38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın kızlar, gününüz çok güzel geçsin inşallah...:71::71::71:

ALABAMA DENIZVERDICIYIM SAGOLUN KIZLAR ,annem iyi olur diye gittim 24 un hastanelerde surunduk yogun bakimda rabbim kimseleri dusurmesin oralara ama malasef 24 gunun sonunda annemi kaybettik cok kotuyum kizlar gozumun onunden gitmiyo anneciyim ama icim biraz rahat cunki annemle konustuk opustuk ama doyamadim nediyim rabbim boyle uygun gordu :43:

Canım başın sağ olsun. Allah geride kalanlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah hızlı bir şekilde acın hafiflemeye başlar. Sabırlar diliyorum arkadaşım.

Selam Arkadaşlar,

Üzüldüm Toana'nın kaybına. Denizverdi demiş sanırım, doğru söylemiş, Allah Toana'ya, doğacak evladına ya da evlatlarına, tüm sevdiklerine uzun ve keyifli ömürler versin inşallah.

Güzel muhabbet dönmüş, keyifle okudum. Indigo çocuklar demişsiniz, çocukla iletişim demişsiniz, Alabama, Zarpdeniz ve Cans sağolun arkadaşlar. Söz veriyorum, hiçbir yakıştırma yapmayacağım çocuğuma. Çocuk gibi çocuk olsun yeter bana. Hele o büyümüş de küçülmüş halleri olanlar yok mu, Allah'ım büyük konuşmayayım, inşallah benimki onlardan olmaz, çok zorlanırım vallahi.

Küçük yer, büyük yer konuşmuşsunuz. Alabama'cım, götür bakalım balık rakıyı adalarda :-) Ben de büyük şehrin küçük yerinde yaşayan biri olarak yemin ediyorum büyük şehirde yaşayanları anlamıyorum. Trafik başımı ağrıtıyor, eskiden direksiyon başında saatler geçiren ben değilim sanki. Biz gayet merkezi bir yerden, küçük yerde yaşamak için emekliliği beklemeye ne gerek var diyerek taşındık şimdiki evimize. İlk başlarda o büyük kentli snopluğu fena halde üzerimizdeydi. Kasaba giriyordum, hoşgeldin ne içersin sorusuna gıcık oluyordum mesela. Ne içicem kardeşim, işim var gücüm var, ver etimi gidicem diyordum içimden, sonra da yok almayayım mersi diyordum. Bu adamların hayatı kum saatindeki gibi akıyor ama aradaki geçiş tıkalı bunlarda, maşallah dert yok, stres yok bu ne ya oluyordum. Şimdi o gıcık olduğum kasaba haber vermeden tatile çıkmıyoruz, köpeğe kemik ayırdım diye aradığında evde bulamazsa panik oluyor ne oldu bizim çocuklara diye :-) Ben de içecek siparişi veriyorum kasapta beklerken artık :-) Ayrıyetten Allah nasip ederse, çocuğumun benimki gibi bir çocukluk geçireceğini düşünüyorum, trafik yok, sokakta rahat rahat oynayabilir, tertemiz hava, mis gibi. İnşallah hayal ettiğim gibi olur. Gerçi tek zorlu tarafımız, bulunduğumuz yerde marketler çoğaldığı için rahatladık biraz ama İstanbul'dan farklı bir geçim endeksi var, hayat acayip pahalı birçok açıdan ancak yine de tavsiye ediyorum.

Deniz inşallah Türkmen'lerden iş çıkar. Gerçekten çok zor, umarım işler bundan sonra rayına oturur. Mama konusu da hallolmuşa benziyor, sevindim.

