Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Roni merhaba nasılsın
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Defnecim benim yumurtlamam bu ay gecen ay kadar siddetli olmadi. kasik agrisi falan cekmedim ama ovulasyon kiti ile baktigimda 13 ve 14. gunler pozitifdi. o kadar ders sikintisi arasinda yapmaya calistik bakalim. ben gecen ay cok umutlanmistim ama bu ay pek umutlu degilim. cumartesi hastalanmam lazim. ben cuma sabahi test yapip bakacagim. zaten cuma doktorumla randevum var bakalim ne diyecek. galiba bu ay dogum kontrol hapi baslatir. burda rutin boyle 35 gun hap kullandirtiyorlar. once iyice baskiliyorlar yani. canim bana dua et lutfen. biliyorsun hamilelerin duasi kabul olur.
merhaba canim. biz seninle pek yazisamadik. benim ders calistigim donemdi galiba. sen spontan mi yoksa tup bebeklemi hamile kaldin
Tüp ebebeğe karar vermiştik Haziran için ama hamile kalmışım... İnşallah bu sefer sağlıklıdır da tekrar aynı üzüntüleri yaşamam canım. Bundan önce 4 kere hamile kaldım ama hepsini de kaybettim. Dilerim bu sefer yaşamam aynı şeyleri.
Roni,
Ankara'da artık tam bahar havası var gerçekten. Ağaçlar çiçek açtı. Ama insan bahar sarhoşu oluyor. Sen nasılsın canım
iyiyim sen nasilsin canim hamile arkadasim. cok mutluyum senin adina. hcg degerin kac cikti bu arada
ay canim hatirladim senin hikayeni okumustum ben. canim insallah olacak bu defa icini rahat tut. Allah bize de gulecek hep keder verecek degil ya. canim benim dua edicem senin icin
Ben de seni sarı gördüm,bi gesdim geldim,yeşilsin yine,gitti didimYav Dilarem niye böyle oluyor anlamıyorum. Deminden beri bakıyorum yoksunuz, aç kapa yapınca gördüm seni. Valla çok güzel şarkılar var. hakikaten dalmışım.
iyiyim canim. burda henuz cok iyi degil havalar ruzgarli biraz. ama artik guzel olsun ve ben biraz bahcemle ilgileneyim istiyorum
Benim yemek yapmam lazım kızlar, hepinizi çok öpüyorum :) Dualarımdasınız :)
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
dilarem, denizkarayurt+, roniyam, RuzgarDeniz, serpilinha
Kıslaaaaar merhabalaaaar:dance: