Diloşun yisin seni,sonra da beraya cokacimcoookyimek niyetine yidirsin
moniş beroşa kurban,,,,,yesin de o yesin,,,de,,,,biraz daha büyüdükten sonra et gibi gıdalar ağır gelebilir şinciknaniknanik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diloşun yisin seni,sonra da beraya cokacimcoookyimek niyetine yidirsin
Hele hele hele heeee eeeey eeeey
Karşıki dağın dumanıııı aney aney
vuiyyyyh uzun hava çekiiim didim ciğerler pert olduuu:roflol:
Kız ağladıııııı![]()
Bah hele,gitmişin yineeeekaydirigubbakcemileallah iyiliğini versin senin,,,,,gülmekten öldürdün beni:roflol::roflol:
dışiyyyy
dışiyyyy
teşekkürler arkadaşım... amin :)kızlar nerelerdesiniz ben annemde kaldım uzun süre nete giremedim .neler olmuş neler.DEFNECİM anladığım kadarıyla hamileliğin iyi gidiyor çok sevindim.hiç kalkma lğtfen yat 14. haftaya kadar risk biliyorsun .RONİYAM tatile çıkmışsın iyi tatiller.MONETACIM öncelikle başın sağolsun sonuç için üzldüm ama biliyorum sen başaracaksın .DİLAREM fıstık kızını öp yerime .yeni hamileler DENİZ RÜZGAR hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin ve yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz okumak biraz zor oldu ara ara okudum kaçırdığım şeylr olmuştur.benim durum aynı evdeyim hep 13. haftaya girdim .her şey iyi ama sonuna kadar merak ve korku peşimi bırakmıycak gibi .neyse kimseler yok görüşmek üzere
sağol canım, inşallah hepimizinki güzel ve sorunsuz geçer, sen nasılsın? nasıl gidiyor?Rüzgar'cığım,
Haberlerine çok sevindim. Umarım hep güzel geçer hamileliğin.a.s.
Sobeeeeee:dance:
sobeleyemedinkiiiiii:roflol::dance:sırnaşık şey
selammm
ben arısütü+polen+bal karışımını aktardan aldım . Markası Aksu Vİtal, naturel olduğunu söylediler. Bir çocuklar için olanı var, birde yetişkinler için olanı var. Sen yetişkinler için olanından istiyorum dersin. Hem doğurganlığı artırıyormuş, hem de hücre yenileyici özelliği varmış. Ama keşke en saf olanı bulabilsek. Piyasadaki markalara ne kadar güvenilir bilemiyorum. Ama sanki bu marka iyi gibi. Saf olanıda arıcılık yörelerinden eş dost yardımı ile getirtmek lazım aslında. şifa olsun inşallah... :Saruboceq:
Sen bi doğur,bi de benim gibi süt olsun diye kayısı hoşafı,lohusa şerbeti de iç,ol benim gibi tontiş:CüvCüv:sağol canım yaa inşallah faydası olur bende alacağım artık duyduğumu alıyor içiyorum yakında tombul teyze olacağım aman yeterki iyi gelsin herşeyi yapmaya razıyım canım allahrazı olsun canım sanada şifa olsun canım :1hug:
kızlarrr siz galiba gece kuşlarısınız ama benim evde net yok anca gündüz girebiliyorum(
evet canım bende sürekli ikna turlarındayım bütün kış beni yaza salladı yaz geliyo bakalım yazın ne dicek. kendince madem herşey normal sorun yok niye o zaman olmuyo bide bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum diyor.bende sabrediyorum haziranda bi gelsin bakalım ısrarlarım işe yarayacak mı?
