38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.

Hurre, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İçime hep senin hamile olduğun hissi doğmuştu, bir kişi daha başardı, çok sevindim. Darısı başımıza.

Evimicin, iyi dileğin için teşekkür ederim de o "bir gün" daha da geç olmadan gelse, yoksa bende iş bitecek.:(

hurre..canim tebrik ediyorum seni Allah tamamina erdirsin.. insallahh ..cok sevindim..

Allarahan..umidini yitirme o gun yakindir insallahh..rabbim senide gorucek insallahh sansin bol olsun bebisin gelsin insallahh..

Hurre supersin, tebrik ederim. 10. deneme dile kolay. Ben 5.'de pes ettim neredeyse. Helal olsun sana.

Fakat sayamiyorum artik, kac tane hamilemiz var simdi? 2013'e bereketli giriyoruz. Hepimize umut olsun :) Alara'cim en cok sana. Topla kendini cabucak, iyi bir seneye baslayacagiz.

alkan, içim soğuyor gibi oluyor düşündükçe yeniden alevleniyor. Bu cumartesi bir yaş daha büyüyorum, yaşlanıyorum demek istemiyorum, bu bile germeye yetiyor. Tedavimi yapan klinik arayıpta test sonucumu sormadı, hele bu durum beni daha da sinir ediyori Demekki ümitli değillerdi, demekki embriyo işe yaramazdı ama sırf tam işlem parası almak için transferi de yaptılar diye düşünüyorum. Ayrıca, transferden sonra elime verdikleri kağıtta embriyo görüntüsü vardı ve 5. gün transferi yazıyordu. Oysaki 3. gün transferi yapıldı bana, verilen kağıdın bir düzemece olduğu, bilgisayardan başkasının bilgileri üzerinden kes+yapıştır yapıldığını daha o gün düşünmüştüm ama kalbimi bozmamaya çalışmıştım. Sonuç için de aramayınca, beni oyaladıklarını düşünüyorum. Eğerki öyleyse umudumu, emeğimi, paramı bu şekilde çalmışlarsa allah onlara yedirmesin, kazandıklarını haram etsin diyorum.
Arkadaşlar, bizler artık doktorlar için umut vaat etmiyoruz. Mademki ısrar ediyorsunuz, bizde sizin paranızı çıtır çıtır yeriz diyorlar. Ben artık tedavi düşünmüyorum. Her defasında tek yumurta, tek embriyo ile olmayacak bu iş. Eskilerden tanıdığım bir arkadaşımın elinde berna'nın iksirinden varmış, ondan aldım, başlayacağım. Umarım, faydalı olur, başka yerlere zararı olmaz.

İlayda, sana da geçmiş olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın.

Kampacım, zayıflama çalışmaları nasıl gidiyor?

Alara sekerim benim, demek sen de yay burcusun, benim gibi. Yaylarin en goze carpan ozellikleri hayata baglilik ve pozitifliktir ya; oyle fazla uzgun kalamazsin sen, ayaklarin dibe vurunca ziplar cikarsin. Bak cok inaniyorum, keyfin yerine gelecek yakinda. Sen Ankara'da mi deniyordun? Memorial Sisli diyen olmamissa, ben simdi diyeyim bari. Git orada dene. Gerci sehirlerarasi cok zor oluyor. Ben 3. denememi Istanbul'da annemde kalip, Ankara'ya gelip giderek yaptim. Delimiydim acaba, sabah ucagi ile gelip aksam ucagi ile donuyordum. Rahat etmen de onemli ama tatilini alip Istanbul'da stressiz 2 hafta gecir, denemeni yap bence. Ben de branca ursulai'ye ulasmaya calisiyorum, Romanya'dan email ile. Kilo calismalari ise, pek basarili degil, kendimi kandiriyorum birazcik, ama yakindir kiracagim vucudumun inadini :) Sana simdiden iyi seneler. Cok guzel bir gun gecir. Hatta hizini alama, butun haftayi dogum gunu ilan et, en sevdigin seyleri yap, simart kendini.

kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.10. denememde pozitif sonuç aldım.biliyorum ki bekleme sürecimde benim için dua ettiniz ne olur dualarınıza devam edin ben diğer bütün arkadaşlarım bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.hepinizi öpüyorum.

hurre çok sevindim Allah tamamına erdirsin :nazar:
darısı bekleyen herkese olsun inşallah tez zamanda :49::emir_bebek:

Son düzenleme:
harika ötesi maşallahhhh :nazar: rabbim kucaklamayıda nasip etsin kuzunu...

hangi merkezde tedavi olduunuz? doktorunuz kimdi...? yazarsan çok sevinirim

sevgiler

ALLAH razı olsun canım,en kısa zamanda RABBİM sizlerede yaşatsın inşallah.her duamda varsınız,RABBİM emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah.memorialde tedavi gördüm tavsiyem semra hanım.ben çok merkez gördüm ama en iyisi burası geldi bana.bir denememde 5 sağlıklı yumurtam(sağlıklı olduğunu onlar söylemişlerdi) alındı bekliyorum transfer için arayacaklar diye aramadılar biz aradık yumurtalarınız sağlıksız olduğu için döllenmedi dediler,deli oldum ogün,saçlarımı yolasım geldi bütün gün aglamıştım.birde aynı merkezde birden fazla denemem olmuştu benden hiçbir test istemediler ben burdan öğrenip gidip kendim yaptırdım testlerimi ve pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim doktora söylediğimde ne olmuş ben test yaptırsam bendede çıkar yaşından dolayı demişti.bunlar hep moral bozuyor.ani bir kararla adetimin 2.günü aradım 3. günü muayene ve herşeyim tamam olduğu için tedaviye başladık.semra hanım bende farklı bir ilaç kullandı,dünyada yeni kullanılmaya başlanmış beraber riske girelimmi dedi girelim dedim.4 yumurta aldılar 2si döllendi 3. gün tranferi.elhamdülillah tutundular(lar diyorum çünkü kaç kese var görmedik)RABBİM benimde diğer arkadaşlarımında bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.çok uzun uzun mu anlattım:17:iyiki sormuşsun ne çok yazasım varmışşş;))

Hürrecim gözün aydın maşallah :nazar::nazar::nazar:
sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin tanrım. Bu kadar emeğin üzüntünün sonu olmuş maşallah. Değerlerin ne çıktı birde ikiz gelirmiş çifte bayram olur :))
sevgiler :16:

ALLAH razı olsun canım,ALLAH'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.ilk değerim 85 ikinci değerim 243.tecrübesi olanlar tek diyorlar,ultrasonda belli olacak sanırım.tek çift farketmez hayırlı sağlıklı olsunlarda.RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve evlatlerımızla bizi imtihan etmesin inşallah.kocaman öptüm.

Tebrikler. Allah kucagina almayi nasip etsin. Amin. Bakin arkadaslar, herkes birer ikiser pozotif haberi veriyor. Yilmayin. Alarahan kendini toplayinca sana da umut olsun burasi. Insallah senin haberini de alacagiz bir gun. Rabbimin ol dedigi gun.

sağolasın canım,ALLAH'ım senin bebeğinede hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.

hurre..canim tebrik ediyorum seni Allah tamamina erdirsin.. insallahh ..cok sevindim..

Allarahan..umidini yitirme o gun yakindir insallahh..rabbim senide gorucek insallahh sansin bol olsun bebisin gelsin insallahh..

ALLAH razı olsun canım,ALLAH'ım senin bebeklerinede hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.toanacım senin doktorunda aynur hanımdı diymi?ilk görüşmemi ve 2. muyenemi aynur hanım yapmıştı sonra semra hanıma geçtim.senin bebeklerin ikizdi değerlerin kaç çıkmıştı benim ilk değerim 85 ikincisi 243 çıktı ne dersin?

sevgili arkadaşım

bu tedavınızde değişik neler yapıldı... ?

neler kullandınız?

protokonuuz ? nedir..

size özelden mesaj attım detaylı yazarsanız çok sevineceğim....

sevgıyle Rabbime emanet olun.