Zarpdeniz, güzel bir detaylı test olur inşallah. Detaylı uzun süren bir muayene canım. Gerçekten de tepeden tırnağa 2 boyutlu ultrason ile inceleme yapılıyor. Parmakları sayılıyor, bir sürü organa bakılıyor ölçülüyor. Kalp de bakılan organlardan biri, Allah korusun detaylı da bir sorun hissederlerse kalp için ayrıyetten bir ayrıntılı muayeneye giriliyor, inşallah sende de gerek olmayacak. Böbrekti, kalpti, damarlardan kan akışıydı, aortuydu v.s., göbek kordonundan geçen kan akışının normal olup olmadığına kadar herşeye bakılıyor. İçin rahat olsun, güzel geçecektir, kızın sağlıkla tutunuyor sana. İlahi güldürdün beni, demek eşin değildir değildir dedi ve sen de ok oldun öyle mi :-) Büyük bir ihtimalle kızını hissetmişsindir, tam zamanı çünkü. Doyasıya keyfini çıkar arkadaşım. Allah herkese nasip etsin diyeyim. Ben şimdiden galiba en çok bunu özleyeceğim diye düşünüyorum.

Patikler, tadilatta kolaylıklar dileyeyim. Keyifle hallolsun inşallah. Sonunda bizim de tadilatımız başladı, oleeyyy filan oldum, bizimki de inşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar bitmiş olacak. Güle güle otur yeni evinde diyeyim şimdiden, hayırlı olsuna geleceğiz inşallah ;-)

Baharnaz, merakla bekliyorum inşallah fizik tedavi ve atelle rahatlayacaksın. Sen nasılsın, oğluşun nasıl? Benim süslü neyi seviyor, vallahi bilmiyorum, daha çok kafasına göre takılıyor gibi geliyor bana:-)

Alabama'cım, bu avatar resmi yakışıklının süper olmuş. İndigo mu bilemem ama çok bir manidar bakıyor, maşallah yakışıklıya. Nazar boncuğu takıyorsundur herhalde, 41 kere maşallah.

Ben kaçayım iş bekler, bu arada randevumuzu da yazayım. iyi geçti çok şükür, ters duruyor, kafası ve bacakları aynı yerde, benim niye döndü mü acaba dediğim belli oldu. Bu sefer güzel pozlarını yakaladık çok şükür. 1480 gr olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyor anladığım kadarıyla. Kordon kanını sordum, Zarpdeniz yaz demiştin, Türkiye'de güzel bir kan bankası kurulmasına vesile oluyor tabii dedi, bizim hiç işimize yaramadı, çok nadir rastlanan hastalıklarda işe yarayabilir belki, kesin olan eskisi kadar popüler olmadığı dedi. Yani nazik doktorum yine hayır demeden hayır demiş oldu. Bir başka konuda da aynı tavrı gösterdi o da Ataşehir'e gelemeyeceği. Neyse, tekrar konuşacağız bakalım üç hafta sonra. Durumda değişiklik olmazsa alabilirsem dosyamı alıp kendimi özgür bırakacağım bakalım. Eşim eski jinekoloğuna gidelim, adam kadın doğumcu, artık onla devam edelim diyor, benim aklım Ataşehir'e kayıyor, bilmiyorum. Hayırlısıyla vakit var, yaşayıp göreceğiz.

Herkese selamlar.

Oooh demek senin de tadilatın var Herada'cım. Allah sana da kolaylıklar versin canım. Kendini kesinlikle yormamaya çalış tamam mı?
Kontrolünde güzel geçmiş çok sevindim canım.
Ben de sakin bir yerde yaşamak istiyoruuuuuuuuuuummmmmmmm..... Hele de yolcularla bir arada yaşadığım dönemlerde bunu çok daha fazla istiyordum...Neyse ki kurtuldum yolculardan :)

Selam

Ben yine zıplayan tansiyonumla uğraşıyorum 2 gündür dün 5 tane ilaç kullandım sanırım bugün 6 olcak :( artık 13 8 leri görmek hayal 14/9 14/8 lerde gidiyorum.
Daha önce kullananan oldumu nasıl kullandılar ilaçları 2 saatte birmi yoksa 3 ana öğün sonrası 2 tanemi???

