38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada;annene çok geçmiş olsun..doğumdan 1 buçuk ay sonrasında işine devam edecekmişsin.. o halde sen de şimdiden bakıcı arayışındasındır.. yok sa annen mi bakacak kıymetline.

sarp hocam;kısınısın ismini çok beğendim.kulağa çok hoş geliyor.anlamı nedir?benim de aklıma ona uygun olarak bir isim geldi.. melisa :))

oy denis oy...insanın yavrusunu sevememesi de ne kadar sor birşeydir..ah batucuk:((
baharda da olur mu ki... hani polenler?ya da önceden önlemi var mıdır?aşı gibi:26:
bu arada...evet. bana da sayıflamışın gibi geldi..:nazar:hiç 4 aylık bebek gibi durmuyor batu.. bebek bile demiyeceğis çok yakında..

limon dan haber çıkmamış.. inşallah herşey yolunda...
herkese selam.:3:

Son düzenleme:
canim arkadaslarim dilekleriniz icin tessekur ederim icimi biraz rahatlattiniz hepinizi seviyorum rabbim hepinizin gonlundekini versinn bebisleriimmm;:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::34: tek tek isminizi yazamiyorum cok sagolun kizlarrrr ozuurrr:79::79:

deniz bulutcugum allah yavrunu sana bagislasin bahtini acik etsin ,maasallahh cok tatli minik yavrunnn rabbim bizlarede versin insallah isteyen hepimize insalllahhh:16::16::16:

limon;ses çımamış....duamıs seninle

denis; bakıcın şimdilik iyiymiş.hep böyle gitsin. en iyisi yok.en iyisi annesi elbet. tabiii bu anneden anneye de değişiyor.doğurduğunu sokağa atan da var. ona kanat geren de... iyilerle karşılaştırsın allah.

bahar;uğramamışsın bugün?eller açılmadı mı yine :((
kursa devam mı?

alabama;:nazar:maşallah merte.. 4 ay oldu ha!dışarıdan ne çabuk geçiyor saman...gösümün önündesin daha...ben o gün merti o halde görmeye dayanamam ağlarım seni de üserim diye görmek istememiştim. aman bir daha allah o korkuyu üsüntüyü yaşatmasın..çelikkk gibi olsun mert...
denisin de bir iki güne dolar 4üncü ayı... ikinise de maşallah.maşallah bibililere:nazar::nazar:

altınyunus;umuta da maşallah:nazar:

herkese selam:3:

not kıslar;aranısda büyükleriyle oturan var mı?ya da yakınen görüştüğünüs yaşlı,orta yaşlı diyeyim... ya da sorabileceğinis kimseler... çocukluklarında oynadıkları bisim duymadığımıs farklı oyunlar varmıymış oynadıkları...çeşitli kültürlerin oyunlarından hasırlayacağım bir oyun albümü var da...bugün 2 tane buldum...varsa eğer :42:

ben kuyuya bir taş atayım da..... ses ya gelir ya gelmes:37:
canım saol valla dediğin gibi yukarı çıkıp görseydin gerçekten üzülürdün. ama ne zaman istersen beklerim Merti görmeye hayatım. salı günü doktora 4 aylık randevumuza gittiğimizde 10.kata yoğun bakıma hemşirelere merti göstermeye çıktık 4 tane bebe vardı hemşireler yoğundu ama merti gördüler yinede çoook büyümüş dediler. ordaki hemşirelerin hepsinin elleri öpülesi valla o kadar süperlerki allah onlardan razı olsun yoğun bakıma gelen bebeklerle sanki kendi bebekleri gibi ilgileniyorlar bir kere daha onlardan allah razı olsun dedim.
Deniz Bulut, hadi bakalim, insallah bu seferki bakici baki kalacak. Gecenlerde sormustum ama gozunden kacti sanirim, Batu'nun kiyafetlerini neyle yikiyorsun? Okudugum hamilelik kitabinda kullanilan deterjan yada sabuna da allerjisi olabilir diye yaziyor.:26:

Alabama, sagol canim, dedigin gibi ben de kendi tecrubemi yasayacagim. Masallah Mert'e, 4 aylik olmus darisi siradakilere...:nazar:

Toana, senin bahsettigin operasyon histereskopi olmasin, ikisi birbirinden farkli seyler...