Kampacım, istanbul'da tedaviyi hep düşündüm ama eşimi ikna edemedim. Benim artık sabrım tükendi, tedavi sayım 10'un da üstünde. İki Aşılama, rahim filmi, histereskopi, 3 kürtaj işlemini de eklersek, çok rahat 3-5 doğumu çok rahat yapmıştım bugüne kadar. Çok yorgun, kırgın ve mutsuzum. İşle birlikte tedavileri yürütmek zaten çok zor oluyor.

Hurre, tedavinde neler kullandın farklı olarak bizimle paylaşır mısın?

hurre cim tebrik ederim canım sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle.

hurre..canim tekrar tebrik ediyorum bak sanada ugurlu geldi memoriyal insallahh sonuna kadarda iyi gider temennim budur arkadasim..benim degerim unuttum desem inana ama ..1000 den fazlaydi yanlis hatirlamiyorsam..sonra ikiye katlanmisti..ama benimki 5 ide tutmustu..sonradan aralikli teker teker kalpleri durdu ve iki kizima omur verdi rabbim..cok sukur dogdular seninki ikiz deyildir buyuk ihtimal..tek olsun saglikli olsunda onemli o..evet benim drumda aynur hanimdi sonuna kadarda onla gittim ve transferimide aynur hanim yapmisti..eli ugurlu geldi..onemli olan aspirin vermesiydi once ignede verdi bize ,,hatta alip buralara kadar getirmistik ama daha sonra gerek yok igneye sadece aspirin kullan dedi ve ben 8 ay boyunca aspirin kullandim ilk 3 ay jel kullandim baya faydasi oldu tutunmada olucagida varmiski sukr hersey bahaene once ..allahim saonrada dr larimizin sayesinde kavustum yavrularima darisida sana ve hamile arkadaslarima olsun..ama ltfen ilk 3 ay hic kalkma..dr desede birsey olmaz sen dinlen bolca..sonradan dinelenmiyorsun..helede maasallah dogduktan sonra..simdi bol bol uyu ve duani et..saglicakla kall..

Çoook tebrik ederim canım.Hadi inşallah sağlıcakla doğacağı günleri sayalım şimdi.Hurre,huli(alooooo bu H de bi hikmet mi var acaba.Derhal benim nick Halkan olarak değiştirilebilir yani:)))Ama bir de Bernamız var di mi.Benim bildiğim hamişler üç oldu.altı olsun,dokuz olsun,12 ve hatta 12 bin olsun Aminnnn...Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bana da tabi....Hurre öncelikle sana da baştan baştan aman diim de aklımda kalmasın.Aman aman her şeylere dikkat et ve çok dinlen.Tecrübeli arkadaşlar da yazmış zaten.Aslında canlar Allaha emanet ama olsun.Biz de elimizden gelenleri yapalım.Semra hanımın riske girelim mi dediği şey neydi ben çok merak ettim.Yani nasıl bir tedavi uyguladı sana yaz lütfen olur mu.Bende çok az doz ilaç kullanmıştı.Bir de canım senin yaşın kaçtı.Onu da yaz.Hatta hulinin ve Berna'nın da yaşlarını çok merak ediyorum.Biliyorsunuz bende yaş takıntısı var.Eeee topiğin en genci olunca böyle oluyor napiim özür.Neyse kociş gelmek üzere ben kaçayım.Sonra girer yeniden bakarım.Hurre Allahım tamamına erdirsin kucağına nur topu gibi evladını al inşallah canım.Yeniden tebrik ederim.Görüşmek üzere şekerler....

Hurre, tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. İçime hep senin hamile olduğun hissi doğmuştu, bir kişi daha başardı, çok sevindim. Darısı başımıza.