Toana başınsağolsun, Allah rahmet eylesin.

ZarpDeniz sonucun henüz çıkmamış, pazartesi detaylınla birlikte güzel haberler verirsin bize inşallah canım. Detaylıda bütün kemik sayımları ölçümleri , iç organlar, beyin lobları ( içindeki boş alan ölçümleri) kalp ve damarları, kan akımları herşeyine bakılmıştı, biraz uzun süren muayene sanırım benimki yarım saati geçmişti.
Tansiyonla uğraşmaktan yine tahlil yaptırmaktan elime vakit kalmadı.

Herada Maşallah süslüne herşeyin yolunda gitmesi güzel, karışık seviyor dememkki :) inşallah kızın güzel bir çocukluk geçirir, sağlıklı, sade, mutlu, huzurlu, sevginin olduğunu....Sen şuan yaşamından farklı bir tad alıyorsun cümlenden onu anladım. Stres kendisini çoktan unutturmuş gi,bi...

Deniz Bulut ya şu bakıcı olayına gerçekten çok üzülüyorum gelip ben bakıcam yakışıklına :emir_bebek:

Sabırkılıç hemen ümitsizliğe kapılma inşallah düşündüğün gibi değildir.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah düzene girer tansiyonun eninde sonunda.

bahar;aklıma geldi de...ben yeni tatlar yaratmayı ya da yeni şeyler denemeyi severim.iki oluyor kusu kulağı alıyorum.salatasını yaptım.yemekten sonra bir hoşluk... tansiyonumu düşürdü benim.anladım.eveli akşam yine yapmıştım.bu kes daha bir emin oldum.yine öyle tepki gösterdim.çok ekşi bir tadı var.hani limon kullanırlar ya.. sanırım aynı etkiyi yapıyor..ya da bende öyle yapıyor.aklında bulunsun canım.yeşillik seviyorsan eğer.. bence iyi bir dengeleyici olabilir.yine de diyetisyenine de sor.hamilelerde nedir ne değildir orasını bilemem.benimki bir fikir

bir dakika yaaa.... kaç oldu baktım da.. herkese beğen koymuşlar sağ alt köşeye.. bende niye yok..beğensinler ya da beğenmesinler bana da eklesinler yaaa..:84:

patikler sagol arkadasim hayat herseye alistiriyo insani zordaa olsa gececek bu gunler gitti giden geri donmuyo napim rabbim sabir vericek insallahh ALLAH SIZLEREDE YASATMASIN CANIM BENIM

Herkese Iyi Ogleden Sonralari:16:

Hava bugun de guzel galiba...Herkes disarida sanirim, artik cok kimseler ugrayamaz oldu...

Baharnaz, detayli ultrason bilgileri icin tesekkur ederim canim, dun yazmayi unutmusum.:34:
Kilonu sabitledigin iyi olmus ama bu tansiyon nasil bir sey anlamiyorum, gebelikten sonra yokolmasini umit ediyorum. Benim annemin yillarca tansiyonu dusuktu malum menapoz sonrasi tam tersi oldu, benim de normalde tansiyonum dusuk ama ilerisini dusunemiyorum. Bir de ben tuz konulmus yemek yemeyi seviyorum ama simdi mecburen azalttik tabii...Diyetisyen bir tanidigim bana bir ornek beslenme listesi gonderiyor, umarim uygulamak kolay olur.:34:

Patikler, tadilati kontrol ettigin iyi oluyor, bitince cok keyif alarak oturacaksiniz insallah canim. Yeni bebege de yer ayirmayi unutmayin sakin.:34:

Denizverdi, yeni salata himmm, afiyet olsun ben ve Bahar ondan yiyelim diyecegim ama ben kuzu kulaginin neye benzedigini acikcasi bilmiyorum.:1:

