere tesgah açmışlar.. oh... sis bakın ..bir iş buyurmadığı kalmamış..hafta sonu kalabalık gelenin varmış.as daha sık dişini...

denizverdi merhaba...
seni takip ediyorum...
verdiğin karar için seni tebrik ediyorum...
rabbim yüzünü güldürsün,gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin...
umarım böyle pat diye girip yazmamdan rahatsız olmazsın...

merhaba canımm... çokk teşekkür ederim.. allah utandırmasın.inşalah üstesinden gelmeye çalışacağım..amin aminnnn dualarına aminn..
hayır.. rahatsıs olmadım... bilakis avatarındaki bereli kısı görünce sevindimm..
sevincine ortak olmuştum ama afedersin ki benim yolunda gitmeyen bir durumda söyleyebilecek pek fasla birşeyim olmuyor.çünkü tesellisi olmuyor.sanırım kendini hasır hissedince yeniden denemeyi düşünüyordun en son... senin de isteyen herkesinde hakkında hayırlısı olsunn.

Herkese merhabalar ben ingilterede yasiyorum 38 yasindayim 8 yillik evliyim 3 asilama yaptirdim olmadi.
3 gun oncede IVF oldum yani tup bebek simdi evden disari cikmiyorum yatiyorum 11 gun sonra
belli olacak sonuc.ALLAH hepimize yardim etsin herkese bol sans

hayırlısı olsun.... yüsünü güldüren sonuç alırsın inşallah..

günaydın güller:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

hava bırrr çok soğuk... içinis bir o kadar sıcak olsun.yeni konmuş bir bardak çay sıcaklığında

Ankara kar altında. Bu yaşıma geldim böyle mart karı görmedim. belki oğlumla inip kardanadam yaparız:46:

arp hocaaamm..... pamuk yağıyor pamuköyyy le güsel yağıyor ki... şimdi sisin için baktım... birbirini dövüyor pamuklar...

cerebrum77 hoşgeldin aramıza

Sabırkılıç inşallah test gününde güzel haberler verirsin bize, seni bırakmasınlar. Sende hoşgeldin

ZarpDeniz isim konusuna gelince canım sanırım Heradaya seslendin kız ismi düşünen odur, elinde fazla isim olabilir. Ama yinede aklıma güzel bir isim gelirse yazarım. Seçmek çok zor hakkaten. Biz hala 1.ci ismi bile bulamadık :) büyüklerimizden haber yok.

Deniz Bulut yakışıklının duırumuna üzüldüm canım benim ya. İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun, bakıcı konusunda da acaba başlangıç için gelen kişiyi fazlamı rahat bırakıyorsun bu yüzden olabilirmi, tanıdık vasıtasıyla gelse bu kadar olmaz diyorum ama. Çevrendeki herkese söylesen belki en doğru kısmetin yakınlarındadır bazen öyle olur ya.

Alabama sende çözersin inşallah yardımcı konusunu.

ZarpDeniz paylaştığın dondurma için tşkler. :) dün bi tane götürdüm

Back
X