hakkınızda hayırlısı hayatım sen başladın mı ciciler almaya alışveriş yapmaya ucundan ucundan. yoksa tutuyomusun kendini ;)) Miskokulunun ismi çok güzelmiş adıyla yaşasın benden de Eda Ela sanki yanına yakışır gibi geldi.

herkese ıyı akşamlarr

lımonkabugu ...inşallah bu dertler bu sıkıntılar bıter..her sey yolunda ve zamanında gelısır .. canım butun kalbımle dua edıyorum .. bebegını saglıcakla ve zamanında kucagına al .. kendını uzup yıpratma lutfen ... ıyı seyler dusun .. bebegın senınle kalacak ...allah yar ve yardımcın olsunnnn

zarpdenız ..her sey yolunda gıtmıs ..maaşallah .. .bebegını saglıcakla kucagına alman dılegıyle ..

toana sanırım sana histereskopi yapacaklar .. basıt bır anestesı ıle rahıme kamera ıle bakıyorlar.. cok basıt bır ışlem .. korkulacak bır sey degıl .. laparoskopı daha opere bır sey .. bır nevı kucuk amelıyat yanı ...

erverdıcım .. benım kulaklarımı cınlatmıssın ... sana da cok selammm... bana yapılan ıslem sıs dıye bır seydı canım .. rahıme cok ınce bır katetral yardımıyla su verdıler ultrasonda kontrol ettıler .. yapısıklık var mı dıye bakmıslardı ....

denızbulut batuya cok gecmıs olsun ... ınşallah hayırlısıyla ıyılessın bu cocuk yaaaa...

alabama merte yenı ayı mutlu ve uzun bır omru beraberınde getırsın ... daha nıce aylara yıllara ...

herkese cok selam ... gonuldekılerın hayatta olması dılegıye ...

saol bitanem darısı en kısa zamanda size olsun inşallah. geçen limona dua ettim hepinize dualarımı yolladım.

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi bende tüp bebek denemelerinin sonucunu hep negatif almış biriyim yaşımda 41 ama yeni bir denemeye hazırlanıyorum şimdi... galiba mayıs gibi deneyeceğim.
hadi hayırlısı olsun mayısa az kaldı kızlar yazmış kendinden bahsedersen tanırız seni kangurum inşallah herşey gönlünce olsun allah muradını versin canım
Günaydın arkadaşlar,

Cans ne güzel bir dilekle bitirmişsin mesajını. Çok sevdim.

Toana, şimdiden geçmiş olsun sana, güzel bir sonuçla dönersin histeroskopiden inşallah.

Alabama'cım, yok be güzelim, bazen yazı kastın dışına çıkabiliyor, kusura bakmayasın öyle birşey olduysa. Yazdıklarında da çok haklısın, valla daha önce de yazdım ya bende cahil cesareti var, gözümü korkutmadı Deniz'in yazdıkları, miniğim uslu ve sorunsuz olur bir bebek olur inşallah. Olmasa da canı sağolsun, üstesinden gelirim evelallah diye düşünüyorum. Aynen dediğin gibi, her çocuğun huyu suyu, farklı. İnşallah o dönem rahat geçer, hem zaten elim mahkum, doğumdan 1.5 ay sonra işte olmayı planlıyorum.

Kangurum, hoşgeldin arkadaşım. İnşallah bu son tedavin olsun. Ben de dördüncü denemesinde yüzü gülenlerdenim. Hala deneyebilecek, umutlu olabilecek yaşlardayız. Biraz yazsana tedavi geçmişini, nerede deneyeceksin?
Herada canım ya 1,5 ay çok kısa değil mi o kadar mecburi bir durum mu var? allah yardımcın olsun 40 günlük falan olucak bırakmak zor olur yahu. biliyorum hayatım sen altından kalkarsın her türlü inşallah gerek kalmaz uslu bir kızın olur canım.

Günaydın

Denizverdi keyifsizliğin öylesinedir diye umuyorum canım,
ellerimin sonu nolcak merak ediyorum
şimdide kaşıntılarım başladı iyice ilerledi eller uyuşuk ya gecehangi derecede kaşıdığımı bilemiyorum ertesi günü baktığımda bunları bu ellermi yapmış diyorum yaa diyceksiniz yine bir şey çıktı diye durum böyle başıma gelenleri yazıyorum. Bel ağrım, bacak krampım, vs yok ama bende de bunlar var :)
kursa arrtık çok düzenli gidemiyorum bu hafta yine 1 gün gittim sadece senin nasıl gidiyor kurs

Toana inşallah güzel haberler alırsın.