Umarim diger kizlarin keyfi yerindedir.:13:

güller;
limonu merak edip yasdıklarına bakmıştım.çok badireler atlatmış.10 gündür hastanede yatıyormuş.temmus annelerine yasmış.allah kendisini ve bebeğini korusun.amin.

herkese selammm
toana başın sag olsun arkadasım .. cok uzuldum ınan .. allah baska acılar yasatmasın ....

lımonkabugunu cok merak ettım .. umarım her sey yolundadır ....

herksesı sevgıyle kucaklıyorum ..... benım tıroıd degerlerım daha tam anlamıyla dusmedıgı ıcın amelıyat ertelenıyor .... 15 gun sonra yıne gıdecegım bakalım .....

Canım en az 1 ay daha sürer. Çünkü evde herşey sıfırdan yapılacak. Ama yukarıdan aşağıya inip neler yapılmış diye bakmak da çok pratik oluyor valla.
Bugün regl oldum. Aslında normalde yarın tedaviye başlayacaktım :) Ne de çabuk geçiyor zaman. Ama bu ev işinden dolayı mecburen ertelendi.
Sen nasılsın arkadaşım. Minik Mert nasıl? Çok ama çok tatlı olmuş Alabama'cığım. :nazar:
her kalan işte bi hayır vardır derler işte hayır 1 evsahibi oldun patiklercim hayır 2 evrenin saati demek böylekurulmuş sana bebeğini mayısda verecek allahın izniyle. Mert paşam iyi napsın büyüyo haftaya salı günü kısmetse bizde doktora gidiyoruz 4 ayımız doluyo oğlum artık oyuncağını almaya çalışıyo bazen şansa başarılı oluyo. çığlıklar atmaya başladı. kendi bile bazen bu ses benden mi çıktı diye öyle bi şaşırıyo ki sorma gitsin. onu yemek istiyorum.kolay gelsin arkadaşım sana. evet herada yazmış yeni evine çaya gelcez inşallah.

ALABAMA DENIZVERDICIYIM SAGOLUN KIZLAR ,annem iyi olur diye gittim 24 un hastanelerde surunduk yogun bakimda rabbim kimseleri dusurmesin oralara ama malasef 24 gunun sonunda annemi kaybettik cok kotuyum kizlar gozumun onunden gitmiyo anneciyim ama icim biraz rahat cunki annemle konustuk opustuk ama doyamadim nediyim rabbim boyle uygun gordu :43:

canım tekrar başın saolsun diyeyim kalanlara sabır versin anne bambaşkadır allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun inşallah hayatım.

Selam Arkadaşlar,

Üzüldüm Toana'nın kaybına. Denizverdi demiş sanırım, doğru söylemiş, Allah Toana'ya, doğacak evladına ya da evlatlarına, tüm sevdiklerine uzun ve keyifli ömürler versin inşallah.

Güzel muhabbet dönmüş, keyifle okudum. Indigo çocuklar demişsiniz, çocukla iletişim demişsiniz, Alabama, Zarpdeniz ve Cans sağolun arkadaşlar. Söz veriyorum, hiçbir yakıştırma yapmayacağım çocuğuma. Çocuk gibi çocuk olsun yeter bana. Hele o büyümüş de küçülmüş halleri olanlar yok mu, Allah'ım büyük konuşmayayım, inşallah benimki onlardan olmaz, çok zorlanırım vallahi.

