Leee,yaşımı sormuşsun biraz bozuldum ama napim ki cevap vermek zorundayım:)))Bana kim ki yaşımı sorsa hiç tereddüt etmeden,ıkınmadan,sıkılmadan büyük bir pişkinlikle 28 derim.Taaaa ki 14 seneden beri..Yok yok neredeyse 15 seneden beri...Şimdi de geleneği bozmayayım di mi ama.28 yaşımdayım cicim.Dondurdum öyle kaldı..Ama işin güzel tarafı ben yaşımı, yaşam da beni dondurdu sanki...Yemin etsem, kafa kağıdını kimselere göstermesem yuttururum yani.Bu bebek işlerinde benim en büyük avantajım ne biliyor musun geç evlenmiş olmak ve bu sularda yeni yüzüyor olmak...Yoksa enerjim çoktan yitip giderdi benim.O yüzden de bu topikteki anne olmayı başarmış ve başarmak üzere olan kadınlara hayranlığım çok büyük .Okudun mu bilmiyorum okumadıysan geriye dön ve oku.Ne hikayelerle karşılaşırsın.Çok gerilere gitmeye bile gerek yok,Badenur öyle taze bir örnek ki önümüzde.O ne büyük bir azim ve nasıl büyük bir özveri inanamazsın...
Ben Tekirdağ'da yaşıyorum.Cd56 testini burada bir özel hastanede yaptırdım.Ben aslında bütün tetkiklerimi neredeyse hep orada yaptırmışım şimdiye kadar.Bakabİldiklerine bakıyorlar yapamadıklarını İstanbul'a gönderiyorlar.Düzen laboratuarından geliyor sonuçlar.Çalışan yani emekli sandığına bağlı olduğum olduğum için biraz indirimleri oluyor.60 TL ödedim.Kromozom testini de yaptırsaydım ikisine 210 tl ödeyecektim ki bu rakam benim topiklerde okuduğum rakamlardan çok düşük.Büyuk merkezlerde bence feci gazlıyorlar fiyatları.Semra hanımı ben de sevdim ve beğendim.Bir kere ve son denememde oradaydım.Ama diyemem ki beni öyyyle ayrıntılarıyla ele alıp incelediler.Götürdüğüm rahim filmi,eşimin sperm testleri ve birde hormon testlerim vardı.Bir de önceki tüp denemelerinin epikrizleri.Baktılar bir 10 dakika ve sonra ultrasonla... Eeeee iyi görünüyor bizce başlayalım hemen ,beklemeyelim dediler.Gittiğim gün adetimin 3.günüydü ve başladık .Şimdi gidince de aynı şey olacak biliyorum o yüzden de endişeliyim nedense. Ama kadını sevdim ben.Çok pozitif yaklaşıyor ve güven veriyor.Ayrıca bir ön görüşme ücreti ödemedim.Ön görüşme sayılmazdı zaten.Anında olaya dahil olduğum içindir belki...Karar senin.Ankara'da da iyi merkezler ve doktorlar olduğunu hep buralardan duyuyor ve okuyorum.Dosyalarını iyi sakla onlara her daim ihtiyaç duyulacaktır inan bana ve sık sık bilgilerini paylaş.Olmadı çakma tüpçü olduğumda faydalanabilirim kim bilir:)))
Evimcim sana da selamlar canım.Buralarda ve iyi olmana çok sevindim.Dualarına devam et.hem kendin hem de bizim için...kendine ve bebeğine iyi bak e mi..
Kızlar size bi taze haber...Artık bebişleriniz çocuk olmadan henüz misss gibi bebekken bize gelecekler.Sütten kesip getirip okula yazdıracaksınız neredeyse.Amcamın kararı bu gün kesinleşti.66 ayını dolduran bebeler okumaya yazmaya anacım.Ama dediniz ki 60 aylık kuzum da gitsin öğrensin eli kalem tutsun yazsın çizsin ok.Gönderebilirsiniz yani.Geç kalmasınlar di mi ama...Eğer ki 2 yıl sonra ben hala buralarda olursam size 1.sınıf anılarımı yazıyor olacağım.5 ve 5,5 yaş kuzularımın kafayı sıraya koyup sabahın ilk saatlerinde nasıl uyuduğunu,tuvalete tek başına gitmek istemeyip sonrasında neler yaşayacağını ,yaşayacağımızı ve daha kim bilir neler neler yazıyor olacağım.Umarım kuruntularımız boşa çıkar ve bu alınan son (bence vahim)kararlar iyi sonuçlar doğurur.Yapacak br şey yok artık ne diim..
Neyse şimdilik herkese iyi akşamlar...
alkancığım aynı kafadanız desene bende 17.5 ta takıldım kaldım

yaa bakıyorumda bir çok merkez aynı şeyleri uyguluyor seri imalat gibi.. bende artık hayırlısı deyip ankarada karar kılacağım.aklımdan geçende gürgan klinik.
şu yeni eğitim sistemi konusunda sana gönülden katılıyorum.ayol benim bir yeğen vardı 5 yaşında ağzında emzikle dolaşıyordu.artık yeni dönemde eğitmenlerin annelerin ve miniklerin işi çok zor. allaha kolaylıklar versin.
ayyyy kızlar yaa ben sizleri çok sevdim.şimdiye kadar niye katılmamışım sizlere.neyse geç kalmış sayılmam değilmi