Evimicin, iyi dileğin için teşekkür ederim de o "bir gün" daha da geç olmadan gelse, yoksa bende iş bitecek.:(

canımm sana yazmayı en sona bıraktım,sana daha uzun yazmak için.asla umudunu kaybetme ALLAH'ın hazinesi çooookkkk büyük,biz isteyeceğiz RABBİM verecek inşallah.duanı bırakma çalışmalarınıda bırakma,bu aralar umreye gidenler var onlarla dua gönder duanı kabenin kapısının önünde yapsınlar özellikle iste.çalışma konusundada ; ben sana memoriali tavsiye ediyorum.daha önceki merkezlerde dünya ilaç alıyordum burda daha az ilaç verdiler,birde farklı olduğunu söyledikleri uygulama,çatlatma iğnesi yerine lucrin kullanmaları,söylediklerine göre dünyada yeni kullanılıyormuş bu yöntem.4 yumurtam vardı 4 üde işleme alındı 2 si döllendi transfer edildi.daha öncede yazmıştım farklı bir merkezde 5 sağlıklı yumurtam vardı hiç döllenme olmadı.bu merkezde yumurta kalitesi bozulmadan alındı sanırım.birde tedavi sırasında semra hanımla görüştüm ben olgun olmayan yumurta olursa(2si büyük 2si daha küçüktü)laboratuarda geliştiriyormusunuz dedim evet dedi gerek kalmadı ama böyle bir imkanda vardı.daha önce gittiğim merkezlerde eşimi dikkate almadılar,bize 1 sperm yeter dediler,burda eşimede testler yapıldı,sperm seçmede imsi yöntemi uygulandı.her gittiğimiz merkezde eşim erkek föktörüde etkili değilmi diye sorardı hep lafı ağzına tıkarlardı eşinin rezervi düşük sorun esasen eşinizde diye.aynur hanım çağırdı eşimi ben şaşırdım daha önce bize söylenenleri söyledim hayır gelecek dedi.testler sonucundada imsiye karar verildi.hepsi bir araya toplanınca RABBİM'de elhamdülillah ol demiş oldu.inşallah hayırlısıyla sizlerinde dualarıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler(hepimizin bebekleri).yüce RABBİM bu yolda uğraşanlarada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.sadece burda değil her duamdasınız hamile olanlarda uğraşanlarda.VAZGEÇMEK YOKK,biz çabalayacağız RABBİM hayırlısıyla verecek inşallah.herkesi kocaman öpüyorum.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Çoook tebrik ederim canım.Hadi inşallah sağlıcakla doğacağı günleri sayalım şimdi.Hurre,huli(alooooo bu H de bi hikmet mi var acaba.Derhal benim nick Halkan olarak değiştirilebilir yani:)))Ama bir de Bernamız var di mi.Benim bildiğim hamişler üç oldu.altı olsun,dokuz olsun,12 ve hatta 12 bin olsun Aminnnn...Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bana da tabi....Hurre öncelikle sana da baştan baştan aman diim de aklımda kalmasın.Aman aman her şeylere dikkat et ve çok dinlen.Tecrübeli arkadaşlar da yazmış zaten.Aslında canlar Allaha emanet ama olsun.Biz de elimizden gelenleri yapalım.Semra hanımın riske girelim mi dediği şey neydi ben çok merak ettim.Yani nasıl bir tedavi uyguladı sana yaz lütfen olur mu.Bende çok az doz ilaç kullanmıştı.Bir de canım senin yaşın kaçtı.Onu da yaz.Hatta hulinin ve Berna'nın da yaşlarını çok merak ediyorum.Biliyorsunuz bende yaş takıntısı var.Eeee topiğin en genci olunca böyle oluyor napiim özür.Neyse kociş gelmek üzere ben kaçayım.Sonra girer yeniden bakarım.Hurre Allahım tamamına erdirsin kucağına nur topu gibi evladını al inşallah canım.Yeniden tebrik ederim.Görüşmek üzere şekerler....