Küçük yer, büyük yer konuşmuşsunuz. Alabama'cım, götür bakalım balık rakıyı adalarda :-) Ben de büyük şehrin küçük yerinde yaşayan biri olarak yemin ediyorum büyük şehirde yaşayanları anlamıyorum. Trafik başımı ağrıtıyor, eskiden direksiyon başında saatler geçiren ben değilim sanki. Biz gayet merkezi bir yerden, küçük yerde yaşamak için emekliliği beklemeye ne gerek var diyerek taşındık şimdiki evimize. İlk başlarda o büyük kentli snopluğu fena halde üzerimizdeydi. Kasaba giriyordum, hoşgeldin ne içersin sorusuna gıcık oluyordum mesela. Ne içicem kardeşim, işim var gücüm var, ver etimi gidicem diyordum içimden, sonra da yok almayayım mersi diyordum. Bu adamların hayatı kum saatindeki gibi akıyor ama aradaki geçiş tıkalı bunlarda, maşallah dert yok, stres yok bu ne ya oluyordum. Şimdi o gıcık olduğum kasaba haber vermeden tatile çıkmıyoruz, köpeğe kemik ayırdım diye aradığında evde bulamazsa panik oluyor ne oldu bizim çocuklara diye :-) Ben de içecek siparişi veriyorum kasapta beklerken artık :-) Ayrıyetten Allah nasip ederse, çocuğumun benimki gibi bir çocukluk geçireceğini düşünüyorum, trafik yok, sokakta rahat rahat oynayabilir, tertemiz hava, mis gibi. İnşallah hayal ettiğim gibi olur. Gerçi tek zorlu tarafımız, bulunduğumuz yerde marketler çoğaldığı için rahatladık biraz ama İstanbul'dan farklı bir geçim endeksi var, hayat acayip pahalı birçok açıdan ancak yine de tavsiye ediyorum.

Deniz inşallah Türkmen'lerden iş çıkar. Gerçekten çok zor, umarım işler bundan sonra rayına oturur. Mama konusu da hallolmuşa benziyor, sevindim.

Zarpdeniz, güzel bir detaylı test olur inşallah. Detaylı uzun süren bir muayene canım. Gerçekten de tepeden tırnağa 2 boyutlu ultrason ile inceleme yapılıyor. Parmakları sayılıyor, bir sürü organa bakılıyor ölçülüyor. Kalp de bakılan organlardan biri, Allah korusun detaylı da bir sorun hissederlerse kalp için ayrıyetten bir ayrıntılı muayeneye giriliyor, inşallah sende de gerek olmayacak. Böbrekti, kalpti, damarlardan kan akışıydı, aortuydu v.s., göbek kordonundan geçen kan akışının normal olup olmadığına kadar herşeye bakılıyor. İçin rahat olsun, güzel geçecektir, kızın sağlıkla tutunuyor sana. İlahi güldürdün beni, demek eşin değildir değildir dedi ve sen de ok oldun öyle mi :-) Büyük bir ihtimalle kızını hissetmişsindir, tam zamanı çünkü. Doyasıya keyfini çıkar arkadaşım. Allah herkese nasip etsin diyeyim. Ben şimdiden galiba en çok bunu özleyeceğim diye düşünüyorum.

Patikler, tadilatta kolaylıklar dileyeyim. Keyifle hallolsun inşallah. Sonunda bizim de tadilatımız başladı, oleeyyy filan oldum, bizimki de inşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar bitmiş olacak. Güle güle otur yeni evinde diyeyim şimdiden, hayırlı olsuna geleceğiz inşallah ;-)

Baharnaz, merakla bekliyorum inşallah fizik tedavi ve atelle rahatlayacaksın. Sen nasılsın, oğluşun nasıl? Benim süslü neyi seviyor, vallahi bilmiyorum, daha çok kafasına göre takılıyor gibi geliyor bana:-)

Alabama'cım, bu avatar resmi yakışıklının süper olmuş. İndigo mu bilemem ama çok bir manidar bakıyor, maşallah yakışıklıya. Nazar boncuğu takıyorsundur herhalde, 41 kere maşallah.

