38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Leee,yaşımı sormuşsun biraz bozuldum ama napim ki cevap vermek zorundayım:)))Bana kim ki yaşımı sorsa hiç tereddüt etmeden,ıkınmadan,sıkılmadan büyük bir pişkinlikle 28 derim.Taaaa ki 14 seneden beri..Yok yok neredeyse 15 seneden beri...Şimdi de geleneği bozmayayım di mi ama.28 yaşımdayım cicim.Dondurdum öyle kaldı..Ama işin güzel tarafı ben yaşımı, yaşam da beni dondurdu sanki...Yemin etsem, kafa kağıdını kimselere göstermesem yuttururum yani.Bu bebek işlerinde benim en büyük avantajım ne biliyor musun geç evlenmiş olmak ve bu sularda yeni yüzüyor olmak...Yoksa enerjim çoktan yitip giderdi benim.O yüzden de bu topikteki anne olmayı başarmış ve başarmak üzere olan kadınlara hayranlığım çok büyük .Okudun mu bilmiyorum okumadıysan geriye dön ve oku.Ne hikayelerle karşılaşırsın.Çok gerilere gitmeye bile gerek yok,Badenur öyle taze bir örnek ki önümüzde.O ne büyük bir azim ve nasıl büyük bir özveri inanamazsın...
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum.Cd56 testini burada bir özel hastanede yaptırdım.Ben aslında bütün tetkiklerimi neredeyse hep orada yaptırmışım şimdiye kadar.Bakabİldiklerine bakıyorlar yapamadıklarını İstanbul'a gönderiyorlar.Düzen laboratuarından geliyor sonuçlar.Çalışan yani emekli sandığına bağlı olduğum olduğum için biraz indirimleri oluyor.60 TL ödedim.Kromozom testini de yaptırsaydım ikisine 210 tl ödeyecektim ki bu rakam benim topiklerde okuduğum rakamlardan çok düşük.Büyuk merkezlerde bence feci gazlıyorlar fiyatları.Semra hanımı ben de sevdim ve beğendim.Bir kere ve son denememde oradaydım.Ama diyemem ki beni öyyyle ayrıntılarıyla ele alıp incelediler.Götürdüğüm rahim filmi,eşimin sperm testleri ve birde hormon testlerim vardı.Bir de önceki tüp denemelerinin epikrizleri.Baktılar bir 10 dakika ve sonra ultrasonla... Eeeee iyi görünüyor bizce başlayalım hemen ,beklemeyelim dediler.Gittiğim gün adetimin 3.günüydü ve başladık .Şimdi gidince de aynı şey olacak biliyorum o yüzden de endişeliyim nedense. Ama kadını sevdim ben.Çok pozitif yaklaşıyor ve güven veriyor.Ayrıca bir ön görüşme ücreti ödemedim.Ön görüşme sayılmazdı zaten.Anında olaya dahil olduğum içindir belki...Karar senin.Ankara'da da iyi merkezler ve doktorlar olduğunu hep buralardan duyuyor ve okuyorum.Dosyalarını iyi sakla onlara her daim ihtiyaç duyulacaktır inan bana ve sık sık bilgilerini paylaş.Olmadı çakma tüpçü olduğumda faydalanabilirim kim bilir:)))
Evimcim sana da selamlar canım.Buralarda ve iyi olmana çok sevindim.Dualarına devam et.hem kendin hem de bizim için...kendine ve bebeğine iyi bak e mi..
Kızlar size bi taze haber...Artık bebişleriniz çocuk olmadan henüz misss gibi bebekken bize gelecekler.Sütten kesip getirip okula yazdıracaksınız neredeyse.Amcamın kararı bu gün kesinleşti.66 ayını dolduran bebeler okumaya yazmaya anacım.Ama dediniz ki 60 aylık kuzum da gitsin öğrensin eli kalem tutsun yazsın çizsin ok.Gönderebilirsiniz yani.Geç kalmasınlar di mi ama...Eğer ki 2 yıl sonra ben hala buralarda olursam size 1.sınıf anılarımı yazıyor olacağım.5 ve 5,5 yaş kuzularımın kafayı sıraya koyup sabahın ilk saatlerinde nasıl uyuduğunu,tuvalete tek başına gitmek istemeyip sonrasında neler yaşayacağını ,yaşayacağımızı ve daha kim bilir neler neler yazıyor olacağım.Umarım kuruntularımız boşa çıkar ve bu alınan son (bence vahim)kararlar iyi sonuçlar doğurur.Yapacak br şey yok artık ne diim..
Neyse şimdilik herkese iyi akşamlar...