ALLAH razı olsun canım duaların için tavsiyelerin için yine çok güzel yazmışsın,sizlerde ayrı ayrı dualarımdasınız.RABBİM en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerinize kavuştursun. tedavimi alarahanda ayrıntılı yazdım tekrar yazarsam herkes bayılabilir,ama sormak istediğin birşey olursa cevaplarım.yaş konusundada takılma ben 41 yaşındayım ama 42 oldukça yakın;)ancak 45 yaşında bir arkadaşım var harika yumurtalar veriyor tek şanssızlığı merkezi diye düşünüyorum.izmirde aynı merkeze gidiyorduk istanbula gitmesi için onu zorluyorum.benden daha fazla ve döllenebilen yumurtaları varken yine arkadaşımı suçlayıp yaşınızdan dolayı olmuyor diyorlarmış.23 yaşında bir arkadaşım var aynı şekilde kaçıncı denemesi olmuyor,iş yaşta değil vakitte bence, yaniii adet görüldüğü sürece yumurta olduğu sürece kim ne derse desin herzaman umut var yeterki RABBİM ol desin.kudreti büyük RABBİM HZ. İBRAHİM'in eşinin yaşı geçmiş olmasına rağmen onlara sağlıklı çocuklar verdi.RABBİM ol desin yeterki,inşallah tez vakitte ol desin.öpüyorum kocaman.

hurre..canim tekrar tebrik ediyorum bak sanada ugurlu geldi memoriyal insallahh sonuna kadarda iyi gider temennim budur arkadasim..benim degerim unuttum desem inana ama ..1000 den fazlaydi yanlis hatirlamiyorsam..sonra ikiye katlanmisti..ama benimki 5 ide tutmustu..sonradan aralikli teker teker kalpleri durdu ve iki kizima omur verdi rabbim..cok sukur dogdular seninki ikiz deyildir buyuk ihtimal..tek olsun saglikli olsunda onemli o..evet benim drumda aynur hanimdi sonuna kadarda onla gittim ve transferimide aynur hanim yapmisti..eli ugurlu geldi..onemli olan aspirin vermesiydi once ignede verdi bize ,,hatta alip buralara kadar getirmistik ama daha sonra gerek yok igneye sadece aspirin kullan dedi ve ben 8 ay boyunca aspirin kullandim ilk 3 ay jel kullandim baya faydasi oldu tutunmada olucagida varmiski sukr hersey bahaene once ..allahim saonrada dr larimizin sayesinde kavustum yavrularima darisida sana ve hamile arkadaslarima olsun..ama ltfen ilk 3 ay hic kalkma..dr desede birsey olmaz sen dinlen bolca..sonradan dinelenmiyorsun..helede maasallah dogduktan sonra..simdi bol bol uyu ve duani et..saglicakla kall..

teşekkür ederim cevapladığın için çok zor olduğunu biliyorum güzel kızların(hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsunlar) fırsat vermiyorlar sana,ben sadece merak ettiğim için sordum hayırlı sağlıklı olsunlarda tek çift farketmez.sana 5 embriyomu transfer ettiler çok şaşırdım,en fazla 3 emriyo transfer ediliyor diye biliyordum.5. gün tranferimi?birde kalbi duranlar kaç haftalıktı? kanamaya neden olmadılarmı?iğne verip sonra bıraktırmış,(clexan+coraspin kullanıyorum ne kadar kullanacağıma onlarmı karar veriyorlar?)pıhtılaşma problemin varmıydı?birde hastane seni ne kadar takip etti?ağrılarım var benim belimde kasıklarımda özellikle çok oturursam birde bıçak saplanıyor gibi oluyor kasıklarıma bunlar kafamı kurcalıyor sen,alkan yat demişsiniz,daha iyi tutunması içinmi istirahat?çok sordum dimi:26:zorda olsa ne olur sorularımı cevapla kafam karmakarışık oldu.kızlarını ve seni öpüyorum kocaman.

Back
X