• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kız ne güzel çıkmışsın,,ne kadar zayıfmışsın daha yeni baktım resimlere,,,,,artı gelinliğinde süpermiş,,,,,,,,,

İki foto da en zayıf halim diil.Hani evde yanımda köpişle olanda 60 kg idim.Nikahta 59,sonra 54 oldum,hasta sandılar,57ye geri döndümmm.Hep 57 iken simdi 77,hayat cooook acımasızzzz,yıllar bana yandan vurdu darbeyiiiisenağlama

İki foto da en zayıf halim diil.Hani evde yanımda köpişle olanda 60 kg idim.Nikahta 59,sonra 54 oldum,hasta sandılar,57ye geri döndümmm.Hep 57 iken simdi 77,hayat cooook acımasızzzz,yıllar bana yandan vurdu darbeyiiiisenağlama
sekercimmmm nerde o resimler bende istiyorum:)))

Denizim özel msjlarına cvp yazmadan sayfaya bi bakiym,belki karsılasırız didim,öyle oldu,sonra cvp yazcem,cvp hakkım gizli yaneeee.kaydirigubbakcemile3 Ayrıntılı bir tarif de yapcem:roflol:

ay canimcim hic sorma agrim sizim yok derken 2 saat once birseyler yerken bir bulanti geldi neyse 5 dak sonrada bir sanci ah dedim gidiyor:((nasil siddetliydi anlatamam uzandim pro aldim simdi dalga dalga geliyor ...ecz bile gidemedim bugun iyice tuhaftim:(

Defne'ciğim, sıkma canını bunlar güzel telaşlar. Bak demek ki bebeğin yavaş yavaş sana varlığını hissettirmeye çalışıyor. Sen mutlu olmaya bak. Çünkü senin mutlu olman bebeğini de etkiler biliyorsun.

sekercimmmm nerde o resimler bende istiyorum:)))

O resimleri ben de görmedim. Ama Dilarem'in kızı Beray'ınkileri gördüm. Cidden acayip tatlı maşallah. Defnem sen de bak da resmine seninki de böyle tatlı olsun. (Gerçi seninki de tatlı olacak eminim ama olsun.) Hani hamilelere derler ya, kime bakarsan bebeğin ona benzer diye.

Bu arada Diloş sen her zaman fıstıksındır canım. Kilon olsa da olmasada.

Allaaaaahkaydirigubbakcemile2yazılanları okumadan tepeleme atladım,döktürüyorum.Eyooooo,şenlendi sayfa.Monişşşşşiiiiimmmmm,aşşşşkımmmmm,Doğrucu Davudummmm,delikanlımmmm,eli maşalımmmm naptın kızzzz,kaç kilo?????

O resimleri ben de görmedim. Ama Dilarem'in kızı Beray'ınkileri gördüm. Cidden acayip tatlı maşallah. Defnem sen de bak da resmine seninki de böyle tatlı olsun. (Gerçi seninki de tatlı olacak eminim ama olsun.) Hani hamilelere derler ya, kime bakarsan bebeğin ona benzer diye.

Bu arada Diloş sen her zaman fıstıksındır canım. Kilon olsa da olmasada.

Şu an saçını bile taramaktan aciz şişko montafonun tekiyimmmsırnaşık şey

Kızlaaar,albüm özel yaptım,arkadas gurubumdakiler dışında görülmüyor,valla ilk başlar geneldi,yorumları okumaktan foruma girecek vakit bulamadım,nazar değer dedi herkes,yorum yapanlar bile kaldır fotoları dedi.Monişim kendi daha güzel diyor,ben onun yalancısıyım:1closedeyes:

denizcim ya senin tedavin hakikaten degisik:)ama doktorun cok titiz bence..buda iyi birsey..ama seni hergun cok yordular canim..insallah yarin olumlu sonuclar alirsin:)

Evet herhalde bu tüp bebek işlemi benimki kadar kısa olan olmamıştır. Hatta bana kalırsa benimki kısa protokol değil, resmen cüce protokol oldu. v

Bu arada haklısın Defnem, biraz yorucu oldu ama, bir an önce bitmesi açısından iyi oldu. Etlik Zübeyde Hanım'da doktorlar sürekli değişiyor. Bir kaç doktorum var. Ama benim asıl doktorum Gülay Beydilli ve çok tatlı bir kadın. Allah razı olsun hep dua ediyorum ona çok ilgileniyor gerçekten.

Kızlaaar,albüm özel yaptım,arkadas gurubumdakiler dışında görülmüyor,valla ilk başlar geneldi,yorumları okumaktan foruma girecek vakit bulamadım,nazar değer dedi herkes,yorum yapanlar bile kaldır fotoları dedi.Monişim kendi daha güzel diyor,ben onun yalancısıyım:1closedeyes:

Tabi ki genelden kaldırdığına çok iyi etmişsin. Ben facebookta bile gerçek arkadaşım olmayan kimseyi arkadaş olarak eklemiyorum ve onların resimlerimi görmesine izin vermiyorum.

Kızlar yetişemiyorummmm,muhabbetinizi yeni okudum deniz ve moni,:roflol:,bu arada roniyama merhaba bile dedirtmediniz edepsizleeeera.sMerhaba ronicim,kolay gelsin,hadi bakem kariyerle beraber cocuk nasıl birlikte oluyormus göster cümle aaaaleme kız.:lepi:

Evet herhalde bu tüp bebek işlemi benimki kadar kısa olan olmamıştır. Hatta bana kalırsa benimki kısa protokol değil, resmen cüce protokol oldu. v

Bu arada haklısın Defnem, biraz yorucu oldu ama, bir an önce bitmesi açısından iyi oldu. Etlik Zübeyde Hanım'da doktorlar sürekli değişiyor. Bir kaç doktorum var. Ama benim asıl doktorum Gülay Beydilli ve çok tatlı bir kadın. Allah razı olsun hep dua ediyorum ona çok ilgileniyor gerçekten.

Benim denememde beni ellemeyen dr kalmamıştı,en az on dr.un elinden geçtim,opu ve transferi de katarsak,o yüzden ne kadar dr o kadar bebek:roflol:

Defne seni arkadas gurubuma ekliym de bak beroşumun fotolarına,becerebilirsem yeni de ekliycem.Yani pardon,ekleyebilir miyimmm:utangac:

Back
X