Ben kaçayım iş bekler, bu arada randevumuzu da yazayım. iyi geçti çok şükür, ters duruyor, kafası ve bacakları aynı yerde, benim niye döndü mü acaba dediğim belli oldu. Bu sefer güzel pozlarını yakaladık çok şükür. 1480 gr olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyor anladığım kadarıyla. Kordon kanını sordum, Zarpdeniz yaz demiştin, Türkiye'de güzel bir kan bankası kurulmasına vesile oluyor tabii dedi, bizim hiç işimize yaramadı, çok nadir rastlanan hastalıklarda işe yarayabilir belki, kesin olan eskisi kadar popüler olmadığı dedi. Yani nazik doktorum yine hayır demeden hayır demiş oldu. Bir başka konuda da aynı tavrı gösterdi o da Ataşehir'e gelemeyeceği. Neyse, tekrar konuşacağız bakalım üç hafta sonra. Durumda değişiklik olmazsa alabilirsem dosyamı alıp kendimi özgür bırakacağım bakalım. Eşim eski jinekoloğuna gidelim, adam kadın doğumcu, artık onla devam edelim diyor, benim aklım Ataşehir'e kayıyor, bilmiyorum. Hayırlısıyla vakit var, yaşayıp göreceğiz.

Herkese selamlar.

heradacım işte ben de aynen ondan istiyorum çocuk gibi çocuk olsun çocukluğunu doya doya şımara şımara yaşasın. adaya sana komşu gelcem hiç merak etme sen benim hayatımda bu konuda belki dönüm noktası olacaksın senden kuvvet bulup en azından oraya kaçabiliriz diye düşünüyoruz inşallah. benim kocama kalsak şimdi taşınır adaya çok seviyo. ada muhabbetini anlatmışsın çok net hayal ettim nasıl geliştiğini vallahi süper bende ondan istiyorum araba yok araç sesi motor dumanı yok ne güzel. valla şeker çok geliyoruz adaya ama senin adada olduğunu öğrendiğimden beri hiç gelmedik yada belki bi kez geldik ama çok yeni öğrenmiştim senin orda olduğunu kısmet olmadı inşallah sana da geleceğim hayatım. valla Mertime çok dua okuyorum maşallah da takıyorum hatta 41 kere maşallahı 41 kere tekrarlıyorum da allaha emanet ediyorum çok da indigo olması önemli değil istemem zaten çok büyümüş de küçülmüşünü ama çok güzell biliyorumm canlı canlı görmen lazım keratayı yaniiiiii. vallahi benim çocuğum diye söylemiyorum ama gerçekten allahım güzel allahım bana çok güzel bi evlat verdi.kaderi güzel olsun sağlıklı uzun şanslı mutlu yaşasın çok üzüntüler görmesin hayat ona yol versin sellektör çaktırtmasın yolları açık olsun. hepimizin çocukları için allah gönlümüze göre versin canım.

Gelelim Güneş hanıma maşallah ona 41x:nazar: 1.5 kilo olmuş şekerim benim gelsin ben onu çok sevicem. ters duruyo demek zamane kardeşim zamane napcan rahatları yerindeyse önemli değil nasılsa sezeryan olcak keyfine baksın. sen doğumuna hale hanımın girmesini mi istiyorsun neden ataşehire gelmiyor ki anlamadım aynı hastane değil mi yani. neyse herşeyin hayırlısı dicem yine hayırlısı neyse o olsun. seninde için nasıl rahat edecekse hayatım. o güzel pozları nasıl görebiliriz acaba mümkün müdür bi şekilde??

zarpcım hafta sonu güzel ayrıntılını alırsın inşallah cd ye kayıt yapıyolardır mutlaka istemeyi unutme emi. kızlar bilgi vermiş uzun uzun seyret bebişini. iki defa olcak diye bi kaide yok sen içini ferah tut hayatım. güzel haberlerini bekliyoruz.
öpüldünüzzz hepiniz kızlar.

denizcim limonu okumuşsun umarım herşey yolundadır şimdi iyileşmiştir inşallah.

cans canım sende hoşgeldin arayı açıyorsun sık gelmiyorsun ankaradan kar kalktı mı?

oğlan uyandı kızlara baş baş

Denizverdi, Limon Kabugunun Temmuz annelerine yazdigini okudum ve cok agladim, acaip duygulandim. Halen hastanedelermis. Cok kanamasi olmus ve serum takilmis, bebegin kordonu da yanan gidiyormus ve doktoru bunun riskli oldugu soylemis. Insallah hersey yolunda gider, Allah O'na bebegini bagislar.