alkancığım aynı kafadanız desene bende 17.5 ta takıldım kaldım:-))) içimdeki çocuk her zaman canlı kıpır kıpır:-)) arada diplere vursamda hoooop yukarı çıkmayı becerebiliyorum.tabii bunda da en büyük desteğim eşim.sağolsun.:-))
yaa bakıyorumda bir çok merkez aynı şeyleri uyguluyor seri imalat gibi.. bende artık hayırlısı deyip ankarada karar kılacağım.aklımdan geçende gürgan klinik.
şu yeni eğitim sistemi konusunda sana gönülden katılıyorum.ayol benim bir yeğen vardı 5 yaşında ağzında emzikle dolaşıyordu.artık yeni dönemde eğitmenlerin annelerin ve miniklerin işi çok zor. allaha kolaylıklar versin.
ayyyy kızlar yaa ben sizleri çok sevdim.şimdiye kadar niye katılmamışım sizlere.neyse geç kalmış sayılmam değilmi:-)) nice güzel dostluklara...

merhaba evimicin:-)) ilkönce bebeğine, sana ve eşine can sağlığı diliyorum.preseed jel gerçekten etki yapıyormu ?bende tüpe kadar alıp birde onunla deneyelim diye düşünüyorum.eğer elinden çıkarıp birilerine vermek istiyorsan günü geçmemişse bana yollayabilirmisin.zaten getirtmek istiyordum.ne kadarsa ben sana parayı havale ederim. tabii sen bilirsin yine:-))
benim diğer topikte yazıştığım arkadaşımızın ikisi bahçeci erbil beyde tedaviyle hamile kaldılar.birisi dün pozitif sonucu aldı.o bana demişti onada dr.erbil bey söylemiş en iyi vakka kendisiymiş sözde oraya daha çok ileri yaş ve yumurta rezerv az olanlar geliyormuş.tabii arkadaşımızın yaşıda bize göre çok genç çok olumsuz bir durumlarıda yoktu allaha şükür.dediğin gibi arkadaşa öyle söylemiş olabilir ama ileri yaş olanlarla çokda ilgilenmiyor olabilirler.
ben de uzun bir süre bal,çörek otu, tarçın,dhea , aslanpençesi yok soğan kürü ,kuru incir kaynat suyunu iç ottu çöptü derken artık öğğğ demeye başlamıştım.uzun bir ara verdikten sonra tekrar soğan kürü yaptım.arkasından hayıtsuyu aldım içtim dün bitti.l-arginin,e vitamini selenyum katkılı,women's ultra vitamin,omega tablet,folik asit kullanmaya başladım.inan dua etmediğim an yok.sadece kendim için değil herkes için diliyorum. inşaallah 10.yıl armağanı olarak bebeğime kavuşurum diyorum.bu dileğim herkes için.:-))

Saolasin. Hepimize saglikli hamilelikler, hayirli evlatlar versin Allahim.
Baktim uzerinde 2013/07 yaziyor. Londradan kardesim gondermisti. Yaninda da bir ton yumurtlama testleri ve gebelik testleri var ancak cok basit testler gibi duruyorlar. Gebelik testlerinden ben hamile oldigumu ogrendigimde denedim hep negatif cikti. Bir hafta sonra bile. Ama ben ogrendikten sonra cok su icmeye baslamistim ondan da olabilir.
Adresini bekliyorum ozelden atabilirsin.

Alkan, Mai, beni de alin, ben de gelicem, 10 dakikada denize gitmek istiyorruuum. Kaldik karanin ortasinda burda. Bu hafta benim depresyon haftam oldu, somurtup duruyorum. Icimiz acilsin diye bir arkadasimla bulusup, deniz kenarinda oturdugumuzu hayal ederek nehre baktik. Ama iih, olmadi, deniz ruzgari olsa 2 dakikada havamiz degisirdi. Ooof of memleketin kiymetini bilin.
Iyi uykular herkese :)

Alkan, Mai, beni de alin, ben de gelicem, 10 dakikada denize gitmek istiyorruuum. Kaldik karanin ortasinda burda. Bu hafta benim depresyon haftam oldu, somurtup duruyorum. Icimiz acilsin diye bir arkadasimla bulusup, deniz kenarinda oturdugumuzu hayal ederek nehre baktik. Ama iih, olmadi, deniz ruzgari olsa 2 dakikada havamiz degisirdi. Ooof of memleketin kiymetini bilin.
Iyi uykular herkese :)

kampa tabiki canım sen de gel.benim evin balkonundan da az deniz görünüyor ama,büyük şehir işte.çok kalabalık küçük yerleşim yerlerinde gerçekten yaşam daha rahat.ama türkiyeye gelirsen şöyyylee denize karşı bir bir çay kahve içeriz güzelim.

kampa tabiki canım sen de gel.benim evin balkonundan da az deniz görünüyor ama,büyük şehir işte.çok kalabalık küçük yerleşim yerlerinde gerçekten yaşam daha rahat.ama türkiyeye gelirsen şöyyylee denize karşı bir bir çay kahve içeriz güzelim.

canlarım bende izmir karşıyakadayım evim sahile çok yakın benimde balkondan biraz gözüküyor deniz.yolu buraya düşen arkadaşlarım olursa bende beklerim şöyle bir sahil keyfi yaparız.kız kardeşim ankara'da yaşıyor anasınıfı öğretmeni oda yazları buraya gelince ilk işi sahile koşturmak oluyor.özlemini çeken arkadaşlarıma deniz kokulu,yağmur çiliyor şuan,toprak kokulu izmir havası yolluyorum.

canlı selam toana:3:
iyi geceler güller.....

Allah işlerinizi rast getirsin.AMİN...

bu arada.... benim evin her tarafı denizzzz....:27:

Alkan Hocam....bizim kızın başparmağı ağzında emzik....bir iki seneye ana sınıfında...nasıl olacak bu iş?:26:
ha...bir ara siz bana birşeyler yazıcaktınız..neydi?unutmadım:23:

Saolasin. Hepimize saglikli hamilelikler, hayirli evlatlar versin Allahim.
Baktim uzerinde 2013/07 yaziyor. Londradan kardesim gondermisti. Yaninda da bir ton yumurtlama testleri ve gebelik testleri var ancak cok basit testler gibi duruyorlar. Gebelik testlerinden ben hamile oldigumu ogrendigimde denedim hep negatif cikti. Bir hafta sonra bile. Ama ben ogrendikten sonra cok su icmeye baslamistim ondan da olabilir.
Adresini bekliyorum ozelden atabilirsin.
canım teşekkür ederim.şuan şehir dışındayım.eve döndüğümde seni haberdar ederim o zaman yollarsın şimdiden sana özelden adresimi yazacağım.sağlıkla kal canım.:-))

kızlar sizleri unuttum sanmayın ha,malum iki bebiş,bakıcı yok anca yetişiyorum danalara...isim yazamayacağım tek tek bilin ki çokkkk özledim sohbetlerinizi hepinizin...okumaya bile zaman yok inanın,biri uyur öbürü uyanır,biri doyar öbürü acıkır,biri mıçar öbürü batırır şeklinde yaşıyoruz bakalım ne zamana kadar :))..her sabah diyorum ki bugün foruma bi bakıp iki satır karalayacağım ama akşam koltukta sızmış olarak buluyorum kendimi..bir bakıyorum pazartesi ertesi gün hooooppp birden pazar olmuş,einstein boşuna dememiş zaman göreceli bir kavram diye hakkatten benim zaman doğrum gözle görülür bir şekilde bükülüyor :) neyse selamım olsun hepinize elbet benimde rahatça oturup yazacağım günler gelecek..şimdilik hoşçakalın,öpüyorum hepinizi tek tek...:54:

kızlar sizleri unuttum sanmayın ha,malum iki bebiş,bakıcı yok anca yetişiyorum danalara...isim yazamayacağım tek tek bilin ki çokkkk özledim sohbetlerinizi hepinizin...okumaya bile zaman yok inanın,biri uyur öbürü uyanır,biri doyar öbürü acıkır,biri mıçar öbürü batırır şeklinde yaşıyoruz bakalım ne zamana kadar :))..her sabah diyorum ki bugün foruma bi bakıp iki satır karalayacağım ama akşam koltukta sızmış olarak buluyorum kendimi..bir bakıyorum pazartesi ertesi gün hooooppp birden pazar olmuş,einstein boşuna dememiş zaman göreceli bir kavram diye hakkatten benim zaman doğrum gözle görülür bir şekilde bükülüyor :) neyse selamım olsun hepinize elbet benimde rahatça oturup yazacağım günler gelecek..şimdilik hoşçakalın,öpüyorum hepinizi tek tek...:54:

Kolay gelsin. Saglikla buyusunler insallah.

