• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aaaa sen naz yapmazsan adam ne anlasin:))ben ilkinde normal otesiydim:)yapmadigim birsey kalmadi..o yuzden simdi boyleyim canim..bak caninin kiymetini bil bunye ne kadar zorlaniyor o bebegi olustururken sakin naz yap...denizcim ben cikiyorum canim:)malum bu aksam disaridayim hani esaretin izin gunu:)seni kocaman opuyorummm bak ilk muaynende rahim boyunu olctur canim icinmiz rahat etsin:)bu arada full naz yap:)agrin sizin var bulantin var falan tamammi?:))

Haklısın valla Defne'ciğim, nazlanmayı deneyeceğim. Moniş'im de tembih ediyor. kötükedihüso

Ben de seni çoook öpüyorum. a.s.

Defnecim yanimda olsan kafana patlatacaktim bir tane :))
yeter artik zehir etme su gebeligi kendine ya tadini cikart rahat ol. bak ben negatif enerjiye inanirim basima gelenlerden sonra. ne zaman kotu bir sey dusunsem hemen basima gelir. Lutfen guzel seyler dusun. moninin dedigi gibi simdi de cervix boyuna mi taktin. yani yuh demek istiyorum sana:mymeka:.
artik bu guzel gunlerinin tadini cikart karnini oksayarak bebegini sev ve onunla guzel guzel konus ve kucagina alacagin gunlerinin hayalini kur.
ben iyiyim dogum kontrol hapi aliyorum tabii yan etkileri cok kotu. bulanti ve acayip sinir yapiyor. zavalli kocama parlayip duruyorum oysaki hic haketmiyor.

Defnecim yanimda olsan kafana patlatacaktim bir tane :))
yeter artik zehir etme su gebeligi kendine ya tadini cikart rahat ol. bak ben negatif enerjiye inanirim basima gelenlerden sonra. ne zaman kotu bir sey dusunsem hemen basima gelir. Lutfen guzel seyler dusun. moninin dedigi gibi simdi de cervix boyuna mi taktin. yani yuh demek istiyorum sana:mymeka:.
artik bu guzel gunlerinin tadini cikart karnini oksayarak bebegini sev ve onunla guzel guzel konus ve kucagina alacagin gunlerinin hayalini kur.
ben iyiyim dogum kontrol hapi aliyorum tabii yan etkileri cok kotu. bulanti ve acayip sinir yapiyor. zavalli kocama parlayip duruyorum oysaki hic haketmiyor.

roni cim en sonunda ben defneye burdan bir boy giydiricemÇok üzgünüm çoook ondan sonra hamileliğin keyfini sürdürecek:CüvCüv:
hadi bakalım sanada kolay gelsin güzellik,, az kaldı,,sana da patır kütür indirme günleri yaklaştı

roni cim en sonunda ben defneye burdan bir boy giydiricemÇok üzgünüm çoook ondan sonra hamileliğin keyfini sürdürecek:CüvCüv:
hadi bakalım sanada kolay gelsin güzellik,, az kaldı,,sana da patır kütür indirme günleri yaklaştı

insallah canim bakalim. dun gece ruyamda cok tatli iki erkek cocugu gordum ama ikisi de benim degildi. biri amerikali digeri de cok sevdigim yegenimin kucukluk hali idi. ben onlara sapka aliyorum. lacivert ve pembe arasinda kararsiz kalip sonra pembeyi aliyorum. insallah bir kizim bir de oglum olur yani ikiz istiyorum. bu cuma gidicem bakalim onun sonucuna gore ne zaman baslayacagimiza karar vericez. insallah bir suru folikul gorur hepsi buyur ve kaliteli olur. sonra da :CüvCüv:

insallah canim bakalim. dun gece ruyamda cok tatli iki erkek cocugu gordum ama ikisi de benim degildi. biri amerikali digeri de cok sevdigim yegenimin kucukluk hali idi. ben onlara sapka aliyorum. lacivert ve pembe arasinda kararsiz kalip sonra pembeyi aliyorum. insallah bir kizim bir de oglum olur yani ikiz istiyorum. bu cuma gidicem bakalim onun sonucuna gore ne zaman baslayacagimiza karar vericez. insallah bir suru folikul gorur hepsi buyur ve kaliteli olur. sonra da :CüvCüv:

inşallah roniyam, dualarım seninle...
ben bugün negatif sonuç aldım :((( moralim çok bozuk...

