38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maşaallah.tebrik ederim.:71:
sağlıkla kucağına alırsın inş.
ilk BHCG değerin kaç çıktı?
duan da çok güzel.tüm kalbimle amiiinn.
RABBİM bize ve dileyenlere de nasip etsin.

Sevgili nzlyln...
Güzel dileklerin için kocaman bir aminnn diyorum... Ve yüce mevlam isteyen,çabalayan,evlat özlemi ile yanıp tutuşan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
38'in çok değerli gülleri...
Şükürler olsun ki mevlam bize de pozitif'i görmeyi nasip etti...
Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!

Hopefull, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı bize olsun. :)

hopeful....tebrikler:nazar::49::emir_bebek:hayırlısi ile kucağına al man dileği ile....darısıdiğer tüm güllere olsun inşallah...

alarahan.....kuzu bir tane:)) iyi maşallah...süper...annesinin babasının bir tanesi o.....Allahımmmm hepinizi anne etsin.biraz beddua GİBİ OLDU HEH.:1:olsun da ..:emir_bebek:

alkan....hocam...anneniz daha iyi inşallah....

sevgiler herkese...

Ancak ben zannederdim ki, bu haberi aldığımda yere göğe hamile olduğumu ilan edeceğim.Fakat durum öyle değilmiş meğer.... Hala bu fikre bir türlü alışamadım. BHcg değerlerim biraz nazlı ilerliyor ve bu durum beni çok endişelendiriyor. Allahıma hamd-u senalar olsun ki biz de sonunda bu kervana katılabildik ve şimdi tek dileğim biran evvel hamileliğimden emin olabilmek... Lütfen dualarınızı eksik etmeyin ... Rabbim cümlemizin gönlünün muradını nasip eylesin, nasip olanı da gönlümüzün muradı eylesin... Amin!

hopeeee hayırlınolsun canım sağıkla kucağına aldığın günleride de gör inşaAlah.

Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
şuan çok şaşkınım, hemen kan tahliline gideceğiz bakalım değerim kaç çıkacak..
çizelgemi yapıp silmiştim demek ki hissetmişim yavrumu :emir_bebek::nazar::nazar:

Arkadaslar
Patir patir dokuluyorsunuz , ha masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Sukurler olsun, hayirlisiyla dogum haberlerinizi almak nasib etsin Allahim.
Arkadan gelsin digerleriniz de...
Hadi bakali cok sevindim keyiflendim yaa :)

tiviti 783.....tebrikler....tebrikler......:nazar::emir_bebek::nazar:

güller....hadi....sıra size geliyor inşallah.....

evim için nasıl oldun....daha iyimisin...bebişle aran nasıl?

sevgiler....

Günaydın Arkadaşlar pazar sabahında ne işiniz var diyeceksiniz size bir sürprizim vaaarr
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
Allahım sana binlerce şükürler olsun sen isteyen herkese tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar
nasip et AMİN..
çizelgemi yapıp silmiştim demek ki hissetmişim yavrumu :emir_bebek::nazar::nazar:

canım gözün aydın hayırlı olsun.sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.kan tahlili sonucun nasıldı?

Denizcim
En buyuk sorun gaz problemini buyuk olcude cozduk. Kolik degildi ama cok gazi oluyordu. Uykusu duzene girmedi daha ama olsun en azindan sancidan inleyip benim de yuregimi daglamiyor en azindan. Onundisinda alistik artik birbirimize. Ama yine de toanaya dua ediyorum Allah guc versin diye. Gercekten zor ama herseye deger. Herkese boyle zorluklar nasip etsin Allahim.

nasip et AMİN..

Ay n'oluyor yaa, herkesten arka arkaya guzel haberler gelmeye basladi. Kizlar cok tebrik ederim, insallah saglikla devam etsin hamilelikleriniz. Birden bire hamilelerimiz cogaldi, sayamadim 4'mu oldu 5'mi? Sira bize dogru geliyordur belki :)

hopeful....tebrikler:nazar::49::emir_bebek:hayırlısi ile kucağına al man dileği ile....darısıdiğer tüm güllere olsun inşallah...

alarahan.....kuzu bir tane:)) iyi maşallah...süper...annesinin babasının bir tanesi o.....Allahımmmm hepinizi anne etsin.biraz beddua GİBİ OLDU HEH.:1:olsun da ..:emir_bebek:

alkan....hocam...anneniz daha iyi inşallah....

sevgiler herkese...

Çok çok çok teşekkür ediyorum DenizGeldi... Ve güzel dileğin için yürekten AMİN diyorum...

nasip et AMİN..

Tebrikler tweety, umarım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Ay n'oluyor yaa, herkesten arka arkaya guzel haberler gelmeye basladi. Kizlar cok tebrik ederim, insallah saglikla devam etsin hamilelikleriniz. Birden bire hamilelerimiz cogaldi, sayamadim 4'mu oldu 5'mi? Sira bize dogru geliyordur belki :)

Kampa canım... Öncelikle çok teşekkür ediyorum ve diliyorum ki rabbim tez zamanda sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin...

canım gözün aydın hayırlı olsun.sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.kan tahlili sonucun nasıldı?

herkese sonsuz teşekkürler maicim değerim 1013 çıkmış bilmiyorum nasıldır adetim 6 gün geçmişti
doktora perşembe günü gideceğim kısmetse 10 gün geçince gel demişti hakkımızda hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah.. darısı sizlere tez zamanda olsun inşallah
ben aşılama esnasında yasin suresinin 82.ayetini ve sonrasında da sürekli olarak okumuştum..

innemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

herkese sonsuz teşekkürler maicim değerim 1013 çıkmış bilmiyorum nasıldır adetim 6 gün geçmişti
doktora perşembe günü gideceğim kısmetse 10 gün geçince gel demişti hakkımızda hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah.. darısı sizlere tez zamanda olsun inşallah
ben aşılama esnasında yasin suresinin 82.ayetini ve sonrasında da sürekli olarak okumuştum..

innemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn (Yasin/82)
O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

canım maşaAllah değerin güzel.kendini çoğul gebeliğe hazırla bence:9:

Back
X