ZarpDeniz zaten kararlısın gel-gitlerinde 1-2 güne kadar geçer canım. İnşallah sağlıkla gelicek süslün.

Herada saol canım ellerimle ilgili bir görüş alamamış bulunuyorum inşallah en kısa zamanda alıcam. tansiyon ilacım 6 dan tekrar 4 e düşürdük gibi şimdiik böyle gidiyor bir aksiyon olmazsa eğer. Senin nasıl gidiyor canım. Benim dr kontrolüm cuma günü olcak.

DenizBulut Batunun sıkıntılarının en kısa zamanda geçmesini diliyorum. acaba atladığın birşeymi var.

Alabama Maşallah yakışıklına:nazar: zaman akıp geçiyor, sağlıkla geçsin inşallah.

Cans inşallah ilaçların etkili oluyor ve değerlerin en kısa zamanda normale döner.

Maiumut nerelerdesin? :47: kızıyorum bak.

Limon Kabuğu inşallah herşey yolundadır

Kangurum hoşgeldin inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.

Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.
saol tatlım allahın izniyle sende doğurcan tüm aksilikler ağrılar sızılar bi anda ortadan kalkcak eminim sık dişini biliyorum sıkıyorsun dişini az kaldı mis kokulunu kucağına almaya bu arada Enes enfes bir isim adıyla yaşasın yakışıklın.
Aceleyle çıktım, yazacaklarımı bitirememiştim, devam.

Alabama'cım, maşallah Mert'e, dört ay bitti seninki koca abi oldu kızım. Geçen gün 10 aylık oğlu olan bir arkadaşla konuşuyordum, '4. aydan sonra birebir iletişim o kadar artıyor ki, inanamazsın acayip bir keyif, müthiş bir tecrübe, yok böyle bir aşk kardeşim' dedi. AAA ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum :-) Bol keyifle büyüsün bebekleriniz, maşallah 41 kere her birine.

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, iyiyiz çok şükür. Bu aralar biraz koşturmacalıyım, annem ameliyat oldu dizine protez takıldı, torunumun peşinden rahat koşmalıyım diye alel acele gitti ameliyata, bayağı zorlu geçmiş ameliyatı ama hayırlısıyla bugün çıkıyor. Normalde refakatçi ben kalırım onunla, bu durumda imkansız tabii, ancak yoklamadan da duramadım onu hastanede. Bir de check-up zamanım gelmişti ona gittim, kafaya takacak birşey yok çok şükür. Ufak bir aritmi görüldü kalpte ama hamileliğe bağlandı, dert değil dendi. Ben de doktora kaç hamile kadın ekg çektiriyor ne önemi var ki bunun dedim, çok haklısınız dedi, rahatlığım da hoşuna gitti. Bir sor bin işit gibi oldu ama :-) Sen nasılsın, tadilat ne alemde.

Baharrrr, ah çok güzel bir isim bulmuşsunuz bebeğine. Enes bebek hoşgelsin, zamanında keyifle sağlıkla kucaklasın annesi onu. Maşallah çok sevdim ismini.Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı hayırlısıyla.
gerçekten öyleymiş Herada sesler çıkarmaya gülücükler atmaya direk göz temasına başladık ya o kadar güzelmiş yeni anlıyoruz. darısı hepinize inşallah.

Arkadaslar biz de kizimizin ilk ismini " Clarissa" koymaya karar verdik fakat ikinci Turk isim konusunda hala calismalarimiz devam ediyor. Anladik ki isim isi zormus. Bazi begendigim isimleri esim ya tam telaffuz edemiyor yada Ingilizce okunusu garip bir anlama gelebiliyor. Mesela Ada'yi begeniyordum, megerse Ada'nin Ingilizcedeki okunusu cingirakli bir yilan turunun okunusuna cok benziyormus, direk listeden sildik. Lal'i begeniyorum, eger esim uzerindeki inceltme isareti ile soylemeyi basarabilirse bu isme yogunlasacagiz. Ilk ismi uzun oldugu icin ikinci isminin kisa olmasi daha iyi olacak diye dusundum, onerileriniz varsa bekleriz teyzeleri...:13:
Eda, Ela diye yazmıştım yukarda kaldı buraya da yazayım bari ;)

dun yazacaktım vakit bulamadım kamerayla alttan bakacaksa onun adı histeroskopi oluyor. çok basit bir operasyon. laporoskopide delik açıp giriyorlar biraz daha zor o ama hangisi olursa olsun araştırmaları iyi. sonucu da iyi olur inşallah.