alabama,,merhaba,,,hoşgeldin aramıza,,,,,,aramızda gece kuşlarıda var tabiki ama hepimiz değila.s,,,,,,msj ını okudum,yaştan dolayı zamana yayacak bir durm değil bu,,bende ilk denememden sonra 3 yıl ara vermiştim,ama şimdi pişmanım malesef boşa geçmiş 3 sene şuan belki kucağımda olacaktı,,aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorsan (ki yaşanıyor),,,bir an evel kocanı ikna et,,,evlilik tek kişilik bir kurum değil neymiş efendim doğal yolla olsun muş muş,,,,,ayyyy bu erkek milleti hepsimi aynı olur beee,,,,kadınlar aklına koyduğu herşeyi yapar,inanıyorumki sende ikna etmek için özel çözümler bulabilirsin,,,,,,,
sen şimdiden ''gerçekten aklına koyduğunu ve bundan asla vazgeçmeyeceğini ''dile getirmeye başla,,,,,,bi zahmet psikolojisini de düzeltiversin
canım artık bekleyecek çok fazla zamanınız yok, herkes doğal yolla olsun ister tabii ama olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok bence... eşini nasıl ikna edersin bilmiyorum ama moneta çok güzel söylemiş, evlilik tek kişilik bir kurum değil gerçekten... o doğal yolla olsun diye ısrar ederek vakit kaybettiriyor ve hiçbirimizin çok çok fazla vakti yok, bu da bir gerçek, hakkında hayırlısı olsun canım, Allah bir an önce bebeğine kavuştursun seni... gelişmelerden haberdar et bizi lütfen :)merhaba kızlar bende 35 yaşında evlendim yaş 38 oldu üç yıldır korunmuyoruz ve istiyoruz henüz bebişimize kavuşamadık. doktorlara gidildi tüm testler vs yapıldı ikimizdede sorun olmadığı söylendi ama yinede olmuyor. aşılama veya tüp denemedik. benim eşim biraz inatcı olacaksa doğal yoldan olsun diyor. ikna edemiyorum tüp yapmayaayrıca bu benim ikinci evlililiğim ilkinde korunmuştuk ben istemiştim ama o istememişti zaten bir yıl sürdü evlilik. ama buna rağmen hayatta hiç hamile kalmadım o yüzden düşük vs bir durumda yaşamadım. sizin topiğinizi yeni gördüm baştan okudum biraz ama 355 sayfa okuyamadım aranızdaki iletişim çok güzel sanırım geçen yıldan bu yana mutlu sona kavuşanlar var aranızda ve ikinci bebişini isteyenler allah hepinizin gönlüne göre versin. doğal yolla ısrar edip yaşına rağmen hamile kalan var mı aranızda umarım bizde mutlu sona kavuşuruz. eşim sperm testleri yaptırdı sayı hız hareket iyi ben rahim filmi çektirdim yumurtam takip edildi hormon testleri yapıldı hiçbirinde sıkıntı yok birtek bundan altı ay önce polip görüldü alındı ve temiz çıktı onun haricinde bir sıkıntı yaşamadık. atladığım birşey olabiirmi acaba tecrübelerinizle bana da fikir verirseniz sevinirim.
herkese rastgele allah yardımcımız olsun. sevgiler
sana bütün kalbimle katılıyorum canım... maalesef bu erkek milleti aynı hamurla yoğurulmuşlar canım... ama şu da bir gerçek "kadının fendi erkeği her zaman yendi" :)alabama,,merhaba,,,hoşgeldin aramıza,,,,,,aramızda gece kuşlarıda var tabiki ama hepimiz değila.s,,,,,,msj ını okudum,yaştan dolayı zamana yayacak bir durm değil bu,,bende ilk denememden sonra 3 yıl ara vermiştim,ama şimdi pişmanım malesef boşa geçmiş 3 sene şuan belki kucağımda olacaktı,,aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorsan (ki yaşanıyor),,,bir an evel kocanı ikna et,,,evlilik tek kişilik bir kurum değil neymiş efendim doğal yolla olsun muş muş,,,,,ayyyy bu erkek milleti hepsimi aynı olur beee,,,,kadınlar aklına koyduğu herşeyi yapar,inanıyorumki sende ikna etmek için özel çözümler bulabilirsin,,,,,,,
merhaba kızlar bende 35 yaşında evlendim yaş 38 oldu üç yıldır korunmuyoruz ve istiyoruz henüz bebişimize kavuşamadık. doktorlara gidildi tüm testler vs yapıldı ikimizdede sorun olmadığı söylendi ama yinede olmuyor. aşılama veya tüp denemedik. benim eşim biraz inatcı olacaksa doğal yoldan olsun diyor. ikna edemiyorum tüp yapmayaayrıca bu benim ikinci evlililiğim ilkinde korunmuştuk ben istemiştim ama o istememişti zaten bir yıl sürdü evlilik. ama buna rağmen hayatta hiç hamile kalmadım o yüzden düşük vs bir durumda yaşamadım. sizin topiğinizi yeni gördüm baştan okudum biraz ama 355 sayfa okuyamadım aranızdaki iletişim çok güzel sanırım geçen yıldan bu yana mutlu sona kavuşanlar var aranızda ve ikinci bebişini isteyenler allah hepinizin gönlüne göre versin. doğal yolla ısrar edip yaşına rağmen hamile kalan var mı aranızda umarım bizde mutlu sona kavuşuruz. eşim sperm testleri yaptırdı sayı hız hareket iyi ben rahim filmi çektirdim yumurtam takip edildi hormon testleri yapıldı hiçbirinde sıkıntı yok birtek bundan altı ay önce polip görüldü alındı ve temiz çıktı onun haricinde bir sıkıntı yaşamadık. atladığım birşey olabiirmi acaba tecrübelerinizle bana da fikir verirseniz sevinirim.
herkese rastgele allah yardımcımız olsun. sevgiler
evet canım bende sürekli ikna turlarındayım bütün kış beni yaza salladı yaz geliyo bakalım yazın ne dicek. kendince madem herşey normal sorun yok niye o zaman olmuyo bide bu psikolojiyi yaşamak istemiyorum diyor.bende sabrediyorum haziranda bi gelsin bakalım ısrarlarım işe yarayacak mı?