• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ay insallah defnecim. soyle 10 tane falan yumurtam olussa keske. dondurabilsek artanlari ne guzel olur. canim hamilelerin dualari kabul olur bana dua et lutfen.
cok sevdigim bir arkadasim 69 dogumlu ve su an hamile. o da burda yasayan turk doktor. gecen yil hamile kalmis sponrtan yoldan ama 8 haftalikken kaybetmisti o yuzden cok korkuyor ama simdi ilk asilamasiyla hamile kaldi ve ben inaniyorum onun da seninde hersey yolunda gidecek bu defa.ikiniz icin cok mutluyum
insallah olur insallah ilk transferde sana simsiki tutunurda digerlerini dondurursun:)sen merak etme ben her ezan duydugumda dua ediyorum senin ve tum arkadaslarin adinida zikrediyorum...hatta her us cikarken cok rahatlamis oldugum icin allah tum arkadaslarima isteyenlere versin diyorum...ben zor basladim bu hamilelige zorda devam ediyor o yuzden neler gorecegim ne olacak bilmiyorum..inan daha hic deli gibi mutlu olamadim hamileyim diye bir onu us gordugumde mutlu oluyorum...kaybetmekten korkarken tam sahip cikamiyoruz galiba bebeklerimize bazen diyorumki o benden guclu buyumeye calisiyor bense surekli tedirgin onu kaybetmekten korkarak kendimi yipratiyorum..insallah hamile kal ve benim gibi olma:)

biri su çiçeğünden gettü,biri kızamuk geçürdü,,birinide eşşek deptü:roflol::roflol:
denizkarabulut=annesinde
defne5 =annesi çok kızdığı için giremiyor
balance=kendini nadasa çekti
roniyam=benim gibi kafası estiği zaman giriyor
dilarem =kıbrıs ta tatilde,,,,,:jeyyar:ben varım
hmmm CADIARZU yoklama tamam... inşallah çabuk gelirler :)
canim cok tesekkur ederim:)sen benden 2 hafta geriden geliyorsun ...bebeginin kalp atislarini gormussunuzdur insallah:)ben hala her us de bebegi gorsemde tamam diyorum hic kipirti yok ilkindeki o goruntu hala aklimda galiba:((yani us benim hep korkulu ruyam:(sen nasilsin ?bulantilarin falan basladimi?
benim bugün tam 7. haftam bitti 8. haftadan gün almaya başladım yani 7 + 1 olacağım yarın :) henüz görmedim Defne'ciğim, çünkü 15 gün önce gitmiştik doktora keseyi görmüştük ve bazı kan tahlilleri istemişti, 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti, yarına randevu aldım inşallah miniğimin kalp atışlarını yarın göreceğim, gerçi us bende de fobi haline dönüştü çünkü ben de hiçbir zaman mutlu olarak çıkamadım kalp atışlarını almak için gittiğimde, Allah inşallah bu sefer yüzümü güldürür ve yarın bebeğimin kalp atışlarını görebilirim canım :) net olarak bulantı diyemeyeceğim ama çok acıktığım zaman midem rahatsız ediyor, ağzım sulanıyor, yani bulantım başladı diyemem canım
Kizlar selam ne guzel onlinesiniz
benim schedule denen programim geldi. Bir ay dogum kontrol hapi kullanacagim. haftaya cuma ilk yani baz usg icin gidecegim. o gun folikullerim degerlendirilecek galiba. eger iyilerse adetten sonra yani 1 ya da 2 mayista tedavi baslanacak. bu defa cok istiyorum ve pozitif olmaya calisicam.
hadi bakalım hayırlısı olsun güzelim... bebek sahibi olmak istiyorsan pozitif olmak zorundasın zaten, bebekler negatiflik, stres ve karamsarlık sevmezler canım, o zaman da gelişleri uzun sürüyor zaten :) başlamak bitirmenin yarısı demişler, çok az kaldı hedefine canım, güçlü, sağlam ve emin adımlarla yürü canım, dualarım seninle :)
ben bugun doktordaydim ..cok sukur bebek iyi :)zaten onu gormesem morlaim duzelmiyor:)hala inanamiyorum bir bebek tasidigima:)gorunce anliyorum:)karnim mosmor oldu.ignelerden..dun formda sans eseri septum icin hist olanlarin erken dogum riski tasidigini ogendim bugun doktoruma sordum evet diye onaylamazmi:((yani kizlar birde bu riskim varmis..gerci hemen servikal uzunluguma bakti uzunlugunu iyi buldu ama ilerideki aylarda belli olacakmis..mutlaka hepiniz baktirin bu cok cok onemli bir ayrinti hatta hamile kalmadan da bakilabilior us ile..
gözün aydın canım, inşallah bundan sonra da iyi gidecek herşey :) fakat bahsettiğin şeyi ben anlamadım, biraz daha açıklayabilir misin?