benim oğlum da usulu bir kerem :19:ne yapalım bu alerji ona rahat huzur vermiyor. geçtiğimiz 3 gün müthiş huzursuzdu. gündüz hiç uyumadı. yorgunluktan bayılıyor 15-20 dakika sonra gözlerini açıyor. soğuk havayla azan kızarıklık ve kaşıntıları bir yandan, dişleri bir yandan hiç rahat değildi. eli de devamlı kulağındaydı. baktım kulağında kaşıntı yapacak kızarıklık yok. acaba dişi mi vuruyor? bugün doktora rutin kontrole gidiyoruz soracağım. bu sabahtan beri az daha rahat ama inşallah böyle devam eder :nazar:
inek sütü alerjinin bir nedeni. bu alerjilerin azmasına soğuk hava, evdeki tozlar, yataktaki akarlar, yün halılar ve giysiler, sabun ve deterjanlar, polen ve çicekler, sigara ve parfüm hep egzema ataklarının nedenleri. artık hiç kadife yunlu giydirmiyorum. cok ender disari cikacakken triko yelek falan. evdeki hallar daha duruyor ama emeklemeye baslamadan onları da yıkamaya gonderip kaldıracagım. sigara zaten içilmiyor. dışarı çıkarken bile parfüm sıkmamaya çalışıyorum. bu bebeklerin öpülmemesi gerek. ayağının altı dışında öpemiyorum bile. :59:
mesela çok belirgin anladığım kuru ve soğuk hava çok kötü yapıyor. geçtiğimiz 3 gün tıpkı kar havası gibi çok kötüydü. bugün hava az yumuşadı güneş açtı batu da hemen daha sakinledi. ay iyi ki kuzey avrupa da rusya da falan yaşamıyoruz :18:

canım cevap vermedim mi? dogduğundan beri toz beyaz sabunla (haci sakir falan satılıyor ya) yalnız dalin in bebek yumuşatıcını kullanıyordum. alerji doktoruna gittiğimden beri onu da kestim. sadece beyaz toz sabun. evet her türlü detarjan artı parfüm alerji nedeni. yerleri falan da sadece arap sabunuyla sildiriyorum. diğer temizleyiciler ve çamaşır suyu da zararlı.

sağol canım inşallah. sen nasılsın? tiroidin ne durumda?

hoşgeldin. umarım son tedavin olur. hangi merkezde deneyeceksin?

1,5 ay sonra işe başlayacaksan annen yardımcı olacak sanırım? ona da bir yardımcı düşünüyorsan şimdiden ayarla derim :34:

canım ne kadar dikkat etsen kremlerini vs sürsen bu dert zamanı dolmadan yani çocuk belli bir yaşa gelmeden bitmiyor. o yaş da çocuktan çocuğa değişiyor.
sen de ellerinden dertlisin anladığım. hamilelikte oluyor böyle. kaşıntı için ovadril losyon veriyorlar. bilmiyorum ellerde de işe yarar mı? kan dolaşımı nedeniyleyse uyuşukluk falan gibi bir şey varsa belki işe yaramaz. doktoruna bir sor derim.

enes çok güzel isim. ismiyle uzun sağlıklı yaşasın canım

kızının ismi hayırlı olsun. kısa isim ela ve eda aklıma geldi.

Yaw biz Batu yaramaz demedik sen kızı korkuttun 40 ını düşünmek bile istemiyorum diye tırnak yemedin mi ? maşallah Batu ya :nazar:

maşallah ikinize de :nazar::nazar:

Deniz Bulut, toz sabun allerjik bebeklere oneriliyor, belki daha baska bir sey var, aslinda herseye de dikkat ediyorsun.... bir de bugun alisveris merkezinde allerjikler icin camasir yumusaticisi da gordum, orada var mi bilmiyorum. Burada bir Avustralyali arkadasim var, O'nun da 5 yasindaki kizi allerjik, antiseptik ilac yerine tea tree yada okaliptus agacinin yaglarini kullandigini soyledi bu Avustralyada cok yayginmis, bu agaclarin orada coklugundan ve organik olmasindan dolayi bunlari kullaniyorlarmis, ilerisi icin lazim olabilir diye dusundum. Sen bayagi kilo vermissin fotoda, masallah Batu'da buyumus.:nazar: Isim onerisi icin cok tesekkurler.:9:

Altinyunus, iyi bari geceleri uykunuzu tam aliyorsunuz, umarim gaz probleminiz yakinda otomatik olarak gecer. Bu aralar bebek kitaplari okudugum icin gaz icin onerilen diger sey de banyo yaptirmak, biliyorsundur ama yazayim dedim. Isim isi hakikaten zormus, sen evet basinda karar vermistin ve uyguladin, biz hala dusunuyoruz.:26:

Toana, sana yazmayi unutmusum, senin gecirecegin sey kesinlikle histereskopi, simdi anlattiklarinla daha da aciga cikti laparoskopi degil canim. Doktorun hakli cok kolay ve tani amacli hatta bazi problemleri bile giderebildiklerini biliyorum. Hic korkma, cok kolay gececek.

Blusue, nasilsin, bir suredir yoktun?

Limoncum umarim iyiye gidiyorsunuzdur, duacinim.

Kizlar bebekler dogduktan ne kadar sure ucaga binebiliyorlar?:26:

hayatım biliyorsun biz 2.5 aylıkken uçağa bindik doktoruna sormuştum sakıncası yok dedi. benim kuzenim oğlunu amerikada doğurdu 1.5 aylık falan amerikadan geldiler. ben uçaktayken birkaç hanımla konuştuk oğlunu 40 ında bindiren de var sanırım önemli bi rahatsızlık olmadıkça bebek uçağa binemez diye birşey yok. sadece kalkarken ve inerken emzirmek tavsiye ediliyor ki kulakları tıkanmasın diye ki bizimki emdi ama kalkarken bıraktı emmemesine rağmen çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. biz Kıbrısa gitmiştik yolculuğumuzda 1 saat 15 dakika falan sürdüğü için kısa sayılır sen yinede doktoruna sorarsın tabii ki?

deniz bulutcugum allah yavrunu sana bagislasin bahtini acik etsin ,maasallahh cok tatli minik yavrunnn rabbim bizlarede versin insallah isteyen hepimize insalllahhh:16::16::16:
canım anlaşılan histereskopi olacakmışsın allah inşallah yardımcın olur inşallah şifa olur en kısa zamanda sen de hamile kalırsın ne zaman olcak tarih belli mi?

Bu arada kızlar topige gelmeyen arkadaşlarımdan Karamelito Badenuz Beyaz Bluestar Nisamai şimdi aklıma gelenler her nerede ve ne yapıyorlarsa allah yardımcıları olsun eğer tedavi sürecinde falanlarsa inşallah işleri yolunda gider.

Dün Unnado dan Huggies ıslak mendil aldım bilginiz olsun 3 paketi 6 lira (3 al 2 öde seti 6lira) (yeni doğan ve organik) şu an en ucuz fiyat ve 30 mart kampanya bitiyo. 3 paket 120 adet yapıyor tanesi 0,05 e geliyor. Unibaby nin 12 lik setlerinde bile ucuz. ayrıca ben kullandım daha kaliteli.

Aceleyle çıktım, yazacaklarımı bitirememiştim, devam.

Alabama'cım, maşallah Mert'e, dört ay bitti seninki koca abi oldu kızım. Geçen gün 10 aylık oğlu olan bir arkadaşla konuşuyordum, '4. aydan sonra birebir iletişim o kadar artıyor ki, inanamazsın acayip bir keyif, müthiş bir tecrübe, yok böyle bir aşk kardeşim' dedi. AAA ben bu lafı bir yerden hatırlıyorum :-) Bol keyifle büyüsün bebekleriniz, maşallah 41 kere her birine.

Patikler'cim, sağolasın arkadaşım, iyiyiz çok şükür. Bu aralar biraz koşturmacalıyım, annem ameliyat oldu dizine protez takıldı, torunumun peşinden rahat koşmalıyım diye alel acele gitti ameliyata, bayağı zorlu geçmiş ameliyatı ama hayırlısıyla bugün çıkıyor. Normalde refakatçi ben kalırım onunla, bu durumda imkansız tabii, ancak yoklamadan da duramadım onu hastanede. Bir de check-up zamanım gelmişti ona gittim, kafaya takacak birşey yok çok şükür. Ufak bir aritmi görüldü kalpte ama hamileliğe bağlandı, dert değil dendi. Ben de doktora kaç hamile kadın ekg çektiriyor ne önemi var ki bunun dedim, çok haklısınız dedi, rahatlığım da hoşuna gitti. Bir sor bin işit gibi oldu ama :-) Sen nasılsın, tadilat ne alemde.

