alkan, içim soğuyor gibi oluyor düşündükçe yeniden alevleniyor. Bu cumartesi bir yaş daha büyüyorum, yaşlanıyorum demek istemiyorum, bu bile germeye yetiyor. Tedavimi yapan klinik arayıpta test sonucumu sormadı, hele bu durum beni daha da sinir ediyori Demekki ümitli değillerdi, demekki embriyo işe yaramazdı ama sırf tam işlem parası almak için transferi de yaptılar diye düşünüyorum. Ayrıca, transferden sonra elime verdikleri kağıtta embriyo görüntüsü vardı ve 5. gün transferi yazıyordu. Oysaki 3. gün transferi yapıldı bana, verilen kağıdın bir düzemece olduğu, bilgisayardan başkasının bilgileri üzerinden kes+yapıştır yapıldığını daha o gün düşünmüştüm ama kalbimi bozmamaya çalışmıştım. Sonuç için de aramayınca, beni oyaladıklarını düşünüyorum. Eğerki öyleyse umudumu, emeğimi, paramı bu şekilde çalmışlarsa allah onlara yedirmesin, kazandıklarını haram etsin diyorum.
Arkadaşlar, bizler artık doktorlar için umut vaat etmiyoruz. Mademki ısrar ediyorsunuz, bizde sizin paranızı çıtır çıtır yeriz diyorlar. Ben artık tedavi düşünmüyorum. Her defasında tek yumurta, tek embriyo ile olmayacak bu iş. Eskilerden tanıdığım bir arkadaşımın elinde berna'nın iksirinden varmış, ondan aldım, başlayacağım. Umarım, faydalı olur, başka yerlere zararı olmaz.
İlayda, sana da geçmiş olsun. Allah hepimizin yüzüne baksın.
Kampacım, zayıflama çalışmaları nasıl gidiyor?