insallah olur insallah ilk transferde sana simsiki tutunurda digerlerini dondurursun:)sen merak etme ben her ezan duydugumda dua ediyorum senin ve tum arkadaslarin adinida zikrediyorum...hatta her us cikarken cok rahatlamis oldugum icin allah tum arkadaslarima isteyenlere versin diyorum...ben zor basladim bu hamilelige zorda devam ediyor o yuzden neler gorecegim ne olacak bilmiyorum..inan daha hic deli gibi mutlu olamadim hamileyim diye bir onu us gordugumde mutlu oluyorum...kaybetmekten korkarken tam sahip cikamiyoruz galiba bebeklerimize bazen diyorumki o benden guclu buyumeye calisiyor bense surekli tedirgin onu kaybetmekten korkarak kendimi yipratiyorum..insallah hamile kal ve benim gibi olma:)

canim rahat ol bu defa olacak inan bana. bak ben senin hamile kalacagini da hissetmistim. hislerime guven ve pozitif ol. bos yere tedirgin olup o minicik bebegi de strese sokma

hmmm CADIARZU yoklama tamam... inşallah çabuk gelirler :)

benim bugün tam 7. haftam bitti 8. haftadan gün almaya başladım yani 7 + 1 olacağım yarın :) henüz görmedim Defne'ciğim, çünkü 15 gün önce gitmiştik doktora keseyi görmüştük ve bazı kan tahlilleri istemişti, 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım demişti, yarına randevu aldım inşallah miniğimin kalp atışlarını yarın göreceğim, gerçi us bende de fobi haline dönüştü çünkü ben de hiçbir zaman mutlu olarak çıkamadım kalp atışlarını almak için gittiğimde, Allah inşallah bu sefer yüzümü güldürür ve yarın bebeğimin kalp atışlarını görebilirim canım :) net olarak bulantı diyemeyeceğim ama çok acıktığım zaman midem rahatsız ediyor, ağzım sulanıyor, yani bulantım başladı diyemem canım

hadi bakalım hayırlısı olsun güzelim... bebek sahibi olmak istiyorsan pozitif olmak zorundasın zaten, bebekler negatiflik, stres ve karamsarlık sevmezler canım, o zaman da gelişleri uzun sürüyor zaten :) başlamak bitirmenin yarısı demişler, çok az kaldı hedefine canım, güçlü, sağlam ve emin adımlarla yürü canım, dualarım seninle :)

gözün aydın canım, inşallah bundan sonra da iyi gidecek herşey :) fakat bahsettiğin şeyi ben anlamadım, biraz daha açıklayabilir misin?
ah canim o fasil cok zor:(ben erken gitmstim doktor daha gorunmez dedi bakti bos bir kese ben bayialcaktim sonra dediki biraz daha su icin belki gorunur ben sanirim 2 litre su ictim esim artik kizdi yapma icme diye neyse us yattim belli belirsiz bir kipirti gorduk dunyalar benim oldu tabi ben resmen aglamaya basladim:)insallah sende mutluluktan aglarsin bize hemen yaz olurmu?

serpilcim merhaba:)ama eski yazilari okuyorsa cevap veremez bize:(ronicim bak birde ayagini rahim bolgeni sicak tut ben corap giymeyi hic sevmezdim ama hamile kalmadan once corabi hic cikarmadim ayagimdan ..kizlar ben cikiyorum yemek saati malum hepinize hepimize bolsans:)hoscakalin

ya ben omrum boyunca evde corap giymedim giyemiyorum cunku. annem genckizken bana hep kizardi corap giy yoksa cocugun olmayacak diye hakliymis galiba. ama yine de giyemiyorum ya

ay kizlar ya nasil nicler secmissiniz ruzgarli denizli bulutlu hepinizi zar zor ogrendim inanin:)hepiniz benziyorsunuz:)
Defne'ciğim benim ismim Filiz. Allah kısmet eder, bebeğimi kucağıma alabilirsem ismini Rüzgar Deniz koyacağım. Nickim bebeğimin ismi yani :)
ah canim o fasil cok zor:(ben erken gitmstim doktor daha gorunmez dedi bakti bos bir kese ben bayialcaktim sonra dediki biraz daha su icin belki gorunur ben sanirim 2 litre su ictim esim artik kizdi yapma icme diye neyse us yattim belli belirsiz bir kipirti gorduk dunyalar benim oldu tabi ben resmen aglamaya basladim:)insallah sende mutluluktan aglarsin bize hemen yaz olurmu?
Yazmaz olur muyum hiç, yarın akşam inşallah mutluluktan ağlayarak yazacağım :)
serpilcim merhaba:)ama eski yazilari okuyorsa cevap veremez bize:(ronicim bak birde ayagini rahim bolgeni sicak tut ben corap giymeyi hic sevmezdim ama hamile kalmadan once corabi hic cikarmadim ayagimdan ..kizlar ben cikiyorum yemek saati malum hepinize hepimize bolsans:)hoscakalin
İyi akşamlar canım, afiyet olsun :)

arkadaşlar ben burda yeni sayılırım, bu başlık altındaki arkadaşları çok tanımıyorum, en çok merak ettiğim kimler hamile, kimler bebeğini kucağına aldı.... burdaki isimlerden kimler muradına erdi söyleyebilirseniz, buda moral olacak bana... sevgiler...