Cans, umarim 15 gun sonra degerlerin daha da netlsir canim, hakkinda hayirlisi olsun.

Alabama, ugramissin, Mert uyanmis, operim yanaklarindan.

limonu bende okudum şimdi temmuz annelerinden. allah yardımcısı olsun inşallah bir daha kanaması olmasın yarabbim onu ve evladını korusun. çok zor günler geçirmiş kızlar çok üzüldüm sanırım bundan sonrasını hastanede geçirecek çünkü sadece bebeğin değil onunda hayati tehlikesi varmış. allaha emanet olsunlar

Kizlar Gunaydin,:71:

Herkese ozellikle de Limon kabuguna iyi bir hafta sonu olsun. Dun O'nu dusunerek yattim ve dua ettim, Allah bebegini O'na, O'nu da bebegine bagislasin. Sabah da kalktim yine aklimda, umarim iyiye gidiyorlardir. Yazisinda, asiri kanamadan dolayi doktor annenin hayati tehlikede bebegi almamiz lazim demis, Limon," hayir bebegime dokunmayin, ben O'nu cok zor buldum demis" bunlari okuyunca zaten daha fazla dayanamadim. Umarim her ikiside cok cabuk toparlanirlar.

Günaydın

Limon Kabuğunu bende okudum, bebeği içinde kendisi içinde dua ettim. İnşallah bugünlerini sağlıkla geçirir bebeğiyle beraber.

Denizverdi kuzukulağını biliyor gibiyim sanki ben ona ekşili diyorum gibi geldi aklıma :) tansiyon düşürdüğünü bilmiyordum hatta doğadaki bir çok otu biliyor ve yiyorum yazın annem yada teyzem toplayıp getirirler bazen pazarlarada geliyor bu otlar ama uzun zamandır pazara gitmeyi unuttuğum için bak aklıma otları düşürdün :) diyetisyene gitmiyorum artık. Kendi kendime besleniyorum canım. Teşekür ederim. İlacı 5 e çıkardık şimdi sürekli ölçüyorum dengeyi bulana kadar dün iyiydi çok fırlamadı, çok düşersede tekrar ilaç sayısı azalcak.

ZarpDeniz diyetisyen listesiyle beslenmen güzel canım daha kontollü kilo alırsın süslün daha iyi beslenir. Bazı değerli gıdaları sabahları açken alıyordum mesela siyah üzüm ve cevizi sende yapıyormusun?Tuzuda şimdilik azalt istersen gerçi benim tansiyon tuzlu alakalımı değilmi hala çözemedim :26:

Patikler teşekkürler canım

Toana çok şükür gidiyor günlerimiz canım.

temmuz annelerine yazdığım msjı burayada kopyalamak istiyorum...tekrar tekrar yazabilecek gücüm yok,elimin üzerinde damar yolu açık olduğu için yazmakta zorlanıyorum...bazı arkadaşlarım diğer topicten yazımı okumuşlar,okumayan arkadaşlar için tekrar ekliyorum...
benim için dua etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun,duadan başka elden hiçbir şey gelmiyor,bundan sonrası Rabbimin elinde.....