Rüzgar'cığım çok sevindim canın. Allah kucağına almayı nasip etsin. :nazar:
Ben de salı günü gideceğim bebeği görmek için. İnşallah görürüm. Bütün hamile olma adayı arkadaşlarım da inşallah bu tatlı telaşı yaşasın bir an önce. :Saruboceq:

Bu arada canım hakikaten Filiz gibisin.:jeyyar:
Teşekkür ederim Deniz'ciğim, darısı senin başına inşallah. Öyle muhteşem bir duygu ki Salı günü sen de yaşayacaksın. Bu anlatılması imkansız bir guygu, daha doğrusu kelimelerle ifade etmek mümkün değil :) İnşallah Salı günü sen de bebeğinin kalp atışlarını göreceksin ve o andan itibaren dünyan tamamen değişecek :) Benim öyle oldu şahsen :)

Teşekkürler :utangac:
canim cok sevindim bu ilk adim:)kalp atisini gormek cook onemli:)ben hala us de bebegi gorup o atislari gorene kadar mahvoluyorum :0insallah hep guzel devam eder...hersey iyi olur..yukarida yazdiigm rahim boyunu her hamile kadinin olcturmesi gerektigi bazen kisa olabiliyor yapisal ve erken dogum riski tasiyormus ...bu arada bebeginin ismi cok guzel insan da ozgurluk drinlik hissi uyandiriyor..insallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza...
Çok haklısın canım, endişeler ve korkular kucağımıza alıncaya kadar hiç bitmeyecek sanırım. Bugün kalp atışları derken ikili test, sonra üçlü, amniyosentez derken offfffff yazarken bile içim daraldı... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu arada dünden beri bulantılarım hafiften başladı. Karnımın altında da hafif kramplar var zaman zaman (doktor bunun rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi)... İki gündür tatsızım doğrusu. Neyse önemli değil, bebeğim sağlıklı olsun da, ben hepsine katlanırım :) İnşallah hepimiz için herşey iyi olur... Hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarlar inşallah, hamile kalmaya çalışanlar ise bir an önce hamile kalıp hem bizi hem de kendilerini sevindirirler inşallah. Bebeğimin ismini beğendiğine sevindim canım :) Yay burcuyum sanırım bunun etkisi olsa gerek... Çok yüksek bir ihtimalle bebeğim de Yay burcu olacak :) Tabii eşim bu konuda son anda bir arıza çıkarmazsa ismi bu olacak :) İnşallah hepimiz (şimdi hamile olan ve hamile kalmaya çalışanlar) bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız :)

caniiiiiiim. ya ben bir ara tatildeyken takip edemedim. sen transfer mi olmustum yani gebelik testin mi negatif cikti. uzulme lutfen benim de basimdan iki kotu tup bebek tecrubesi gecmisti bu 3. olacak.

senile daha önce yazışmıştık 3.denemeni biliyorum. benimde 3. denemem..
hipotiroid hatırladın mı?
işin ilginci bugün dr.uma gebelik testimin negatif olduğunu söyledim iki gün daha ilaçlarını iç pazartesi tekrar kan tahlili yapalım dedi. bana çok ilginç geldi...

işin ilginci bugün dr.uma gebelik testimin negatif olduğunu söyledim iki gün daha ilaçlarını iç pazartesi tekrar kan tahlili yapalım dedi. bana çok ilginç geldi...

Bazen gec implantasyon olabiliyor o yuzden 2 gun daha beklemek lazim. kac ciktigini biliyormusun hcg degerinin?
uzulme ne olur?kac tane yerlestirilmisti dondurulmus varmiydi?

canım çok üzüldüm,bende geçen ay almıştım negatif sonuç biliyorsun,,,ama bize düşen biran evel toparlanıp yola devam,,,,hatırladığım kadarıyla dilareminde hipotiroid rahatsızlığı vardı ama şimdi cadımı cadı bir kızı var,,,,yılmak yok kızlar:teselli:

hayırlara vesile olsun canım beklediğin 2 güzel ve sevindirici haber alacaksın(bence tedaviyle ilgili)olabilir,,,,o alacağın güzel haberlerinde üstünde korkuların var ama rahat ol iyi olacak,,,,inş roni cim,,,,bebklerimize kavuşalım artık:1hug:

hayırlara vesile olsun canım beklediğin 2 güzel ve sevindirici haber alacaksın(bence tedaviyle ilgili)olabilir,,,,o alacağın güzel haberlerinde üstünde korkuların var ama rahat ol iyi olacak,,,,inş roni cim,,,,bebklerimize kavuşalım artık:1hug:

canim guzel yorumun icin cok tesekkur ederim. insallah canim biz de en kisa zamanda gebe kalir 9 ay sonra da bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz insallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Balance'ciğim sen transfer olmuştun değil mi.
Bu arada ben de 40 yaşındayım, benim de 5 yumurta oldu. Sonra 2 si transfer edilmişti.
Bu arada ben iyiyim Allah'a şükür. Asıl sen nasılsın.Bilgisayarın bozulmuş filan. Böyle arayı uzatma bir daha.

canım ben ocakta negatif sonuç aldım. mayıs gibi 2.denemeye başlıcaz roniyamda mayısta monatacıkta keşke mayısta yapsa beraber yola devam ederdik artıgın siz gebişlerde bizlere dua ederdiniz ayyyyyyy ne güzel olurdu valla. ben arayı uzatmak istermiyim bozulmasa. canım seninki ikizmi keseyi gördünmü allah gönlüne göre versin canım

Merhaba arkadaşlar, bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah'ıma şükürler olsun, doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. SAT'a göre 7+1 görünüyordu fakat ultrasonda 7+3 çıktı, çok mutluyum arkadaşlar, darısı olmayanların başına inşallah, dualarım bütün hamile olan ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma :) hepimiz bebeklerimizi alacağız kucaklarımıza, sadece olacağına inancınızı yitirmeyin :) sanırım kimse online değil, göremiyorum kimseyi, neyse sonra tekrar uğrarım, hepinizi öpüyorum :)

Merhaba RüzgarDeniz bu güzel haberi görünce öyle sevindim ki... Canım Allah seni ve bebeğini korusun. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok üzüldüm,bende geçen ay almıştım negatif sonuç biliyorsun,,,ama bize düşen biran evel toparlanıp yola devam,,,,hatırladığım kadarıyla dilareminde hipotiroid rahatsızlığı vardı ama şimdi cadımı cadı bir kızı var,,,,yılmak yok kızlar:teselli:
Dilaremler yisin seni ama benim hipertiroidi idi.Ama ne olursa olsun tiroiid
kontrol altındayken hamilelik problem olmuyor:CüvCüv:

Bu arada ben geldim kızlarrrr.Geriye dönüp okuyacak vaktim olmadı henüz ama yeni arkadaslarımız olduğunu görüyorum,hoşşşşgeldiniz önceliklea.s.
Hepimiz mutlaka anne olacagız sloganımız,amaaaa en guzelini Monetam der şimmmmmdiiii şimmmmdiiii:dance:

Monetam,Berayımın teyzesi,konforlu yastıgı,dişliğinaniknanik
Geldim kuzum,geldim aşkummmmkaydirigubbakcemile3
Tabbbiiiiki nezaketim yedi düvelin dilindedir:roflol:
Amaaaaa alçakgönüllülük belası yakamı bırakmaz:1rolleyes:

Back
X