Baharrrr, ah çok güzel bir isim bulmuşsunuz bebeğine. Enes bebek hoşgelsin, zamanında keyifle sağlıkla kucaklasın annesi onu. Maşallah çok sevdim ismini.Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, az kaldı hayırlısıyla.

Canım çok çok geçmiş olsun anneciğine. Ya bu annelerin fedakarlıkları yok mu, insan çok duygulanıyor... Ekg konusunda çok güzel söylemişsin doktora. Böyle durum yaşayan çok hamile kadın var gerçekten. Benim görümcemde de aynısı oldu. Allaha şükür hiçbir şey olmuyor.
Tadilat hızla devam ediyor Herada'cığım. Ama tabi daha çok iş var. Bir şekilde olacak inşallah...

Arkadaslar biz de kizimizin ilk ismini " Clarissa" koymaya karar verdik fakat ikinci Turk isim konusunda hala calismalarimiz devam ediyor. Anladik ki isim isi zormus. Bazi begendigim isimleri esim ya tam telaffuz edemiyor yada Ingilizce okunusu garip bir anlama gelebiliyor. Mesela Ada'yi begeniyordum, megerse Ada'nin Ingilizcedeki okunusu cingirakli bir yilan turunun okunusuna cok benziyormus, direk listeden sildik. Lal'i begeniyorum, eger esim uzerindeki inceltme isareti ile soylemeyi basarabilirse bu isme yogunlasacagiz. Ilk ismi uzun oldugu icin ikinci isminin kisa olmasi daha iyi olacak diye dusundum, onerileriniz varsa bekleriz teyzeleri...:13:

Çok güzel isim, kulağa çok hoş geliyor. Ben Ayris ismini de çok beğeniyorum. Hatta Mina bile koyabilirsin Zarp'cım. Hemkulağa hoş geliyor hem de çok uluslararası bir isim bilgin olsun.

Çok şekersiniiiizzzzzzzzzzz:16:

selam toanacım çok şükür iyiyiz oğlan uyudu ben de takılıyorum burada.

patikler canım seni de görüyorum aşağıda nasıl gidiyor yoruluyor musun olsun yorulsanda güzel yorgunluklar bunlar değil mi canım?

AA evet iyiki yazdın Patikler
Herada tatlım çok geçmiş olsun anneciğine iyi yapmış aradan çıkartmış dediğin gibi inşallah hemencik toparlanır. Ayrıca chekup işini de aradan çıkartmışsın maşallah sana da Güneş e de:nazar: annenin ellerinde öperim çok selam,

Blusue, cok tesekkurler, darisi sana ve tum evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarimiza...:16:

amin inşşş... canım...ben arada girip sizi takip ediyorum canım....bende 4.cü tüp denememi yaptım 2 ay önce...maalesef yine olmadı....artık tüp bebek sayfasını kapattım.....böyle sizleri okudukça mutlu oluyorum....canım kızının adına ek olarak su ekleyebilirsin....yani SU ismini..buda benden bir öneri...:16:

selam alabama:3:
ben de ev süpürdüm.ara verdim de bakayım dedim....salı memorieldemiydin?ben de dün oradaydım.haberim olsaydı. görürdüm sisi.ya da öyle ayarlardım.kısmet....(cicisini giydi mi hiç?):17:

o dediğin ıslak mendillerden ben de alsam bişey olur mu ki?hani benim için daha erken ya..herhangi bir aksilik çıksa bile ,bu ıslak mendil.... sişler siler atarım... öyle değil mi?
ıslak mendillerin de son kullanma tarihi oluyormuydu?:26:
gidip şimdi bir bakacağım.:1:

selam alabama:3:
ben de ev süpürdüm.ara verdim de bakayım dedim....salı memorieldemiydin?ben de dün oradaydım.haberim olsaydı. görürdüm sisi.ya da öyle ayarlardım.kısmet....(cicisini giydi mi hiç?):17:

o dediğin ıslak mendillerden ben de alsam bişey olur mu ki?hani benim için daha erken ya..herhangi bir aksilik çıksa bile ,bu ıslak mendil.... sişler siler atarım... öyle değil mi?
ıslak mendillerin de son kullanma tarihi oluyormuydu?:26:
gidip şimdi bir bakacağım.:1:

giymez mi hic sabahları kalkınca yelek giydiriyoruz hayatım ;) kısmet olmadı baska sefere inşallah karşılaşırız. mendil fazla durursa kuruyabilir mi bilemiyorum şeker bak bakalım ama sürekli böyle kampanyalar oluyo merak etme.