Evet bulusalim mutlaka. Onumuzdeki ay tedavi icin gelmeyi hedefledim, tam tarihini yazarim zaten. Soyle denize karsi bir sabah kahvesi, ya da cay ve simit... Bunlar gozumde tutuyor cok fena!

Onumuzdeki haftasonu Memorial'a gidip HSG yaptiracagim, genel anestezi de istedim. Of kac kere genel anestezi aldim su son bir kac senedir artik sayamiyorum bile. Esime de genetik ve diger tum testleri bir kez daha yapacaklar. Turkiye'ye Cuma gece gelip Pazartesi donecegiz, biraz tuhaf oldu ama ne yapalim, baska zamanimiz yok.
Daha once burada histeronografi yaptirmistim, sonucunu Memorial'daki doktora gonderdim, 'burada tupleri tam goremiyorum' dedi. HSG baskaymis, yani ultrasound degilde film cekiyorlarmis, tupler daha iyi goruluyormus. Pek ikna olmadim, internette Histerosonografinin daha detayli gosterdigini, bunu yaptirinca HSG'ye gerek olmadigini okumustum, eski doktorum da ayni seyi soylemisti oysaki. Ama ne yapalim, bu merkeze guvendik bir kere; ayni salinli su ve basinc islemi tekrarlanacak yani :(

Bugun esimle beraber Ebru workshopuna gittik, sanatsal bir sabah gecirdik. Burada hic Turk aktivitesi yok, tesadufen birini buldum ogretecek ve organize ettim buradaki Turkler icin. Ardindan her milletten cocuklarin oynadigi bir okul muzikaline gittik, Alis Harikalar Diyarinda. Aman tanrim ne muhtesemlerdi, kostumler, sarkilar, danslar. Ikimizin de gozleri doldu, bir de sahnede bizim cocugumuz olsa herhalde oturur aglardik orda, superdi. Onlar gibi bir cocugumuz olmasini hayal ettim, insallah duyulmusumdur :)

Hepinize iyi haftasonlari.
Anneler ve anne adaylari, anneler gununuz kutlu olsun. Darisi hepimizin basina insallah! Olacak olacak, bu sene olacak...

Topiğimizin bütün annelerinin,anne adaylarının ve anne aday adaylarının(benimde....) bu günden anneler gününü kutluyorum şekerler...Bu özel uydurulmuş günlerle ilgili duygularımı daha önceleri yazdığım için bir daha yazmıyacağım...Annelik çok kutsal.Anneye sahip olmak,anne olmak,anne olmaya çalışmak...Hepsinin yeri ayrı ayrı özel.Benim tek derdim bu tırışka günlerin birilerinin canını acıtması.Ennn çok da varken kaybetmiş olanları üzmesi...Anneye özlem,kaybedilmiş yavruya özlem yüreklerdeki ateşe benzin döküyor,yaraları dağlıyor.Yoksa kutlansın tabi...Tek bir gün olsa bile hatırlansın Anneler ne diim...
Tayf hoş gelmişsin canım.Kuzuların sağlıkla büyüsünler,sen onlara yetişebil bize yeter.
Kampa sana canlı canlı selamlar...Gel canım,yeter ki gel.Memleket derya deniz.Bazen çay kahve içeriz balkonlarda,bazen de efkarlanır kafa çekeriz.Sen yeter ki gel.
Denizgeldi,ben de tam bunu söyleyecektim zaten o yazımda.Maim le telde konuşmuştuk bu konuyu.Demiştik ki bir hafta sonu kaçamağı olur mu acaba.Ev sahibi ALKAN,misafirler 38'in arzu eden her bireyi ve tabiki de bebişleri.Neden olmasın.Bir organizeye bakar.Mai bu işi güzel becerir ben ona güveniyorum.İstanbul'dan sadece 130 km.(1,5 saat)Daha uzaklarda olanlara da çok değil.Artık dünyada her yer her yere yakıncacık..Beklerim kızlarrrr çok sevinirim.Yeni başlayacak tedavilerimize moral olur...
Tamam mı Denizcim,söyliycem buydu işte.Kap minik Denizi gel...
Şekerler benden yazacak yeni ve fazla bi şey yok.Haziranın sonunu bekliyorum.Memorialde,Semra hanımla son bir performans sergiliycem.Bu arada cd56 testi sonucu çıktı.Ondan da bir numara çıkmadı.Referans aralığı 7-29 muş.Benimkisi 9.3 çıktı.Hep umut ettim çok yüksek çıksın da sebep bağışıklık sistemi olsun diye.Ama yokmuş öyle bi şey.Neyse napalım.Şimdi derhal başka bi şeye takmak gerekiyor.Oyalanacak bi şeyler lazım bu konuda.Kendi kendime kimseler bana bi şey demeden her akşam bir coraspirin ve folik asit içiyorum ve tedavi yaklaştıkça Allahım keşke kendiliğinden olsa da hiç gitmeme gerek kalmasa diye dua ediyorum.
Şu saatlerde cimcomla fener kıran kırana savaşıyor.Dışarda hayat durmuş sanki.2.yarı.Millet sahaya zıpladı.Fatih hoca da sahnede.Benim kociş yanımda izliyor ben de izliyor gibi yapıyorum.Ama bizde ne cimcomlu var ne de fenerli.Kociş beşiktaşlı ben tsluyum.Ama zıpkın gibi bir derbi.Hakeden kazansın ne diim.
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum kendinize iyi bakın.Hoşçakalın...

