insallah olur insallah ilk transferde sana simsiki tutunurda digerlerini dondurursun:)sen merak etme ben her ezan duydugumda dua ediyorum senin ve tum arkadaslarin adinida zikrediyorum...hatta her us cikarken cok rahatlamis oldugum icin allah tum arkadaslarima isteyenlere versin diyorum...ben zor basladim bu hamilelige zorda devam ediyor o yuzden neler gorecegim ne olacak bilmiyorum..inan daha hic deli gibi mutlu olamadim hamileyim diye bir onu us gordugumde mutlu oluyorum...kaybetmekten korkarken tam sahip cikamiyoruz galiba bebeklerimize bazen diyorumki o benden guclu buyumeye calisiyor bense surekli tedirgin onu kaybetmekten korkarak kendimi yipratiyorum..insallah hamile kal ve benim gibi olma:)ay insallah defnecim. soyle 10 tane falan yumurtam olussa keske. dondurabilsek artanlari ne guzel olur. canim hamilelerin dualari kabul olur bana dua et lutfen.
cok sevdigim bir arkadasim 69 dogumlu ve su an hamile. o da burda yasayan turk doktor. gecen yil hamile kalmis sponrtan yoldan ama 8 haftalikken kaybetmisti o yuzden cok korkuyor ama simdi ilk asilamasiyla hamile kaldi ve ben inaniyorum onun da seninde hersey yolunda gidecek bu defa.ikiniz icin cok mutluyum