bendeki hops..... yasmıyor birşey...toplamda 120 adet dediğine göre 40lık paketler...diğer ıslka mendillerden bir farkı herhangi bir öselliği var mı?kremli pudralı ne bileyim işte bebek pişiği önleyici gibi....ya da sadece o bölgeye has mendiller mi? yoksa diğerleri gibi mi?çok amaçlı kullanılanlardan mı?

ay ne çok sordum:1:ne yapalım devir hesap devri... kaliteyi ucusa getiricen değil mi?:34:

mertin yeni resmi yok mu?

toanacım;selam canım..:3: 30unda start vericeksin he... hayırla sonuçlansın inşallah.allah yüsünü güldürsün.amin

bu kadar tembellik yeter bana..artık kalkıyiiim. gelene gelmeyene selam olsun.hoşçakalınn:3::3::3:

Arkadaslar Merhaba:71:

Denizverdi, islak mendilleri Annem haliya-koltuga birsey dokuldugunde kullaniyor, gercekten de ise yariyor, lekeyi hemen cikariyor, belki sen simdi o amacli kullanabilirsin.:1: Zamani geldiginde kizina tazelerini alirsin, cunku kuruyorlar, belli bir sureleri var, heleki yazin daha cok kuruyorlar agzini surekli iyice kapatmak gerekiyor ama... Clarissa'nin anlami, aydinlik, isiltili, pariltili demek. Once esim de Melissa'yi teklif etmisti, iki ss ile Ingilizcede kullaniliyor ve guzel bir isim, tek s ile kuzenimin kizinin ismi, onerin icin cok tesekkur ederim. Bu arada aferin cok guzel davul yapmissin.:65:

Alabama, onerin icin tesekkurler canim. Bir kisi daha soylemisti Ela, Eda'yi...Soyadimiza da uyuyor aslinda, dusunuyoruz, sagol canim.:34: Kizimiza polar battaniyeden baska bir sey almadik, hos colde cok isimize yarayacak da...:52: Yavas yavas almaya baslariz sanirim, lila bir kiyafet seti gormustum en once onu almayi dusunuyorum. Ucak bilgisi icin de tesekkurler canim.:16:

Bluesue, Onerin icin cok tesekkurler, Su ismi de listemizde canim. Sadece 4 deneme ile pes etmemeni oneririm. Bu bizim 11.denememizdi ve sanirim bu ay yada gelecek ay Memorial'in dergisinde basarisiz olanlara umut amaciyla yayinlanacak. Bizde her seferinde bu son dedik, yeniden basladik, bu son dedik yeniden basladik....Bu oyle guclu bir istek ki insani surekli denemeye davet ediyor. Biraz toparlanin yeniden deneyin derim, merkezinizi degistirin, nerede denemistiniz? Tum testler yapilmis miydi, rahim filmi, sperm testi vs.? Ben bir zamani olduguna inaniyorum ve lutfen siz de o zamana ulasmak icin yeniden deneyin canim. Bol sanslar simdiden.:13:

Patikler, evet canim Mina cok sevdigim bir isim, dedigin gibi internasyonel bir isim, Ayris Turkcede mi kullaniliyor, boyle mi yaziliyor? Ingilizcesi de Iris-cicek ismi, onerin icin cok tesekkur ederim.:34: Tadilat nasil gidiyor, Nisan sonuna bitirebilecek gibi misiniz?

Baharnaz, bugun ugrayamamissin canim? Umarim iyisindir.

Toana, histereskopine az kalmis ama dedigim gibi korkulacak bir sey yok, umarim tedavin icin cok yararli olur.:13:

Limon, Deniz Bulut, Altinyunus,[/B]Herada Cans:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Bu da ugrayamayan diger arkadaslara.:16::16::16:

Son düzenleme:
selam toanacım çok şükür iyiyiz oğlan uyudu ben de takılıyorum burada.

patikler canım seni de görüyorum aşağıda nasıl gidiyor yoruluyor musun olsun yorulsanda güzel yorgunluklar bunlar değil mi canım?