Evet bulusalim mutlaka. Onumuzdeki ay tedavi icin gelmeyi hedefledim, tam tarihini yazarim zaten. Soyle denize karsi bir sabah kahvesi, ya da cay ve simit... Bunlar gozumde tutuyor cok fena!

Onumuzdeki haftasonu Memorial'a gidip HSG yaptiracagim, genel anestezi de istedim. Of kac kere genel anestezi aldim su son bir kac senedir artik sayamiyorum bile. Esime de genetik ve diger tum testleri bir kez daha yapacaklar. Turkiye'ye Cuma gece gelip Pazartesi donecegiz, biraz tuhaf oldu ama ne yapalim, baska zamanimiz yok.
Daha once burada histeronografi yaptirmistim, sonucunu Memorial'daki doktora gonderdim, 'burada tupleri tam goremiyorum' dedi. HSG baskaymis, yani ultrasound degilde film cekiyorlarmis, tupler daha iyi goruluyormus. Pek ikna olmadim, internette Histerosonografinin daha detayli gosterdigini, bunu yaptirinca HSG'ye gerek olmadigini okumustum, eski doktorum da ayni seyi soylemisti oysaki. Ama ne yapalim, bu merkeze guvendik bir kere; ayni salinli su ve basinc islemi tekrarlanacak yani :(

Bugun esimle beraber Ebru workshopuna gittik, sanatsal bir sabah gecirdik. Burada hic Turk aktivitesi yok, tesadufen birini buldum ogretecek ve organize ettim buradaki Turkler icin. Ardindan her milletten cocuklarin oynadigi bir okul muzikaline gittik, Alis Harikalar Diyarinda. Aman tanrim ne muhtesemlerdi, kostumler, sarkilar, danslar. Ikimizin de gozleri doldu, bir de sahnede bizim cocugumuz olsa herhalde oturur aglardik orda, superdi. Onlar gibi bir cocugumuz olmasini hayal ettim, insallah duyulmusumdur :)

Hepinize iyi haftasonlari.
Anneler ve anne adaylari, anneler gununuz kutlu olsun. Darisi hepimizin basina insallah! Olacak olacak, bu sene olacak...
Bana da gel lütfen...Bekliyorum ona göre...

bende bütün annelerin,anne adaylarının ve aday adaylarının gününü kutluyorum.inşaAllah anne aday adaylarının son kuzusuz anneler günü olur.seneye bizimde anneler gününümüz kutlanır.gerçi benim kumşularım bana anne olmam dileğiyle kutladılar sağ olsunlar.rabbim nasip etsin.

bu yaz çoğumuz tedavide olucaz bakalım bol bebekli bir yaz olsun.

kampa canım rabbim kolaylık versin canım.herkes bebek için bi yerden bir yere yolculuk yapıyor.olsun gelsinlerde biz razıyız.inşaAllah canım gelince görüşelim.bu arada fazla mesaj yazda özelden yazabilesin.

kampa...mai....canlı iyi akşamlar:3:

selam 38in gülleri:71:

tüm annelerin ve anne adaylarının günü kutlu olsun...bu ve benzeri günler bana göre değil.yani bizim için şu günü bu günü diye birşey yok aslında....yine de sembol olarak ta olsa kutlu olsun..mutlu olduğun gün senin günündür....hepinizin günü kutlu olsun.

Back
X