arkadaşlar ben burda yeni sayılırım, bu başlık altındaki arkadaşları çok tanımıyorum, en çok merak ettiğim kimler hamile, kimler bebeğini kucağına aldı.... burdaki isimlerden kimler muradına erdi söyleyebilirseniz, buda moral olacak bana... sevgiler...

merhaba canım,,,,,ben topik açıldığından beri burdayım(eskilerden)sana kısaca hatırladığım kadarıyla anlatayım:1closedeyes:,,
bebitocum=şuan hamile 5-6 aylık vardır,ama artık girmiyor
dilarem =8 aylık cici bir kıza sahip,,ekimde blast lardan tekrar deneyecek
elifsu=hamile
roniyam=mayıs ayında tekrar deneyecek
defne =negatif tüp ten sonra doğal hamile
deniz karabulut=şuan kesesini gördü,hamile
ben-tatlicadiarzu-=2 deneme başarısız,,3 cü yaza
valla hatırlayabildiğim bu kadar

kızlar sanırım bende aranıza katılcam yaşım 36 ama başarısız 3 yumurta takibi 4 aşılamadan sonra burdayım.13 yaşında oğlum var 3,aşılamadan sonra doğal hamiş kaldım ama kendiğiliğnden düşükle sonuçlandı.maddi manevi sebeblerden tüp bebek deneyemiyorum.umarım rabbim tekrar yaşatır bir duyguyu:Saruboceq:

merhaba canım,,,,,ben topik açıldığından beri burdayım(eskilerden)sana kısaca hatırladığım kadarıyla anlatayım:1closedeyes:,,
bebitocum=şuan hamile 5-6 aylık vardır,ama artık girmiyor
dilarem =8 aylık cici bir kıza sahip,,ekimde blast lardan tekrar deneyecek
elifsu=hamile
roniyam=mayıs ayında tekrar deneyecek
defne =negatif tüp ten sonra doğal hamile
deniz karabulut=şuan kesesini gördü,hamile
ben-tatlicadiarzu-=2 deneme başarısız,,3 cü yaza
valla hatırlayabildiğim bu kadar

teşekkürler canım, inşallah listede bizde hamile şeklinde yazılırız bir gün...

kızlar sanırım bende aranıza katılcam yaşım 36 ama başarısız 3 yumurta takibi 4 aşılamadan sonra burdayım.13 yaşında oğlum var 3,aşılamadan sonra doğal hamiş kaldım ama kendiğiliğnden düşükle sonuçlandı.maddi manevi sebeblerden tüp bebek deneyemiyorum.umarım rabbim tekrar yaşatır bir duyguyu:Saruboceq:

merhaba,,,,hoşgeldin aramıza canım ben nöbetçi üye oldum valla ,,herkes bir yerlerde,,her zaman aşılama olayını zaman kaybı olarak gördüm heleki bu yaşlarda,,ha tabiki başarılı sonuçlarda alanlar var,,,e be arkadaşım 13 yaşında oğlun varmış allah sağlıklı ömürler versin,,yani o duyguyu yaşamışsın,,tabiki yine yaşa,,,isteyen herkesin olması dileğiyle,,,,sevgiler

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

gözün aydın canım,,,,,allah analı babalı büyütsün,,,çok sevindim,,,darısı bizlere:içelim::nazar:a.s.

merhaba,,,,hoşgeldin aramıza canım ben nöbetçi üye oldum valla ,,herkes bir yerlerde,,her zaman aşılama olayını zaman kaybı olarak gördüm heleki bu yaşlarda,,ha tabiki başarılı sonuçlarda alanlar var,,,e be arkadaşım 13 yaşında oğlun varmış allah sağlıklı ömürler versin,,yani o duyguyu yaşamışsın,,tabiki yine yaşa,,,isteyen herkesin olması dileğiyle,,,,sevgiler

sağol arkadaşım herşey onun kardeş istemesiyle başladı 6yıla yakın uğraşıyoruz.artık onunda umudu kalmadı.ama rabbimden ben umudu kesmedim.aynı sorunu yaşayan hala kızım ikinci bebişini 40 yaşında doğurdu.yerimsenibendiğer hala kızımda 45 hamiş kladı ama aldırdı:çok üzgünüm:.o yüzden rabbime sığınıyorum.:Saruboceq:

Back
X