Merhaba Arkadaslar,
Bugun tum gun disaridaydim, yeni geldim eve...
Toana, aslinda umidim vardi sizden...Bu sefer farkli bir doktorla, farkli bir tedavi ile baslamistiniz ama hayirlisi...Soylenecek bir sey yok, cok gecmis olsun ve bir dahaki sefere insallah diyorum. Doktorunuza gidin ve tedavi sonrasini mutlaka gorusun, artilari eksileri detaylica degerlendirin. Olumsuz olmasinin nedenlerini sorun ve bir dahaki sefer icin neler yapabileceginizi konusun. Kendinizi hem psikolojik hem de maddi olarak hazir hissettiginizde yeniden baslarsiniz.:13:
Tuha, arkadaslar cevap yazmislar. Umarim sizden olumlu haberler aliriz, bol sanslar.
Deniz Bulut, yeni ofisin hayirli olsun, umarim sana yakinda yeni bir pc ayarlarlar. Batu nasil? Is, ev, Batu, bakici nasil gidiyor?
Cans, nasilsin?
Denizverdi, evet benim kizim simdiden geziyor, oraya gelis yolculugu biraz zorlu olacak ama dayanacagiz.
Kangurum, anneciginin ciktigina sevindim, gozunuzaydin. Harika bir surpriz onu bekliyor desene...
Herada, umarim iyisiniz ikiniz de canim. Kontrolunuz nasil gecti?
Baharnaz, nasil yeni annemiz ve bebegimiz? Kulak arkasi beze icin doktora gidecektiniz, nasil gecti canim?
Alabama, demek ultrason fotolarinda tuyo oldugunu sonradan anladin, daha yakindan bakayim o zaman.

Gerci son kontrolde doktorumuz bir poz yakalayamadi, bir bilse o fotolara her gun bakip avundugumu...
Altinyunus, bir suredir yazmamisin canim...
Akideciknane, Hosgeldiniz ve bol sanslar! Ne demisler hayat 40'inda baslar! Son tedavimde doktorum 40-43 yas hastalarinda pespese cok basari elde ettiklerini gururla soylemisti.:13:
Sevgiler Herkese