Alabama'cım yoruluyorum be güzelim. Gerçi evin içi ile ilgili bir yorgunluğum başlamadı henüz. Evin içi için almamız gerekenlerin alışverişi yoruyor... Mert'cik nasıl. Yerim onun gıdısını :)

Arkadaslar Merhaba:71:

Denizverdi, islak mendilleri Annem haliya-koltuga birsey dokuldugunde kullaniyor, gercekten de ise yariyor, lekeyi hemen cikariyor, belki sen simdi o amacli kullanabilirsin.:1: Zamani geldiginde kizina tazelerini alirsin, cunku kuruyorlar, belli bir sureleri var, heleki yazin daha cok kuruyorlar agzini surekli iyice kapatmak gerekiyor ama... Clarissa'nin anlami, aydinlik, isiltili, pariltili demek. Once esim de Melissa'yi teklif etmisti, iki ss ile Ingilizcede kullaniliyor ve guzel bir isim, tek s ile kuzenimin kizinin ismi, onerin icin cok tesekkur ederim. Bu arada aferin cok guzel davul yapmissin.:65:

Alabama, onerin icin tesekkurler canim. Bir kisi daha soylemisti Ela, Eda'yi...Soyadimiza da uyuyor aslinda, dusunuyoruz, sagol canim.:34: Kizimiza polar battaniyeden baska bir sey almadik, hos colde cok isimize yarayacak da...:52: Yavas yavas almaya baslariz sanirim, lila bir kiyafet seti gormustum en once onu almayi dusunuyorum. Ucak bilgisi icin de tesekkurler canim.:16:

Bluesue, Onerin icin cok tesekkurler, Su ismi de listemizde canim. Sadece 4 deneme ile pes etmemeni oneririm. Bu bizim 11.denememizdi ve sanirim bu ay yada gelecek ay Memorial'in dergisinde basarisiz olanlara umut amaciyla yayinlanacak. Bizde her seferinde bu son dedik, yeniden basladik, bu son dedik yeniden basladik....Bu oyle guclu bir istek ki insani surekli denemeye davet ediyor. Biraz toparlanin yeniden deneyin derim, merkezinizi degistirin, nerede denemistiniz? Tum testler yapilmis miydi, rahim filmi, sperm testi vs.? Ben bir zamani olduguna inaniyorum ve lutfen siz de o zamana ulasmak icin yeniden deneyin canim. Bol sanslar simdiden.:13:

Patikler, evet canim Mina cok sevdigim bir isim, dedigin gibi internasyonel bir isim, Ayris Turkcede mi kullaniliyor, boyle mi yaziliyor? Ingilizcesi de Iris-cicek ismi, onerin icin cok tesekkur ederim.:34: Tadilat nasil gidiyor, Nisan sonuna bitirebilecek gibi misiniz?

Baharnaz, bugun ugrayamamissin canim? Umarim iyisindir.

Toana, histereskopine az kalmis ama dedigim gibi korkulacak bir sey yok, umarim tedavin icin cok yararli olur.:13:

Limon, Deniz Bulut, Altinyunus,[/B]Herada Cans:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Bu da ugrayamayan diger arkadaslara.:16::16::16:

Zarp'cım sanırım Nisan sonu gibi biter ben de mAyıs'ta tüp bebek işine girerim. Ayris evet bu şekilde yazılıyor ve türkçe bir isim. Anlamı da sanırım güneşin denize yansıması demek. Benim çok hoşuma gitmişti.

patikler,sarp hoca canlı bir selam..mutfağa girmeden bir bakayım dedim de...

patikler... ev işi kolay olmuyor anlıyorum ...çünkü annemlerde her hafta çağırıyor beni.gel şuna bakalım.gel bunu beğenelim diye...al al eksik bitmiyor...tekrar kolay gelsin..ağıs tadıyla güle güle kullanmayı nasip etsin...

patikler,sarp hoca canlı bir selam..mutfağa girmeden bir bakayım dedim de...

patikler... ev işi kolay olmuyor anlıyorum ...çünkü annemlerde her hafta çağırıyor beni.gel şuna bakalım.gel bunu beğenelim diye...al al eksik bitmiyor...tekrar kolay gelsin..ağıs tadıyla güle güle kullanmayı nasip etsin...

Denizverdi, sana da :3: Himmmm menude ne var bugun?:56:

Back
X