Merhaba arkadaşlar;
10 gündür hastanede yatıyorum..geçen hafta Salı sabahı saat 7’de tuvalete kalkmıştım..yatağıma döndüğümde altımda bir sıcaklık olduğunu hissettim…heralde akıntım var diye düşündüm ama sıcaklık bacaklarıma doğru devam etmeye başlayınca elimle kontrol ettim ve bir baktım ki elime kan geldi,eşimi uyandırdım hemen,ayağa kalktığımda kanın daha yoğun aktığını gördüm ve hemen tuvalete oturdum 5-6 dakika boyunca tuvalete bardaktan boşalırcasına kanım aktı ve parçalar düşmeye başladı…eşimle çocuğun düştüğünü düşündük,panikle en yakın hastaneye gittik…gittiğimiz hastane kanamayı durduramadı ve hayatımın tehlikede olduğunu söyleyerek beni üniversite hastanesine ambulansla sevk etti..üniversitede hemen ultrason odasına aldılar ama ultrason doluydu hamile bir kadının kontrolü yapılıyordu..elimdeki serum da ambulansta çıktığı için yoğun kan kaybıda eklenince ultrason odasında şoka girmeye başladım..gözlerim kayıp titremeye başlayınca doktorlar panikle hasta şoka giriyor,hastayı kaybediyoruz,acil ameliyathaneyi hazırlayın çocuğu alıcaz dedıler o an dünyam başıma yıkıldı,biri ultrasonla bebeği görmeye çalışıyor yaşıyor mu bebek diye ama benim titremelerimden net bir şey göremedi heralde ki sizde bakın yaşıyormu anlayamadım diyor,ötekisi hareket etti gördüm dedi, bağırmaya başladım çocuğumu aldırmam onu zor buldum,beni öldürün dedikten sonrasını hatırlamıyorum…yatağımda serum bağlı buldum kendimi,çok kan kaybettiğim için de kan takviyesi yapıldı..
4 gün camı bile olmayan havasız bir oda da ağır ilaçlar ve serum kullanarak yattım…aldığım ilacın biri şiddetli baş ağrısı yapıyordu,kafamın içinde birisi çekiçle kafama çivi çakıyor gibiydi 4 gecem uykusuz,gündüzlerimde aldığım serumlardan dolayı nefes darlığı geçirerek geçti,oksijen tüpüne bağlıyorlardı..süreklide havasızlıktan burnum kanıyordu..4 günün sonunda hemşirelere yalvara yalvara kendimi özel odaya aldırdım..sürekli müdahele için göndermiyorlardı özel odaya,doktorlara yakın olayım diye..son 2 gün sürekli ağlıyordum,psikolojim bozulmuştu artık…neyseki Cuma günü özel odaya aldılar..en azından camı olan bir odadayım diye şükrediyorum…
Dün sabah doktor odama geldiğinde daha nekadar kalacağımı sordum..senin gidişat doğuma kadar buradayı gösteriyor dedi..bunu duyunca gün boyu ağladım,dün de doktorum ultrasona götürdü beni,ultasonda bebeğin göbek kordonunun yandan gittiğini ve kordonda kanama olduğunu bir takım risklerin olduğunu söyledi,bugün eşim doktorla konuşmaya gitti dün eşime risklerden bahsetmişsiniz,ne gibi riskler var diye…kordonun yandan gitmesi baskı yaparmış buda kanamayı tetiklermiş..bir büyük kanamada daha bebeğin ve benim hayatımı tehlikeye sokarmış..şimdi bir büyük kanama daha olmasın diye Allaha dua ediyorum…
Benden haberler böyle arkadaşlar…geçmişi okuyamadım inşallah herkez iyidir,hastanede bağlantı çok zayıf,bilgisayarın başında bekliyorum bağlantının gelmesi için…çok fazla sizi takip edemesemde ara ara kendimle ilgili haberler vermeye çalışıcam..dualarınızı eksik etmeyin…

LIMON KABUGU ,canim benim rabbim sana ve bebeyine kuvvet versin sana bagislasin bebeyini insallah kucagina sag selim alirsin dualarim seninle canim arkadasim ltf kotu seyler dusunme unutmaki once senin sagligin rabbim yardimcin olsun gecmis olsun opuyorummm :54:

Back
X