Ben yeniyim aranızda, Allah herkesin umutlarını mutluluğa çevirsin.
Benim ilk tüp bebek denemem, ve bugün transfer yapıldı. Sonucu nasıl bekliycem bilemiyorum
Ben yeniyim aranızda, Allah herkesin umutlarını mutluluğa çevirsin.
Benim ilk tüp bebek denemem, ve bugün transfer yapıldı. Sonucu nasıl bekliycem bilemiyorum
merhaba yazilarinizi hep okuyorum ama hic yazmamistim, bende 36 yasindayim bes yillik evliyim 5 defa tup bebek denedim hep ya negatif oldu yada kimyasal gebelik oldu. simdi subat ayi icin 6. tup denememe hazirlaniyorum. insallah hersey hepimiz icin gonlumuze gore gelisir arkadaslar.
breezey ben kendimi genc degil yuz yasinda hissediyorum cnm. ilk hastanemde hic aciklama yapmadilar bende tecrubesizdim cekindim ustunde durmadim. daha sonraki dort tedavide hep yumurta kalitesiz dollenmedi vs neler neler ne surecler gecirdim.
benim asil sorunum esimin sperm sayisi iki milyon erkek infertilesi cnm.
tup denemeleri oncesinde esim ve ben cok hazirliklar yaptik farkli aile hekimlerinde aylarca sperm ve yumurta artis tedavisi gorduk ama esime pek fayda etmedi benimde bunyem cok zayif ve bagisiklik sorunum var, tutunmaya calisan embriyoyu vucudum yabanci madde olarak algilayip disari atiyor bunla ilgilide tedavi gordum hic fayda etmedi.
uzun lafin kisasi esimin sperm sorunu benim
ufak sorunlarla birlesince bir turlu tutmadi.
inancimi kaybetmedim cmm simdi hastane ve doktor degistirdim insallah bu defa diyorum ayrica senin adinaa cokkkk sevindimmm
cok sagol cnm guzel kizina masallah diyorum allahim hepimizin herzaman yaninda olsun:)
kumarika canım inşallah sevinçten bizi unuttunkumarika hadi sabırsızlıkla mutlu haberi bekliyorum canım
kumarika canım inşallah sevinçten bizi unuttun
ikinci tahlili bekledim arkadaşlar..MAŞALLAH DEYİN
aşkolsun, ilkin de de haber verseydin keşke, tebrikler....... Tabii ki maşallah,,,,, bizler hiç unuturmuyuz..... Maşallah demeyi...... En hassas konumuz .............. Sevgiler
anlarsın işte canımın içi. Hep birlikte sevinip hep birlikte üzüldüğümüz çok oldu ama yine olumsuz olursa kendi başıma üzüleyim dedim. Yoksa hep açıktı sayfa parmağım gitti gitti geldi tuşlara..
anlarsın işte canımın içi. Hep birlikte sevinip hep birlikte üzüldüğümüz çok oldu ama yine olumsuz olursa kendi başıma üzüleyim dedim. Yoksa hep açıktı sayfa parmağım gitti gitti geldi tuşlara..
Neyse affettim gitti. Saglikla bebegine kavusmani dilerim
sağol canımm.. tam imkânsızıma kavuştum derken 2 aylık bir kaybım var biliyorsun...ne büyük acıydı.. korkuyorum yeniden yaşamaktan. allah göstermesin. allah kimseye göstermesin
seviyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?